Terug naar het overzicht

Naam: zonnebloem
Plaats: Zutphen
Leeftijd: bijna 56
Mijn wens

Mijn wens voor het komende levensjaar (morgen ben ik jarig) is om mezelf nog meer te bevrijden van beperkingen. Om liefdevol en in vol vertrouwen de chakra-transformaties door te geven zodat meer en meer mensen bij hun Licht- en Liefdeskracht komen. Zodat Moeder Aarde een planeet van Licht en Liefde wordt!!!
Naam: Gerda Maria
Datum: 21 juni, 10u37
Reactie: Lieve zonnebloem,

Het is elke dag een geschikte dag om verjaardagswensen en andere wensen te uiten tegenover de wonderlijke wezens van een immer jarig zijnde Kosmos, toch?!

Ik wens jou via deze weg nog ontelbare levensjaren toe waarin je jezelf kan/zal transformeren naar een staat/status van Allesomvattende Bevrijding en/of Bevrediging.

Er bestaat voor mij geen twijfel over dat ook Jij alle vermogens in je hebt om Licht- en Liefdeskracht uit te stralen naar élk facet van de schepping.

Er bestaat voor mij geen twijfel over dat ook jij steeds vaker zal ontwaken in een sfeer van bevrijdende en zaligmakende gevoelens.

Ik ben er met andere woorden meer dan ooit zeker van dat élk bewustzijnswezen van de schepping gezegend is met de vermogens om Licht- en Liefdeskracht te laten overwinnen op alle andere krachten die we ooit als onaangenaam of belemmerend hebben ervaren.

Ons Geloof in eender wat is bepalend voor de kracht die we aan ons onderwerp van Geloof toedienen.

Dus...
als ook Jij voortaan bewuster dan ooit jouw Geloof in de welgekomen ordescheppende oerkrachten van Licht & Liefde activeert dan activeer je zowel in jezelf als buiten jezelf het soort ordescheppend vermogen dat nooit eerder ervaren gevoelens van Bevrijding en Bevrediging activeert.

Hetgeen we in onszelf activeren via intenties en de daaraan gekoppelde gedachten, woorden en daden dat stralen we automatisch uit naar onze waarneembare buitenwereld.

Dus hoe vaker je in jezelf intenties van Liefde en Licht tegenover élk facet van de Schepping uit des te duidelijker zal jouw innerlijke en uiterlijke leefwereld transformeren naar een wereld waarin het op eender welk moment aangenaam vertoeven is.

Die wonderlijke wereld is er altijd al geweest en zal er ook altijd zijn. Het effectief waarnemen van een Liefdevolle wereld vol welgekomen fenomenen hangt enkel van onze eigen vermogens af.
Wie in staat is om via welgemeende intenties élk facet van de Schepping in volle Vertrouwen Lief te hebben die ervaart dus een totaal andere leefwereld dan degene die nog steeds twijfelt aan de Perfectie van ons gezamenlijk Ko(s)misch Plan.

Geef jezelf Glimlachend en spelenderwijs de tijd om te experimenteren met eender wat jou aangeboden wordt.
Let goed op wanneer je ongewenste situaties ervaart. Ze zijn enkel een gevolg van jouw tijdelijk onvermogen tot Vertrouwen in de constructieve noodzaak van élk facet en/of élk fenomeen van de schepping.

Van zodra je durft/kan uitgaan van het bestaan van een Perfect Ko(s)misch Plan dan ga je het soort hormonen activeren die jouw geloof hierin bevestigen.
Van zodra je er van uitgaat dat alles fout loopt dan activeer je het soort hormonen die jouw gedachte-impulsen transformeren naar een leefwereld waarin je ook effectief uit-de-context-getrokken ervaringen blijft opdoen.

De keuze is dus aan onszelf om ofwel het ordescheppend karakter van de natuur te activeren dan wel het chaos scheppende karakter.

Wijzelf zijn dus op eender welk moment verantwoordelijk voor de transformatieprocssen tussen hetgeen wij als wens/droom ervaren en hetgeen we als werkelijkheid ervaren.
Wijzelf en niemand anders want enkel wijzelf kunnen effectief kiezen voor de wijze waarop we met eender wat omgaan.
Wijzelf en niemand anders zijn verantwoordelijk voor het geloof dat we aan wie of wat dan ook, hechten.

Van zodra we ons hiervan bewust worden dan gan we automatisch bewuster en consequenter kiezen voor het activeren van herkenbare Liefdevolle intenties tegenover élk facet van de schepping omdat we beseffen dat dit de enige manier is om ook bij anderen hetzelfde soort vermogens te activeren.

Glimlachen helpt ons meer dan we beseffen om onze intenties constructief te focussen.
Glimlachen helpt om non-verbaal constructief te communiceren met élk facet van ons innerlijk en uiterlijk zijn.
Glimlachen activeert het ordescheppend karakter van onze immer transformerende hormonen.
Glimlachen zet aan tot diep intens liefhebben van wat is zoals het is.
En Liefhebben of Aanvaarden van wat is zoals het is, zet aan tot Glimlachen.

Van zodra je jezelf elke dag opnieuw Bewust en Consequent in dit wonderlijk Love-Laugh win-win circuit laat circuleren dan verandert jouw leven op een meer dan welgekomen manier.

De keuze is nu aan jou om hier op jouw wijze mee aan de slag te gaan.
Ik geef er jou zonder enige schroom Levenslange Goed-Gevoel & Succes Garantie op ;-) ;-)

Deze formule werkt voor élk van ons even effectief maar de mate waarin elk van ons deze effectiviteit ervaart hangt af van de mate waarin we daadwerkelijk Glimlachend en Liefdevol gefocust aan "Het Leven" deelnemen.

BEDANKT om jouw inspirerende wens via dit wensenboek met ons te delen.
Bedankt ook om er zovele non-verbale signalen van Licht- & Liefde aan te verbinden.

Geniet van de Liefdevolle signalen die ook non-stop op jouw pad verschijnen en besef elk moment opnieuw dat enkel jouw afwezigheid van Glimlachen en Vertrouwen de pracht van het geheel doet verdwijnen.

Mogen jouw levensdagen en levensjaren gevuld zijn en blijven met herkenbare tekens van verhelderend Licht & bevrijdende vormen Liefde!
Het is ook Jou vanuit het diepst van mijn Glimlachend Hart en mijn Liefdevol omarmende Zielekracht gegund!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Carla de With
Datum: 16 juli, 11u04
Reactie: Mooi doel( ik heb hetzelfde doel) Kom eens naar een Avatarintroductie, We hebben iedereen nodig. Liefs Carla

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: