Terug naar het overzicht

chrissie Naam: chrissie
Plaats: purmerend
Leeftijd: 47
Mijn wens

Dat mijn vriend gauw weer in zijn huisje kan,daar hoord ie thuis,en niet waar hij nu zit
Naam: Gerda Maria
Datum: 4 juli, 16u00
Reactie: Lieve chrissie,

Daar waar we ontwaken is daar waar we volgens het immer rechtvaardige Universum thuishoren omdat élke ervaring een noodzakelijke ervaring is in ons persoonlijk traject en/of in ons persoonlijk bewustwordingsproces.
Van zodra we in staat zijn om de essentie van deze uitspraak te aanvaarden activeer je heel veel welgekomen veranderingen in jezelf én in jouw leefwereld.

En indien wij naar onze overtuiging van dat moment toch niet ontwaken op de plaats waar wij ons het meest van alles thuis voelen dan hebben we dat enkel aan onszelf te danken en/of hebben wij dat te danken aan ons onvermogen tot Vertrouwen & Liefhebben van wat is zoals het is.

En ook daar is weer niets mis mee want dat is waar het bewustwordingsproces om draait, dat we er ons experimenteergewijs en/of ervaringsgewijs van bewust worden dat wijzelf in staat zijn om via onze intenties (en de daaraan verbonden gedachten, woorden en daden) de door ons ervaren leefwereld effectief te manipuleren en/of te veranderen.

Wie in staat is om elke dag opnieuw oprechte intenties van zuivere Liefde te uiten tegenover élk facet van de schepping die zal ontwaken in een leefwereld waar het fijn vertoeven is omdat er steeds pasklare oplossingen en aangename uitdagingen worden opgemerkt.
Indien je niet in staat bent om zuiver Lief te hebben dan zijn die oplossingen en uitdagingen ook aanwezig doch dan merk je ze niet op.

Zolang we anderen verantwoordelijk stellen voor hetgeen niet naar wens loopt in onze leefwereld activeren we via onze bewuste en onbewuste intenties het soort hormonen die storingen veroorzaken op het circuit van 'effectief ervaren van datgene wat je het liefst van al wilde ervaren' en van zodra je beseft dat je op eender welk moment via jouw ware intenties zelf verantwoordelijk bent voor de transformerende capaciteiten van jouw hormonen ga je veel meer moeite doen om de volle verantwoordelijkheid op te nemen voor hetgeen jij ervaart.

Anderen kunnen/zullen/mogen uitdagen doch wijzelf zijn verantwoordelijk voor de wijze waarop wij daarmee omgaan. Maak er een sport van om jezelf mentaal te trainen op een wijze die jou in staat stelt om in eender welke situatie kalm en begripvol te blijven. Dat is de mooiste en de meest duurzaam lonende uitdaging die we onszelf kunnen opleggen.

Mensen die in de problemen komen kunnen daar dus vrij makkelijk effectief wat aan veranderen door het voorbeeld te volgen van hen die nooit of zelden in de problemen komen.
Degenen die een aangenaam leven ervaren zijn stuk voor stuk mensen die bewust of onbewust gestopt zijn met oordelen en/of bewust gestart zijn met oprecht Liefhebben van wat is zoals het is omdat dit ook de enige manier is om zich daadwerkelijk geliefd te voelen door élk facet van de schepping.

Indien Liefdevolle gedachten aanvankelijk niet vanzelf komen dan helpt het om de mondhoeken op te trekken zoals bij Glimlachen want daardoor activeer je het soort hormonen die aanzetten tot Constructief denken en/of Liefdevol denken.
En van zodra je in staat bent om oprecht Liefde te gunnen aan élk facet van de schepping dan ervaar je een dermate zalig gevoel waardoor je automatisch gaat Glimlachen.

Terwijl wij dit constructieve mentale proces op gang brengen verandert ook onze leefwereld evenredig met ons mee waardoor het steeds makkelijker wordt om Glimlachend intenties van zuivere Liefde (zoals Begrip, Tevredenheid, Dankbaarheid, Geduld, Verdraagzaamheid enz.) te uiten.

Zo eenvoudig zitten wij (ons innerlijk interactie-systeem) dus in elkaar.
Zo eenvoudig kunnen wij onze koers dus wijzigen.
Zo eenvoudig kunnen wij onze ervaringsvelden wijzigen.
Zo eenvoudig én zo rechtvaardig is het altijd geweest.
Zo eenvoudig én zo rechtvaardig zal het altijd zijn.

Echter...
we dienen wel degelijk mentale inspanningen te leveren om ons bewuster Liefdevol te focussen.
Maar...
de resultaten maken het meer dan de moeite waard om deze inspanningen vol te houden.

Bedankt om zoveel onuitgesproken informatie met jouw wens mee te sturen.
Je hebt me hierdoor extra geïnspireerd en gemotiveerd om nog vaker, nog consequenter en nog bewuster Liefdevolle intenties te activeren.

Mogen ook jij en jouw vriend steeds makkelijker in staat zijn om een sfeer van Liefdevolle Levensvreugde te activeren in jullie zelf alsook naar élk facet van de schepping toe!
De wonderlijke veranderingen die zich dan onvermijdelijk voordoen zijn ook jullie heel oprecht gegund!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Carla de With
Datum: 11 juli, 10u03
Reactie: Ik hoop dat het een beetje behulpzaam voor je is, als je bedenkt dat je altijd bent waar je moet zijn op dat moment. De meest bizarre plaatsen hebben ook een boodschap voor ons. Geniet van het moment en dan gaan de dinhgen vanzelf weer de goede kant op. Heb vertrouwen dat het goed is. Heel veel liefs Carla

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: