Terug naar het overzicht

Naam: Callista
Plaats: Cothen
Leeftijd: 40
Mijn wens

Het is mijn hartenwens om HeelWel met veel plezier en liefde vorm te laten krijgen: een creatief proces, waarbij ik mijn ziel tot expressie breng en waarbij ik steeds op die momenten diegenen aantrek, die precies op de juiste plek en de juiste plaats verschijnen.Het is mijn wens om in dit proces gehoor te geven aan mijn diepste innerlijke stem en deze met een oervertrouwen te volgen, zodat anderen ook het oervertrouwen kunnen vinden om de roep van hun ziel te volgen.Ik krijg steeds helderder wat ik te bieden heb en in welke vormen en ben hier dankbaar voor.
Naam: Callista
Datum: 7 juni, 08u07
Reactie: Ik geniet van het gemak van het 'in de flow zijn' en verwonder me over de manier waarop mijn hartenwensen zich manifesteren. Het wordt me steeds helderder, welke keuzes me dichter bij mijzelf brengen. Ik ben dankbaar, dat ik deze keuzes met steeds meer gemak volg.Hoe ik er steeds meer vertrouw dat ik me gewoon mee kan laten drijven...in de richting van de minste weerstand en het grootste gemak, zodat ik meer levenslust ik ervaar. Hoe meer levenslust en vitaliteit ik ervaar, hoe meer liefde ik voel en hoe meer ik me in vertrouwen kan laten dragen en hoe eenvoudigweg mee laat drijven. Ik geniet met volle teugen van mijn avonturen: de verbindende ontmoetingen, de wonderlijke verhalen, die gaandeweg ontstaan. Verhalen, waar ik van geniet. Steeds met verrassende wendingen, die mijn stoutste dromen te boven gaan. Het is mooier dan ik ooit voor mogelijk had gehouden en ik geniet intens van mijn leven!
Naam: Callista
Datum: 7 juni, 16u05
Reactie: Dankjewel Jet!
Ik wens het jou ook toe. Ook wens ik je een helder beeld van je wensen toe, een heldere visie, die een heldere weerklank vindt in stoffelijke manifestatie. Hartelijke groet, Callista
Naam: Jet
Datum: 7 juni, 11u53
Reactie: prachtwens ! Ik wens het jou en mezelf toe , ik kon het zo mooi niet verwoorden . Namasté
Naam: A a Woortman pasveer
Datum: 30 mei, 06u08
Reactie: Ik wens dat die wensen uit komen 1 tip om eerder je wens te laten verwezenlijken 3x dags iemand anders zijn wensen uit laten wensen en altyd op het einde zeggen dankjuwel ga je gang ?

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: