Wensenboek deelnemers / Participants

Archief

Begeerte

Naam: B
Leeftijd: 32
Mijn wens

Ik wens voor heel veel mensen dat zij met hart en ziel genieten van het luisteren naar mijn zang- en zielestem.
Naam: B'eetje
Plaats: Terheijden
Leeftijd: 44 jaar
Mijn wens

Ik wens dat ik vanaf 2011 in overvloed zal leven, van liefde, geluk, gezondheid, wijsheid en welvaart. Volledig vertrouwen in het leven en in jezelf wens ik voor iedereen die dit leest.
Naam: babbab
Plaats: amersfoort
Leeftijd: 38
Mijn wens

Momenteel ben ik bezig met het schrijven van een boek voor pubers. Het is bedoelt om de spiritualiteit meer naar de jongeren te brengen.
Het is mijn eerste boek , wat als hobby begon, maar mensen om me heen vinden het zo leuk dat mijn wens is om het boek uiteindelijk toch uit te brengen. Dus ik hoop dat er ergens een uitgever is in Nederland die het aandurft dit boek te publiceren.
Maar ik heb nog een kleine wens. Ik wens dat er ooit een vrouw in mijn leven komt die heel veel van me houdt en met mij het leven samen wil delen.
Naam: babbab
Plaats: amersfoort
Leeftijd: 39
Mijn wens

Het is gelukt, mijn boek is af. ;-)
Maar nu is mijn wens een heel goede uitgever te vinden die me op weg helpt ook deze te publiceren, en dat de kinderen zodra ze het boek zien deze heel graag willen lezen
Ook de volwassene, want het boek is voor 12 jaar en ouder.
;-)
Barbara Looten Naam: Barbara Looten
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 41
Mijn wens

Mijn wens is om studenten en volwassen in en rond Nijmegen te inspireren en daardoor weer sterk in hun eigen kracht te laten staan. Ik wil dit bereiken door het geven van trainingen en inwijdingen in Shambhala MDH, Munay-Ki, Priesteressen van de 7e Straal-workshops e.d.
Allemaal pure, liefdevolle energieën die mensen weer terug bij zichzelf brengen, gericht op vormgeving van het eigen bewustzijn, onafhankelijkheid en kracht. Een fijne bijkomstigheid is, dat het tegelijkertijd het trillingsniveau van deze mensen verhoogt. Dat is mijn wens. En zo zal het zijn! Die gedachte alleen al maakt me helemaal blij!

Hartelijke groeten,
Barbara
Naam: bart43
Leeftijd: 43
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn eigenwaarde verbeter en afreken met mijn onzekerheid, waardoor ik me vrij voel en intens kan genieten van mijn gezin , mijn bedrijf en mezelf. Dat ik daardoor innerlijke rust krijg en kan geven en ontvangen.
Naam: bartel
Mijn wens

mijn streefdoel is om de liefde in mijn huidig leven verder te laten ontluiken, zodat we allebei beseffen dat het goed is samen te leven en... er voor te gaan!
dat we onze warmte mogen ervaren , onze kracht er door laten versterken, het geluk verruimen zodat we gewoon kunnen ZIJN!!!...LIEFDE
wat betreft mijn job dat ik nu de juiste beslissingen mag nemen, voor een verdere gezonde uitbouw van mijn ondernemeing!
Commentaar

het ga jullie goed!
Naam: Bast
Plaats: Limburg
Leeftijd: 55
Mijn wens

Wens, Bewuster leven in Vrijheid, Blijheid, Compassie in de Wereld.
Centrum waar dit bewust geleefd en vorm krijgt,fijne mensen die hierin samen werken.
Licht en liefdevol.
Naam: Bast
Plaats: Limburg
Leeftijd: 55
Mijn wens

Geert Kimpen ontmoeten.🤭
Hulp om mijn boek te starten en wellicht voor toekomst dit uit te brengen
Krijg niets dus feitelijk nog hiervan op Schrift gesteld dat frustreerd ik roep al 25 jaar tegen iedereen en mezelf dat ik mijn verhaal willen laten zien en horen.
Ben daar nu toch voor in zelfs na 25 jaar dromen over dit hoop ik dat deze in vervulling hopelijk gaat komen wel nu❤🙏🧡🌈
Naam: Bastet1408
Plaats: Wouwse Plantage
Leeftijd: 47
Mijn wens

Dat de tumor in het hoofd van mijn zus goedaardig is en dat ze de operatie goed zal doorstaan.
Commentaar

Wens voor iedereen een goede gezondheid.
Naam: Bastienne
Leeftijd: 45 jaar
Mijn wens

Mijn allerliefste wens is een stuk grond om samen met mijn vriend op te wonen, voor en van te leven. Een symbiose te vormen met te natuur en ook anderen te laten zien dat er heel veel kan als de balans tussen nemen en geven juist is. Kortom, ik/wij, zouden graag onze ecologische voetstap realiseren.
Commentaar

Misschien zijn er mensen die me kunnen helpen met grond, geld, mogelijkheden en ideeën?
BB Naam: BB
Plaats: nabij Amsterdam
Leeftijd: 39
Mijn wens

Mijn wens is om als relatie- coach en mediator nog veel meer mensen te mogen begeleiden zodat ze (de) relatie(s) krijgen die ze willen!!
Commentaar

Wat zou dat een bijdrage zijn aan kinderen, families, vrede, de wereld!
Naam: bb
Plaats: oud gastel
Leeftijd: 31
Mijn wens

Wat ik heel graag zou willen is een ontzettende mooie bruiloft met miin lieve vriend.Dat we alletwee maar snel fit mogen worden en ik heel erg gelukkig ga worden op mijn huidige werk en door kan groeien.
Over niet al te lange tijd verhuizen
Naam: bea
Plaats: berlare belgie
Leeftijd: 45
Mijn wens

ik wil een groter huis met stalingen en weide om mens en dier te kunen helpen met licht en liefde
Bea Westhof Naam: Bea Westhof
Plaats: Gorinchem
Leeftijd: 52
Mijn wens

Onze wens is om naar Bonaire te emigreren!!...Wonen en werken daar!!...Het is onze droom eiland....
beatrix sangers Naam: beatrix sangers
Plaats: doetinchem
Leeftijd: 46
Mijn wens

mijn wens is om financieel onafhankelijk te worden van alles en iedereen.
Commentaar

ben door mijn ex financieel opgeligt maar omdat ik in gemeenschap van goederen was getrouwd ben ik mede aansprakelijk gesteld. kun je je voorstellen hoe vernederend dat is. 3 jaar in de schuldsanering terwijl je zelf van niets wist. dus daarom mijn wens.
BeB de Breier Naam: BeB de Breier
Plaats: Heerlen
Leeftijd: 47
Mijn wens

Aan Dat Wat Is en dus ook aan alle mensen,

misschien een beetje onbescheiden, maar het zijn eigenlijk twee wensen, die echter nauw met elkaar verweven zijn. Vanaf mijn achtste ben ik een gepassioneerd breister en maak van alles en nog wat. Met mijn breiereien heb ik ook al veel mensen blij kunnen maken. Ook heb ik op de basisschool van mijn dochter twee jaar geleden breiles gegeven (het leuke is dat ik daarvoor gevraagd werd net op het moment dat ik op het idee kwam!). Want mijn doel is vooral mijn breikunst en -ervaring door te geven aan met name de volgende generatie. En verder aan iedereen die het leren wil. Verder is het ook leuk aparte dingen te breien (niet alleen kleding, maar ook kunstzinnige dingen) en die op bescheiden schaal aan de man of vrouw te brengen. Deze eerste wens is zich langzaam maar zeker al aardig aan het vervullen, waavoor ik dankbaar ben.
Alleen: om me op persoonlijk vlak en ook op breikunstgebied volledig te kunnen ontplooien zou ik een inspirerende en iets ruimere behuizing willen hebben. Zodat ik een extra ruimte zou kunnen inrichten voor deze activiteiten, een atelier/werkruimte dus. Nu is het net te krap allemaal en de wijk waar ik in woon is niet optimaal. Het is daar ieder voor zich en God voor ons allen (op een lieve buurvrouw na dan). Waar ik nu woon, daar loop ik toch langzaam maar zeker vast. Ik ben al op zoek, maar ben nog niets tegen gekomen dat betaalbaar en iets ruimer is, op een plek waar ik me goed voel en waar ik inspiratie kan opdoen. Ik houd moed en blijf zoeken, maar vraag toch nederig om een beetje ondersteuning van de kosmos.
Uiteraard wens ik ook voor ieder alle goeds en dat we samen tot het bewustzijn mogen komen dat wanneer je uit Liefde iets voor een ander doet, dat er dan ook meestal veel goeds bij je terugkomt. Dat er een nieuwe 'economie' moge ontstaan die gebaseerd is op uitwisseling van diensten, wederzijds iets voor elkaar betekenen.

Blessed Be,

Lisette aka BeB de Breier
Commentaar

Graag wilde ik nog mijn grote dank uitspreken voor het feit dat ik samen mag leven met een heel lieve man en onze fantastische dochter. Zij geven me veel Liefde en inspiratie.
BeeHarmony Naam: BeeHarmony
Plaats: Zandvoort
Leeftijd: 33
Mijn wens

Het is mijn grootste wens een inspiratie te zijn voor velen en dat mijn praktijk BEE HARMONY vele(nieuwetijds-)kinderen en vrouwen helpt om hun weg weer terug te vinden naar hun innerlijke rust...
Commentaar

Lieve Geert, je bent een inspiratie! Dankjewel voor je zijn! Namasté!
Naam: Beertje
Plaats: Berlicum
Leeftijd: 56
Mijn wens

Mijn wens is er steeds meer te mogen zijn. Steeds meer te mogen leven in het nu. Zie steeds meer mijn mogelijkheden. Concreet met mijn mogelijkheden van zien weten en werken met mijn handen een licht te mogen zijn voor de mens. Hiervan mijn werk en inkomen te maken. Te geven en te ontvangen. Te blijven luisteren naar mijn hart en die te blijven volgen om zo mijn ziels opdracht in dit leven te mogen voltooien. Stap voor stap. Dat ik op mijn pad mijn tweelingziel mag ontmoeten en mijn liefde voor het leven mag delen.
Betsie
Naam: Ben
Mijn wens

mijn wensen zijn:
met anderen omgaan zonder oordeel.
Ontvangen, geven en delen.
Liefhebben zonder te eisen
Je in vrijheid te binden.
Kiezen voor datgene wat opbouwend is
Mensen ontmoeten van oog tot oog, van hart tot hart.
Afstand nemen van wat té lang vanzelfsprekend was/is.
Ben Naam: Ben
Plaats: Hellendoorn
Leeftijd: 47
Mijn wens

Gelukkig zijn en rust hebben met het leven zoals het is. Genieten van kleine dingen, m'n dierbaren (er voor hen zijn) en wat zou het mooi zijn om dat op een passionele en liefdevolle manier met iemand te delen. En als het ook nog even kan om werk te vinden waar ik mijn energie en positiviteit volledig in kwijt kan. Wat zou dat geweldig zijn ....
Naam: bengeltje
Plaats: kerkrade
Leeftijd: 67jr
Mijn wens

dat het mijn kinderen dit zijn er 4 goed gaat . dat ze wijsheid mogen ontvangen alle 4. dan krijg ik ook mijn rust
Commentaar

het gaat eigenlijk over 2kinderen maar ik heb er 4 dus betrek ze er bij. dat is mijn grote wens
Naam: berapobbe
Plaats: doetinchem
Leeftijd: 65
Mijn wens

Een harmonieus leven met een liefdevolle en begripvolle vrouw en samen genieten van elkaar, de natuur, de rust, de stilte, het wandelen, fietsen, dansen, enz.
Bernadette Naam: Bernadette
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 47
Mijn wens

Vrouwen bewust maken van vrouwenonderdrukking en het belang van gezamenlijke actie om dit te overwinnen. Het stimuleren dus van zusterschap en elkaars kracht zodat wij vrouwen ook de wereld mogen (be)sturen naar meer rechtvaardigheid en zorgzaamheid.
Naam: Bert
Plaats: helmond
Leeftijd: 49
Mijn wens

Mijn wens is om Vrede, geluk te vinden. Ik weet dat ik een hele oude Ziel ben die al heel veel dingen heeft meegemaakt,verschillende levens/ gebeurtenissen/hoofstukken kan ik mij herinneren. Nu hoop ik Vrede in mijn cellen te voelen, en honger niet meer naar een niuew avontuur. terugkeren naar Huis, naar Onze Moeder/Vader en gelukkig zijn.........dan is het aan Haar/Hem om mij wel of niet of weer op pad te sturen......maar eerst naar huis !
Naam: Bertie
Plaats: Hoensbroek
Leeftijd: 65
Mijn wens

Héél graag zou ik mijn diepste gevoelens willen delen met mensen uit mijn directe omgeving. Ze zijn er wel die lieve mensen, maar gevoelens delen kunnen ze nog niet zo goed...
Naam: Bets Post
Plaats: Hillegom
Leeftijd: 55
Mijn wens

Ik wens dat mijn zoon Rik en zijn vriendin Sharon snel een leuk betaalbaar huurhuis vinden in Haarlem.
Betty Naam: Betty
Plaats: Maastricht Nederland
Leeftijd: 60
Mijn wens

Geen onenigheid, ruzie, oorlog of andere vormen van onvrede meer in de wereld zijn. Dat iedereen elkaar in zijn/haar waarde laat. Leren in plaats van veroordelen. Dat we met zijn allen een grote stap voorwaarts in de evolutie mogen maken. De beste stap ooit...
Naam: bhodiyogi
Plaats: veurne, belgië
Leeftijd: 32
Mijn wens

om eerst en vooral m'n boek af te werken. Daarna zou ik de liefde van m'n leven wensen te ontmoeten om dan een paar jaar te genieten van ons leven samen en na die jaren met de opbrengst van m'n boek samen met mijn geliefde een weeshuis op te richten en te runnen in Afrika. Ik zou dan het weeshuis almaar uitbreiden met giften van het buitenland en met supertoffe medewerkers.
Bianca Naam: Bianca
Mijn wens

Mijn man en ik zijn onlangs een adoptieproces gestard omdat zwanger worden helaas niet mogelijk is. Mijn grootste wens is om een kindje te mogen adopteren en zo een gezin te mogen vormen.
Naam: Bianca
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens dat iedereen in de wereld in vrede mag leven en innrlijke rust mag ervaren.
Ik wens dat iedereen persoonlijk blijft groeien opdat de aarde een steeds fijnere verblijfplaats wordt.
Ik wens dat idereen die zich gekwetst voelt door een ander, die ander kan vergeven om zo meer vreugde en rust te ervaren en niet vast te blijven zitten in het verleden.
Ik wens dat iedereen leert van zijn fouten en de moed heeft om zijn fouten te erkennen en er van te leren in positieve zin.
Ik wens dat men iedereen in zijn kan laten ook al deel de niet de visie van die ander of begrijp je hem/haar niet.
Ik wens dat voor iedereen zijn levenspad duidelijk wordt of duidelijk is zodat iedereen kan een vreugdevol leven kan leiden.
Ik wens dat ik snel zo ver mag zijn om mijn vergaarde kennis te gaan uitdragen in bijv. cursussen om andere te helpen op hun weg in het leven.
Naam: bianca
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens dat iedereen in de wereld in vrede mag leven en innerlijke rust mag ervaren.
Ik wens dat iedereen persoonlijk blijft groeien opdat de aarde een steeds fijnere verblijfplaats wordt.
Ik wens dat iedereen die zich gekwetst voelt door een ander, die ander kan vergeven om zo meer vreugde en rust te ervaren en niet vast te blijven zitten in het verleden.
Ik wens dat iedereen leert van zijn fouten en de moed heeft om zijn fouten te erkennen en er van te leren in positieve zin.
Ik wens dat men iedereen in zijn waarde kan laten ook al deel je niet de visie van die ander of begrijp je hem/haar niet.
Ik wens dat voor iedereen zijn levenspad duidelijk wordt of duidelijk is zodat iedereen een vreugdevol leven kan leiden.
Ik wens dat ik snel zo ver mag zijn om mijn vergaarde kennis te gaan uitdragen in bijv. cursussen om andere te helpen op hun weg in het leven.
Commentaar

in mijn vorige lijstje had correctie nodig.
Naam: Bianca
Plaats: Almere/ Nederland
Leeftijd: 42
Mijn wens

Het is mijn wens om een Stichting op te richten voor ouders die verstoten zijn/worden door hun kinderen, voor kinderen die in deze situatie zitten of zaten. Ik wil dit onder de aandacht gaan brengen en een boek hierover gaan schrijven vanuit geweldloze communicatie, respect, begrip en oplossingsgericht. Ben mijn wens al meer en meer aan het delen met de mensen om mij heen. Zo wil ik zin geven aan de situatie waar ik nu al jaren in leef, zodat dit niet voor niets is en om een steun te zijn voor alle andere mensen en kinderen die dit zelf ook (her)kennen.
Naam: Bianca
Plaats: Soest
Leeftijd: 39
Mijn wens

Mijn wens is dat ik (eindelijk) ontdek wat mijn passie is; waaraan ik mijn hart 'verlies' & dat ik daarvan mijn werk kan maken zodat dat wat ik doe een verlengstuk is van wie ik ben. Dat ik eindelijk voel: JA! Dit is waar ik al zo lang naar uitkeek! en JA! Dit is waarom ik hier op deze aarde ben! Ik wens dat ik dan daadwerkelijk iets wezenlijks toevoeg aan de wereld.
Bianca Dekker Naam: Bianca Dekker
Plaats: Meppel
Leeftijd: 33
Mijn wens

Mijn wens is dat ik een bijdrage lever aan een duurzame wereld. Een wereld die gebaseerd is op rechtvaardigheid en samen delen. Ik wil graag werkzaam zijn in de branche ontwikkelingssamenwerking/NGO/Welzijn. Graag wil ik onder andere mensen helpen hun levensomstandigheden te verbeteren door ze in hun eigen kracht te zetten. Dit wil ik graag doen door middel van projectmatig werken en ik kan uiteindelijk zelf projecten opzetten. Ik zou graag in een inspirerende omgeving willen leven en werken.
Bianca Holst Naam: Bianca Holst
Plaats: Nieuw Scheemda
Leeftijd: 55
Mijn wens

Liefdevol en kunstzinnig leven.
Adviseur Forum projecten, concerten met Prime.
Muziek en Theater maken met bezielde mensen. Groene projecten initiëren.
Stralend succes bij wat ik onderneem in een vrije creatieve wereld.
Mooie dingen maken en een goed inkomen.
Commentaar

Absolute droombaan, regisseren en inspireren bij de schrijfweken van Geert Kimpen. Nieuw hoofdstuk toevoegen aan mijn levensverhaal. Kunst maken op een prachtige groene en spirituele plekken. Mijn passie voor Theater, taal en muziek delen. De spelers wekken. Schrijven en lezen, goed eten, bewegen en romantiek.
Naam: birgit
Plaats: zaltbommel
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik ben bezig met de Cursus in wonderen.Dit vind ik geen gemakkelijke weg maar wel een hele mooie!!
Wat is het toch moeilijk om vrede in jezelf te vinden en vast te houden.
Ik zou willen dat ik dat kon en niet steeds zoeken naar wat er buiten mij allemaal ligt.
Tevredenheid in mijzelf en in mijn gezin ervaren dat is mijn grootste droom/wens.

Liefs
Birgit Naam: Birgit
Plaats: Brussel
Leeftijd: 53
Mijn wens

Ik wil geld inzamelen voor een internaat te bouwen voor een dovenschooltje in het Syangja district in Nepal. Dit schooltje telt 2 klassen voor 25 dove kinderen. Momenteel krijgen ze les in 1 klas en slapen en eten in de andere. Ik ben volop sponsors aan het zoeken en mensen die me kunnen helpen dit te organiseren. Ideeën welkom!
Naam: Birgitte
Plaats: Heemskerk
Leeftijd: 23
Mijn wens

Om mijn diepste verlangen om een jaar in Vancouver Master English for Media & Art (fotografie) te kunnen studeren en daarna de wereld over te reizen voor verschillende doeleinden.
Naam: Birgje
Plaats: Heerlen
Leeftijd: 51
Mijn wens

Op ibiza werken en wonen
Bjørn Naam: Bjørn
Plaats: Schoonhoven
Leeftijd: 29
Mijn wens

In elk moment succesvol te zijn.
Naam: bloem
Plaats: heerlen
Leeftijd: 34
Mijn wens

Het is mijn grootste wens om binnenkort zwanger te raken en moeder te mogen worden van een gezond kindje van mijn partner en mij.
Mijn tweede wens is dat mijn partner en ik en ons gezin vanaf nu eindelijk een rustig en voorspoedig leven zullen leiden in een comfortabel huis waar we ons allemaal op ons gemak zullen voelen.
Naam: bloemenmeisje
Mijn wens

Mijn diepste wens NU is: controle loslaten, durven springen, vertrouwen, ookal weet ik niet wat komt wanneer ik loslaat, ookal weet ik niet of het oooit nog goed komt, of er een einde komt aan deze toestand, mezelf toestaan dingen te mogen, mezelf ZIJN toestaan . Vrede en rust met mezelf hebben. OK zijn met mezelf. Durven Voelen. Actie modus vinden. Ik wens dat mijn eetstoornis ophoudt, het in de ban zijn,de speelbal van emoties zijn IK WIL echt Oprecht, ten Volle, Authentiek, relax LEVEN!!!!IK wil gewoon moeiteloos 57 kg ,het gewicht waar ik me fijn bij voel, wegen. Ik wil me slank vitaal, gezond , energievol , bruisend , met passie voor het leven gevuld, in contact met mezelf VOELEN!!!
Naam: Bo
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 39
Mijn wens

Op geestelijk en fysiek vlak gezond & in balans zijn.
Naam: Boleyn
Leeftijd: 37
Mijn wens

Ik wens dat ik mijn leven kan leiden zonder mijn, nu alweer 17 jaren durende, fobie. Een leven zonder angst, leven vanuit mijn hart, leven vanuit mijn wil en niet leven vanuit angst.
Naam: Bon
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 38
Mijn wens

Mijn wens is: dat ik wil schrijven!
Ik wil schrijven over onderwerpen die mij en anderen raken.
Ik wil er graag ook (weer) geld mee verdienen.

Bon


Dit is mijn droom, ik wil schrijven!
bOOGSCHUTTER Naam: bOOGSCHUTTER
Leeftijd: 56
Mijn wens

ik wil zo graag terug keren naar mijn roots,dichter bij mijn kinderen en kleinkinderen,ik weet dat ik op weg ben en ik zie mijn huisje ook al duidelijk voor mij, ik weet waar het staat en hoe het eruit ziet, maar allerlei praktische dingen maken dit tot nog toe voor mij onmogelijk,ik weet niet hoe ik die moet oplossen en alleen kan ik het niet meer aan,mijn wens is dat ik daar hulp bij krijg,van hierboven of misschien wel op een andere manier
Naam: Boomfluisteraar ruerd
Plaats: Sneek
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wens dat iedereen beseft dat we in het 2 e paradijs op aarde leven!
Naam: Borkdude
Plaats: Amersfoort
Leeftijd: 28
Mijn wens

Nog veel meer van Bijbels Hebreeuws weten.
Naam: branco66
Plaats: Assen
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik wens inspiratie om alde liggende tentamens af te werken en mijn scriptie te schrijven zodat ik in Januari af kan studeren en werk gaan zoeken hier in de omgeving.
Zingevingstherapie vanuit eigen praktijk beofenen hoort daarbij.

alle geluk in mijn leven toe te laten.
Brechje Naam: Brechje
Plaats: Breskens (Nederland)
Leeftijd: 35
Mijn wens

Een gezonde geest in een gezond lichaam.
Naam: Brenda
Plaats: Willemstad
Leeftijd: 39
Mijn wens

Een wens zoals zovelen: Eeen langdurige liefdevolle liefdesrelatie met een man die bij mij past, van mij houdt, waar ik op de eerste plaats kom, die eerlijk en oprecht is, humor heeft en waar ik een geweldig sexleven mee heb. Hoe krijg ik dit voor elkaar......heb echt niet zulke leuke ervaringen achter de rug en daardoor mis ik het vertrouwen, dat er ook liefde voor mij is. Lief universum en engelen, dankjewel dat het er nu eindelijk ook voor mij is XX
Naam: Brenda
Plaats: Willemstad
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ik wens dat mijn lieve vriend en ik samen de reis naar het buitenland mogen maken. Dat onze relatie nog inniger, nog hechter wordt en dat wij elkaar stimuleren en motiveren. Dat onze relatie er één zal zijn waar de liefde van afspat. Dat in het anderhalf jaar dat wij in het buitenland zullen zijn, wij in overvloed, gezondheid en veel liefde en geluk leven en dat ik me eindelijk ontplooi tot die zelfbewuste, liefdevolle, bloedmooie vrouw. Dat ik leer van mezelf te houden en daardoor deze liefde ook kan verspreiden naar de mensen om mij heen.Dat er ook tijd is voor een samen, ontspanning. En als laatste hoop ik dat mijn vriend, die ik nog maar heel kort ken, vandaag contact met me opneemt en me vanavond wil zien omdat hij deze beslissing (of hij wel of niet naar het buitenland gaat en wat voor rol ik daarin speel)niet kan en zonder mij wil maken. Dit laatste kan ik alleen maar hopen, omdat ik niet voor hem kan en mag wensen en beslissen.
Lieve engelen het zal wel ergens goed voor zijn en het is goed zoals het is, maar voelt op 't moment wel k****
Naam: Brenda
Plaats: Willemstad
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ik wens dat ik waar dan ook, samen mag en kan zijn met de lieve man waar ik net een relatie mee heb XXX Samen in Nederland of samen in het buitenland!! Dank je wel lieve engelen voor het vervullen van mijn wens ;-)
Naam: Brenda
Plaats: Willemstad
Leeftijd: 39
Mijn wens

Al snel na het plaatsen van mijn wens, een lieve man die voor mij zou gaan, kwam ik een hele leuke man tegen, wat gelijk erg goed klikte vanaf dag 1. Vlak daarna kreeg hij een aanbieding om naar 't buitenland te gaan. Nu is deze relatie ook weer klaar !! Ben 39 en heb niet 't gevoel dat er echt van gehouden is, dat er mensen zijn die mij zullen missen en hoe hard ik ook aan mezelf werk......blijf dit soort ervaringen aantrekken. Ben er nu dan ook wel echt klaar mee. Bij ons geboorterecht om liefde te ontvangen en te geven, zijn ze daarboven het eerste deel voor mij vergeten. En hoe leuk dit wensenboek ook is, weet bij God niet hoe ik ooit nog het vertrouwen kan krijgen, dat mensen ook van mij kunnen houden, terwijl ik volgens mij de liefste en leukste vrouw ben die een man kan treffen ;-) Bedankt lieve engelen dat er zoveel liefde in mijn liefde is :-0
Naam: brida
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 38 jaar
Mijn wens

Naast het moederschap, een inspirerende (power) yogadocente te zijn.
Naam: brigitte
Plaats: oostmalle
Leeftijd: 50 jaar
Mijn wens

Mijn wens is om therapeute te worden.
Dit vanuit de waarheid en levensproces van anderen.
Ik wil een therapeute zijn vanuit mijn hart, integriteit en creatieve rijkdom, om zo anderen een constuctieve beweging te laten genieten in hun leven.
Naam: Brigitte
Plaats: Heerlen
Leeftijd: 40 jaar
Mijn wens

Mijn wens, om wereldwijd alle vrouwen op aarde te kunnen bereiken via een boek zou ik heel graag in vervulling zien gaan.Al heel erg lang wil ik een boek schrijven en ik besef maar al te goed dat daar "meer"bij komt kijken als alleen maar de gedachte...Ik weet inmiddels dat werledwijd nog niet zo'n boek voor handen is . Al mijn ervaringen die ik jaren heb opgedaan heb ik al allemaal op papier staan.Mijn schokkende onthullingen kan ik overleggen met bevestigingen door meerderen "Hoogopgeleiden"...Veel verwarring en woede zou kunnen ontstaan onder de vele vrouwen die ooit "dezelfde deur" hebben opengemaakt die ik ook ooit heb geopend.Een boek wil ik schrijven waarin ik onthullingen vermeld die veel vrouwen bekend komen maar ze niet durven te onthullen of dat hen die kans gewoon geheel wordt ontnomen omdat ze bewust worden voorgelogen of omdat voor hen de waarheid wordt verzwegen...door hoogopgeleiden die een voorbeeldfunctie behoren te hebben maar deze MISBRUIKEN.Mijn wens is om in alle onvoorwaardelijke volmaaktheid dit boek tot een megasucces te mogen volbrengen juist doordat het vrouwen keuzes zal laten maken die van levensbelang zullen zijn....Mijn wens is om hierna nog meer boeken uit te brengen die gebasserd zijn op mijn eigen ervaringen en die als waardevol kunnen betekenen voor mensen die op het punt staan een belangrijke keuze te moeten maken....Verder wens ik mezelf een goede gezondheid toe en alle liefde voor mijn enige zoon Jeffrey
Bumperke Naam: Bumperke
Plaats: Olen
Leeftijd: 61
Mijn wens

Dat ons leven een beter wending mag nemen, zowel financieel, dat wij onze dierenpark zo mag uitbouwen dat wij mensen die minder behoevende zijn gratis kunnen ontvangen met een warm hart zoals wij nu alles doen voor onze dieren.
Dat wij verder steun mogen ontvangen, van onze medemensen
Bumperke Naam: Bumperke
Plaats: Olen
Leeftijd: 61
Mijn wens

Dat ons leven een beter wending mag nemen, zowel financieel, dat wij onze dierenpark zo mag uitbouwen dat wij mensen die minder behoevende zijn gratis kunnen ontvangen met een warm hart zoals wij nu alles doen voor onze dieren.
Dat wij verder steun mogen ontvangen, van onze medemensen
Butterfly Naam: Butterfly
Plaats: Rijswijk
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn wens is meer innerlijke rust, zodat ik eindelijk kan beginnen om mensen te helpen/ondersteunen met Reiki en wens daarbij dat ik een betrouwbare, liefdevolle spirituele man leer kennen waar ik dat mee kan/mag delen.
En ik wens dat ik geld in overvloed mag ontvangen, niet voor dure dingen te willen hebben, maar voor innerlijke vrijheid.
Naam: butterfly-sas
Leeftijd: 37
Mijn wens

Mijn wens is dat ik veel liefde geef en ontvang en daarvan intens geniet en het ook weer in mijn lijf voel. Ik wens ook dat ik mooie, inspirerende verhalen schrijf over wat ik meemaak op mijn reis door de wereld die voor iedereen steeds bevredigender wordt. Dankjewel dat mijn wens nu al aan het uitkomen is.

TOP

Delen: