Terug naar het overzicht

katya Naam: katya
Plaats: Turnhout
Leeftijd: 46
Mijn wens

Het is mijn grote wens om me volledig vrij te voelen om mijn flow te volgen. Om alleen nog maar die dingen te doen die mij doen stralen. Het is mijn wens minstens 10 000 euro in de maand te gaan verdienen op volledig zelfstandige basis.
Met dat geld gun ik mezelf mijn droomleven: ik ga minstens drie keer per jaar op reis en leer mensen van over de hele wereld kennen, ik volg supervoedende events en workshops die mij optillen naar een hoger plan en waarvan ik heerlijk geniet, ik gun het mezelf om in een nieuwe auto te rijden en gun het mezelf om gezond, biologisch, eerlijk voedsel te kopen en te bereiden.

Doordat ik volledig zelfstandig ben en dus niet meer in loondienst en ik moeiteloos mijn geld verdien, heb ik de vrijheid om te vertragen. Om te genieten. Om heel bewust elke druppel van het leven tot mij te nemen. Om mij nog meer te openen voor het leven en de liefde dan ik nu doe.

Het is mijn wens om voluit lief te hebben en liefde te durven ontvangen. Het is mijn wens om samen met mijn geliefde de dans van onze gezamenlijke leven in liefde te dansen <3

Danku, lief universum, lieve God om mij te tonen hoe ik mij nog meer kan openen voor mijn droomleven. Amen.
Naam: Elisabeth
Datum: 26 januari, 15u50
Reactie: Hmmmm...ik droom met je mee.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: