Terug naar het overzicht

Naam: Carla de With
Plaats: Soest
Leeftijd: 49
Mijn wens

Ik wens eerlijkheid in de wereld.
Ben zelf net weer klaar met een 9 daagse integriteiten cursus van Avatar. En het dringt nu pas echt tot me door waarom deze trainingen zo belangrijk zijn. De wereld is onze spiegel. Vreemd genoeg als we goed kijken dan is het te zien.
Ik wens dat iedereen Avatar doet.
Naam: Gerda Maria
Datum: 19 augustus, 12u24
Reactie: Lieve Carla,

Dit vergat ik er nog bij te schrijven:

"Iedereen doet op élk moment en op eigen wijze Avator"

Bij de ene valt jou dat reeds op, bij de andere 'nog' niet.

De ene benoemt het als dusdanig
de andere benoemt het anders
en alweer anderen benoemen het helemaal niet maar leven voluit naar de essentie van hetgeen jij met zoveel passie wenst uit te dragen.

Zo vergaat het met eender welk bewustmakend fenomeen omdat alle talenten non-stop latent aanwezig zijn in élk facet van de schepping.

Omdat de volgorde, snelheid en manier van leren of verwerken per deel-facet verschillen lijkt het er op dat er één en ander fout en/of onrechtvaardig loopt of ervaar je dat er bepaalde mensen niet goed bezig zijn.
En toch...
het zijn enkel de getransformeerde reflecties van ons eigen bevattingsvermogen.
Reflecties die ons duidelijk maken dat wijzelf nog niet voor de volle 100% in staat zijn om afgestemd te blijven op de Frequentie waarop of waarin zich de Universele Perfectie manifesteert.

Alweer Bedankt voor jouw unieke bijdrage aan mijn/ons bewustwordingsproces want er kleven altijd leuke en bruikbare inzichten aan jouw woorden ;-)

Jouw Geluk is mijn/ons Geluk dus hoop ik dat jij ontelbare redenen en manieren kan blijven vinden om vol van Levensvreugde aan "Het Leven" deel te nemen want dát is één van de essentiële voorwaarden om zowel verhelderende inzichten waar te nemen als ze volgens een voor jezelf logisch lijkend stramien in een Constructief win-win circuit te plaatsen of situeren.

Zonder actieve levensvreugde nemen we teveel uit-de-context getrokken fenomenen waar waardoor het er op lijkt dat het Universeel plaatje niet klopt.
Maar dat doet het dus wel!
Tot in het kleinste detail héél perfect uitgekiend en uitgebalanceerd zelfs ;-) ;-)

Aan Jou/Ons de Kunst om dit te waar te nemen, te bevatten, in stand te houden en op eigen unieke wijze opnieuw door te geven...
Hoeveel mooier had iemand van ons dit ooit kunnen verzinnen, toch?!

Héél véél Liefs
en...
Have Fun under the Sun!!!

Gerda Maria
Naam: Gerda Maria
Datum: 18 augustus, 15u11
Reactie: Lieve Carla,

Er Is op eender welk moment eerlijkheid in de wereld.
De mate waarin wij dat als daadwerkelijk ervaren stemt overeen met de mate waarin wij zelf op consequente wijze investeren in een eerlijke verbale en non-verbale communicatie met onszelf en anderen.

Hetgeen wij waarnemen of ervaren als onze persoonlijke leefwereld loopt dus synchroon met onze eigen werkelijke staat van denken, verwoorden en handelen.
Van zodra wij écht Geloven in de Universele Perfectie kunnen we élke vermeende disbalans of oneerlijkheid een constructieve bovendien gelijkwaardige plaats bieden.
En pas dan ervaren we onze leefwereld dus ook als eerlijk en rechtvaardig.

Wij hoeven anderen dus niet te corrigeren, wij dienen enkel ons eigen waarnemings- en bevattingsvermogen af te stemmen op het kanaal en/of de frequentie alwaar zich de ervaringsvelden der Universele Harmonie manifesteren.

Bedankt om mij/ons deze wijze levensles nog eens in herinnering te brengen.
Geniet van jezelf!
Geniet van al het andere dat je buiten jezelf ervaart!

Je bent de manifestatie/transformatie van een Prachtig mensenwezen waar ik altijd graag wat van lees ;-)

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.orionet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: