Terug naar het overzicht

Naam: claire
Plaats: Maldegem
Mijn wens

Ik wens dat ik mijnwerk kan maken van opvangen en verzorgen van hulpbehoevende dieren en ze terug een nieuwe thuis en een gelukkig leven te geven . Ik heb al veel van mijn grote dromen kunnen verwezenlijken maar deze nog niet. Het is waar mijn hart naar hunkert en ik weet dat ik elke dag voldaan en gelukkig zal zijn als ik dit kan doen. Nu nog de tijd en middelen vinden !!! Groetjes en tot binnenkort bij PUUR antistressboetiek te Maldegem.
Naam: Gerda Maria
Datum: 7 mei, 14u22
Reactie: Lieve Claire

Wie weet wandelt er weldra iemand de antistressboetiek PUUR te Maldegem binnen die jou de nodige 'middelen' aanreikt om die mooie droom van jou te realiseren.
Die middelen kunnen van uiteenlopende aard zijn uiteraard. Misschien zijn ze momenteel wel pal onder jouw neus voorhanden en zie je ze niet omdat jouw focus elders ligt?

Google af en toe eens op trefwoorden ivm jouw wens en ik weet zeker dat je inspiratie bij de vleet kan opdoen waardoor jouw droom niet langer onbereikbaar lijkt.

Verder vind ik het heel fijn dat ook jij reeds heel wat van jouw grote dromen gerealiseerd weet. Dat 'bewijst' dat alles mogelijk is als het er op aan komt hé.

Maldegem ligt niet direct op mijn fysieke pad maar indien ik er onverwacht toch in de buurt zou komen dan kom ik graag eens een kijkje nemen. Ik ben al eens gaan kijken op de leuke PUUR-site doch ik merk dat er slechts agendapunten tot einde maart te lezen zijn. Of kijk ik iets over het hoofd?

In ieder geval veel plezier gewenst bij alles wat je onderneemt.

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
www.oriconet.com
Naam: Gerda Maria
Datum: 13 mei, 17u38
Reactie: Lieve Claire

Eerst en vooral wil ik jou danken voor de heerlijke schoudermassage tijdens de lezing van Geert Kimpen die gisterenavond doorging in antistressboetiek PUUR te Maldegem.

Redelijk straf dat ik uitgelezen op de dag waarop ik huiswaarts (zuidwaarts) zou keren als een magneet naar het noorden van het land getrokken wordt om in de antistressboetiek PUUR terecht e komen waar ik meerdere zielsverwanten van het wensboek heb ontmoet.
Wat grappig dat net jij naast me kwam zitten tijdens die lezing. Toeval bestaat niet dus ik ben benieuwd wat het Universum voor ons in petto heeft.

Via deze weg wil ik jou alleszins herinneren aan hetgeen Geert aanhaalde wat het reageren binnen een tijdspanne van 72 uur betreft. Alsook het één jaar in herinnering brengen van jouw wens. Ik doe mijn best om jou vanop afstand te steunen bij jouw wens.

Ik weet zeker dat jij en jouw partner een unieke kans zullen 'aangeboden' krijgen om die dieren-wens een kans te geven.
Immers, als de partner je ten volle steunt in eender welke wens dan is de slaagkans des te groter.

Langs deze weg dank ik het Universum voor deze unieke gelegenheid in Maldegem waar ik nog lang aan zal herinnerd worden.

Moge iedereen zich steeds bewuster worden dat alle wensen in vervulling kunnen gaan want dat maakt het leven steeds weer de moeite waard om geleefd te worden.

Succes en hou me/ons op de hoogte hé.

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
www.oriconet.com
Naam: claire
Datum: 14 mei, 09u56
Reactie: Dag Gerda,
Danku voor je berichtje !
Ik vond het ook weeral geweldig om te merken hoe het de kracht van het universum deze mooie "toevalligheid" geregeld heeft dat wij naast elkaar belandden bij PUUR. Ik beleef het elke dag en toch verbaasd het me telkens weer, eens je door hebt hoe mooi alles in elkaar zit wordt het leven zoveel interessanter én mooier, zelfs de tegenslagen en mindere momenten.
Ik vond het een klein beetje jammer dat we niet genoeg tijd meer hadden om jou wens te bespreken. Ik wwet dat je een boek wil schrijven en dat je gefasineerd bent van de glimlach. Ik hen net eens gesnuffeld op de site www.oriconet.be en als ik het goed voor heb , heb je eigenlijk al een boekje geschreven ! Ik vond de eenvoudige suggestie van Geert Kimpen wel ineressant om jouw struikelblok voor je wens weg te werken, nl om anoniem uit te brengen ! Heb je daar nog over nagedacht? Ik zou het fijn vinden als je mij nog wat meer zou vertellen over je precieze wens, dan kan ik je nog beter "coachen"!!
Mijn man en ik hebben gisteren volop zitten brainstormen over hoe we onze wens zien en wanneer we die in vervulling willen zien gaan en wat we nu al zouden kunnen doen om de eerste stappen te zetten. We gaan alleszins al met research via internet beginnen. Ik hou je zeker op de hoogte van wat we zoal ondernemen. Het zal kwestie zijn van er tijd voor te vinden (of tijd voor vrij te maken). Wij runnen samen een onderneming en zijn daar toch het overgrote deel van onze tijd mee bezig.

Ik zie uit naar een berichtje terug van jou !

Tot binnenkort,

groetjes en een fijne dag,

Claire.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: