Wensenboek deelnemers / Participants

Archief

Zielsverwant

Naam: zafira
Plaats: 't Hoogeland
Leeftijd: 39
Mijn wens

Mijn wens is te leven met LEF. Dat betekent voor mij durven te zeggen wat je voelt en wat je denkt. En te accepteren dat hieruit consequenties kunnen voortvloeien die ik dan ook moet accepteren...
Naam: Zefanja
Mijn wens

Mijn wens is dat ik een hele serie boeken/kinderboeken ga schrijven en illustreren die, naast dat ze mooi zijn om te bekijken, ook een maatschappelijk en of spirituele boodschap hebben. Ik wil dit in alle gevoel van geluk, vrijheid en financiele onafhankelijkheid kunnen doen. Met andere woorden, ik verdien geld met het maken van illustraties en schrijven van boeken/kinderboeken!
zen4u Naam: zen4u
Plaats: Beuningen
Leeftijd: 56
Mijn wens

Ik wil en kán mensen weer in hun kracht en in het licht zetten zodat ze weer vrolijk en vrij kunnen functioneren . TaiChi Sensei. Irma
Naam: zenna
Mijn wens

dat ik mezelf mijn fouten kan vergeven die ik in het verleden gemaakt heb. Accepteer dat ik fouten mag maken en dat ik kan genieten van het nu....
Naam: zenna
Mijn wens

dat ik mezelf mijn fouten kan vergeven die ik in het verleden gemaakt heb. Dat ik accepteer dat ik fouten mag maken en dat ik geniet van het hier en nu. GENIETEN!!
Naam: zilla
Leeftijd: 50
Mijn wens

ik wens heb ik al jaren geleden gedaan en dat is dat ik samen met mijn man de kans krijgen om te verhuizen naar rhodos griekeland, daar mijn werk voort te zetten
Naam: Zoe
Mijn wens

Een succesvol, bloeiend bedrijf.
- kleur- en interieuradvies.
www.tstylhuys.be
Commentaar

Ik ben dit bedrijf opgestart om met mijn bedrijf een bijdrage te leveren aan anderen hun leven. Door mee te helpen om van hun huis hun thuis te maken. Maar ook om hen te helpen zelf aan de slag te gaan via workshops.
Ik zie dit als één van de taken in mijn leven en hoop hiermee een bijdrage te leveren vanuit mijn ziel naar andere zielen.
Naam: Zoeker
Plaats: Biddinghuizen
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik wil heel graag weer een nieuwe baan vinden. Maar in de eerste plaats wil ik eindelijk eens vaststellen wat voor soort baan ik nou precies wil hebben, zodat ik ook veel gerichter kan gaan zoeken.
Naam: Zoeker
Leeftijd: 44
Mijn wens

Mijn wens is dat ik een ander leven wil. Ik wil niet langer het leven leiden zoals ik dat nu doe. Angstig, met weinig lef, veel zaken voor me uitschuifen, twijfelend, leeg, inhoudsloos, etc. Ik wil een actief leven waarin ik gedreven ben, sociaal en initiatiefrijk. Ik wil andere mensen liefde en aandacht geven, interesse tonen en goede sociale contacten hebben. Ik wil voor mijn eigen mening durven uitkomen, sociale contacten durven leggen en van het leven genieten. Deel van dit nieuwe leven is het hebben van een relatie met een leuke, spontane en sportieve vrouw. Een ander belangrijk punt is het vinden van een baan die me past als een jas. Een baan waarin ik me helemaal op mijn gemak kan voelen en waarin ik verder kan groeien.
Commentaar

Misschien wel een beetje veel in een keer. MAar we zullen zien.
Naam: zonnebloem
Plaats: Zutphen
Leeftijd: 54
Mijn wens

Mijn hartewens is dat ik mijn zielemaatje(s) vind om in een stabiel, liefdevol samengaan de juiste plek te vinden om mijn Reconnective Healing praktijk, m'n poëtische lessen en rondwandelingen uit te bouwen. Gestalte geef aan m'n instop- en voorleesservice en aan alle inspiratieve uitdagingen die nog op mijn pad komen. Samen een toekomst opbouwen in dienstbaarheid, blijheid, uitdaging en met een overvloed aan mogelijkheden. In een natuurlijke omgeving, delend, eenvoudig en (innerlijk en uiterlijk) rijk.
Naam: zonnebloem
Plaats: Zutphen
Leeftijd: 55
Mijn wens

Mijn wens is dat ik de chakra-transformaties die ik geleerd heb aan heel veel mensen mag doorgeven zodat vele mensen geluk en liefde en vrede in zichzelf vinden en dat uitstralen naar anderen.
Naam: zonnebloem
Plaats: Zutphen
Leeftijd: bijna 56
Mijn wens

Mijn wens voor het komende levensjaar (morgen ben ik jarig) is om mezelf nog meer te bevrijden van beperkingen. Om liefdevol en in vol vertrouwen de chakra-transformaties door te geven zodat meer en meer mensen bij hun Licht- en Liefdeskracht komen. Zodat Moeder Aarde een planeet van Licht en Liefde wordt!!!
Zonneke Naam: Zonneke
Plaats: Bodegraven
Leeftijd: 6
Mijn wens

Ik wil een paard hebben!
Naam: zonnemeisje
Plaats: zutphen
Leeftijd: 37
Mijn wens

Vrij van angsten zijn om mezelf helemaal te durven zijn zonder terughouding - om zo echt dienstbaar te kunnen zijn en een bijdrage te leveren
Naam: Zonnetje
Plaats: Groningen
Leeftijd: 34
Mijn wens

Het ontmoeten van mijn zielsverwant, mijn levenspartner. Met wie ik prachtige reizen mag gaan maken, met wie ik toekomstdromen uit kan laten komen. Een bewuste man met wie ik samen de hele wereld aan kan. Een man die mij onvoorwaardelijk lieft heet. De liefde van mijn leven !
Zonnig Naam: Zonnig
Plaats: Nederland
Leeftijd: 62
Mijn wens

Mijn wens is als baby en kind fluisteraar mijn praktijk te mogen uitbreiden en daarover een boek te schrijven
Een lief maatje te mogen ontmoeten die spiritualiteit als een meerwaarde ziet in het leven
Zou mooi zijn !,
ZonZee Naam: ZonZee
Plaats: Breda
Leeftijd: haha
Mijn wens

Mijn wens is om nog veel meer mensen te bereiken met mijn coaching/behandelingen.
Commentaar

Ik behandel mensen vanuit mijn vrouw-zijn, vanuit liefdevolle kracht. Het is mijn passie om mensen te laten ervaren dat ze zich beter voelen als ze vanuit hun innerlijke kracht leven.
Naam: zonzoekster
Mijn wens

Ik kom er achter waarvoor ik hier op aarde ben,wat mijn opdracht hier op deze aarde is.
Ik kom er achter waarom ik de speciale energie heb ontvangen en wat het doel hiervan is.
Naam: zorro
Plaats: Aalst/België
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik breng een onemanshow met liedjes en verhalen die ontroeren, beroeren, troosten en doen lachen....
Mensen die mijn voorstelling bijwonen bevestigen keer op keer hoe de voorstelling hen heeft geraakt en deugd gedaan.....ik wens dat ik steeds meer mensen mag bereiken...
Commentaar

Ik ontmoette ooit Toon Hermans, die me vroeg : wil jij een 'ster' zijn ?...nog voor ik kon antwoorden ging hij verder : "want als je een 'ster' wilt zijn, dan moet je licht verspreiden....want er zijn vandaag een hoop 'sterren' die géén 'licht' verspreiden...;-)
Zosja Naam: Zosja
Plaats: Arnhem
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn bedrijfje 'Ik doe ertoe' voor Life Coaching lekker gaat lopen. Dat ik mijn passie mag uitdragen en mensen mag begeleiden die het duwtje in de goede richting nodig hebben. Dat ik verandering teweeg kan brengen bij diegene die zelf niet weten hoe. Dat ik mensen weer in beweging kan brengen om datgene te gaan doen waar hun hart ligt, want dat is waar mijn hart ligt.

Warme en vriendelijke groet,
Zosja Spee
Commentaar

www.ikdoeertoe.nl
Naam: zotir
Plaats: Haarlem
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens dat ik als zelfstandig coach/mentor kan werken die mensen vooruithelpt in hun ontwikkeling en bij het verwezenlijken van plannen. Ik wil dit doen door kennisoverdracht, meedenkend motiveren en waar nodig fysiek activeren.
Commentaar

Dit is de eerste versie van mijn wens die ik duidelijk genoeg vind om te delen met de wereld. Wie wil reageren: vooral doen!
Naam: zouli
Plaats: gent
Leeftijd: 40
Mijn wens

mijn wens sinds klein af is om andere mensen mooier te maken aan de buitenkant door kleur en edelsteen te gebruiken.Omdat sieraden en kleur expressie geeft aan al het moois dat van binnen zit. Mijn wens is om dit verder en groter uit te bouwen en meer naamsbekendheid te krijgen met een bereik in nederland en Belgie en misschien wel verder
Commentaar

kijk gerust op facebook en zoek naar
GOYAS juwelen&Accessoires, zeker als u een detailist/ bent in kleding,sieraden, make up etc. Natuurlijk is iedereen welkom om een reactie te geven!
Naam: Zuzanna
Plaats: Polen
Leeftijd: 34
Mijn wens

Ik wil graag eindelijk een weg vinden om aan de wereld en de mensen alles goede wat ik heb mogen ontvangen terug te kunnen geven.
Naam: Zwolle
Plaats: Zwolle
Leeftijd: 24
Mijn wens

Ik wens dat hij me appt om af te spreken xxx amen

TOP

Delen: