Terug naar het overzicht

Naam: bloemenmeisje
Mijn wens

Mijn diepste wens NU is: controle loslaten, durven springen, vertrouwen, ookal weet ik niet wat komt wanneer ik loslaat, ookal weet ik niet of het oooit nog goed komt, of er een einde komt aan deze toestand, mezelf toestaan dingen te mogen, mezelf ZIJN toestaan . Vrede en rust met mezelf hebben. OK zijn met mezelf. Durven Voelen. Actie modus vinden. Ik wens dat mijn eetstoornis ophoudt, het in de ban zijn,de speelbal van emoties zijn IK WIL echt Oprecht, ten Volle, Authentiek, relax LEVEN!!!!IK wil gewoon moeiteloos 57 kg ,het gewicht waar ik me fijn bij voel, wegen. Ik wil me slank vitaal, gezond , energievol , bruisend , met passie voor het leven gevuld, in contact met mezelf VOELEN!!!
Naam: bloemenmeisje
Datum: 24 april, 11u35
Reactie: Nu ik eenmaal in de; ik -durf- te- wensen-fase zit, wil ik ze graag allemaal kenbaar maken:
-ja zeggen
-thuiskomen in/bij mezelf
- Een natuurlijke moeiteloze balans op alle vlak van het leven.
- veel meer financiele middelen, lees geld, om op een leuke , fijne en goede manier te kunnen besteden, om meer zorgelo0s te zijn op financieel vlak en te kunnen genieten van al het goede (eten, drinken sociaal, mooimaakspullen,zelfontplooiing , eindelijk weer eens vakantie naar de zon,opleiding,ook luxe en zodat ik anderen ook kan verwennen ect)en het fijne dat er mogelijk is.
- volwassen /wakker worden, vrij van emoties/illusies vanuit kindbewustzijn.
- oplossen van persoonlijkheid, helder liefdevol kunnen laten raken door het leven(de geliefde)dus vrij van oordelen,referentiekader, zie puntje hierboven.
-top fit en super Gezond zijn!!!
-elke dag Lachen!!
-liefde delen moeiteloos,zorgeloos, met iedereen en met name met mijn lieve mooie vriend. kunnen geven en ontvangen. een fijne heerlijke passionele , volwassenen, liefdevolle en moeiteloze relatie!
Naam: bloemenmeisje
Datum: 23 april, 16u15
Reactie: Wow dankjewel lieve mooie Gerda!!!
Naam: Gerda Maria
Datum: 20 april, 00u29
Reactie: Lief bloemenmeisje,

Begin er vanaf NU Bewust op te Vertrouwen dat Alles, tot in het kleinste detail, een Constructieve reden van bestaan heeft.
Het gaat er om dat je ook de minder aangename ervaringen nodig had/hebt om straks het hele perfecte plaatje te kunnen begrijpen.

Maak er jezelf elke dag opnieuw Bewust van dat Jij de enige bent die via Jouw gedachte-intenties Jouw werkelijkheid programmeert en/of creëert.
Focus je dus elke dag opnieuw heel bewust én consequent op hetgeen je wél wil.
Aanvankelijk is dat best vermoeiend maar als je het volhoudt dan merk je wel degelijk een welgekomen verschil in jezelf en in jouw omgeving.

Ik heb een héél eenvoudige manier om het maximum uit mezelf en anderen te halen.
Met name veel Glimlachen en Vertrouwen in de onaflatende hulp van onze gezamenlijke oerbron die velen God of gewoon Het Universum noemen... ik noem die onzichtbare kracht- en prachtbron ook wel eens Big Kosmos ;-)

Waarom veel Glimlachen?
Omdat Glimlachen het soort hormonen activeert die ons energieker en herkenbaar liefdevoller stemmen.
Tegelijkertijd hebben die hormonen (de spreekwoordelijke klik en/of de chemie tussen mensen onderling) ook effect op jouw omgeving omdat ze in het onzichtbaar energieveld (oa de lucht) verder trillen en alzo anderen mee in jouw stemming te brengen.
Glimlachen of schaterlachen is een héél efficiënte manier om op natuurlijke én duurzame wijze datgene los te laten wat je als belastend ervaart.
Door Glimlachend of schaterlachend los te laten laat je het ongewenste op een liefdevolle wijze vrij en dat maakt een groot verschil voor hetgeen nadien onvermijdelijk en in diverse hoedanigheden terug naar jou toe keert, begrijp je?

Je hoeft dus niks speciaals te doen om anderen te infecteren met jouw liefdevolle intenties, je moet er gewoon voor jezelf consequent mee aan de slag gaan en dan manifesteren er zich vanzelf kleine en grote wondertjes. Wie veel vanuit het hart Glim-Lacht brengt zichzelf automatisch in balans en dus behaal je ook sneller en duurzamer de gewenste resultaten.

Er bestaat geen leuker en efficiënter dieet als het Glimlach-dieet.
Het komt onze gezondheid, ons humeur, onze uitstraling, onze doe-kracht en ons gewicht ten goede.

Alles lukt beter als je Glimlachend kan Vertrouwen in de constructieve noodzaak van élk facet van “Het Leven”
Ga dus voortaan slapen met een hoofd vol constructieve gedachten (tedere en/of liefdevolle gedachten) tegenover élk facet van de schepping en je zal merken dat er bij het ontwaken inzichten uit jezelf komen waarmee je de dag constructiever dan ooit kan doorkomen.
Herhaal dit eenvoudige ritueel élke dag opnieuw en je wil nooit meer anders leven omdat je op deze wijze alles aantrekt wat jij het liefst van al wil.

Heb geduld met jezelf en anderen want aanvankelijk krijg je te maken met ontwenningsverschijnselen en/of overgangsverschijnselen omdat je van dit nieuwe denkpatroon de weg van de minste weerstand dient te maken en dat heeft oefen-tijd nodig.

Lees bij gelegenheid ook eens op “De Kracht van de Herhaling”-pagina van mijn blog “Safe with a Smile” (kopieer de link en plak hem in jouw zoekbalk)
http://safe-with-a-smile.blogspot.com/p/de-noodzaak-van-de-herhaling.html

Indien dit te omslachtig is dan kan je via de contactpagina op mijn website ook de link voor mijn blog aanklikken.

Hoe dan ook...
Ik wens het jou van harte toe dat ook jij nog dit jaar jouw wensen in vervulling ziet gaan.
Het kan als je er maar blijft in Geloven dat het kan.
Omring jezelf steeds bewuster met vrolijke mensen die ook in de haalbaarheid van het zogenaamde schier onmogelijke Geloven, je zal merken dat hun win-win-vibes ook jou niet onberoerd laten ;-)


Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Agnès
Datum: 25 mei, 14u50
Reactie: Je wens is gehoord, je doorzettingsvermogen een slinger gegeven, dit gaat je lukken! De zomerzon geeft je energie, ga er lekker op uit, probeer zoveel mogelijk te bewegen want een gezonder lichaam krijgt een gezondere geest (en v.v.). Succes ermee.
Naam: Kei
Datum: 29 mei, 10u34
Reactie: Mooie tekst komt net op een moment waar ik ienmad moet laten gaan waar ik onzettend van hou, maar die ik door onbewuste processen in me gekwetst heb. Misschien komt het nog goed maar nu moet ik haar laten gaan, hoewel de liefde er wel aan beide kanten is.
Naam: christel
Datum: 14 mei, 17u26
Reactie: Lieve Gerda,

Super wat een fijne en wederom bruikbare woorden!Mooi hoe je in het leven staat en na de vorige mail van jouw, hangen er nu in mijn huis en auto allemaal mooie stickers die me helpen te herinneren aan jouw mooie woorden: Niet tevreden ? Glimlach terug! haha heerlijk.
Ik ga mijn wensen zeker herschrijven, al weet ik niet of ik dat hier doe.
Met liefde en dank!!
christel
Naam: Gerda Maria
Datum: 16 mei, 09u49
Reactie: Lieve actieve Christel,

Wat zaaaaaalig dat je die slogan "Niet tevreden? Glimlach terug!" de kans geeft om verder te kweken. Je hebt geen flauw idee hoe intens blij mijn innerlijk kind daarmee is ;-)

Oh ja, dat aangepaste lijstje hoef je inderdaad niet telkens hier komen posten... dat is iets wat je gewoon voor jezelf kan/mag doen als jij er baat van ondervind hé.

Jouw wens heeft alleszins een veel diepere impact op mij gemaakt dan jij kan/kon vermoeden. Ik sta dan ook eeuwig in het krijt bij jou!

Je bent ontegensprekelijk een bijzondere en te koesteren bloem in het meisjes Paradijs ;-)

Moge intense vreugde elke dag opnieuw jouw trouwe metgezel zijn lieve Christel want dan kan je alles aan wat je wenst aan te kunnen!

Liefs en nogmaals een tevreden Big Smile van me

Gerda Maria
Naam: Gerda Maria
Datum: 13 mei, 12u12
Reactie: Lief bloemenmeisje,

Prachtig hoor, dat lijstje van jou.
En zeer zeker haalbaar.
Al zal je voor een aantal zaken uiteraard ook wat Geduld moeten aanvragen bij het Universum want tijd, ruimte en afstand spelen nu eenmaal hun eigen rol in dit spel hé ;-)

Wat me verder ook opvalt is dat je schrijft dat je vrij wil zijn van emoties. Wellicht bedoel je dat je vrij wil zijn van 'belemmerende' emoties? Daarmee bedoel ik het soort emoties die jou belemmeren om jezelf te uiten op een manier die door anderen begrepen én aanvaard wordt?
Ik schrijf dit maar omdat ik ervaring heb met het feilloos bediend worden op onze wenken ;-)
En ik kan je verzekeren dat het volledig vrij zijn van emoties niet in elke situatie tot tevredenheid leidt hoor, soms zijn emoties écht wel handig. Begrijp je het verschil? En begrijp je de noodzaak van het héél bewust en exact formuleren van jouw wensen?

Verder zou ik zeggen en schrijven:
herschrijf jouw lijstje élke keer als jij er iets aan wenst te veranderen of toe te voegen. Hoe vaker jouw brein geïnformeerd wordt over hetgeen jij écht wil des te sneller er herkenbare bruikbare elementen op jouw pad komen om die wensen effectief om te zetten in hetgeen Jij als Jouw realiteit ervaart.

Ga met al jouw wensen om met een intentie alsof het écht vanzelfsprekend is dat jouw wensen in vervulling zullen gaan. Dat is hetgeen men wensen vanuit overvloed noemt in plaats vanuit een gespannen toestand die men nood noemt.

Er is écht overvloed voor élk van ons.
We dienen daar gewoon heel consequent op te Vertrouwen en in te Geloven.

Als ik terug blik op mijn eindeloze wensenlijst (van mijn kindertijd tot nu) dan kan ik niet anders dan Glimlachen omdat zelfs de meest onmogelijk lijkende wensen tóch op één of andere manier in vervulling zijn gegaan. In vele gevallen zijn mijn wensen zelfs mooier en ludieker in vervulling gegaan dan ik ooit had durven/kunnen wensen.

Dus...
Blijven Geloven én Vertrouwen in de haalbaarheid van eender welke wens is dé Boodschap bij uitstek.
Als je graag een tijdje online support (gratis) wenst om in die inspirerende en energierijke win-win-flow te komen en blijven dan mag je me eender wanneer mailen want het steunen van elkaar loont in alle richtingen dus dat kost mij helemaal geen moeite hoor ;-)
Op deze wijze heeft zich reeds een originele wensenboek-roedel gevormd.... het grappige is dat deze roedel tot op dit moment 'toevallig' uit vrouwen bestaat dus doopte ik ons voorlopig tot de vriendinnen-van-het-wensenboek. Sommigen hebben elkaar reeds life ontmoet en anderen houden het bij online contact.
Maar wat opvalt is de steeds sterker wordende verbondenheid vanuit een diepe wens om Onvoorwaardelijke Liefde te laten stromen door eék facet van het Universum. En vanuit deze liefdevolle verbondenheid maken ze/we elk op zich hun/onze dromen waar. Weliswaar met vallen en opstaan maar dat hoort er gewoon bij en dat wordt ook steeds vaker en steeds sneller aanvaard omdat er altijd wel minstens één iemand in onze wensenboek-roedel is die het Vertrouwen in ons Perfect Ko(s)misch Plan behoudt.

Enfin, dit wilde ik zomaar spontaan met jou delen ;-)

Ik hoop dat ook jij steeds vaker, langduriger en intenser in de win-win-flow van “Het Leven” mag vertoeven want het is daar verdomd heerlijk leven hoor... en jawel, de essentie van eender welk succes komt altijd vanuit ons diepste zelf, dus wens ik het ook jou toe om jouw eigen beste vriendin te worden en te blijven want jezelf heb je altijd bij de hand en zo maak je jezelf gelukkig en dat is voor iedereen plezant ;-)

Liefs en een tevreden Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
oriconet@gmail.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: