Terug naar het overzicht

Naam: Chantal
Plaats: Ramsel (Belgie)
Leeftijd: 28 jaar
Mijn wens

Ik zou graag een opleiding voltooien bij prh om dan met gevangenen of probleemjongeren te werken. En dan zou ik graag pleegmoeder worden.
Naam: Acright
Datum: 29 januari, 15u30
Reactie: Ik hoop dat je wens uit komt!!
Als dit je wens is heb je een groot hart, voor andere mensen!!
IK wens dat mensen jouw ook behandellen met een groot hart.!
Naam: Chantal
Datum: 29 januari, 17u48
Reactie: Dankuwel, uw woorden doen mij deugd. En ik hoop ook van harte dat al jouw wensen uit mogen komen.
Naam: Gerda Maria
Datum: 1 februari, 00u14
Reactie: Lieve Chantal

Ik deel jouw wens want ook ik tref momenteel voorbereidingen om op dat terrein actiever te kunnen zijn.

Ik wil hierbij toch graag iets kwijt vanuit mijn ervaring.
Ik vind dat er helemaal geen probleem-kinderen zijn doch enkel experimenterende kinderen die niet begrepen worden en door anderen dan maar als probleem-geval worden bestempeld.
Mijns inziens zullen we op termijn allemaal her-ont-dekken dat hetgeen wij problemen noemen in feite kansen zijn die vanuit het Kosmisch Brein in scène zijn gezet doch door ons niet als zodanig (h)erkend worden omdat we 'nog' niet in staat zijn om het gehele plan van Big Kosmos te ontcijferen.

In dat opzicht zie ik gevangenen ook niet langer als misdadigers doch als naïeve ego-zielen die vanuit onwetendheid verdwaald zijn in de tijdzone 'Mens' die uit zovele verschillende sub-tijdzones bestaat dat het onmogelijk is om zonder externe hulp de juiste connecties te leggen tussen die verschillende tijdzones.
Ik stel me telkens weer de vraag hoe ik het er zou vanaf gebracht hebben indien ik in identiek dezelfde situatie als bijvoorbeeld een moordenaar of een dief zou bevonden hebben. Volgens mij zijn wij allemaal tot hetzelfde in staat en doen wij diezelfde dingen ook daadwerkelijk in een andere tijdzone en/of op een andere planeet waar zich synchroon aan ons leven gelijk(w)aardige taferelen afspelen doch ons bewustzijn (onze ego-ziel) bemant daar enkel een andere materie-tijdzone dan hier.
Volgens mij zijn wij dus ook allemaal medeverantwoordelijk voor het lot en/of de daden van alle anderen omdat we nu eenmaal in een allesverbindend energetisch/magentisch veld met elkaar verbonden zijn.
De actie van de ene heeft hoe dan ook, over en/of door alle tijdzones heen, invloed op de actie van de andere. Dat is ondertussen door de wetenschap reeds getest en erkend. Doch ook zonder die wetenschappelijke erkenning ondervind ik dit heel sterk en ik ben lang niet de enige.

Vanuit persoonlijke ervaring blijf ik mezelf focussen op de Glimlach-Communicatie en het 100%-denken, zo kan ik vanuit mezelf (ego-ziel) in direct contact treden met het Kosmisch Brein (ziel) om alzo kracht en informatie in te winnen zonder mezelf of een ander te benadelen.
Ik beweer niet dat ik er reeds in elke situatie in slaag maar ik leef er elke dag toch bewuster naar en de resultaten blijven niet uit. Ik heb reeds vele vrienden en cursisten die aangeven dat mijn methodiek hen eindelijk op een eenvoudige manier uit de probleem-zone weet te houden.

We konden ook niet in één dag lopen, rekenen, lezen of fietsen dus ook deze methode vraagt oefening doch de resultaten zijn zo verbluffend goed en manifesteren zich zo snel dat een mens niet anders kan en/of wil dan er mee door te gaan. Je kan er eender waar of wanneer mee aan de slag zonder anderen te hinderen.

Enfin, ik hoop dat je hier iets aan hebt wanneer je aan de slag gaat met de gevangenen (die ik hierbij ook het allerbeste wens) en de zogenaamde probleem-jongeren die ik persoonlijk liever 'niet begrepen experimenteer-jongeren' noem.

Liefs en een mega Big Smile van me

Gerda Hendrickx
www.oriconet.com
Naam: Chantal
Datum: 2 februari, 09u30
Reactie: Hey Gerda,

je hebt volledig gelijk dat het geen probleemjongeren zijn. Het is een totaal verkeerd woord. Dat iedereen aan deze jongeren geeft. En ik heb er ook totaal niet bij stil gestaan dat ik het ook zo gebruik. Maar ik bedoel het helemaal anders hoor. Ik zie die jongeren zeker niet als het probleem. Zelfs hun gedrag niet. Ik wil hen helpen volledig zich zelf te zijn. En ik geloof dat niemand geboren is met slecht gedrag en gevoelens. Ik wil hen helpen zoeken door de verschillende lagen, zoals opvoeding, omgeving, materiële omstandigheden. En hun hun toekomst terug geven.
Bedankt alleszins om mij erop te wijzen.
Groetjes Chantal
Ik hoop dat uw wens uit komt dan word deze wereld weeral een beetje mooier.
Naam: Gerda Maria
Datum: 2 februari, 10u50
Reactie: Lieve Chantal

Bij deze wil ik even een nuance aanbrengen wat mijn Gimlach-communicatie en 100%-gedachte-methode betreft. Vanuit mijn gedeelde ervaring is het DE methode bij uitstek om sneller te realiseren wat je droomt doch ik wil er bij zeggen dat het een perfect aanvullende methode is bij reeds bestaande methodes. Niets in mijn methode sluit eender welke andere methode uit.

Ik begreep reeds dat jij probleemkinderen niet als zodanig zag maar je herkent een aantal van de knelpunten waar zij mee worstelen, anders zou jij je niet zo voor hen inzetten. We nemen nu eenmaal gangbare woordgebruiken over opdat anderen zouden begrijpen waarover we het hebben. Doch weet dat alle bestaande woorden en/of begrippen kunnen overschreven worden door anderen die de kracht van de uitsluiting afzwakken.

Ik ben blij dat jij het woord evengoed nog gebruikt want op die manier herinner jij me er weer aan dat ik ook mijn eigen 100%-denkpatronen en verwoordingen nog kan aanpassen zonder anderen het gevoel te geven dat ze te kort schieten in het magisch/magnetisch geheel dat wij 'Het Leven' noemen.

Weet dat ook jouw droom reeds de werkelijkheid van een andere dimensie is. Je herinnert je reeds vele flarden, nu nog het plaatje vervolmaken in deze tijdzone waarin je nu een andere realiteit ervaart hé. Komt mooier voor mekaar dan jij je nu inbeelden, daar ben ik 100% van overtuigd.

IK GELOOF IN JOU!

Liefs en zoals steeds Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
www.oriconet.com
Naam: Chantal
Datum: 12 februari, 10u47
Reactie: Ik kom mijn wens een beetje aanpassen. Door er zo mee bezig te zijn is hij beter ontwikkeld.
Hier komt hij:
Een job vinden waarin ik mijn eigen baas ben. Mijn creativiteit en fantasie kan gebruiken. Schrijven, kunst, organiseren. Met een element natuur en sport erin. Waarin ik mensen kan helpen, leren, groeien, begrijpen (bij voorkeur nog steeds gevangen en jongeren in problemen) En hiermee toch genoeg geld verdien om mijn gezin van het leven te laten genieten.
Ik heb nog geen flauw idee wat de job zal zijn, maar ik voel dat ze mijn richting uitkomt.
Groetjes

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: