Terug naar het overzicht

Naam: Team USCworld.com
Plaats: Heerlen, Netherlands
Leeftijd: -
Mijn wens

Toen ik deze pagina zag werd ik meteen enthausiast, want wie heeft er nou geen hartewens. Echter, als het dan op formuleren aankomt, dan blijkt het een stuk lastiger. Laat ik eens een dappere poging doen.

Na jarenlang te hebben gewerkt in allerlei grote organisaties en bedrijven, merkte ik steeds meer dat ik minder mijn draai kon vinden in een wereld die alleen maar om macht, winst, en geld blijkt te draaien. Het kwam zelfs zo ver, dat ik begin 2012 met burnout klachten bij de huisarts kwam. Dit heeft een soort proces ingeluid, dat er uiteindelijk toe heeft geleid dat ik op het moment sta mijn baan op te zeggen in ruil voor een minder commerciele baan, en actief aan de slag ben gegaan om mijn hart te volgen.

In 2012 heb ik zodoende samen met een stel vrienden een vereniging opgericht. Ons doel is om mensen met elkaar in contact te brengen die hetzelfde denken over wat er in de wereld om ons heen gebeurt. Er zijn immers talloze kleine initiatieven die willen bijdragen aan een betere wereld, en in plaats van ze telkens weer opnieuw het wiel te moeten laten uitvinden willen wij proberen deze initiatieven te verenigen. De ene organisatie is bijvoorbeeld op zoek naar een webdesigner, terwijl de andere een manier zoekt om activiteiten te promoten...er zijn vast heel veel dingen die we van elkaar kunnen leren.

Na een wat moeizame start (hoe begin je?) lopen de bezoekersaantallen van onze website USCworld.com inmiddels gestaag op, maar we willen graag 'groter groeien' dan alleen een website, om meer voor iedereen te kunnen betekenen.

Inmiddels zijn we de samenwerking aangegaan met IBBO.eu, en hebben we banden aangeknoopt met TransitionTowns ('Parksjtad') en HartverwarmendWijsLimburg.nl; omdat we als vrijwilligersorganisatie vrij weinig financieel draagvlak hebben, hebben we brieven gestuurd naar gemeentes en vastgoedbeheerders, met het verzoek om ons voor een symbolische bijdrage een pand ter beschikking te stellen. Helaas blijkt dat men liever panden jarenlang leeg laat staan en laat verloederen, dan dat men ze ter beschikking stelt.

Samenvattend komt het er op neer dat mijn wens, en ook die van mijn team, is dat we manieren vinden om onze non-profit organisatie te laten groeien, en zodoende meer kunnen bijdragen aan de groei van de aangesloten initiatieven.
Naam: Gerda Maria
Datum: 30 mei, 12u05
Reactie: Lieve Jij,
Lieve dappere internationale initiatiefneemster,

Ik lees en herlees jouw wens en ik Glimlach ;-)

Ik Glimlach omdat ik een deel van mijn eigen 'oude' wensen en ervaringen in de jouwe herken ;-)

Ik Glimlach omdat ook jij mensen op ludieke wijze met elkaar wenst te verbinden ;-)

Ik Glimlach omdat ik niet in jouw schoenen (= in jouw energetische positie) hoef te staan en vanuit mijn huidige positie een bewonderende toeschouwer van jouw deel in ons verhaal mag zijn ;-)

Ik Glimlach ook omdat je de wereld van macht, winst en geld vaarwel wenste te zeggen maar dat je met jouw/jullie nieuwe initiatief toch contacten uit die wereld nodig blijkt te hebben om jouw/jullie huidige plannen te financieren ;-)

Ik Glimlach omdat ik kan/durf te aanvaarden dat élk facet van de schepping 100% Gelijkwaardig en Noodzakelijk is in het Grote Perfecte Geheel ;-)

Ik Glimlach omdat ik weet dat elke mens, en dus ook ook Jij, op een dag zal ontwaken met het besef dat bewust en oprecht Liefde voelen voor élk facet van de schepping een noodzakelijke voorwaarde is om eender welk initiatief te laten ontplooien tot iets wat je als onverdeeld succesvol kan ervaren. En dit omdat élk facet van de schepping, hoe bizar of onbegrepen ook, een onverdeelde 100% gelijkwaardigheid huisvest ;-)

Bedankt om jouw wens zo uitgebreid via dit wensenboek met ons te delen.
Ik ga jouw wens nog vaker komen lezen en ook ik zal er nog veel meer uit kunnen leren dan mij nu duidelijk is, daar twijfel ik geen seconde aan.
Ik weet ook zeker dat óók jij nog vaak zal Glimlachen van zodra je de wereld van macht, winst en geld conflictloos weet te integreren in de wereld van herkenbare Liefdevolle fenomenen zoals Vertrouwen, Verdraagzaamheid, Bewondering, Aanvaarding, Geduld, Begrip & Dankbaarheid!

Vul het rijtje zelf maar aan... te beginnen met Glimlachen misschien?!
dat lijkt mij alleszins een lonende keuze ;-)

Moge intenties van zuivere Liefde naar élk facet van de Schepping toe ook jouw/jullie leidraad voor Team USCworld.com vormen en jullie zullen overstromen van duurzaam Goed Gevoel & duurzaam Succes!

Het is ook jou/jullie vanuit het diepst van mijn Liefdevolle hartje en zieltje gegund!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: