Terug naar het overzicht

Naam: Hannie
Plaats: Heerenveen
Leeftijd: 67
Mijn wens

Mijn droom is om te wonen, samen met anderen, in een huis of in een groep woningen, waarbij ieder zijn/haar eigen woonruimte heeft, maar waarbij ook gemeenschappelijke ruimtes zijn voor ontmoeting en gezamenlijke activiteiten. Ook belangstelling voor elkaar en omzien naar elkaar, met respect voor elkaars mening, leefwijze en privacy. Het liefst een beetje ‘buiten’, maar tegelijk ook redelijk dicht bij ‘de bewoonde wereld’. Ook een goede verbinding met het openbaar vervoer vind ik erg prettig.

Ik denk daarbij aan de omgeving Utrecht, zodat ik dichter bij mijn kinderen en kleinkinderen kan wonen.
Ook hoop ik dat er een (gemeenschappelijke?)tuin is, waar ik lekker in kan tuinieren. Ik houd er van met mijn handen in de grond en tussen de planten te wroeten.
Ik zou het liefst op de begane grond wonen, om zo ook het contact met de grond te ervaren. Een mooie lichte woning, met ruimte voor de zon, zeker in de winter.
Qua ruimte denk ik aan een eigen woonkamer en drie slaapkamers, zodat ik een eigen slaapkamer heb, een logeerkamer en een hobbykamer. Ik houd van ‘knutselen’, allerlei dingen doen met mijn handen, voornamelijk verschillende soorten handwerk, maar ik probeer ook tekenen en schilderen op te pakken. Daarnaast houd ik van muziek. Ik speel zelf basblokfluit en dwarsfluit en hoop in de omgeving weer een groepje mensen te vinden om samen mee te musiceren.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: