Terug naar het overzicht

Naam: Hannie
Plaats: Venlo
Leeftijd: 59 jaar
Mijn wens

Mijn wens is dat alle machtssystemen verdwijnen zodat we vanuit de basis een eerlijk systeem op kunnen bouwen van gelijkheid in het algemeen en zonder dualiteit. We zijn op de goede weg al zal het nog een tijd duren voordat we zover zijn maar ik heb er vertrouwen in...je bent zelf de verandering!!
Commentaar

Laten we gebruik maken van de nieuwe tijd en de transformatiemogelijkheden die deze met zich meebrengt...de keuzemogelijkheden die we als wezen hebben is het mooiste wat er is!
Naam: Gerda Maria
Datum: 14 juni, 11u53
Reactie: Lieve Hannie,

Jouw wens huisvest Alles wat je als mens nodig hebt om hem in vervulling te laten gaan, wat kan een mens zich meer wensen ;-) ;-)

Je wenst een oplossing voor een toestand die jij als onaangenaam ervaart en je reikt tegelijk pasklare tools aan om jouw doel te bereiken.

Want...

Inderdaad!
Jij bent zelf de drijvende kracht der gewenste én ongewenste veranderingen in Jouw leefwereld!

Inderdaad!
Élk van ons huisvest het transformerend vermogen tot gewenste en ongewenste veranderingen.

Dus...
dienen we niemand anders dan onszelf Liefdevol/Begripvol met de vinger te wijze en/of dienen we niemand anders dan onszelf Liefdevol/Begripvol ter verantwoording te roepen voor hetgeen niet verloopt zoals we het liefst van al zouden willen, toch?

Hou het Vertrouwen in jouw eigen transformerende vermogens der Liefdevolle intenties naar élk facet van de schepping dus maar héél hoog in het vaandel want zo simpel is het om manifestaties van machtsvertoon op non-actief te zetten.

Immers, de machtssystemen die wij buiten onszelf ervaren zijn de reflecties van onze eigen innerlijke transformatieprocessen.
Het aanschouwen van de algemene leefwereld (die élk van ons anders waarneemt en/of anders ervaart) activeert specifieke transformatieprocessen tengevolge van feilloze non-verbale interacties tussen waarnemingen, meningen, oordelen enz.
Dus...
De wijze waarop Jij met jouw individueel en/of jouw uniek gecodeerd bevattingsvermogen reageert op eender welke waarneming is bepalend voor hetgeen jij als jouw werkelijkheid ervaart.
De wijze waarop ik met mijn individueel en/of mijn uniek gecodeerde bevattingsvermogen reageer op diezelfde waarneming is bepalend voor hetgeen ik als mijn werkelijkheid ervaar.
De wijze waarop de personen x-y-z met hun identiek gecodeerde bevattingsvermogen reageren op een identieke manifestatie is bepalend voor hetgeen zij daarna als hun werkelijkheid ervaren.

Met andere woorden:
We kunnen met zijn allen een identiek gecodeerde fysieke manifestatie aanschouwen of een identiek gecodeerde non-fysieke waarneming opdoen.
Toch zullen we, vanwege ons afwijkend gecodeerde en/of ons afwijkend vibrerende persoonlijk bevattingsvermogen, andere transformatieprocessen op gang brengen waardoor élk van ons alweer een andere werkelijkheid te ervaren krijgt en waardoor élk op zich opnieuw andere transformatieprocessen op gang brengt waardoor alweer andere manifestaties geactiveerd worden.

Indien wij dus hinder ondervinden van machtssystemen dan dienen we gewoon in onszelf te kijken en héél goed op te letten in hoeverre wij écht voldoende Vertrouwen in de constructieve bedoelingen van het grote geheel dat wij Universum en/of “Het Leven” noemen.

Onbewust dwalen wij van dat algemeen Vertrouwen af vanwege de bewust uit-de-context getrokken manifestaties die op ons bevattingsvermogen worden losgelaten.
We beschikken echter over het vermogen om, uit een mysterieuze kracht- en prachtbron, systematisch Liefdevolle boodschappen zoals Begrip, Geduld, Vertrouwen, Aanvaarding, Verdraagzaamheid enz. te downloaden waardoor ons persoonlijk bevattingssysteem anders leert reageren op dezelfde fenomenen als waar je voordien geen vrede mee had.

Van zodra je er een gewoonte van maakt om jouw persoonlijk bevattingsvermogen te voeden met de meest uiteenlopende Liefdevolle intenties merk je ook dat de weerstand omtrent al het ongewenste wordt geneutraliseerd
want...
hetgeen je geen voeding meer geeft sterft af
of...
hetgeen je geen mentale voeding meer geeft krijgt geen zendtijd meer op jouw persoonlijke TV ;-) ;-)
En wat uit het mentale beeld verdwijnt dat verdwijnt ook systematisch uit het zogenaamde straatbeeld en/of uit onze persoonlijke werkelijkheid.

Het is dus de Kunst om je voortaan consequent en consequent Liefdevol te focussen op hetgeen jij het liefst van al wél geactiveerd wenst te zien in jouw leefwereld,
Dus niet langer focussen op hetgeen je niet wil want dan blijf je het fenomeen dat je niet wil toch de mentale voeding geven om zich te blijven transformeren naar een voor jou waarneembare werkelijkheid.

We hebben als mens een hele grote troef om het soort ongewenste transformatieprocessen processen om te buigen naar gewenste.
En die troef is onze Glimlach en ons vermogen tot schaterlachen.
Hetgeen de Glimlach-hormonen teweegbrengen kan je vergelijken met hetgeen er gebeurt als je de harde schijf van een pc leegmaakt en opnieuw voorziet van niet geïnfecteerde informatie.

Het is dus wél van belang dat je na een stevige lachbui gefocust blijft op hetgeen je het liefst van alles tot leven ziet komen.
En ja,
er zal over heel de wereld nogal wat afgelachen 'moeten' worden om al het gewenste tot leven te zien komen ;-) ;-)

Indien je, om welke reden ook, niet lachen kan dan brengen huilen, roepen, zingen, neuriën, tijdelijke ademstop, constructief denken, dansen, sporten, ad fundum een groot glas lauw mineraal water drinken of slapen ook wel gelijkaardige gewenste processen teweeg.

Van zodra je ofwel lacht, ofwel constructief denkt dan zet je het soort transformatieproces op gang waarvan jij de resultaten als welgekomen en bevrijdend zal ervaren.
Geen twijfel mogelijk, ik geef er levenslange garantie x 2 tot in het oneindige op!

Bedankt om jouw mooie, duidelijk verwoorde wens via dit wensenboek met ons te delen.
Je hebt onbewust een heel pak non-verbale informatie aan die wens gelinkt.
Ik hoop dat ik de non-verbale signalen die bij mij massaal doorkwamen op een redelijk bevattelijke verbale manier heb kunnen vertalen want bij mij gaan die transformatieprocessen tussen verbaal en non-verbaal zo snel dat het omzetten naar verbale taal niet altijd even makkelijk is.

Toch hoop ik dat er 'iets' van heel mijn uitleg blijft hangen waardoor ook voor jou het leven voortaan als één groot feest kan ervaren worden.
Het is ook Jou vanuit het diepste van mijn Liefdevolle Zijn gegund!!!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Saskia
Datum: 16 juni, 21u53
Reactie: Hannie, je wens heeft mij aan het denken gezet en ja... Gerda Maria... ook aan het glimlachen. Dank hiervoor!!! Samen gaan we onze mooiste en soms stoutste dromen waarmaken!!!

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: