Wensenboek deelnemers / Participants

Archief

Talent

Naam: taichi52
Plaats: belgie
Leeftijd: 52
Mijn wens

ik wens een zielsmaatje te onmoeten waar ik me thuis bij kan voelen , een maatje waarbij ik mag huilen, lachen, praten,voelen,leren,mezelf zijn,
talstra47 Naam: talstra47
Plaats: Amersfoort
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik wens dat ik dit jaar de uitkering uit kom en ik volledig financieel zelfstandig ben. Dat ik een goed lopende praktijk voor Hart & Ziel en 10 klanten per week heb. Dat ik veel mag doen met Eenheidshealing(cursussen, heling geven mensen coachen). Dat een mooie vrouw op mijn pad komt om in Liefde samen te zijn (relatie) en om mee samen te werken/leven op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling.
Mijn website is www.hartenziel.info
Commentaar

Ja en ik wil ook graag gaan wonen op een plek waar ik kan werken en leven buiten Amersfoort.
Naam: Tam
Leeftijd: 38
Mijn wens

Ik wens dat wij snel uit de financiele schulden komen en weer genoeg financiele ruimte krijgen om samen leuke dingen te doen. Zeker nu ons tweede kindje zich bijna aandient.
Naam: Tam
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ik wens dat ik de kracht heb om van mijn klachten af te raken. Dat er een oorzaak en oplossing voor wordt gevonden. Om weer energie te hebben en volhoudingsvermogen. Wilskracht om eindelijk de gewenste kilo's af te vallen voor mijn gezondheid.
Ik wens dat we er financieel een stuk op vooruit gaan. De stress in mijn huwelijk die is ontstaan door deze factoren wordt opgelost. Mijn libido weer terugkomt (sorry...). Ik wil mij weer goed voelen en er kunnen zijn voor mijn kindjes en man!
Commentaar

Een heel wensenpakket. Maar allemaal zeer gewenst.
Naam: tamaar
Mijn wens

mijn wens is, om gewoon te kunnen laten zien dat ik van de mensen om mij heen houdt en gewoon spontaan te kunnen zeggen ïk hou van jou" zonder dat ik over een gigantische drempel moet stappen en bang ben dat ik afgewezen word.
Naam: Tamara
Plaats: Voerendaal
Leeftijd: 35
Mijn wens

Mijn wensenpakket is groot. Na 6 jaar lang geen last te hebben gehad van epilepsie heb ik 2 maanden geleden een auto-ongeluk gehad door een epileptisch insult. Dit heeft de nodige nasleep. Weer last van kleine insulten die ik niet onder controle krijg, vergeetachtig, futloos, chaos in mijn hoofd.

Het feit dat mijn man al een aantal maanden werkzoekende is, is ook een extra zorgfactor in mijn hoofd. Ik vermoed dat hij enige last heeft van faalangst en een tekort aan zelfvertrouwen waardoor het vinden van werk niet lukt. Dit trekken wij financieel niet lang meer. Daarnaast heeft hij enkele lichamelijke klachten waar hij last van blijft houden.

Wij hebben een pracht van een dochter van 1,5 jaar die veel tijd en aandacht vraagt en die wil ik haar graag blijven geven.

Mijn wens is daarom dat ik snel herstel en dat mijn man snel werk vindt en ook hij van zijn klachten af komt. Ik hoop dat deze wens in vervulling zal gaan. En misschien wens ik ook nog wel dat ik zelf ander werk vind en wat dichter in de buurt is. Ach, als ik toch aan het wensen ben: een paar duidend Euro winnen in de Lotto zou ook niet verkeerd zijn... ;)

Bedankt voor het lezen van mijn wens. Ik hou hoop op een goede afloop. Al blijf ik bang voor een bitter einde.
Naam: Tamara
Plaats: Voerendaal
Leeftijd: 35
Mijn wens

Door mijn doemdenken zijn mijn wensen helaas niet vervuld. Ik plaats hierbij een nieuw verzoek zodat mijn wensen opnieuw worden gehoord:

Ik wens dat mijn man zeeeeer snel werk vind.

Ik wens dat wij zeeeeer snel uit de financiële problemen komen.

Ik wens dat het met mijn gezondheid weer goed zal gaan.

Ik wens dat mijn dochter naar haar favoriete kinderdagverblijf kan gaan.

Ik wens dat mijn man dit jaar, blijvend, stopt met roken.

Ik wens dat ik mijn zorgen aan de kant kan zetten en alleen nog positief kan denken.

Ik wens weer een optimist te worden wat ik voor onze tegenslagen ook was.

Lief universum, hoor deze keer mijn wensen en help ons alstublieft!

Liefs, Tamara
Naam: Tamara
Leeftijd: 44
Mijn wens

Mijn wens is dat ik zeer snel een woning voor mij en mijn kinderen vindt in mijn woonplaats. Zij verdienen een beter thuis. In een fijne, nette buurt. ♥️
Naam: Tamara
Plaats: Heerlen
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wens dat mijn scheiding op hele korte termijn rond is. Voor het einde van deze maand. Zonder gemanipuleer van mijn ex. Netjes afhandelen zodat ik er schuldenvrij uit kom.
Naam: TamaraHS
Leeftijd: 37
Mijn wens

Ik wens dat ik zwanger ben. Indien dit nog hiet het geval is dan wens ik dit dit jaar nog te worden. Ik wil mijn dochter heel graag een zusje of broertje geven!
Ik wens ook uit de financiele schulden te komen dit jaar.

Hopelijk heeft het universum het goed met ons voor en komen mijn wensen uit.

Bedankt voor het lezen van mijn wensen. Xxx
Naam: Tanawha
Plaats: Belgium
Leeftijd: 50
Mijn wens

Mijn innerlijke rust vinden, altijd duidelijke signalen ontvangen wat mijn volgende stap is, me geen zorgen meer hoeven te maken hoe ik deze maand de rekeningen zal betalen, me dienstbaar maken voor mijn medemens en moeder aarde... De juiste partner vinden in dit leven, alle geluk in de wereld voor mijn kinderen en alle kinderen op aarde
Commentaar

conclusie, leven in overvloed op elk gebied
Naam: tania
Plaats: Izegem België
Leeftijd: 36
Mijn wens

Ik heb nu een bloeiende praktijk, genaamd JOUW WERELD, waarin ik mensen steun in het dichter bij hun ware zelf komen.
Naam: Tanja
Plaats: Friesland
Leeftijd: 34
Mijn wens

Ik wil heel graag mijn zielsverwant ont-moeten
Tanja Naam: Tanja
Plaats: Capelle aan den IJssel
Leeftijd: 50
Mijn wens

Mijn wens is om liefdescoach te worden, mensen te laten zien hoe waardevol ze zijn en de vermeende kloof tussen man en vrouw te verkleinen. Mijn droom is om een 'lieve Tanja' rubriek te hebben en in te spelen op actuele uitdagingen die mensen op liefdesvlak tegenkomen.
Commentaar

Termen als sucker for romance, petemoei, alles bespreekbaar, laag drempelig, online, nevenactiviteit, levensmissie
Tanja Naam: Tanja
Plaats: Huissen
Leeftijd: 45
Mijn wens

Dat mijn kinderen(en dat zijn er veel)een gezond en gelukkig blijven houden.
Dat mijn massage/ reiki praktijk meer mensen bereikt zodat ik meer mensen de rust kan laten voelen in hen zelf en tegelijk mijzelf verder kan ontwikkelen en te leren van al die mensen die bij mij komen.
Commentaar

Eigenlijk ben ik een heel gelukkig mens met weinig wensen, ik zou mijn kinderen meer middelen willen geven om zich te kunnen ontwikkelen, ik hoop dat er een tijd komt waarin geld niet het belangrijkste is, want eerlijk gezegt komt ik dat altijd te kort.
Ik wens iedereen een tijd van genoeg en vooral van heel veel liefde.
Tanja Naam: Tanja
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 49
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn ex-vriend spijt krijgt van onze zeer pijnlijke scheiding en dat wij een herkansing krijgen om het nu echt goed met elkaar te doen in liefde en eerlijkheid, want hij is mijn grote liefde. Ik wens dat hij alle negativiteit over mij loslaat en mij ziet als een zeer liefhebbend mens, die verkeerde beslissingen heeft gemaakt in haar wanhoop. Ik wens zo dat mijn wens uitkomt...
Tanja Naam: Tanja
Plaats: Rotterdam Nederland
Leeftijd: 50
Mijn wens

Mijn wens voor 2015 is dat ik eindelijk een huis krijg voor mij en mijn dochter, een baan waarin ik succesvol kan zijn en dat mijn ex spijt heeft van zijn beslissing , maar dit ook aan mij laat weten!
Tanneke9 Naam: Tanneke9
Plaats: Huissen /Lingewaard
Leeftijd: 42
Mijn wens

Ik wens dat het met mijn gezondheid beter wordt (diabetes) en dat ik nog heel lang zonder medicijnen kan en dat ik nog heel lang van mijn heerlijke gezin kan genieten en dat ik nu eens een keer wat meer afval. Wensen genoeg, maar het allerliefste wens ik dat mensen eens wat meer begrip voor elkaar tonen en elkaar eens wat meer helpen zonder iets terug te verlangen. Wees zuinig op de medemens en je milieu en maak je leef omgeving weer prettig leefbaar.
Commentaar

Wat kan een mens veel wensen, kleine wensen grote wensen allemaal even belangrijk. Vervul eens een wens van iemand anders, dat is ook een heel erg prettige ervaring.
Naam: Tanya
Plaats: Uden
Leeftijd: 38
Mijn wens

Mijn wens voor 2015 is, voor mijn zoon succes in zijn studie, voor mijn dochter liefde en geluk met haar verloofde en dat ik zelf ook die ware liefde zou vinden!! <3
Naam: Taralenn
Plaats: Oosterhout
Leeftijd: 59
Mijn wens

Een maatje te vinden waarmee ik mijn leven en mijnspirituele interesses kan delen
tatahka@hotmail.com Naam: tatahka@hotmail.com
Plaats: Horst ad Maas
Leeftijd: 57
Mijn wens

Mijn wens is om ,mensen te helpen en echt te gaan counselen. Doe dit zo af en toe bij en met vrienden maar wil het uitbreiden Tevens wil ik dit combineren met de healing van Reiki en ABC bollen healings. Heb daar al jaren terug mooie ervaringen mee op gedaan.
tatatarara Naam: tatatarara
Plaats: kortrijk
Leeftijd: 58
Mijn wens

een soulmate vinden
Commentaar

ik heb het als singel voortreffelijk goed maar ik zou het toch liever delen met iemand :-)
Naam: taychi52
Plaats: belgie
Leeftijd: 52
Mijn wens

ik wil graag lessen volgen in kabbalah,om dan later als begeleider mensen te helpen als ze het moeilijk hebben in hun leven of zelf lessen te geven
Naam: Team USCworld.com
Plaats: Heerlen, Netherlands
Leeftijd: -
Mijn wens

Toen ik deze pagina zag werd ik meteen enthausiast, want wie heeft er nou geen hartewens. Echter, als het dan op formuleren aankomt, dan blijkt het een stuk lastiger. Laat ik eens een dappere poging doen.

Na jarenlang te hebben gewerkt in allerlei grote organisaties en bedrijven, merkte ik steeds meer dat ik minder mijn draai kon vinden in een wereld die alleen maar om macht, winst, en geld blijkt te draaien. Het kwam zelfs zo ver, dat ik begin 2012 met burnout klachten bij de huisarts kwam. Dit heeft een soort proces ingeluid, dat er uiteindelijk toe heeft geleid dat ik op het moment sta mijn baan op te zeggen in ruil voor een minder commerciele baan, en actief aan de slag ben gegaan om mijn hart te volgen.

In 2012 heb ik zodoende samen met een stel vrienden een vereniging opgericht. Ons doel is om mensen met elkaar in contact te brengen die hetzelfde denken over wat er in de wereld om ons heen gebeurt. Er zijn immers talloze kleine initiatieven die willen bijdragen aan een betere wereld, en in plaats van ze telkens weer opnieuw het wiel te moeten laten uitvinden willen wij proberen deze initiatieven te verenigen. De ene organisatie is bijvoorbeeld op zoek naar een webdesigner, terwijl de andere een manier zoekt om activiteiten te promoten...er zijn vast heel veel dingen die we van elkaar kunnen leren.

Na een wat moeizame start (hoe begin je?) lopen de bezoekersaantallen van onze website USCworld.com inmiddels gestaag op, maar we willen graag 'groter groeien' dan alleen een website, om meer voor iedereen te kunnen betekenen.

Inmiddels zijn we de samenwerking aangegaan met IBBO.eu, en hebben we banden aangeknoopt met TransitionTowns ('Parksjtad') en HartverwarmendWijsLimburg.nl; omdat we als vrijwilligersorganisatie vrij weinig financieel draagvlak hebben, hebben we brieven gestuurd naar gemeentes en vastgoedbeheerders, met het verzoek om ons voor een symbolische bijdrage een pand ter beschikking te stellen. Helaas blijkt dat men liever panden jarenlang leeg laat staan en laat verloederen, dan dat men ze ter beschikking stelt.

Samenvattend komt het er op neer dat mijn wens, en ook die van mijn team, is dat we manieren vinden om onze non-profit organisatie te laten groeien, en zodoende meer kunnen bijdragen aan de groei van de aangesloten initiatieven.
teja Naam: teja
Plaats: Veghel
Leeftijd: 53 jaar
Mijn wens

mijn wens: MIJN ZIELSVERWANT ONTMOETEN
ik zou graag mijn zielsverwant tegenkomen,om samen geluk en liefde te delen.Elkaar te stimuleren in de positieve dingen van de ander en van het leven
een vriend die samen met mij het levenspad bewandeld en samen op zoek gaat met mij naar het geluk van iedere dag
iemand die weet dat het leven vol kleur zit als je het wil zien/genieten van de kleine dingen
eerlijkheid/openheid/liefde/verdriet/elkaar met respect behandeld
Commentaar

op dit moment ben ik stap voor stap aan het lezen ,hiervoor heb ik de kabbalist gelezen en hoe maak ik goud van mijn leven
erge indrukwekkende boeken
teja Naam: teja
Plaats: veghel
Leeftijd: 53
Mijn wens

ik had pas een wens geplaatst op deze site maar mijn wens was niet volledig vandaar deze nieuwe poging,het blijft moeilijk om een wens goed onder eerlijke woorden te brengen
ik wens rust in mijn leven en wel op vele vlakken

rust in de liefde
rust in het wonen
rust in de familie
rust in de financien
rust in mij zelf
rust in mijn werk
rust in mijn hoofd
rust in mijn ziel

rust om nu eindelijk te genieten van het leven ,van alle kleine dingen om mij heen
de rust om weer beelden te creeren en daar weer tijd voor te mogen nemen
Commentaar

geert dank je wel voor jou boeken
Naam: terhoeve
Mijn wens

Eindelijk eens uit de financile problemen komen en eindelijk mijn 45 km auto krijg zodat ik nog mobieler ben.En dat alle mensen respecteren
Naam: terhoeve
Mijn wens

In 1985 verkeerd geopereerd en 1989 volledig in de WAO terecht gekomen 80-100 % afgekeurd. Diverse herkeuringen gehad , maar het bleef bij het 80-100 % afgekeurd. Ik krijg sinds 1987 pijnbestrijding , een L3 blokkade(rechts). Dit gebeurd met contrastvloeistof en een röntgenoloog houd in de gaten hoe er geprikt moet worden en precies waar. Er word dan gekeken of de naald ook goed gaat. Naar diverse ongelukken (niet mijn schuld gelukkig) gaat het nu slechter met lopen. Ik heb sinds januari 2009 heb ik krukken , daar moet ik de rest van mijn leven mee doen. Daar heb ik nu een scootermobiel aangevraagd hier bij het WMO (RogPlus). toch ondanks alles blijf ik positief. Alleen het meest wat mijn aangreep van dit alles (wat me is overkomen)dat mijn kinderen zeiden tegen mij, pa het is erg wat is overkomen. Maar we hebben wel gemist dat je nooit met ons alles hebben kunnen doen. Dat bracht me wel in tranen. Zo ver dit korte verslag , als jullie nog vragen hebben sta ik open voor jullie.
Toch is het moeilijk om te moeten wachten tot de kredietcrises voorbij is , want banken geven nu geen lening. Ze stellen zulke idioten voorwaarde dat je snel afhaakt , nu wordt er zelfs gesteld dat je kunt aantonen dat je nooit meer herkeurd mag worden terwijl ik al “ officieel” sinds 1989 thuis zit. Nu kan ik de 45 km auto ( de Optimax Ligier kan kopen) we voorlopig op mijn buik schrijven. Gelukkig kan ik morgen ( 15mei 2009 ) gebruikmaken van mijn scootermobiel ( Polka 4 van Practicomfort), dat is voor mij een verademing ik kan nu mee met winkelen. Zonder constant met mijn krukken te lopen , want dat is toch wel erg zwaar. Want je krijgt er warm van met lopen en van alle andere lichaamsdelen last. Sinds 15 mei ’09 heb ik een scootermobiel, heerlijk dat ding. Kan weer eens de winkels bezoeken en een straatje om . Alleen een probleem kan hem niet in de tuin krijgen poort is te smal om de draai te kunnen maken. Maar met een beetje hulp krijgen we hem binnen. Maar hoop binnenkort een scootersafe te krijgen dat ie lekker voor kan blijven staan. Maar nu is het te gevaarlijk om hem voor te zetten , de jeugd van tegenwoordig .Zit nog steeds op de uitspraak RogPlus inzake scootersafe, niks vernomen tot nu toe. Duurt aardig lang allemaal . Nog geen goed bericht over de financiering 45 km auto , het lijkt in deze crisistijd of niemand je wilt helpen. Van alles schrijf je aan , maar niemand geeft thuis. Ze laten je allemaal barsten, maar heb nog altijd hoop dat iemand mij wilt helpen. De bankiers die dit allemaal veroorzaakt hebben laten je nu hele maal barsten. Moeten ze zelf dit eens hebben , kijken hoe snel ze allemaal voor elkaar hebben. Maar wie zit er nu te wachten met een WAO inkomen ,dan ben je niet “ vol” lijkt het wel. Maar in hoop echt op een wonder. Ik heb Mee Rotterdam ingeschakeld om 45km auto te krijgen of via sponsoring voor elkaar te krijgen. Met de scootermobiel ben ik erg blij mee , eindelijk kom je echt weer verder. Ik knap wat dit betreft goed op. Heb ook een begeleidingspas aan gevraagd voor het openbaar vervoer, want het is toch lastig met die toegangspoortjes van de Ret. Ook geld deze pas voor de NS , dan kan je weer een stukje verder te kommen. Kijk er echt naar uit alleen moet ik opletten dat je niet op elk station van de NS terecht kan. Maar als je de berichten volgt via de media moet ook daar een eind aan komen. Want ze willen hebben dat je overal kan komen. Maar dan moet er nog veel gebeuren met de bussen , want daar kan je ook nog niet voldoende gebruik van maken, want de opstap plaatsen voldoen niet om met je scootermobiel in kan. Bij winkels is er ook nog een hoop te doen, want daar binnen komen is ook een ramp en binnen in de winkel houden ze ook niet overal rekening mee dat er mensen zijn die in een scootermobiel rijd. Had ik in beging ook toen ik nog niet een scootermobiel had dat de winkels niet erg ingericht zijn om mensen met een scootermobiel,rolstoelen en rolaters. Er komen steeds meer mensen bij die hun eigen niet goed voor te kunnen bewegen en ook moet er veel gebeuren aan de stoepen.Scootersafe is afgewezen moet weer in beroep gaan. Zit de laatste tijd ook niet mee . Laatste tijd werkt het weer mee,hopen dat het weer stabiel word . Want het is wel koud in mijn scootermobiel, word een deken voortaan mee nemen . Want het is niet goed voor de spieren. . Heb wel nu een invalidenkaart die ik kan gebruiken voor mij 45 km auto ,maar dan moet wachten tot dat ik mij auto heb . Want hij moet op kenteken gezet worden. Niemand heeft een oplossing, er zijn wel mensen die met je mee leven. Zelfs garages aan geschreven of ze willen helpen, maar nog geen antwoord terug mogen ontvangen. Bijna alle garages aan geschreven, maar ze laten nog geen afwijzing horen of wat dan ook. . Even vertel over mij vrouw vertellen , die heeft een allergische reactie gehad van medicijnen. Ze had last van haar maag ) na later bleek dat haar galblaas vol zat), toen heeft onze oude huisarts haar zenuwtabletten voor geschreven. Waar kleurstof in zat waar ze totaal niet tegen kon en is behoorlijk ziek van geworden. Onze nieuwe huisarts heeft haar toen naar de Riagg gestuurd , omdat haar lichaam weer moest stabiliseren. Het ging een tijdje goed met de nieuwe medicijnen , tot die ook een allergische reactie ook weer gaf. Moest ze thuis blijven om de weer andere medicijnen, in te laten werken. Onder tussen was ze al weer twee jaar thuis ( wel tussen door weer ombouwend werk gedaan ) Ze was weer beter verklaard , maar toen kwam de ellende de werk wilde haar niet terug. Want ze moest maar eerst gekeurd worden , dat weer lang duurde . Ze is alleen ( vorige jaar voor de avond en nacht afgekeurd 26,9 procent) maar dat is weer achterhaald en mag weer de avonden werken. De zaak heeft nu een “externe arbeidsdeskundige in geschakeld” , daar is nu ook het afwachten op. Onder tussen hebben ze haar salaris ook maar stop gezet want ze vonden dat ze lang genoeg hadden betaald. Nu moeten we van een salaris rondkomen voor dit alles is opgelost. Wel een advocaat in geschakeld , gaat nu naar de rechtbank dus duurt ook weer langer. Op 1 juli 2009 is de Rogplus (WMO) bij me geweest over de scootersafe waar ik al die tijd op zit te wachten , werd mij verteld dat het een jaar ging duren voor dat alles is afgehandeld. Een vrij lange tijd is dit waar ik totaal niet blij mee ben , ook werd er verteld dat mijn woning niet geschikt is om te blijven wonen. Ik zou dus moeten verhuizen naar een invalide woning , die beter bij mij past daar ik ook al die tijd niet meer naar beneden kan om in mij eigen bed te slapen. Afwachten hoe lang dit allemaal weer gaat duren , want niets is zeker of dit op korte termijn gaat gebeuren. Maar het zou me wel aan me hart gaan want de kinderen zijn in deze woning geboren, 21 jaar heb ik in deze woning gewoond. Het word aan de ene kant weer eens tijd om te verhuizen, de kinderen gaan ook klagen dat de ruimte voor hun te klein word. Want er kan geen vriendje of vriendentje blijven slapen. En onze tuin ligt ook zes meter de diepte in , dus makkelijk de tuin in gaat ook een beetje moeilijk. En de tuin ligt aan de noordkant dus veel zon heb je ook niet , plus er wonen teveel “oudere”mensen in deze buurt. Dus word tijd om de vleugels weer uit te slaan en onze koopwoning verlaten om een huur huis te betrekken. Daar ik zelf ook niet veel meer kan is het beter zo en dan word er tenminste geholpen als dingen gemaakt moeten worden. Zo nu even een andere bericht , mij vrouw mag weer werken . dat is tenminste het goede nieuws . Maar het gevecht om haar salaris ligt bij de rechtbank en dat kan nog wel een tijdje duren.Voor vragen sta ik open.
Commentaar

zie eerder bericht dit is het uitgebreide verslag
Tervje Naam: Tervje
Plaats: Zoetermeer
Leeftijd: 54
Mijn wens

Dat mijn zoon nu 30 jaar van de drugs af komt, dat hij zelfstandig kan gaan wonen en dat ik doordat ik al zijn schulden moest betalen, zelf wat meer lucht ga krijgen en eindelijk na jaren van strijd, verdriet, ellende, angst, failliet te zijn gegaan ook nu eens een lieve levenspartner op mijn pad mag gaan vinden.
Naam: Tessa
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 30
Mijn wens

Mijn wens is dat ik op een mooie en vreugdevolle manier uiting kan geven aan mijn pad van persoonlijke en spirituele groei - voor mijzelf en voor anderen.
Naam: Tessinha
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 30
Mijn wens

Ik wens een interessante en inspirerende baan binnen de duurzaamheid om er aan bij te dragen om de wereld een beetje beter achter te laten dan ik haar aantrof.
tetbannink Naam: tetbannink
Plaats: Ophemert
Leeftijd: 65 jaar
Mijn wens

Ik hoop dat de mensheid de komende tijd zich meer bewust wordt van 'geestelijke' en 'innerlijke' waarden i.p.v. gericht zijn op materieel en eigenbelang en men gaat inzien dat alle mensen op de hele wereld dezelfde kansen en mogelijkheden moeten hebben. Verbeter de wereld maar begin met jezelf!
http://www.tetbannink-astrologie.nl
Naam: the dreamer??
Plaats: denhaag
Leeftijd: 48
Mijn wens

mijn wens is, de liefde die ik voel voor iemand beantwoordt krijgt,kost me nu al bijna 2 jaar van mijn leven met allerlei tegenslagen.ik zie haar naar mijn zin veel te weinig natuurlijk,heb mijn liefde ook reeds verklaart en val haar er ook niet lastig mee,pfff afwachten en op een relaxe manier nooit pushen natuurlijk met haar erover praten.ik weet dat t af en toe hopeloos is,en denk focus je ergens anders op je hebt een leuk leven ben beroeps muzikant,drummer in een rock and roll bandje,heel de wereld gezien we gaan nog vaak op reis met de band,en dat al 23 jaar een lekker leventje,beetje drummen en als je gewerkt hebt wordt je vaak bedankt en krijg je bloemen geweldig toch,op welk werk heb je dat.En toch zit ik al 2 jaar met een knoop in me maag,om er wat aan te doen ben ik veel gaan sporten,goed eten,geen alcohol of drugs want ik moet als het moment daar is er goed uitzien en helder van geest zijn allerlei boeken heb ik gelezen,the secret,the deeper secret,the secret of love van annemarie postma het geheim van je hartmagneet,kortom ik doe alles by the book en een beetje van mezelf natuurlijk,nu ben ik begonnen in stap voor stap,geweldig boek echt waar thanks geert.maar zoiets als liefde kan je niet dwingen wel wensen natuurlijk wat ik ook doe met heel mijn hartmagneet ,visualiseren ,zenden,pfff .maar ik zet door ondanks de knoop in me maag want ik kan niet anders...tot het einde!!you cant allways get what you want..but if you try sometimes you get what you need!!(mick jagger)ik wens voor iedereen veel geluk gezondheid en een mooi leven!!gr. the dreamer!!
Thea Jurina Naam: Thea Jurina
Plaats: Leeuwarden
Mijn wens

Mijn wens is GROEI op elk gebied van mijn leven.
Voor het kindje wat groeit in mijn buik, voor mezelf; en alle mooie dingen die ik wil gaan doen, voor de mannen hier om me heen- en voor zoveel meer.....

Daarbij wens ik te groeien wat betreft mijn werk. Ik wil graag weer meer spreken over de zuivere kracht die we allemaal in ons hebben. Ook wens ik dat mijn boek groeit, zodat ik het kan verkopen aan meer mensen dan ik mij nu kan voorstellen.

Ik wens mij een fanTAStische zomer; mooier dan ik me nu kan bedenken. Met ZOveel mogelijkheden en kansen en de vrijheid en moed om te kiezen voor de dingen die ECHT bij mij passen!

Uit liefde voor mezelf - en uit liefde voor alles en iedereen,

Namaste
Thea Jurina Dijkstra Naam: Thea Jurina Dijkstra
Plaats: Surhuizum
Leeftijd: 25
Mijn wens

Samenzijn met mijn lieve vriend Steven en goed contact met zijn kinderen en ex-vrouw. Alles met elkaar (blijven) delen en samen kind(eren) krijgen en al onze kinderen liefdevol en met héel veel vreugde en plezier zien opgroeien.
Ook wens ik veel succes en aanmeldingen voor mijn nieuwe project 'kinderkampeerdagen in Surhuizum' (Friesland). Dat we steeds meer soortgelijke projecten uitvoeren op onze eigen camping.
Commentaar

Affirmaties die ik vaak gebruik: "Ik ben gezegend met meer dan ik ooit kon dromen" "ik realiseer mijn wensen en verlangens" "ik laat nu al mijn dromen uitkomen"
Thea Jurina Dijkstra Naam: Thea Jurina Dijkstra
Plaats: Surhuizum
Leeftijd: 25
Mijn wens

Ik wens dat ik vandaag of morgen een nieuwe vrijwilliger heb die volgende week wil helpen bij mijn nieuwe project 'kinderkampeerdagen Surhuizum (Friesland)'
Commentaar

Ik organiseer dit jaar voor het eerst kinderkampeerdagen (dat is al 1 wens die uitgekomen is!) en voor volgende week zoek ik nog een vrijwiilliger omdat er ook een paar kinderen komen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. Er komen 7 kinderen in de leeftijd van 9-11 jaar (en wie weet komen daar nog een paar bij)....
Het dagprogramma is vrij en we eten en koken gezond en verantwoord, daarbij mogen de kinderen helpen!

Tevens wens ik dat mijn vriend, door positieve toestanden, ook kan komen - wellicht samen met zijn 2 lieve zonen.
Natuurlijk wens ik ook dat we een fantástisch kamp hebben (10-13 augustus) en dat deze projecten steeds meer onder de aandacht komen en daardoor steeds meer uitgebreid kunnen worden!!
Je kunt alle info ook lezen op www.jurina.nl
Thierry Naam: Thierry
Plaats: DIemen
Leeftijd: 49
Mijn wens

Per 2 april een droombaan van minimaal 3 dagen per week waarin ik mijn kennis en talenten op gebied van duurzame % maatschappelijke vernieuwing, visionaire kennis en bewustzijn ten volle kan leven. (regio Amsterdam/ Noord Holland)
Krachtige partners om www.cocreatie.info tot een landelijk succes te maken in 2014.
Krachtige partners om het Oneness Care Solar project in India te realiseren.
Volledig goede gezondheid, spijsvertering en hervinden van mijn fysieke kracht (min 65 kilo per 1 juli).
Commentaar

Als visionair & voorloper op gebied van maatschappelijke vernieuwing, cocreatie en duurzaamheid ben ik geschoold bij een aantal van de Nederlandse en wereldwijde visionairs. Anno nu 2014 is de tijd rijp dat de mainstream om gaat. Ik zoek momenteel een plek binnen een (semi) overheid, adviesbureau, universiteit of denktank.
Naam: thijs lenders
Plaats: maastricht
Leeftijd: 54
Mijn wens

mijn wens is om in het mooie Zuid-Limburg een boerderij te vinden die nog als boerderij functioneert maar waar ik ook meerdaagse trainingen kan geven voor persoonlijke groei en spiritualiteit. Ik doe dat al met mijn maat onder de naam Passie voor Groei. Maar omdat we geen vaste plek hebben kunnen we veel minder doen dan we willen. Wij hebben mensen echt iets te bieden. Ik kom van de boerderij en mijn achtergrond is theater. Een boerderij biedt zoveel om mensen te laten ervaren en aan te groeien.
Wie brengt mij in contact met de boer/boerin die ruimte heeft om deze droom vol uit te kunnen bouwen?
Thijs
tidur/Conchita Naam: tidur/Conchita
Plaats: Amstelveen
Leeftijd: 48
Mijn wens

Twee boeken uit te brengen namelijk Gedichten achter gedachten en De rode draad van oorzaak en gevolg, mijn levensverhaal beginnende bij de Bron.
Commentaar

Met hart en ziel hieraan bezig geweest, en nog.....
Naam: tim
Plaats: Elewijt
Leeftijd: 38
Mijn wens

Ik wil graag kinderen (mensen) terug in hun kracht leren staan
onafhankelijk van wat voor externe invloeden zoals onrealistische doelen, onrecht, etc ...
Het is daarom mijn droom om jongeren
via een democratisch platform meer in contact met hun eigen intrinsieke motivatie te brengen ...
timbre Naam: timbre
Leeftijd: 67
Mijn wens

spreken in het openbaar met wijsheid, veel vragen stellen. Ook in direct contact een vraaggerichte benadering om verschillen op te lossen in overeenkomsten. Mensen enthousiasmeren, eenvoudig met humor en mededogen. Eerst de techniek leren en daarna de inhoud bepalen. Die kan gaan over: Klassieke muziek, kinderen bij hun wensen brengen, of verschillen tussen mensen "bij elkaar brengen"
TImeTravelr 333 Naam: TImeTravelr 333
Plaats: Here, there and everywhere
Leeftijd: Timeless
Mijn wens

Dat de 7 zinderende zaterdagen van 2021 doorgaan 🙏👌✨
Commentaar

“Wie iets waagt, verliest even zijn houvast,
Wie niets waagt, verliest zichzelf...”
Soeren Kierkegaard
Tine Naam: Tine
Plaats: Gelderland
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik wens mijn Soulmate te ont-moeten! Een lange(>1.90m),woest aantrekkelijke:-),authentieke,
mannelijke,lieve,stoere,intelligente,sympathieke,zelfbewuste,creatieve man die durft te leven in absolute eerlijkheid en oprechtheid naar zichzelf en de ander,in woord en daad. Een man die ook verlangd naar een intense,passionele 1 op 1 relatie,gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde voor elkaar,vertrouwen in elkaar en delend met elkaar.Iemand die klaar is voor 'de tijd van zijn Leven'!:-).
Naam: tineke
Plaats: nieuwegein
Leeftijd: 53
Mijn wens

Mijn wens is om te leren verhalen en sprookjes te vertellen op zo'n manier dat luisteraars erin worden meegenomen. Ik wil leren dit op een expressieve manier te doen, eventueel met gebruikmaking van kleine muziekinstrumenten.
Commentaar

Sprookjes en andere 'wijze' verhalen vertellen ons iets over onze (geestelijke)weg in dit leven. Zij nemen ons mee in een wereld die we niet met ons verstand kunnen begrijpen, maar alleen door te voelen en te beleven.
Naam: tineke
Plaats: Barendrecht
Leeftijd: 52
Mijn wens

Ik wens dat ik me huur kan betalen dat geen geld zorgen meer heb los kom van me ex huisje op geknapt word tuin dat me vriend niet meer manihs word beter Hulp medecijnen dat wij gelukkig worden .Dat beter contact met me kinderen kleinkinds .ex schoon pa nog een keer ziet hij heb ka dat ik geholpen word aan me ogen ezv xxx
Naam: Tineke_Verdoes
Plaats: Voorschoten
Leeftijd: 33
Mijn wens

In 2013 wordt mijn nieuwe informatieve boek voor en over kinderen die in beelden denken een groot succes, omdat ik op deze manier veel kinderen, gezinnen, leerkrachten en professionals aan het denken ga zetten!
Commentaar

Titel Boek; DENKEN IN BEELDEN verkrijgbaar bij niniboeken
Naam: Tines
Plaats: utrecht
Leeftijd: 49
Mijn wens

ik zou zo graag echt kunnen genieten van alle prachtige dingen die het leven biedt. Minder stabiele gezondheid en 'geesteskracht' hebben mij dit tot op heden niet mogelijk gemaakt, ondanks alle speurtochten in alle hoeken en gaten van het universum. Ergens schijnt mij de kracht te ontbreken, de wil is er zeker en ook wel de hoop dat 'het allemaal wel goed zal komen', maar toch .....
Commentaar

Zeker wel (te) erg herkenbaar voor velen ?
Naam: Tink
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik zou graag willen dat het tij spoedig ten goede keert voor ons. Dat pech en financiële ellende mogen transformeren in geluk en voorspoed in elke mogelijke vorm...
Naam: Tink
Plaats: IJmuiden, Nederland
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik wil maar één ding voor het nieuwe jaar... structurele financiële verbetering, in de vorm van een baan voor mijn man.
Naam: Tirza
Mijn wens

Ik vind een wijze leraar die mij de kabbala leert. Ik zal mijn leven hieraan wijden en helpen de kabbala nieuw leven in te blazen. Voor iedereen begrijpelijk en toegangkelijk. Kabbala zal zelfs niet alleen hip zijn, maar steeds meer een begrip en levenswijze. Oorlog, angst, en pijn zal steeds meer verdwijnen en liefde en kennis zal zich uitbreiden en overwinnen. Dit is mijn wens, en ik ben dankbaar voor alles wat zich in mijn leven zal ontvouwen.
Commentaar

Dit is kennis die we al zo lang ontberen, welke bij ons weggehouden is, waardoor we niet de meester zijn van ons leven, maar ons overgeleverd voelen aan alles buiten ons, wat ons overkomt. Iedereen verdient het, het leven te doorzien en te begrijpen en de macht te aan te grijpen om er iets prachtigs van te maken.
Naam: Tita
Plaats: Merelbeke
Leeftijd: 49
Mijn wens

Een hele goede gezonde jonge fotografe te zijn.
Naam: titi the best
Plaats: Rand rond brussel
Leeftijd: 31
Mijn wens

Om samen met mijn huidige partner en onze kids een succes te maken van ons nieuw samengesteld gezin.
Dat we samenwonen en leven in een stabiele, rustige, ontspannen, liefdevolle, verdraagzame, eerlijke, respectvolle gezinssituatie. Waarbij er rekening wordt gehouden met elkaar, duidelijke en open communicatie is en ruimte is om elke individu de ruimte en kans te geven om zichzelf te zijn en te blijven. Bovendien dat "onze thuis" een thuis is waar ieder lid van ons 5 hoofdig gezin zich thuisvoelt. Een thuis waar er genoten wordt van het leven, waar er gelachen wordt en en waar we weten dat we er altijd zijn voor elkaar wanneer nodig.
Naam: toekomst
Plaats: wateringen
Leeftijd: 51
Mijn wens

Me gelukkig voelen op elk gebied en hele leuke ,liefdevolle en respectvolle , jaren beleven vanaf nu!

Financieel : Dat volop financiële middelen tot mijn beschikking heb .
Ik meer vrienden en vriendinnen krijg waarmee ik leuke dingen doe en prima contact mee heb.
Mijn lichaam gezond en mooi is en blijft.
Dat mijn kinderen me met respect behandelen op elk gebied en dat we een zeer goede band hebben. En me helpen waar dat nodig is.
Een leuke partner ontmoet. Een eerlijk en open karakter heeft wat precies bij mij past. Gezond, Vrolijk, zuiver, eerlijk, trouw, stabiel,probleemloos met mij op elk gebied een liefdevolle relatie heeft. Ik ga mooie reizen met hem maken en geniet van elke dag dat ik hem ken.
We voelen ons zeer verbonden en kunnen over alles normaal en open praten. We hebben allebei genoeg vrijheid om onze eigen dingen te doen.
Er is volop respect . Hij kan goed opschieten met mijn kinderen en vrienden. Deze man is de partner voor de rest van mijn leven en ik ben zeer gelukkig met hem en hij met mij!
Ik voel en weet dat deze man bij mij hoort! Op het moment dat ik hem ontmoet voel en weet ik dit.
Mensen die voor mij negatief zijn op welk gebied dan ook verdwijnen uit mijn leven.
Commentaar

geweldig idee zon wensen boek!
Tom Naam: Tom
Plaats: Pijnacker
Leeftijd: 53
Mijn wens

Mensen in-zicht verschaffen in waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Het pad dat we bewandelen heeft de bestemming Zelfliefde en elk uitzicht onderweg, juist ook die we niet mooi vinden zoals een ziekte, is een prachtige richtingaanwijzer. Wanneer we naar binnen kijken, kunnen we werkelijk helen. Er is niks mis met medicijnen zolang we die gebruiken waar ze goed voor zijn ... symptoombestrijding. De ware kernoorzaak is altijd een 'angstpatroon' in jezelf.
Pak dat patroon aan en het leven zal snel een ander spiegelbeeld tonen.

Met meer in-zicht zal er veel minder lijden zijn.
En op het pad naar zelfliefde, wandelen we nooit alleen.
Tom Tanghe Naam: Tom Tanghe
Plaats: Antwerpen
Leeftijd: 34
Mijn wens

Ik wil wonen, leven, met een vriend in een gezellig huis "de plek heb ik al voor ogen" en omgeven zijn door een fijne gezellige warme groep holebi's en werken in Amsterdam... Vanuit Amsterdam dan veel reizen en onderweg zijn voor mijn werk en veel van de wereld zien...

Dat voelt fijn en vertrouwd aan... dit voelt goed... Daar ben ik zeker van, dit voelt vanuit het hart... maar na 34 jaar zoeken wil ik voor mezelf ontdekken wat ik wil...

Iedereen weet wel als hij of zij geboren wordt en later groter wordt wat hij of zij wil worden, gaan doen als werk... De een is schrijver, de andere huppelt als danseres door het leven... maar ik...
Die klik heb ik nog nooit gevoeld waar ik voluit voor leef, waar ik voldoening in heb en waar ik van straal...
Ik wil het vuur in mezelf terug vinden zoals ik was als een kind...
Dan zegt men om terug te gaan naar de kindertijd en uit te zoeken waar je onbewust als kind je aandacht trok...

Ik wens bij het schrijven bij volle maan, dat het universum zich mag uitstrekken en ik alles uit handen mag geven aan hier boven...

mijn moment...

Dank je wel...vanuit het hart
Naam: Tosca
Mijn wens

Dat dat/diegene die bij mij past en hoort bij bij mag blijven en al het andere losgelaten wordt. Dankjewel voor de ervaringen ik ben er door gegroeid!
toverfee Naam: toverfee
Plaats: Coevorden
Leeftijd: 60
Mijn wens

Om mijn sprookje weer waar te maken, zie www.hetmooistehotel.nl de Tovenaarsberg
Commentaar

Dat de mensen van Unive en Aegon en andere verzekeraars inzien dat ze met hun wijze van handelen mensen kapot maken. Dat hoop ik oprecht voor mijzelf en andere gedupeerden die geheel buiten hun schuld in een ellendige situatie belanden door het verlies van woonhuis/bedrijf/bezittingen en daardoor je gezondheid, want het gevecht is uitputtend.Alle steun die ik nodig heb zou ik graag krijgen, van mensen die nog in sprookjes geloven. Zie www.verzekeraarklachten.nl
Naam: Trees
Plaats: Huissen
Leeftijd: 47
Mijn wens

Ik wil heel graag morgen een frisse en fijne start maken met mijn nieuwe baan. Graag zou ik daar met plezier gaan werken en mijn energie geven. In mijn vorige baan heb ik geen plezier gehad nu wil ik met plezier werken
Naam: Trees
Plaats: Huissen
Leeftijd: 47
Mijn wens

Mijn wens is dat ik nu liefde mag gaan ontvangen. Ik heb het gevoel dat ik wel liefde krijg maar dat zelf niet ontvang of kan ontvangen door mijn gesloten houding.
Mijn wens is dus dat ik open mag gaan staan voor liefde en niet het wegwimpelen maar ontvangen. Ontvangen en willen ontvangen zijn toch 2 verschillende dingen.
Trees
Naam: Trees
Plaats: Huissen
Leeftijd: 48
Mijn wens

Graag zou ik mijn doel in mijn leven vinden (ik denk dat ik die gevonden heb maar ben daar onzeker over)
Innerlijke groei is begonnen en ontwikkeld
Naam: Trees
Plaats: Huissen
Leeftijd: 48
Mijn wens

Graag zou ik aan het universum hulp willen vragen voor mijn dochter.
Ze heeft veel tegenslagen te verwerken gekregen de laatste tijd. Een klein succesje zou fijn zijn.

Trees
Naam: Trees
Plaats: Huissen
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens is:
Mijn wens is dat het wel over mag zijn met al die tegenslagen die mijn man krijgt te verduren.

Trees
Naam: Trees
Plaats: Huissen
Leeftijd: 49
Mijn wens

Harmonie in mijn gezin, wederzijds respect,
Naam: Trees
Mijn wens

Ik wil heel graag mijn ziel en zakelijkheid inzetten als eindverantwoordelijke voor een organisatie met maatschappelijke relevantie. Een organisatie die er toe doet. Waar ik echt iets kan betekenen en bijdragen aan het geluk en wijsheid van vele mensen.Dit kan ook een commerciële organisatie zijn met een spirituele missie. Bijvoorbeeld werken bij Ank-Hermes of ten Have uitgeverij. Ik hou van boeken en spiritualiteit. Mochten deze ooit bij elkaar kunnen komen, ontstaat voor mij goud!
Naam: Trex
Plaats: Blokker
Leeftijd: 49
Mijn wens

Na drie jaar een baan gehad te hebben, waar ik keihard voor gewerkt heb, ben ik tot de conclusie gekomen dat deze niet bij mij past. Mijn wens is, dat ik werk vind waarin ik mijn talenten kan ontplooien. Kernwoorden zijn: Communicatie, schrijven, mensen met elkaar in contact brengen. Ik hoef geen topinkomen te hebben. Met plezier naar mijn werk gaan en me 100% inzetten is voor mij belangrijker.
Naam: trolliewollie
Mijn wens

ik ben gescheiden na 18 jaar en bevalt me perfect en nu na vele jaren mijn zielenmaat gevonden en zo'n mooi gevoel. ik ben sociaal cultureel werker sinds 3,5 jaar maar vanaf januari zal ik daar niet meer werken door spelletjes van een persoon maar ben hem eigenlijk wel dankbaar want ik zal dus verder moeten om te groeien. Ik werk graag met mensen en wil ze graag bewust maken dat je moet genieten van het kleine om je heen, zoek de natuur op en vind daarin je rust. Ik zou graag met mijn partner iets op willen zetten voor probleemjongeren, iets van een zorgboerderij ofzo. Ben nog aan het bedenken welke vorm maar dit komt als eerste in mij op
Naam: truus badmuts
Plaats: parkstad limburg
Leeftijd: 52 jaar
Mijn wens

Mijn wens is, dat ik de financiële middelen zal krijgen, om een onderkomen te vinden waar ik mijn passie en kennis kan delen en doorgeven.Ik droom van een school- creche- logeeradres voor honden. Ik zou graag mijn passie willen uitbreiden. Dit zaadje plant ik hier, in de hoop dat het mag uitgroeien tot mijn diepste wens. Mijn dank
Commentaar

Samen met de mensen die mijn passie delen zou ik dit willen opzetten.
Naam: TS
Leeftijd: 44
Mijn wens

Mijn wens is dat ik snel een nieuwe woning vind in mijn huidige woonplats. En dat mijn echtscheiding fatsoenlijk verloopt, zo snel mogelijk.

TOP

Delen: