Wensenboek deelnemers / Participants

Archief

Mediteer

Maaike Sera Naam: Maaike Sera
Plaats: Drachten, Nederland
Leeftijd: 52
Mijn wens

Leven in een wereld waar iedereen kan zijn die hij is met de gouden stralende zon in mijn hart, helder fonkelende en schitterende sterren op mijn levenspad en helder kleurige regenbogen op mijn zielsreis. Een leven in overvloed en magische momenten. En de vervulling van mijn wensenbord.
Naam: Mabus
Leeftijd: 17
Mijn wens

Kennis en wijsheid om te delen met mijn medemensen
Naam: Machteld
Plaats: Oss
Leeftijd: 34
Mijn wens

Ik hoop dat iedereen die het boek heeft gelezen gelukkig wordt. Het heeft mij stof tot nadenken gegeven en ik hoop succesvol te worden als ondernemer en zo ook in contact kom met andere mensen die ook hun levensmissie delen.
macie Naam: macie
Mijn wens

ik heb op 27 mei twee vrouwen ontmoet op een lezing van geert kimpen. Het was in antwerpen.
De beide vrouwen waren ook van antwerpen en blond en zwart van haar. We hebben een hele tijd gepraat over de secret. Ik heb eigenlijk spijt dat ik je nummers niet heb, maar ik wilde eigenlijk zo ook eens proberen of de secret werkt en of ik via die weg jullie toch nog kan vinden. Heb je zin om een avondje uit en eens goed te lachen twijfel dan niet om contact op te nemen met mij, benieuwd of de secret eigenlijk echt zo zou werken.

groetjes

marc
Naam: Mactire
Plaats: Groningen
Leeftijd: 20
Mijn wens

Ik wens mijn boek dit jaar af te maken en mijn studie voor aura en chakra genezing. Ik wens mijn centen te kunnen verdienen met een klein praktijkje, zodat ik ook mensen kan helpen, en met het uitbrengen van mijn boek. Ik wens aangenomen te worden bij de studie Maatschappelijk werk, en ik wens de liefde te vinden. De liefde als in een partner maar ook in het leven, mijn familie en vrienden. Ik wens ook dat ik verder kom in Paganisme/Sjamanisme en dat ik hier ook mensen mee kan begeleiden op hun pad.
Naam: Madalena
Plaats: Olhos de Agua - Portugal
Leeftijd: 34
Mijn wens

mijn eigen reiki & Coaching praktijk te starten en tot bloei te zien komen. Waar ik vol enthousiasme, liefdevolle energie anderen mag helpen. En op die manier van mijn hobbie mijn baan mag maken, zodat ik genoeg verdien om alles te doen waar ik gelukkig van word.
Naam: madeleine
Plaats: venlo
Leeftijd: 65
Mijn wens

Een gelukkig leven met Rob
Een bloeiende coachingspraktijk
Naam: Madelief
Plaats: West-Friesland
Leeftijd: eeuwig jong
Mijn wens

Dat ervoor Sophie toch de behandelingen in het buitenland betaald worden door de zorgverzekeraar. zie http://www.webregio.nl/groot-alkmaar/regionaal-nieuws/artikel/1925434/sophie.aspx
Naam: Madelief1957
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 54
Mijn wens

De liefde van mijn leven alsnog te vinden.
Naam: Madelief1957
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 54
Mijn wens

De echte liefde vinden.
Naam: Madeliefje
Plaats: West-Friesland
Leeftijd: tijdloos
Mijn wens

Mijn wens is ;Dat Marianne die nu al voor de 20ste dag op het Binnenhof zit te protesteren heel veel succes en medewerking krijgt.
zie op you-tube of hier;
http://www.anarchiel.com/index.php/stortplaats/toon/marianne_op_het_binnenhof_16de_dag/

inmiddels zit zij Marianne al de 20ste dag.
Naam: Magda
Plaats: Wevelgem
Leeftijd: 56
Mijn wens

Enerzijds werken met kledij, futuristische ontwerpen voor ogen, kunnen realiseren of doorgeven...
Anderzijds is dat ook leven, wonen, werken in Zwitserland, Alpengebieden... Leven in Liefde
Naam: Maggi
Plaats: geel
Leeftijd: 48
Mijn wens

Is een boek uitbrengen over mijn engelen ervaringen
Maar ik schrijf niet zo graag. Ik vertel liever maar een lezing zit ook al lang in mijn gedachten. Maar er zit nog angst
Naam: Magnel
Plaats: Zoetermeer
Leeftijd: 39
Mijn wens

Mijn wens is je weer te ontmoeten. De indruk die je op me maakte in die paar seconden is onuitwisbaar.
Naam: Magnolia
Plaats: Haarlem
Leeftijd: 37
Mijn wens

Zwanger te zijn van mijn partner en dit kindje na de geboorte samen groot te brengen.
Naam: Mahdiya
Plaats: Helmond/Nederland
Leeftijd: 48
Mijn wens

Dat ik binnen afzienbare tijd kan emigreren naar Marseille en ons koude kikkerlandje achter me kan laten :)
Naam: mama muschka
Mijn wens

Hallo lieve aardebewoners,

Vergeving is op zijn plaats gekomen, het is tijd.
Tijd om te vergeven
Tijd om in liefde met elkaar te delen
Laten we delen
Voel dat we allen 1 zijn
Bij deze universele vergeving zal een heeeeeeel groot liefdesveld om de aarde ontstaan
Het is DE manier naar VREDE, het is LIEFDE
Nu is het tijd
WE zijn allen EEN.
Help elkaar!
Ga terug naar jezelf, accepteer jezelf, accepteer de ander!
Dat is mijn wens
mandy Naam: mandy
Plaats: kerkdriel
Leeftijd: 28
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn rug,nek en borstkas weer zullen genezen.Tevens dat de vrouwelijke kant van god weer aanbeden word in de harten van mensen.
Dat ze mijn kern weer gaan voelen en ervaren.
Naam: Mandy
Plaats: Westervoort
Leeftijd: 36
Mijn wens

Vanuit Liefde mijn leven delen; een fijn netwerk om mij heen met vrienden waarmee ik lief en leed kan delen en een man die mijn levenspartner én zielepartner is. Samen delen/zijn/leven voor nog meer liefde in de wereld!
Naam: Mannenfluisteraar
Plaats: Alkmaar
Mijn wens

Is dat relaties meer harmonieus, ontspannen worden. En voor stellen de lat hoger te leggen, op weg naar een fantastische relaties. Waarbij het boek "Word een mannenfluisteraar" welke verschijnt in oktober, door vele vrouwen wordt gelezen. Meer info www.mannenfluisteraar.nl
Naam: Manuela
Plaats: Driebergen
Leeftijd: 46 jaar
Mijn wens

het huis van mijn dromen manifesteert zich nu! het mag op bedenkbare wijze naar me toe komen, en ook op een compleet verrassende manier die ik zelf niet had bedacht. dat is een waar ko(s)misch plezier.
ik ontvang nu alles wat ik nodig heb (steun) om mijn schrijverschap te laten floreren. een mecenas ... een inspirerende schrijfplek ... een uitgever ...
Naam: Mar
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 42
Mijn wens

Ik heb al diverse situaties meegemaakt waarin ik verbijsterd was over de verkeerde bedoelingen/ideeën die mensen over mij hebben, waar ik mezelf totaal niet in herken. Dit voelt zo frustrerend en verdrietig, dat is mijn ware ik niet!
Ik wens dan ook met heel mijn hart dat ik mijn ware ik, die zoveel liefde, waardering en compassie voelt voor iedereen, kan laten zien. Dat ik dat uitstraal, dat dat doorklinkt in mijn stem én dat anderen dat ook zo mogen ervaren.
Commentaar

:-)
Naam: Marcel
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik wens mijn huis snel te verkopen en een nieuw appartement in Delft te kopen.
Naam: Marcel
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn gedicht Even een boodschap gedaan een prijs wint in de Nationale Gedichtenwedstrijd. Zodat ik de kans krijg als dichter/schrijver om te publiceren en op te treden.
Naam: Marcel
Plaats: Nederland
Mijn wens

Ik wens meer avontuur in mijn leven en weg uit Nederland. Ik wens hulp daarbij om mijn dromen waar te kunnen maken.
Naam: Marcel
Plaats: Maastricht
Leeftijd: 31
Mijn wens

Ik wens het me deze keer wel lukt om van de sigaretten af te kunnen blijven.
Naam: Marcel
Plaats: Dordrecht
Leeftijd: 46
Mijn wens

Gelijkgestemden per toeval te ontmoeten
Naam: Marcelle
Mijn wens

een leuke marketingbaan in de kunst&cultuur-sector. Ik kan mezelf helemaal verleizen in creativiteit en daar erg enthousiast over zijn. Dat heb ik in tijden al niet gehad en daarom wil ik daar meer mee doen, nl. in een nieuwe uitdagende baan.
Marcelle Meuffels Naam: Marcelle Meuffels
Plaats: Geleen
Leeftijd: 51
Mijn wens

Ik wens dat mijn armbandenlijn Inside Out Bracelet, die vanuit liefde ontstaan en gemaakt is, meer bekendheid gaat krijgen. Dat de boodschap : leren luisteren naar onze eigen wijsheid en niets buiten onszelf plaatsen, gehoord wordt.
Naam: Marcellus
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik wens voor mezelf eindelijk eens die mooie reis naar Tibet te kunnen maken.
Marcia Naam: Marcia
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wens dat ik eindelijk mijn angsten overwin en mijn eigen grootsheid erken en mijn talenten gebruik om mijn levensdoel te vervullen: het genezen van mensen en licht brengen op de aarde en het gebruiken van mijn creativiteit om de boeken vol sprookjes en verhalen te schrijven die al vanaf mijn kindertijd in mjn ziel leven. Ik wens dat ik mijn droom leef zonder gehechtheid aan de uitkomst ervan. Ik wens dat ik daarbij ten allen tijde voor 100% op mijn intuitie vertrouw en zonder twijfel op mijn doel afga.
Naam: marco
Plaats: onderweg
Leeftijd: 53
Mijn wens

Ik ben decorateur van beroep en ben bezig met oude mediteraanse muur bepleistering op basis van kalk.ik ben artistiek bezig met oude technieken die eeuwenoud zijn. Ik vertrek in de maand mei te voet van koksijde aan zee naar copostella om mij zelf terug te vinden en te herbronnen.daarna ga ik mij vestigen in het zuiden van frnkrijk of italie.god weet waar ik zal blijven hangen. Ik wil een nieuw leven beginnen dicht bij de natuur en met gezllige mensen rondom mij. ik wil ook beelden en andere kunstwerken maken en wil gewoon de rest van mijn dagen recht uit mijn hart en met passie leven. ik heb genoeg van dat eentonige leventje en een op materialisme gebrande wereld. dat maakt de mensen ook niet gelukkig.
Naam: marco
Plaats: haarlem
Leeftijd: 46
Mijn wens

Mijn wens is dat ik helemaal DOE waarvoor ik hier op aarde ben (mijzelf durf neer te zetten, vrij van blokkades) en als fijne bijwerking daarvan financieel zelfstandig in al mijn behoeften voorzie.
Naam: marcus infinity
Plaats: mechelen
Leeftijd: 47
Mijn wens

mijn grote wens en mijn levenswerk is jongeren en onervaren jongeren die talent hebben en vaak auto-didact zijn kansen te geven om zich zelf waar te maken. Er wordt dan ook een speciaal fonds opgericht waar hun opleidingen van worden betaald. Het gaat hier om diensten die computer en internet gerelateerd zijn. Bouw je mee aan mijn droom?
Marga Peters Naam: Marga Peters
Plaats: Breda
Leeftijd: 47
Mijn wens

Ik heb sinds kort mijn kracht en drijfveer weer terug gevonden en zeer zeker weer mogen voelen.
Ik zou graag met al mijn enthousiasme, kwaliteiten, capaciteiten en kracht andere mensen willen begeleiden in hun zoektocht naar hun eigen drijfveer in hun leven, zodat ook zij in beweging kunnen komen en te durven doen wat zij, vanuit het diepste van hun hart, willen gaan doen.

Marga
Margaret Rekers Naam: Margaret Rekers
Plaats: Bodegraven
Leeftijd: 54
Mijn wens

Mensen, jongeren, kinderen in bloei en in evenwicht te laten komen in mijn coachpraktijk. Veel mensen zijn zoekende naar antwoorden op hun levensvragen. Ze voelen allerlei emoties en weten niet hoe ze de antwoorden op hun vragen kunnen vinden. Ik wil mensen graag beleiden bij het verbinden van hoofd, hart, lichaam en ziel om hun eigen antwoorden te vinden. Zo ontstaat hopelijk groei, bloei en evenwicht.

Margaret Rekers
m.rekers@uniekinverbinden.nl
Commentaar

De eerste actie om deze wens te verwezenlijken heb ik genomen: ik ben als zelfstandig persoonlijk en jeugdcoach van start gegaan (www.uniekinverbinden.nl). Zo kan ik er helemaal voor anderen zijn.
Naam: margarita
Plaats: Deventer
Leeftijd: 47
Mijn wens

zwemmen met dolfijnen!
Naam: margit
Plaats: utrecht
Leeftijd: 47
Mijn wens

mijn wens is dat ik voldoende moed, mensen en energie heb en inzet om een kindvriendelijk en kindminded centrum op te richten voor jong en oud, waar liefde en respect voor kinderen centraal staat en alle mensen kunnen deelnemen aan cursussen, bezig kunnen zijn met persoonlijke groei, ontwikkeling en welzijn, terwijl de kinderen veilig en op een kindvriendelijk terrein mee gaan met de ouders, spelen, een fijne tijd hebben en ook leren.
Ik wens dat ik dit waarmaak en daarmee mijzelf, mijn ziel, mijn bestemming en mijn capaciteiten eer aandoe.

margit
Naam: Margret
Plaats: Hem
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn wens is dat de boerderij van mijn ouders snel wordt verkocht voor de prijs dat het huis waard is, zodat ze voluit en in alle rust kunnen genieten van hun oude dagen.
Naam: Margriet
Mijn wens

Ik wil heel graag in diepe verbinding leven met mezelf en van daaruit mezelf laten zien in de wereld. Dit betekent in mijn werk dat ik veel meer ga werken vanuit mijn intuïtie, in mijn relaties dat ik vanuit mijn hart verbinding maak, de liefde altijd als uitgangspunt neem. Ik sta mezelf toe volledig te leven en me volledig te openen voor wat vanuit mijn zielsopdracht is in dit leven: aanwezigheid in liefde, verbinding tussen hoofd, hart en buik, werken met mensen met als doel ieders volledige potentieel te helpen ontwikkelen. Ik wil mezelf kunnen zien als uitvoerder van een groot en kosmisch plan en me daarbij openstellen voor het paranormale als bron waaruit ik kan putten. Leven vanuit mijn hart, genieten, spelen, dansen, zingen en werken met hart en ziel!
Margriet Naam: Margriet
Plaats: Deventer
Leeftijd: 49
Mijn wens

Wat ik merk is dat door te wensen, te verlangen er ook diep verstopte verlangens bovenkomen. Ze uit te spreken alleen al maakt me blij! Deze is er zo één: ik wil heel graag naar Egypte om daar de energie te voelen, me te verbinden met de oude healingtechnieken en mijn spiritueel ontwaken te bevorderen. Wow! in 2012 ben ik daar!!!
Margriet Naam: Margriet
Plaats: Maastricht
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens is samen met mijn zielenvlam de wereld rond te reizen en liefde & licht te verspreiden onder de mensen zodat wij weer een kunnen worden..........
Mari Jonker Naam: Mari Jonker
Plaats: Moerkapelle
Leeftijd: 48
Mijn wens

Drie jaar geleden heb ik de moed gevat om een bedrijf te beginnen. Onder de naam Sterrenkindje maak ik kleine afscheidswiegjes voor baby's die overlijden tijdens de zwangerschap of net na de geboorte.

Ik doe dit vanuit een grote dankbaarheid omdat wij het leven van ons derde kind, na zes levensingrijpende operaties, mochten behouden.

Mijn wens is dat Sterrenkindje voor alle ouders, (ongeacht ras, geloof, kleur, afkomst) door het maken van een afscheidswiegje voor hun kindje iets voor deze ouders mag betekenen. Eigenlijk zou ik het zó willen zeggen: "Dat het alle ouders in de wereld gegeven is om een mooi en Mensje-Waardig afscheid aan hun kindje te geven. Als ik daar met mijn talenten en vaardigheden iets aan mag bijdragen... dan komt mijn wens voor iedereen dichterbij.
Naam: Maria
Plaats: Landerd
Leeftijd: 56
Mijn wens

Weer stralend gezond zijn, me weer fit voelen, enthousiast en energiek.
Vervolgens verhuizen naar een ruim huis met veel licht in een groene omgeving. In dat sfeervolle huis is een praktijkruimte voor mij om mensen te begeleiden op hun weg, te helpen bij het ont-dekken van hun innerlijke kracht. Ik geef weer yogalessen en breng anderen terug bij hun innerlijke rust. Ik werk met enthousiasme en vreugde in een betaalde baan, waar de samenwerking inspirerend is. Ik sta in mijn kracht!
Naam: Maria
Plaats: Hoogvliet
Leeftijd: 36
Mijn wens

Dat ik mijn droombaan eindelijk kan verwezenlijken en dat mijn stiefzoon weer thuis komt
Commentaar

Graag wel privacy waar dat mogelijk
Naam: Maria
Plaats: Didam
Leeftijd: 55
Mijn wens

Vrede, te beginnen bij onze innerlijke vrede,
voor mij, voor Geert en zijn gezin, en voor jij die dit leest.
Liefs en alle goeds.
Mijn tip,
Doe zomaar iets aardigs vandaag.
Naam: Maria
Plaats: Amsterdam
Mijn wens

Dat mijn boek over stoplappen (Nederlands borduurwerk uit de 17e, 18e en 19e eeuw)in 2013 wordt uitgegeven.
Naam: Maria Johanna van Dansik
Plaats: wemeldinge
Leeftijd: 56 jaar
Mijn wens

de eeuwigheidsgod op aarde vertegenwoordigen
Commentaar

In opleiding via spirutuele begeleiding om de liefde van de albron op aards niveau te vertalen
Naam: Maria Luisa Martins Cecilio
Plaats: Valkenswaard
Leeftijd: 68
Mijn wens

Mijn wens is ongewoon en toch wat ik vanuit mijn hart vurig wens. Ik wens dat mensen wakker worden uit hun slaap en illusie en kunnen zien hoe het werkelijk is. We praten over duurzaamheid en toch grotere auto's op de weg. We spreken over het klimaat, maar de gewone man let niet op het water en elektra dat die gebruikt. Er wordt voedsel verspild. Mensen luisteren niet naar elkaar. Enzovoort. Ik wil het zo graag en het gebeurt maar niet. Ik hou van mensen, maar ze houden niet van zichzelf. Denk ik.
Naam: Maria Marijke
Leeftijd: jong
Mijn wens

Ik wens dat mijn Lieve Lief alles kan bereiken wat zij voor ogen heeft.
Naam: maria.r
Plaats: Belgie (Limburg)
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik wens innerlijk rust, liefde en sterkte om de veranderingen in mijn leven te kunnen doorstaan,aanvaarden en apreciëren.
Commentaar

Ik heb verschillende levens geleefd in deze leven, mijn persoonlijkheid is vaak gertansformeerd geweest om te worden wat nu is.
Mijn prachtige "ik" gaat nog transformaties tegenkomen in deze leven, ik voel het.
Ik ben een reiziger met doel kennis en begrip.
Naam: Marian
Plaats: Omgeving Goes
Leeftijd: 58
Mijn wens

Het vinden van een praktijkruimte voor een centrum van welzijn, heling en bewustwording. Daarin samenwerken met een team van mensen uit diverse disciplines zoals voedingadviezen, Reiki, dolfijnenhealingen, massages, ademhalingtherapien, yoga en meditatie.
Met als doel mensen te helpen naar een betere gezondheid,innerlijke rust en totaal welzijn.
Naam: Marian
Mijn wens

Mijn wens voor het nieuwe jaar is om op een succesvolle manier mijn eigen tekstbureau op te zetten. Ik heb al een naam: Tekstbureau MaVaNo, een facebook site en een eigen website. Ook weet ik wat mijn doelgroep is: organisaties en individuen die willen dat de multiculturele samenleving slaagt; die beseffen dat bevolkingsgroepen, hoe verschillend hun achtergrond ook is, elkaar nodig hebben en veel voor elkaar kunnen betekenen. Communicatie en goede informatievoorziening zijn hierin onmisbaar en daaraan wil ik mijn steentje bijdragen.
Ik ben afgestudeerd als vertaler (hoofdzakelijk Engels-Nederlands) maar werk inmiddels al weer jaren op een helpdesk. Ik vind dat het tijd wordt om een andere, meer mens en maatschappijgerichte kant op te gaan. Religie/levensbeschouwing is daarnaast een onderwerp dat mij erg interesseert. Ook wil ik weer meer met ?de taal? bezig zijn, vandaar mijn plan om dit tekstbureau op te zetten.
Veel praktische zaken moet ik nog uitzoeken. Allereerst ga ik personen in mijn netwerk aanschrijven en me verdiepen in documentatie die mij kan helpen om goed beslagen ten ijs te komen, zodat deze uitdaging slaagt. Uiteraard wil ik me laten inschrijven bij de KVK met een goed, degelijk plan.
Ik wil beginnen met het corrigeren van teksten, artikelen. Op den duur (als het kan over een jaar) wil ik niet meer fulltime werken voor mijn huidige werkgever en mijn inkomsten aanvullen via redigeer- en vertaalwerk.
Geert, bedankt voor dit mooie initiatief om mensen de gelegenheid te bieden hun plannen en dromen voor de toekomst te formuleren en op het web te zetten. Als je zelf voor mij tips hebt (eventuele opdrachtgevers zou helemaal mooi zijn?), zijn deze natuurlijk van harte welkom! Ditzelfde geldt voor andere mensen die dit lezen. Ik wens iedereen een inspirerend 2011 toe!
Website: http://tekstbureaumavano.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/tekstbureaumavano
Naam: Marian
Plaats: susteren
Leeftijd: 55
Mijn wens

Dat mijn zielenmaatje de Grote Stap naar mij durft te zetten, de verbinding met mij zal aangaan met alles wat daar is en zal komen....... en dat ik hem kan ontvangen, mij helemaal zal openen voor wat is en zal komen....... ! ♥
Naam: Marianna
Mijn wens

Wauw.............. ik ga het zeggen !!!!
Een heeeel groot 'huis' van hout waar alles ecologisch, mens en diervriendelijk, selfsupporting, biologisch met heel veel respect voor al wat is, IS ! Waar opvang is voor mens en dier in hun laatste levensfase ! Waar opvang is voor hen die het niet meer zien zitten of juist wel! Waar LIEFDE is voor al wat IS........... Waar we samen bereid zijn te Geven en te Ontvangen...... Waar wij elkaar kunnen zien zoals we bedoelt zijn te zijn........
Marianne Naam: Marianne
Plaats: Rockanje
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn wens is om een winkeltje te beginnen, een winkeltje met allerlei spulletjes op het gebied van Spiritualiteit. Denk aan beelden,kaarsen,kaarten,pendels,stenen, natuurvoeding enz.enz.
En daarachter een kamertje voor het uitoefenen van Natuurgeneeskunde,healing en massages, chakratherapie enz. Dat lijkt me geweldig!!!
Iets met een franchiser zou ideaal zijn.
Dat is mijn grootste wens voor de toekomst.
Naam: Marianne
Plaats: H'dorp
Leeftijd: 38
Mijn wens

Ik wil heel graag mijn nieuwe liefde ontmoeten. Iemand die echt 100% voor mij kiest. Iemand als KR. Iemand die links met rechts kan aanvullen, iemand die licht en donker snapt, kan gas geven en remmen, kan duiken en vliegen. Iemand die de juiste combinaties kan maken. Kortom ik wil graag mijn zielsverwant vinden.
Naam: Marianne
Plaats: Almere
Leeftijd: 60
Mijn wens

Graag breng ik mijn droom de wereld in via dit medium. Na het formuleren ervan had ik al meteen kleine tekenen vanuit de kosmos. Ik ken die kracht al langer, maar om bij een droom/wens te blijven en hieraan ook zelf te werken, dat vraagt dan alleen maar hopen op een "wonder". Vandaar dat ik ook via internet mijn grote droom neerzet: Klassieke homeopathie begrijpbaar en bereikbaar maken voor iedereen. Erkenning van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Uiteindelijk doel: integratie van allopathie en homeopathie en een gezonde mensheid!
Naam: Marianne
Plaats: Wijk bij Duurstede
Mijn wens

ik zit in het 6e jaar van mijn homeopathie studie. door prive tegenslagen loop ik dit jaar, voor het eerst, achter met mijn studie. Ik wens dat ik dit jaar toch afstudeer en dat ik mijn praktijk kan beginnen. ik wens dat er veel mensen mijn praktijk bezoeken en op een snelle, milde manier genezing vinden. ik wens dat ik de kennis en wijsheid heb om ze allen te kunnen helpen. ik wens ook dat ik de kracht, uithoudingsvermogen en gezondheid heb om dit te doen en dat ik de kennis heb om deze praktijk verstandig te leiden.
Marianne Naam: Marianne
Plaats: Oegstgeest
Leeftijd: 54
Mijn wens

Ik wens dat er weer mooie melodieen en teksten uit mij en 'mijn' engelen voort mogen komen. Dat ik verbonden blijf met die Flow en met mijn liedjes en stem mijn bijdrage mag en kan leveren aan het tot stand komen van 'de nieuwe wereldorde', waarin alle levende wezens in harmonie en respect kunnen samen-leven.
Naam: Marianne
Plaats: Almere. Nederland
Leeftijd: 71
Mijn wens

Eindelijk mijn levensverhaal schrijven. Also kind van alcoholistische ouders vraagt het leven andere vaardigheden van he. Namelijk leren leven in plaats van te overleven. Hoe maak je gezonde keuzes wanneer je niets anders hebt gekend dan chaos en onvoorspelbaarheid? Ik wil doorgeven wat ik geleerd heb door schade en schande in de hoop dit anderen te kunnen besparen.
Naam: Mariëtte
Mijn wens

Ik Mariëtte wens dat mijn kinderen mij respecteren, dat het over een paar jaar weer goed komt tussen Evert en mij, dat ik genoeg zelfvertrouwen heb op een bloeiende praktijk te
hebben, veel plezier met Ed en liefde op harteniveau voor ieder die in mijn omgeving is.
Mariëtte Naam: Mariëtte
Plaats: Haarlem
Leeftijd: 51
Mijn wens

Ontmoeten. Mijn wens is om in Zuid Frankrijk rondom Aix en Provence een huis te hebben met uitzicht, een heerlijke tuin en meerdere gastenkamers. Een plek voor mijn gezin, en voor reizigers,passanten en mensen die willen uitrusten en ontmoeten. Een plaats om te genieten. Ik heb het druk met al mijn gasten, maar geniet van iedere bijzondere ontmoeting. In mijn piepkleine winkeltje verderop verkoop ik kleur en schoonheid.
Marie-José Smetsers Naam: Marie-José Smetsers
Plaats: Oirschot
Leeftijd: 48
Mijn wens

Ik heb tijdens de lezing van Geert, gevisualiseerd dat ik omringd ben door vele enthousiaste mensen! Stralende ogen en zij waren volop in beweging!
Ik had deze week al een naam bedacht voor mijn praktijk en nam me meteen voor de domeinnaam te gaan registreren, yes I did iT!
De naam Go Forward-coaching.com en nl
Mijn wens is dadelijk via deze site mensen enthousiast te maken om de weg vooruit met enthousiasme en kinderlijk verlangen te blijven vervolgen! Zodat de wereld een stralend paradijs is om in te leven!
Commentaar

Ik wil Geert nogmaals hartelijk bedanken voor zijn zeer inspirerende lezing in Veldhoven en cadeau geschreven in mijn nieuwe boek!
Marie-liz Naam: Marie-liz
Plaats: Purmerend
Leeftijd: 26
Mijn wens

Dat ik een heel goed lopende praktijk heb in alternatieve geneeswijzen met veel klanten. Dat ik veel volwassenen en kinderen kan helpen gezond te worden . Dat ik hiermee "rijk" en financieël onafhankelijk wordt van derden en later uit kan breiden tot een grote "oase" met veel collega's zodat we samen meer mensen kunnen helpen! 2 € 3 Grotere woning in de gors met tuin voor me zoon en eigen praktijkruimte!

Veel liefs! Dat ieders wens mag uitkomen! :)
Marieke Naam: Marieke
Plaats: Elst (gld)
Leeftijd: 42
Mijn wens

Mijn wens is om in liefde te leven met mijn kinderen, een zielsverwante partner en een fijne groep mensen om mij heen die mij steunt en waarin en waarbij ik kan en mag zijn wie ik ben. Ik wil groots en in overvloed leven. Ik wil een succesvol centrum voor persoonlijke groei opzetten en met hart en ziel draaiende houden, dat mij ook de ruimte geeft om mijzelf verder te ontwikkelen en verder te groeien. Dit centrum is gericht op mensen met een hoog bewustzijn die aansluiting en verdieping zoeken. Spiritueel maar met beide benen op de grond.
Ik wil met een liefdevol hart en in nauw contact met mijn gevoelens en emoties mijn levensdoel ten uitvoer brengen, vol vertrouwen in de steun die ik daarvoor krijg vanuit het universum. Ik wil houden van en vertrouwen op mijzelf, mijn kunnen, mijn ideeën en mijn intenties.
Zodat ik nog meer dan ik nu al doe anderen kan laten groeien en hun levensdoel kan laten ontdekken.
www.mindindevelopment.nl
Commentaar

Hoi Geert, jouw boek brengt me weer een stukje dichter naar mijn kern. Jouw opgewekte stijl van schrijven doet mij nog weer een keer mijn wensen en levensdoel herformuleren, nog verder aanscherpen en nog meer vertrouwen hebben. Mijn warme dank daarvoor. Marieke (gele ster 7)
Naam: Marieke
Plaats: Hengelo
Leeftijd: 38 jaar
Mijn wens

Ik wens een succesvol kunstenares te zijn die daarmee goed haar eigen boterham kan verdienen. Daarnaast schrijf en teken ik mijn eigen kinderboeken. Al jaren houd ik mij graag bezig met tekenen en schilderen, ontwerpen van geboorte- en trouwkaarten. Het wordt nu tijd daar nog meer en vol vertrouwen mee naar buiten te komen en te geloven dat ik mij kan onderscheiden van de anderen. Ik wens in ieder opzicht daarmee te worden geholpen en in de juiste richting te worden geduwd. De wereld zit wèl te wachten op Marieke! En ja, het kinderboekje dat al een jaar helemaal klaar ligt zal ik eindelijk eens laten drukken en uitgeven!
Naam: Marieke
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 30
Mijn wens

Dat mijn kinderboek uitgegeven wordt!
Naam: Marieke
Plaats: Apeldoorn
Leeftijd: 30
Mijn wens

Mijn wens is om binnen nu en een jaar een zielemaatje te vinden die humor en passie heeft en samen met mij kinderen wil.
Naam: Marieke
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 31
Mijn wens

Ik wens dat het het mogelijk wordt om de Master Recht van de gezondheidszorg te gaan volgen in februari 2011 om zo mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten!!
Naam: Marieke
Plaats: Asten
Leeftijd: 34
Mijn wens

Ik wens een leuk huisje en een baan in Nijmegen voor wat op dit moment bij mij past! Ik wens genoeg financiële middelen waarmee ik alles kan betalen wat ik nodig heb. Ik wens nog genoeg ruimte om mijn werk als lichtdrager de wereld in te brengen. Ik wens een liefdevolle man in mijn leven.
Marieke Verkerk Naam: Marieke Verkerk
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 37
Mijn wens

Ik heb een praktijk voor levensvragen van kinderen en volwassenen, genaamd 'Naar Binnen'.
Mijn wens is nu dat dit een bloeiende praktijk is, zodat zoveel mogelijk kinderen en jongeren begeleid kunnen worden in lastige situaties waarin (al of niet bewust) vragen rondom zin spelen. Voor volwassenen is dit al gewoon, nu wil ik dit ook voor kinderen gewoon en belangrijk maken!
Bovendien wil ik elk seizoen 1 kind voor niks begeleiden, in situaties waar ouders dit niet kunnen betalen en de zorgverzekering de begeleiding niet vergoed.
Commentaar

Ken je kinderen die ik voor niks met een aantal gesprekken zou kunnen helpen, kijk dan op de website www.praktijknaarbinnen.nl bij Coach-a-kid voor meer informatie.
Naam: marije
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 66
Mijn wens

een laatste duidelijk contact met mijn overleden partner.
Naam: Marije-Louise
Plaats: Heiloo
Leeftijd: 36
Mijn wens

Ik wens de liefde van mijn leven te ontmoeten, mijn tweelingziel.
Marije-Louise Naam: Marije-Louise
Leeftijd: 38
Mijn wens

Liefde, die maar mag blijven. Voor mij en mijn dochter.
Naam: marijke
Plaats: zutphen
Leeftijd: 46
Mijn wens

dat de woestijn ( weer ) een bloeiende vruchtbare plek wordt.
Naam: Marijke
Plaats: 's-Gravenzande
Leeftijd: 55 jaar
Mijn wens

Ik wens jou een wereld
zo ruim als de hemel
die een grensloze baan is
voor als jouw gedachten

Ik wens jou een leven
zo vruchtbaar als de aarde
die rust biedt en ruimte
voor groei en ontplooiing

Ik wens jou een leven
zo helder als water
dat altijd zichzelf blijft
waarheen het ook stroomt

Ik wens jou een leven
zo warm als de zon
die zonder voorkeur schijnt
om elk hart te verwarmen

Ik wens jou een leven
in vrijheid verbonden
trouw aan de ander
en trouw aan jezelf.
Commentaar

Copyright Marijke van Geest
Mijn wens is een poëziebundel uit te geven
Naam: marijke
Plaats: opoeteren - belgië
Leeftijd: 58
Mijn wens

Mijn wens is om in een leefgemeenschap te wonen met mensen van alle leeftijden, zodat we van mekaars kennis en levenswijsheden kunnen leren en mekaar kunnen helpen , samen genieten , samen leven en werken.
Ikzelf zou het heerlijk vinden om een oma voor de kinderen te mogen zijn, en samen met hen de natuur te ontdekken, te spelen, te zingen , te knutselen en samen gek doen. Ze op te vangen als de ouders er niet kunnen zijn .
Gewoon er zijn als een grootmoeder voor de gemeenschap en mijn levenservaringen delen en ten dienste stellen van de gemeenschap.
Lieve groet, marijke
Marijke Naam: Marijke
Plaats: Moorslede - België
Leeftijd: 51 jaar
Mijn wens

Mijn wens is meebouwen aan het geluk van anderen door life coach te worden.
Commentaar

Zijn wie je bent dat is 'geluk'
Naam: Marijke
Plaats: Moorslede - België
Leeftijd: 51 jaar
Mijn wens

Mijn wens schreef ik al eerder in het wensenboek. Kort en bondig.
Nu, schrijf ik wat mij ertoe bracht.
Het was een lange weg vol hindernissen. Twintig jaar lang viel ik van de ene in de andere tegenslag zoals :
- de dood van mijn kleine meisje
- partnergeweld binnen het gezin zowel fysisch als psychisch
- scheiding
- zelfmoordpoging van mijn oudste zoon
- kanker tijdens zwangerschap
- stukgelopen tweede relatie met emotionele chantage
- dood van liefdevolle broer
- geslaagde wanhoopsdaad van zoon,...
Eén voor één overwon ik al mijn tegenslagen en ben er zelfs dankbaar voor, hoe raar dit ook klinkt.
Hoe ik de moed had om verder te leven zonder depressie en nog kan zeggen :"Ik gelukkig ben."
Al die tegenslagen, verdriet en pijn brachten me naar een doodlopend spoor. Ik voelde me zo moedeloos, geen kracht meer om verder te doen.
Ik viel uitgeput neer en kon niet meer verder net zoals Jezus op Zijn lijdensweg. Toen brandde er een lichtje en ik dacht toen aan 'Zijn lijdensweg' ik besefte dat lijden leven was. Vanaf toen ging ik op zoek naar mezelf. Ik ging in een soort rust en bezinning en vond mezelf.
Klinkt gemakkelijk maar o zo moeilijk. Alleen door het te willen en de bereidheid en de discipline te hebben om het te doen, kan je de reis van je leven gaan maken.
Een soms zware reis vol tegenslag maar voor diegenen die haar volbrachten geluk, rust en innerlijke rijkdom zou brengen.
Daarom is mijn doel meehelpen bouwen aan het geluk van anderen. Want je ongelukkig voelen of je slecht in je vel voelen is zeker geen pretje. Ik kan het weten. Door mijn eigen ervaringen weet ik dat het kan.
Vind je weg !
Naam: Marion
Plaats: Nieuwegein
Leeftijd: 55
Mijn wens

Ik wens dat mijn roman Kringloop gelezen wordt, dat een groter publiek er kennis van neemt, dat de media erover publiceren en het daardoor vast in de winkels komt te liggen. Ik denk dat het onderwerp dat verdient.
Commentaar

Ga eens langs op Http://auteurwesselman@hyves.nl
Naam: Marion
Plaats: Gr'bk
Leeftijd: 40
Mijn wens

Eigenlijk zit mij momenteel alles mee en ben ik zeer gelukkig met mijn leven. Maar ik heb wel een diep gewortelde wens. Momenteel schrijf ik een jeugdboek. Wat zou het fantastisch zijn als ik het zo goed verkoop dat mijn man, mijn honden en ik ons droomhuis konden kopen. Namelijk een knus, houten huis op een flink stuk eigen grond met veel bos. Ezels, varkens en kleinvee erbij en ik hoef nooit meer op vakantie. Als ik veel zou verdienen met schrijven, wil ik graag kinderen en dieren helpen waar ook ter wereld.
Naam: Marion
Plaats: Zuid Limburg
Leeftijd: 37
Mijn wens

Mijn wens is, dat diegene (een dierbare) die diep diep onbewust heeft gehandeld, vanuit zijn dichte pijnlichaam en gekwetste ego, verlichting en vergeving mag ervaren ... Dat zijn "straf" mild mag zijn. En dat ie verder gaat met zijn bewustwordingsproces. Dat wens ik eigenlijk iedereen toe ! Ook heel veel Liefde, Geluk en Gezondheid ...
Marion Naam: Marion
Plaats: Boekel
Leeftijd: 45
Mijn wens

Genieten van mezelf en mijn talenten... veel mooie schilderijen maken die anderen raken... die anderen inspireren.
Mooie mensen ontmoeten.... die mij inspireren.
Dat ik mezelf zie, samenwerk met mijn emoties, mezelf de ruimte geef om er te zijn zonder bang te zijn... en als ik bang ben dat mijn angst er mag zijn dat ik hem voel en weet dat het goed is dat die mij heeft gemaakt tot wie ik nu ben.
Gelukkig zijn, ZIJN
op deze mooie aardbol.
Naam: Marion
Plaats: Zuid Limburg
Leeftijd: 37
Mijn wens

Mijn persoonlijke wens is, dat ik (graag) een lieve, bewuste, gelijkgestemde man zou willen tegenkomen op mijn pad; een soulmate waar ik eventueel de rest van mijn leven mee kan en wil DELEN. Laat het Universum zijn gang maar gaan !
Commentaar

Dank U.
Naam: Marion
Plaats: Limburg
Leeftijd: 37
Mijn wens

Dat iedereen VREDE, VREUGDE, en LIEFDE mag ervaren !
Commentaar

Daar kun je voor KIEZEN; je creeert je eigen ervaringen aan de hand van je keuzes. Als je Liefde wilt, kies ervoor en belangrijker nog, geef en je zult ontvangen !
Naam: Marion
Plaats: Limburg
Leeftijd: 37
Mijn wens

Mijn wens is om Vrede te hebben met alles was IS, zoals het is. Om vertrouwen te hebben in het Universum met het daarbij behorende geduld ... om te laten gebeuren zoals dingen gebeuren op het juiste moment, op de juiste plaats. Altijd in het Hier en Nu ... Dat ik mag aantrekken wat ik me wens; o.a. een bewuste partner waarmee ik mijn levenssituatie kan delen en groeien in meer bewustwording!
Naam: Marion
Mijn wens

Mijn wens: een lieve (hogerbewuste) soulmate om samen te groeien/delen op ons spirituele pad, waarbij we vorm en vormloos met elkaar kunnen gaan verweven. Dat we naar elkaar toegeleid worden en we meteen weten dat we voor elkaar bestemd zijn! Dank U.
Naam: Marion
Plaats: Gouda
Leeftijd: 51
Mijn wens

Mijn wens is om gelukkig en in harmonie met mijzelf en mijn dierbaren te leven.
Marion Kuipéri Naam: Marion Kuipéri
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 52
Mijn wens

Mijn wens is dat mensen op een open manier met hun eigen sterven en de dood kunnen omgaan.
MarionV Naam: MarionV
Plaats: Hengelo
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn soulmate vinden, om de liefde mee te delen die ik in me heb en graag wil laten groeien. Waarmee ik een harmonieuze en liefdevolle relatie mee kan opbouwen.
Marisca Naam: Marisca
Plaats: Luttenberg
Leeftijd: 54
Mijn wens

Een wereld waar mensen gewoon mens mogen zijn. Geen economisch product, maar mens. Zijn wie ze in wezen zijn, liefdevolle wezens. Heel graag wil ik dit in eerste instantie mogelijk maken voor mensen met de ziekte dementie een veilig huis en/of omgeving te bieden waar we hen de mogelijkheden bieden om op hun eigen wijze die delen van hun leven te transformeren die een overgang in vrede en rust nog in de weg staan.
Commentaar

Ik draag de stichting Dementie anders Bekeken een warm hart toe. De stichting is op zoek naar een plek en financiële middelen om het Regenbooghuis, een spiritueel verpleeghuis te realiseren. Zelf draag ik bij door de stichting te promoten en door middel van Luisterkindafstemmingen.
Naam: Marja
Leeftijd: 46
Mijn wens

Mijn diepste wens is dat mijn lager zelf zich in dienst gaat stellen van mijn Hoger Zelf, opdat mijn leven zich in al haar volheid kan ontvouwen.
Commentaar

Ben net begonnen aan 'Een wens kan je leven veranderen' en met hoofdstuk 1 - Kroon - bezig. Heb een aantal wensen de revue laten passeren, maar kan niet om mijn grootste wens heen, al sluit ik niet uit dat ik nog ga switchen naar een meer 'aardsere' wens.
Gek genoeg was mijn wens voor een ander huis - een door mij vaak geuitte wens - nu helemaal niet meer belangrijk.
Marja Naam: Marja
Plaats: nijkerkerveen
Leeftijd: 42
Mijn wens

Mijn 1e wens is dat iedereen het geluk mag aanraken.

Mijn 2e wens is dat ik in alle rust mijn boek mag gaan schrijven. En dat een uitgever mij ziet. Het is een prachtig verhaal dat ik op een fictieve manier zou willen neerzetten.
Naam: Marjan
Plaats: Curaçao
Leeftijd: 46
Mijn wens

Ik wens een relatie waarin ik tevreden, blij en gelukkig ben.
Marjan Naam: Marjan
Plaats: Hoorn
Leeftijd: 44 jaar
Mijn wens

Mijn wens is dat Reikipraktijk de Kracht die ik dit jaar ben begonnen een bloeiende praktijk wordt. Ik ben er nu al bijna een jaar mee bezig dus ik vind het tijd worden. Ik geloof erin!
Naam: Marjan
Plaats: welsrijp
Leeftijd: 39
Mijn wens

Mijn levenpartner tegenkomen.
Werk vinden wat volledig bij me past.
Marjan Naam: Marjan
Plaats: Harderwijk
Leeftijd: 50
Mijn wens

Kunstwerk van schoenen. Om mijn hart te volgen en hebberigheid los te laten wil ik afscheid nemen van heeeeeel veeeeeeel schoeisel. Ik ben stevig op eigen benen gaan staan en heb behoefte om iemand een kunstwerk ervan te laten maken dat dit stuk surrogaat-liefde van mij symboliseert. Welke kunstenaar droomt hiervan
Naam: Marjan Meuwissen
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 69
Mijn wens

Mijn wens is de volgende:
Op 21 december eindigen er verschillende kalenders, waaronder de Mayakalender. Er begint dan een nieuw tijdperk en wij kunnen bepalen hoe dat er uit gaat zien. Nu gaan we van de ene crisis naar de andere en daar moet een einde aan komen.
Het plan is om die avond om 11.11 u. als onze zon na een reis van 26.000 jaar door ons melkwegstelsel weer exact in het hart ervan is aangekomen, Licht en Liefde te sturen naar b.v. de tempel van Chichen Itza in Mexico of gewoon naar moeder aarde en al haar bewoners. Als de kritische massa van 1 procent van de wereldbevolking meedoet dan kantelt het lot van onze planeet en kunnen er dingen gebeuren die wij in onze stoutste dromen niet hadden durven bedenken. Er zijn al 100 miljoen mensen die meedoen. Wij samen moeten zorgen voor de verandering. De aarde heeft op ons gewacht om dat te laten gebeuren. Er zal dan een "Gouden Tijdperk" aanbreken. Niet het geld maar de liefde en het respect voor elkaar en onze planeet heeft dan de prioriteit.
Aan de deelnemers zal het een fantastisch gevoel geven om aan dit evenement mee te doen.
Waar licht is en liefde stroomt, is vrede en daar zal iets heel moois uit voortkomen.
De aarde heeft onze hulp nodig en haar bewoners hebben die hulp ook nodig!

Doe mee!
Stuur licht en liefde!

Hartelijk bedankt.
Licht en Liefde van Marjan
Naam: Marjo
Plaats: Amersfoort
Leeftijd: 43
Mijn wens

slagen voor mijn shiatsu diploma
marjo Naam: marjo
Plaats: schinnen
Leeftijd: 48
Mijn wens

Een mooi huis, met praktijk en lesruimte in het groen, samen met mijn zielspartner zodat wij ons werk in liefde kunnen uitvoeren.
Een wens die hierop aansluit is het succesvol uitgeven van mijn kinderboek Welles....nietes, een sprookje voor nieuwetijdskinderen en ouders.
Naam: Marjo
Leeftijd: 43
Mijn wens

Mijn wens is een goed lopende shiatsu praktijk te krijgen in een fijne praktijk ruimte goed bereikbaar met groen er om heen.
Verder zou ik mijn leven graag met een partner delen. Ik zoek een fijne lieve man.
Naam: Marjo
Plaats: Amersfoort
Leeftijd: 43
Mijn wens

Op 1 oktober huur ik praktijkruimte en hoop op een bloeiende shiatsu praktijk.Nu nog een clienten bestand wat uit familie en vrienden bestaat vanaf 1 oktober moeten dat betaalde clienten worden.
Ik wens een bloeiende shiatsu praktijk naast mijn verpleegkundige baan. Het universum brengt mij clienten en mensen weten mij te vinden.
Naam: Marjo
Plaats: Amersfoort
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik wens een bloeiende shiatsu praktijk in Amersfoort met mooie resultaten.
Naam: Marjo
Plaats: amersfoort
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik heb 2 grote wensen:
1)een goed lopende situatie praktijk in een fijne groen omgeving
2) er achter komen of ik naar Findhorn wil verhuizen, dit houd me al 7 jaar bezig
Naam: marjolijn
Plaats: rotterdam
Leeftijd: 54
Mijn wens

Ik wens dat iedereen die zijn baan verliest, leert mediteren of een gratis meditatie cursus krijgt. En nog mooier: dat al die mensen die nu zonder dat te willen alle tijd hebben, niet alleen leren mediteren maar dat ook elke dag gaan doen! Stel je voor, duizenden mensen die elke dag mediteren. Wat wordt Nederland mooi! En dan nog Europa en de VS: de hele wereld en onze ervaring daarvan kan hierdoor veranderen.
Marjon Naam: Marjon
Plaats: Friesland
Leeftijd: 38
Mijn wens

Mijn wens is dat ik in de toekomst sterk genoeg zal zijn om andere mensen te kunnen bijstaan na het verlies van hun ongeboren of pas geboren kindje omdat ik heb gemerkt dat wanneer dit op je pad komt, je zonder uitgestoken handen van een lotgenoot, ontzettend kunt verdwalen...en het zonder een goede wegwijzer een ontzettend stil en verlaten weg terug naar het heden wordt...
Marjon Naam: Marjon
Plaats: De Haag
Leeftijd: 46
Mijn wens

Mijn wens is om van mijn hobby fotografie veel meer dan een hobby te maken. Ik zou het fijn vinden om naast mijn part-time baan nog meer met fotografie bezig te zijn. Daar ook van te kunnen gaan leven in de toekomst. Ik ben nu bezig om te ontdekken wat ik wil en hoe ik het wil. Maar dat ik het wil is zeker. Ik hoop nog meer te gaan bruisen van creativiteit en inspiratie.
marjon Naam: marjon
Plaats: Oldenzaal
Leeftijd: 39
Mijn wens

Mijn wens is dat ik een man ontmoet, een geliefde, met wie ik in liefde samen kan zijn, liefde mag beleven en kan delen. Iemand met wie ik me geheel verbonden voel...in liefde
Naam: Mark
Plaats: Breda
Leeftijd: 37
Mijn wens

Mijn wens is om de liefde van m'n leven te ontmoeten. Ze zal me inspireren om mooie muziek te maken. Deze muziek zal haar en anderen verblijden, inspireren en/of rust geven. De liefde tussen haar en mij verdiept zich keer op keer (met ook veel humor!) en geeft rust, kracht en inspiratie aan onszelf en aan anderen.
Commentaar

Vorige maand een nieuwe website opgezet voor m'n liefde voor ambient muziek: http://www.ambientisland.com
Mark Naam: Mark
Plaats: Zutphen
Leeftijd: 28
Mijn wens

IK WENS EEN LACH OP IEDERS GEZICHT!
Commentaar

(tip1: neem jezelf niet zo serieus, dat doen anderen ook)
(tip2: nietwees niet zo streng voor jezelf)
(tip3: wees een vriend en niet je eigen rechter)
(tip4: zonder LIEFDE ben je alleen een vechter....)
Naam: Mark
Plaats: Breda
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wens dat ik veel beter bij mezelf kan blijven, dat meningen en gedrag van anderen mij niet meer beïnvloeden zodat ik een stabieler persoon en vooral vader kan zijn.
Naam: Mark Lambregts
Plaats: Breda
Leeftijd: 34
Mijn wens

Dat ik een mooie boek uit mag brengen over hsp.
HSP mensen zijn mensen met bijzondere talenten,mits ze maar achter zichzelf blijven staan.
Naam: Marko
Leeftijd: 42
Mijn wens

Mijn wens is om op een boerderij in de rust van de vrije natuur een retraite-plaats te creëren, waar mensen tot rust komen en waar ik mensen kan helpen nieuwe energie en levensvreugde op te doen, met de zoektocht naar zingeving en te genezen (energetisch, spiritueel, regressie).
markrip77 Naam: markrip77
Plaats: Bergen op Zoom
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ik wil graag weer op schrijfweek mee willen, om me te helpen mijn verhaal uit coma naar zingeving goed neer te zetten in een boek die ik volgend jaar 2018 wil delen.
Commentaar

Ik schrijf sinds de vorige schrijfweek 2013-2014 nu veel meer. Durf ik me te laten zien. Ik ben dankbaar voor wat het me gegeven heeft.
Naam: Marleen
Plaats: Vilvoorde
Leeftijd: 49
Mijn wens

Een centrum oprichten, "De ark van Noa" voor coaching en persoonlijke en energetische begeleiding. En de liefdespartner vinden die mij helpt groeien als mens en mij vleugels geeft om mijn dromen waar te maken
Commentaar

Mensen begeleiden van hart tot hart, het beste in hen naar boven halen, echt lusteren zonder oordeel.
Een kanaal mogen zijn voor universele energie.
Iedere dag kunnen en mogen werken vanuit mijn hart, wat een vervulling en innerlijke rust.
Naam: Marleen
Plaats: Enschede
Leeftijd: 43
Mijn wens

Mijn eigen huisje in Spanje.Door de aandoeningen die ik heb,zou de warmte het dragelijker maken. Lekker dan in de tuin,mijn hobbys uitwerken,waaronder..schilderen..mozaieken...rondzwervende dieren in Spanje helpen en verzorgen.
En heb altijd het vermoeden gehad,dat ik een Spaanse vader heb,wat mijn moeder 15 jaar geleden heeft bevestigd.Alleen kreeg geen naam te horen.Weet wel,mijn moeder heeft 1 jaar in Spanje gewoond.Ik lijk niets op mijn zussen en mijn broer en helemaal niets op mijn moeder.
Ben wel warmbloedig,temperamentvol,creatief,zo gek als een achtedeur,lekker spontaan,heerlijk netjes brutaal en hart op de goede plaats.
En niet te vergeten...een doorzetter.
Wie weet mag mijn droom ooit uitkomen.

Ondanks het overlijden van mijn jongste dochter op 12 december 2007,blijf ik doelen en wensen.
Het zou prachtig zijn..mijn huisje in Spanje..zou gelijk mijn 2 oudere dochters ,die in belgie wonen,laten overkomen.
Zij krijgen nu ook de aandoeningen die ik heb,waaronder de chronische.
Het zonnetje zou dan wonderen voor ons kunnen verrichten.

Maar ik ben blij met wat ik heb.
Ik leef elke dag,en maak er wat moois van.
Ach ja...iedereen heeft een wens toch?
Naam: Marleen
Plaats: Enschede
Leeftijd: 43
Mijn wens

Mijn wens is om al mijn creatieve spulletjes ten toon te stellen,of op een braderie te staan.
Ik kan mijn creativiteit kwijt in schilderen,brandschilderen,graveren(net mee begonnen)maken minitasjes,spiegels decoreren,mozaiken en 3D kaartjes maken
Alleen heb 1 ding wat mij tegen houd.
Heb geen vervoer.
Heb dan wel WVG pasje voor de taxi,nou de taximan ziet mij al aankomen.
Ik zou het prachtig vinden,mijn eigen 45Km karretje te hebben,waarin ook mijn opvouwbare Rolstoel in kan.Heb helaas geen rijbewijs,dus dit zou de ideale oplossing zijn. Met mijn Scootmobiel is het niet realistisch al deze spulletjes te verplaatsen.Zeker geen schilderijen van 1meter op 70 cm.
Heb zelf mijn eigen Kunstnaam aangenomen en eigen visitekaartjes gemaakt.
Ik hoop van harte dat mijn wens mag uitkomen.
Rijdend naar mijn nieuwe doel,in mijn eigen karretje.Als zelfstandige Kunstenares,dat ik heel wat opdrachten mag ontvangen.
Niet alleen kan ik dan mijn creativiteit delen,maar zal dan ook heel wat sociale contacten gaan leggen.Waar ik ook heel wat ideeen van kan opsteken.

Liefs,
Marleen
Naam: marleen
Plaats: eilat
Leeftijd: 49
Mijn wens

Mijn wens is dat ik met mijn creativiteit goed geld zal verdienen,zodat ik het samen met mijn kinderen ga redden...
Naam: Marleen
Mijn wens

Ik wens dat ik anderen rust kan bijbrengen omdat ik het voor mezelf al gevonden heb. Ik wens dat ik de kracht en de mogelijkheden kan vinden om dit naar buiten te brengen
Naam: Marleen
Plaats: Avenhorn
Leeftijd: 42
Mijn wens

Ik zou graag mijn geld ook verdienen door het schrijven van boeken. Tot nu toe schrijf ik wel, en heb ik nog niets uitgegeven, net alsof er "iets" op zit waardoor ik er alsmaar niet toe kom.
Naam: marleen
Plaats: waasmunster
Leeftijd: 53
Mijn wens

Dat de ziel -gekwetste mulatten en afrikanen hun verlichte ziel mogen tegenkomen om zelf hun ziel terug te laten groeien tot een humane persoonlijkheid.Slavernij , dominantie, pesterijen kan dan pas uit de wereld gaan, wanneer zij sterker worden en hun eigen respecteren. Zelfrespect en dan komt er wederzijds respect.I hope ,I dream it can !
Marleen Naam: Marleen
Plaats: Heist op den Berg
Leeftijd: 53
Mijn wens

een boeiende praktijk uitbouwen in lifecoaching en energetisch lichaamswerk (healing, reading), workshops rond persoonlijke groei, gericht naar particulieren en bedrijven (jobcoaching,...): mensen begeleiden van hart tot hart geeft me voldoening. de wens is dat de praktijk me voldoende financiele armslag geeft om van te leven, groeien, delen en te genieten.
Commentaar

ik hoop dat de praktijk snel mag groeien, anders zal ik ze vanwege financiele druk moeten opgeven...ik wenste me iets meer dan 3 jaar geleden hierbij ook een liefdevolle partner ...die net voor nieuwjaar plotseling besloot me te verlaten....weet even niet wat het universum in petto heeft...
Naam: marleid
Leeftijd: 56
Mijn wens

mijn wens is dat ik alles vanuit liefde ga zien
Naam: marlena
Plaats: hilversum
Leeftijd: 32
Mijn wens

geen depressie meer, en zelfvertrouwen,
en een boek schrijven
Naam: marlene
Plaats: eilat
Leeftijd: 49
Mijn wens

Ik wens dat al jullie wensen uitkomen:-)
Marlene Naam: Marlene
Plaats: Vaals. Zuid limburg
Leeftijd: 47
Mijn wens

Ik zie overal om me heen mensen gehaast..gestresst..geen tijd voor n vriendelijk woord.n kopje koffie.aandacht.mijn wens is om een plek/huis te creeren waar altijd tijd en aandacht is..de koffie/thee klaarstaat..om te prsten.luisteren lachen.huilen met mekaar.zonder oordeel.zonder verwachting. Een bijdrage aan n lievere en aardige samenleving! Ik zoek naar deze mogelijkheid tot ik m kan creeren...
Naam: Marlien
Plaats: Reeuwijk
Leeftijd: 49
Mijn wens

Graag zou ik een van de winnaars van de prijsvraag zijn zodat ik samen met Zonneke door het Praag van toen zou kunnen slenteren.

liefs Marlien
Marlies Naam: Marlies
Plaats: Delft
Leeftijd: 49
Mijn wens

Mijn wens is om workshops leven met passie te geven.
Mensen te laten ontdekken waar hubn passie ligt en ze te stimuleren om dat te gaan leven.
Ik weet zelf hoe heerlijk dat voelt.
Commentaar

En natuurlijk leven in liefde en harmonie met de mensen om mij heen.
Marlies Naam: Marlies
Plaats: Delft
Leeftijd: 49
Mijn wens

Mijn wens.
Woensdag heb ik een sollicitatiegesprek voor een hele leuke baan waar ik al mijn talenten in kwijt kan.
Ik wens deze baan.
Marlies Naam: Marlies
Plaats: Delft
Leeftijd: 49
Mijn wens

Mijn wens de grote liefde te ontmoeten en daarmee het leven te vieren
Marlies Naam: Marlies
Plaats: Delft
Leeftijd: 50
Mijn wens

Mijn diepste wens is om de man van mijn leven te ontmoeten en samen het leven te vieren.
Marlies Naam: Marlies
Plaats: Delft
Leeftijd: 50
Mijn wens

Het leven te vieren samen met mijn grote liefde.
Naam: Marlies
Plaats: Heerlen
Leeftijd: 50+
Mijn wens

Mijn wens is, dat ik eindelijk een keuze kan maken tussen schrijven en schilderen. Maar vooral dat door hetgeen ik uiteindelijk kies een ander kan beroeren, kan inspireren.
Maroeska Naam: Maroeska
Plaats: wijhe
Leeftijd: 30
Mijn wens

Een boek schrijven.
Commentaar

Ik wil doorzettingsvermogen en kracht om te schrijven wat diep in mij zit. Mijn scheidingsverhaal die voor nederlandse begrippen vrij extreem is.
Naam: marokreymborg
Plaats: Almere
Leeftijd: 55
Mijn wens

Mijn wens is een baan van 32 uur per week, zodat ik mij in mijn eigen levensonderhoud kan voorzien, en mij met hart en ziel kan uitleven in deze baan.
Maro
Naam: Marrit
Leeftijd: 26
Mijn wens

Ik wens dat iedereen, over de hele wereld, de liefde in zijn/haar eigen hart mag vinden.

Als er ruimte is voor die liefde in je eigen hart, verdwijnt angst als sneeuw voor de zon en zal iedereen hetzelfde uitdragen: een betere wereld begint bij jezelf!
Marsha Naam: Marsha
Plaats: Beers
Leeftijd: 47
Mijn wens

Een vrij toegankelijke, niet commerciële healing garden ontwikkelen obv permacultuur principes, waar iedereen zich welkom voelt en er ruimte is voor stilte en echt contact
Mart Timmer Naam: Mart Timmer
Plaats: Zuidwolde
Leeftijd: 23
Mijn wens

Ik wens vol vuur en passie dat ik in de komende jaren mijn eigen praktijk mag realiseren en dat het zo snel mogelijk te volle bloei mag komen. Een praktijk met een laagdrempelige waarde zodat er balans is in geven en ontvangen. De eerste stap is al gezet en ik hoop vele pubers en jongeren (tot ca 30 jaar) te mogen ontvangen en inspireren hun hart onvoorwaardelijk te volgen. Dat ik mijn cliënten mag begeleiden naar hun innerlijke bron. Dat ik hier mijn genot en vreugde in mag vinden en mijn financiële onafhankelijkheid.

Verder wil ik nog veel zien van de wereld. De schoonheid ervaren van Moeder Aarde en mijn vreugde en plezier delen.

Licht & Liefde,
Mart

univurz.hyves.nl
ParadiseOnEarth.hyves.nl
Naam: Marti
Plaats: België-Londerzeel
Leeftijd: 55
Mijn wens

Ik hoop een man te ontmoeten, die deze mooie boodschap samen met mij wil beleven:
"DURVEN BEGINNEN waar anderen ophouden
WILLEN GELOVEN dat het goede zijn weg vindt
LEREN ONTDEKKEN wat in jezelf verborgen ligt
MOGEN ERVAREN dat hoop niet misleidt
LATEN GEBEUREN wat je niet in de hand hebt
KUNNEN LOSLATEN om het nieuwe te verwachten."
Naam: Martika
Mijn wens

Mijn wens is om mensen te begeleiden die gemotiveerd zijn om verder te komen in hun ontwikkelingstraject. Dit kan een traject zijn op gebied van werk, onderwijs of een persoonlijke ontwikkeling. Ik wil hen graag begeleiden op het pad van wens/verlangen tot realisatie en hen helpen om de hindernissen te nemen die ze onderweg tegenkomen.
Naam: Martin
Plaats: Dordrecht
Leeftijd: 40
Mijn wens

“Met passie en plezier mijn talenten ten volle inzetten om mezelf en mijn medemens te helpen en ondersteunen om zo van deze wereld weer een mooie plek te maken waar de zon elke dag schijnt en de mensen lachen”
Naam: Martina
Plaats: West-Vlaanderen, België
Leeftijd: 57 Jaar
Mijn wens

Terug te gaan wonen in Spanje, door crisis terug moeten komen....ik WIL terug
Naam: martine
Plaats: arnhem
Leeftijd: 38
Mijn wens

Ik wens mijn soulmate te ont-moeten!
Een ong. 1.95m lange man,stoer en mannelijk,aantrekkelijk en lief voor mij en mijn kinderen.eerlijk en oprecht.Hij heeft een grote vriendenkring waarin iedereen hem sympathiek en krachtig vind.Hij is creatief op zijn manier en niet jaloers.Hij begrijpt mijn vrijheid en ik gun het hem. Een onvoorwaardelijke liefde voor elkaar,op zielsniveau!
Naam: Martine
Leeftijd: 31
Mijn wens

Mijn wens is uitgekomen,zonder dat ik het me nog goed en wel bewust ben.. Ik wilde al heel lang ooit moeder worden. Heb een aantal relaties gehad, waarin ik dit gevoel heb moeten onderdrukken..Accepteren dat het er misschien niet van komen zou. Sinds kort heb ik een relatie met een superlieve man die wel graag kinderen wil. Nu ben ik net zwanger! Ik dacht even o jee, dat gaat wel heel snel allemaal.. We wonen niet samen,hebben allebei een (koop)huis, wonen allebei in een andere stad met daar een (onregelmatige) baan..Maar dat geeft allemaal niet. Het komt heus goed. We zijn allebei erg blij met elkaar en dankbaar dat we een kindje mogen krijgen. Nu ik me meer ga verdiepen in wat het allemaal gaat betekenen,nu er straks zoveel veranderd. Hoop ik dat jullie me van tips kunnen voorzien op "moeder-worden" gebied..
Naam: martine
Plaats: diksmuide
Leeftijd: 40
Mijn wens

ik wens mezelf compleet te vinden en dan ook daadwerkelijk gelukkig te zijn in het hier en nu zodat ik ook voor anderen in de toekomst een hulp mag zijn in liefde en leven
Naam: Martine
Plaats: R'dam
Leeftijd: 33
Mijn wens

De wens die ik heb is dat ik de juiste inspiratie krijg om te beginnen met het boek waarvan ik al het leven het idee heb dat het komen gaat! ;-)
Martine Naam: Martine
Plaats: Scharendijke
Leeftijd: 36
Mijn wens

Via foto's, tekeningen, boeken (over o.a. Nationale Parken van de wereld, insecten, vlinders, kruiden, natuurwandelingen, natuur in de wereld), schilderijen, documentaires, reisverslagen, lezingen, films, presentaties, columns, artikelen (tekst), website, natuurtuin en bezoeken van de natuur van de wereld, aan de mensen van de wereld laten zien hoe mooi de natuur op aarde is.
Martine Naam: Martine
Plaats: Scharendijke
Leeftijd: 36
Mijn wens

Ik leef van mijn liefde voor planten en het geld stroomt moeiteloos op m'n bankrekening en in m'n portemonnee. Ik geef boek 'Plantenliefde' uit en het is een bestseller en is vertaald in vele landen. Ik geef boek 'Vlindertuin' uit en verkoopt heel goed. Een bestseller. Ik geef boek 'Plantverhalen'uit en het is een bestseller. Het geld stroomt moeiteloos op m'n bankrekening.
De workshops en activiteiten die ik in de tuin van Plantenliefde geef, zijn een groot succes. De deelnemers gaan blij weer naar huis, nadat ze vol enthousiasme mijn workshop hebben gevolgd. Ik ben zelf ook blij en het lukt. Het geld stroomt moeiteloos op m'n bankrekening en in m'n portemonnee.
De tuin van Plantenliefde is realiteit en net zo mooi of mooier als op mijn tekening van de tuin van Plantenliefde. De planten zijn gelukkig en staan er gezond en prachtig bij. Van het geld dat op m'n bankrekening staat, onderhoud ik moeiteloos de tuin. Ik ben iedere dag, ieder moment blij, tevreden en gelukkig.
Ik presenteer een televisieprogramma over de planten en hun toepassing waar ik veel over weet. Deze werkzaamheden passen uitstekend in m'n week en ik doe wat ik leuk vind.
Ik geef gastlessen en lezingen, omdat mensen mij hiervoor hebben gevraagd en me er rijkelijk geld voor geven. Het geld stroomt moeiteloos op m'n bankrekening.
In november, januari en februari ben ik in het buitenland en geniet ik met lieve mensen, waar ik me op m'n gemak bij voel, van de mooie natuur en het heerlijke weer. Ik ben regelmatig met m'n moeder op vakantie in het buitenland, waar we samen genieten van de mooie natuur en het heerlijke weer.
Ik heb altijd ruim voldoende geld op m'n bankrekening en in m'n portemonnee om al m'n rekeningen te betalen en alles te doen en te kopen wat ik wil en leuk vind, nu en altijd.
Commentaar

Ik heb alles zo concreet mogelijk uitgeschreven van wat ik wil in mijn leven, zodat ik anderen met mijn liefde voor Planten kan laten zien hoe mooi de natuur, onze aarde is en dat alles er mag zijn. Ik wil voldoende geld hebben om me vrij te voelen en om alles te kunnen laten stromen ook voor anderen.
Naam: Martine
Plaats: Berchem antwerpen
Leeftijd: 62
Mijn wens

Mijn wens is om gezond te eten zodat ik goed in mijn vel ben en ook gezond te sporten en 20 kg gezond afvallen. Ik wil het echt!
Martine Lissenberg Naam: Martine Lissenberg
Plaats: Assendelft
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ik ben op zoek naar sponsoren, mensen of bedrijven die willen doneren voor ons project. We hebben 28 vrouwen gebodypaint, geïnterviewd en gefotografeerd die borstkanker hebben (gehad). Dit om hen een hart onder de riem te steken. We hopen dat dit ook door kan werken voor anderen. Van de beelden/verhalen maken we een krachtig kunstboek waarvan de opbrengst naar borstkankeronderzoek gaat (BRCA genen onderzoek)van Dr. Rookus via KWF.

Wie kan ons helpen?

Kleurrijke groet, Martine Lissenberg.
Naam: Mary
Leeftijd: 42
Mijn wens

Mijn wens dacht ik al uitgeschreven te hebben, maar steeds ging de gedachten door me heen van Mary is dit nu écht wat je écht wilt?? Ja en Nee !! En die nee maakt me dan toch weer aan het twijfelen er is een hele grote wens die ik als kind al wenste en stukje bij beetje komt er iets wat er op lijkt en wel de vorm heeft van, maar nog steeds niet met de echte intense harts liefde vanuit mijn ziel en delend met een zielsmaatje.
Ik durfde het niet te omschrijven maar moet het nu toch echt in woorden gaan vormen en wie weet volgt de rest.
Mijn grootste wens is groot ik zou wel 25miljoen euro willen winnen, zodat ik een mooi groot huis met manege en personeel met gigantisch veel weiland kan komen, om zo mijn ruiterschool voor kinderen met een handicap en beperking uit te bouwen, getraumatiserde kinderen kan helpen met paard en therapie, een vakantie opvang kan bieden voor deze kinderen.
En tevens oude paarden kan opvangen zodat ze nog van hun laatste jaren kunnen genieten in combinatie met de liefde en zorg van deze kinderen. En als ik dan nog mijn zielsmaatje hierbij zou kunnen vinden zou top zijn.
Dan kan ik met hart en ziel mijn levens taak gaan vervullen.
Naam: Marysa Overmars
Plaats: Groningen
Leeftijd: 33
Mijn wens

mijn wens is dat de wereld transparant is dat ieder zich zo veilig in zijn eigen kracht voelt dat hij/zij al zijn maskers af kan gooien en het leven leidt dat voor hen bedoelt is .
Commentaar

Ik ben ervan overtuigt dat er dan een hele andere wereld zal ontstaan die iedereen laat zijn wie zich die in zijn ziel voelt
vrede en vrijheid aan iedereen!

liefs Marysa Overmars
Naam: Mathias
Leeftijd: 50
Mijn wens

Ik wens dat ik mag blijven leren van het leven en mag blijven leren van de mensen die op mijn pad komen. En dat ik alle kennis die ik daarbij opdoe weer mag doorgeven aan andere leergierigen. Lieve groet, Mathias
Naam: Maud
Plaats: Vlaardingen
Mijn wens

Ik heb geen wensen ...ik koester elk moment.
max Naam: max
Plaats: aalst
Leeftijd: 43
Mijn wens

Graag zou ik een relatie bekomen waar geen druk of moeten aan te pas komt maar gewoon ons beiden een thuiskomen- gevoel geeft.Van ons "zijn" houden en dit samen te kunnen genieten.
Commentaar

mijn profiel is te zien op www.netsamen.nl onder de naam maxmarx,43 jaar,oost-vlaanderen,België
maya2012 Naam: maya2012
Plaats: amersfoort
Leeftijd: 39
Mijn wens

Een uitgever vinden voor mijn goednieuwsblad "2012 magazine", dat is mijn wens. En een leuke en boeiende redactie, en heeeeel veel lezers. Oh ja, adverteerders, zoals uitegevrijen met boeken over dit onderwerp, zijn natuurlijk ook zeer welkom. Ankh Hermes heeft al een paginagrote advertentie toegezegd...vol verwachting klopt ons hart. Het is trouwens nog maar iets meer dan duizend dagen, dan is het zover (21-12-2012). En dat ik een fijne vriendenkring aan dit project mag overhouden, en veel mensen blij mag maken met de geboden informatie. In lakh'ech
mech01 Naam: mech01
Plaats: Oosterhout
Leeftijd: 53
Mijn wens

wens 1: het tot stand laten komen van mijn coachings/counselingpraktijk waarin ik vanuit liefde succesvol ben
wens 2: groeien in liefde
Naam: meesje53
Leeftijd: 53
Mijn wens

Mijn wens is een liefdevolle gelijkwaardige relatie. Een wederzijdse stroom van liefde die inspireert.
Meggy Naam: Meggy
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 69
Mijn wens

Mijn wens en mijn rotsvaste geloof in wonderen is, dat ik mag genezen....
Naam: MeggyB
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 68
Mijn wens

Ik wens dat mijn zoon goed door zijn echtscheiding komt.
Naam: Meike
Plaats: Tilburg
Leeftijd: 47
Mijn wens

Te leven vanuit mijn hart!
Naam: Melanie
Plaats: Loulé
Leeftijd: 17
Mijn wens

quero tirar um curso na universidade, ter um bom emprego, e seguidamente a ter um bom emprego quero casar-me, ter uma boa casa ter dois filhos e um marido maravilhosos....quero também poder viajar bastante para conhecer novos paises e novas culturas....
Naam: MelissadeBondt
Plaats: Dordrecht
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn eigen goedlopende praktijk waarin ik mens, dier en natuur help. Waarin ik mijn hele hart en ziel in kwijt kan. Waarmee ik ruim voldoende geld mee verdien zodat ik er mijn beroep van kan maken. Een praktijk waarbij mensen naar mij toe komen. Mensen die in mij geloven en waarderen. Een praktijk waarmee ik de juiste tijd kan indelen ook voor mijn gezin en mij. Waarbij mijn gezin en ik gelukkig van blijven.
Naam: Melske
Plaats: Dinteloord
Leeftijd: 36
Mijn wens

Ik wens dat ik miljonair wordt op zeer korte termijn omdat ik nu niets kan doen omdat ik schulden heb die ik niet afgelost krijg en omdat ik graag mensen wil helpen die nergens een lening kunnen krijgen doordat ze in de schulden zitten. Ik wens op korte termijn een nieuwe bus omdat ik anders niet meer naar mijn werk kan en ik dan klaar ben met werken. Ik wil al mijn wensen graag vervuld zien.
Naam: Melske
Leeftijd: 36
Mijn wens

Ik wens op korte termijn over een hoop geld te beschikken dat ik mijn schulden af kan betalen en dat ik om een nieuwe bus kan want ik zit op het moment met een hoop zorgen over een andere bus en over mijn schulden dat ik er wakker van ga liggen. Ik wens: dat er geld beschikbaar komt voor mijn zoon zodat hij de juiste hulp krijgt voor zijn ADHD en PDD-NOS. Ik wens: dat ik een betere toekomst krijg met huidige partner en dat hij eindelijk zijn ex is net zo hard terug pakt als wat ze hem al jaren doet. Ik wens: dat mijn stiefzoon eindelijk is respect gaat krijgen voor mij en mijn kinderen en dat zijn vader hem is net zo gaat behandelen als mijn kinderen en dat hij dezelfde regels gaat hanteren.
Naam: memn
Plaats: heerlen / nederland
Leeftijd: 41
Mijn wens

een goede oplossing voor mijn Hypotheek ivm aflopen rente vastperiode
verder dat ik mag genieten van het leven vol van evolutie/creativiteit en persoonlijke groei
het leven me helpt mijn legende te vinden en deze te beleven

sorry voor mijn egoistische en materialistische wens

maar dit is wat ik wens (voel)
Naam: Mer
Mijn wens

Ik wens dat mijn grote liefde terug komt in mijn leven en van ons kindje en we samen een gezin kunnen vormen.
Naam: Merel
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 38
Mijn wens

Ik wens dat ik zeer spoedig mijn zielsverwant ontmoet, een integere, sympathieke, sociale, intelligente man waarbij de fysieke aantrekkingskracht duidelijk aanwezig is. Een man die mij op handen draagt en die een goede klik heeft met mijn kinderen. Ik wens dat we samen in overvloed, liefde en gezondheid heel gelukkig leven.
Naam: merel
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 38
Mijn wens

Ik wens dat ik zeer binnenkort mijn zielsverwant ontmoet, waarbij meteen duidelijk is dat we voor elkaar bestemd zijn en dat deze relatie goed is. Ik wens dat deze zielsverwant sociaal, actief en intelligent is. Ik wens dat hij een goede baan heeft en heel goed met mijn kinderen om kan gaan, ze respecteert en aanvoelt. Ik wens een stroom van energie die loskomt als we bij elkaar zijn met het gezin en dat hij mij op handen draagt (en wederzijds natuurlijk). Ik wens dat hij de perfecte aanvulling is op mijn leven zodat we samen met elkaar een zeer gelukkig leven kunnen leiden.
Naam: Merel
Plaats: België - Turnhout
Leeftijd: 34
Mijn wens

Ik wens halftijds te kunnen gaan werken en zo veel meer tijd door te kunnen brengen in de natuur. Ik ben verslaafd aan de natuur en zou er in willen oplossen, verdwijnen in het niets.
Verder wens ik van mijn trilangst af te geraken en wat zekerder te worden.
Merel Naam: Merel
Plaats: Hilversum
Leeftijd: 38
Mijn wens

Een nieuw huis!!!
Naam: Merel
Plaats: Hilversum
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ik zou heel graag weer helemaal gezond willen zijn, zodat ik weer de dingen kan gaan doen die ik leuk vind, zoals lange wandelingen maken in de natuur, af en toe eens dansen, uit eten zonder dat ik mezelf helemaal uitput en een fijne baan. Het zou ook fijn zijn als ik 's nachts goed kan slapen en niet elke nacht uren wakker ben van pijn in mijn nek en spanning door mijn lichaam. Een hele nacht lekker en diep slapen! Wat lijkt me dat heerlijk! En dat dan gewoon weer eens alle nachten achter elkaar.
Dat is wat ik wens.
Meriel Ira Lydia Naam: Meriel Ira Lydia
Plaats: 's-Hertogenbosch
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens, een wens...
Naam: Merijn *stinky*
Plaats: daar waar het met het blote oog niet te zien is
Leeftijd: 23
Mijn wens

Meer Liefde Te Mogen Ontvangen Zodat Ik Meer Liefde Kan Geven.
Commentaar

Zie De Wereld Zoals Zij Werkelijk Is, Gevuld Met Mensen Die Elkaar Zoveel Pijn Doen, Terwijl Iedereen Gewoon Het Liefst Gelukkig Wil Zijn. Van Binnnen Is De Ander Net Zoals Jij. Behandel Een Ander Zoals Je Zelf Wil Behandeld Worden.

Geef Eens Meer Liefde Inplaats Van Geld.
En De Wereld Zou Gelukkig Zijn.
merkx Naam: merkx
Plaats: Appelscha
Leeftijd: 53
Mijn wens

Mijn wens is, dat ik heel graag een leuke nieuwe baan zou willen vinden die mij alles geeft wat ik nodig heb, genoeg geld om van te leven, leuke collega's, maatschappelijk betrokken, inspirerend, creatief en uitdagend.
Commentaar

En ik bid dat deze baan er op korte termijn komt.!!!
merleboudine Naam: merleboudine
Plaats: Hellevoetsluis
Leeftijd: 44 (bijna)
Mijn wens

....is dat mijn liefde van mijn leven mijn dochter van 14 gaat ontmoeten voor het eerst op korte termijn en dat we met ons 3-en samen de feestdagen mogen vieren. Ik wens dat mijn lief en ik samen 2011 binnenstappen en dat wij samen nog gelukkiger met elkaar mogen zijn en blijven. Ik wens dat we samen snel de dagen mogen delen met elkaar en ons leven.

Ik wens voor de wereld en als haar bewoners, groot en klein, plant of dier, een geweldig mooi bestaan in welke vorm van het zijn. Dat een ieder zijn/haar geluk uit kleine dingen mag blijven halen en dat we met elkaar mogen leven en naast elkaar mogen leven.
merleboudine Naam: merleboudine
Plaats: Hellevoetsluis
Leeftijd: 44 (bijna)
Mijn wens

Dromen....

Dromen zijn diepgewortelde wensen die een mens meekrijgt bij de geboorte.
Dromen zijn grote energie-bubbels in ons zelf die we dagelijks moeten koesteren.
Dromen houden ons als mens in evenwicht.

Iedere dag nemen we onbewust een bubbel vol dromen tot ons.
Een droom is een uitgangspunt van creatie.
Een droom is een geschenk welke we moeten koesteren als een Moeder of Vader, we moeten ervoor zorgen, het voeden, het pad creëren om de droom tot werkelijkheid te laten worden.

Een droom is als een inktzwarte nacht met ontelbare lichtgevende sterren aan de heldere zuivere hemel.
Iedere droom is een punt van de ster, door de dromen aan elkaar te verbinden vanaf iedere punt aan een ster met de punt van een andere ster ontstaat er een onnoemelijke kracht en energie die ons doet leven.

Elke droom hoe klein of groot deze ook is, die in onze ziel is gegraveerd en door ons word vervuld, laat aan ons een volgende droom zien.
De kunst van het dromen is om de kleine tekenen te herkennen en erkennen.
Dromen zijn alleen bedrog als je er niet voor durft open te stellen en hardvochtig vasthoud aan het patroon van je leven tot heden.

Durf te dromen, verbind de eerste punt van de eerste ster die je tegenkomt met de ster ernaast. Maak je droom tot werkelijkheid en koester en voedt, neem de omweg als dat nodig is, geef liefde en aandacht aan je droom, luister en hoor wat je droom je vertelt, zie en kijk wat jou droom verwezenlijkt, ruik en proef je droom in iedere smaak.

Proef de puurheid van je droom, snuif de geur van innige liefde voor jezelf en je naaste, open je oren en hoor de zuivere klanken, open je hart en volg de aanwijzingen.

Droom je dromen voor nu en altijd!
Commentaar

Midden in de nacht werd ik wakker nadat ik in een onrustige slaap was gevallen na een drukke dag, het boek nog in mijn handen van Geert; Maak GOUD van je Leven, ik moest bovenstaande woorden opschrijven de drang was te groot om er niet aan toe te geven, 3 uur heeft het geduurd voor ik er dan eindelijk aan toegaf.
Ik wilde dus eigenlijk niet toegeven aan mijn "droom", gevolg? wakker, draaien, moe zijn, huilen, verlangen, niet meer kunnen slapen. Ik deel de woorden met liefde en kracht. Ik
vertrouw erop dat een ieder zijn/haar droom durft te leven!
Naam: Merve
Plaats: Spijkenisse
Leeftijd: 17
Mijn wens

Eigelijk is de wens niet voor mij .
maar voor mijn ouders wil zo graag iets voor ze doen . maar heb zelf helemaal niet zoveel
geld . zou zo graag onze achtertuin mooi willen maken wat mijn ouders ook heel graag willen maar ze kunnen niet alles tegelijk en ik wil het zo graag voor ze doen met liefde .
maar heb niet het geld ervoor dus ik wens zo graag dat ik zoveel geld ervoor heb om een hele mooi achtertuin temaken.
voor mijn mama&Papa
Commentaar

hoop echt dat dat gaat gebeuren dan ben ik ook zo gelukkig.
Naam: met passie
Plaats: Den Helder
Leeftijd: 56 jaar
Mijn wens

Ontdekken wie ik werkelijk ben en mijn passie vinden.
Naam: meta
Plaats: eindhoven
Leeftijd: 45
Mijn wens

In staat zijn mijzelf te kunnen vergeven voor een grote fout die ik heb gemaakt en ook anderen kunnen vergeven voor hun fouten.
Onvoorwaardelijke liefde voelen voor mezelf en anderen.

Over een paar maanden een reis gaan maken waarbij ik 14 maanden weg blijf ongeveer. Te starten in Peru. Daar vrijwilligerswerk gaan doen waarbij ik mij in kan zetten voor minderbedeelden. Wie heeft hier ervaring mee?
Naam: Mich
Mijn wens

Ik wens een partner te ontmoeten die 100% aan mijn zijde staat en met wie ik een gezin kan uitbouwen.
Naam: Michaël van Dijk
Plaats: Deurne
Leeftijd: 54
Mijn wens

Het is mijn wens om met woorden die gebaseerd zijn op oude wijsheidstradities mensen te inspireren. Ik wens dat er een bij mij passende uitgever op mijn pad komt die wat ik al geschreven heb en wat ik nog zal schrijven gaat uitgeven, zodat ik heel veel mensen kan bereiken die door mijn boeken geïnspireerd worden en daardoor gemotiveerd raken om meer uit hun leven te halen.
Naam: michael
Plaats: vlissingen/zeeland
Leeftijd: 44
Mijn wens

Mijn wens is een gelukkigzalig leven te hebben,waarin ik de juiste mensen op mijn pad tegen mag komen. Die mij willen leren kennen en er voor mij zijn. Die echte interresse tonen,en energie in mij willen steken. Waardoor ik echte vriendschappen kan krijgen.
Naam: Michaela
Leeftijd: bijna 50
Mijn wens

Ik wil mij graag liefdevol en positief over mezelf en anderen blijven voelen; verder wil ik graag bewustwording en helende energie aan anderen doorgeven.
Naam: Michel
Plaats: Heerlen
Leeftijd: 42
Mijn wens

ik wens dat ik mijn leven (relatie) een nieuwe impuls kan geven vol creativiteit evolutie en persoonlijke groei ik wil nieuwe dingen ontdekken dat het leven me leid naar een onbegrenslijk avontuur waar ik en mijn gezin in volle gezondheid van mogen genieten

wat zoek ik eigelijk?
Naam: Michel
Plaats: Heerlen
Leeftijd: 42
Mijn wens

Kracht creativiteit intelligentie sensatie ontwikkeling genieten gezondheid
Nieuwe wegen nieuw werk liefde geluk
Naam: michelanngelo
Plaats: Malderen Belgium
Leeftijd: 49
Mijn wens

EEN JOB: waar ik met de fiets naartoe kan rijden, met een deftig inkomen, veel verlof, geen weekendwerk, zowel buitenwerk als binnen administratief werken, eventueel leidinggevend van een kleine groep aangename collega's, een job waarin ik zowel zelfstandig als in groep kan werken.
Commentaar

Na het vinden van de liefde en tevens soulmate van mijn leven hoop ik ook een leuke job te vinden die mij voldoening schenkt.
Naam: Michele Mignon
Plaats: Tollembeek
Mijn wens

Mijn dochter van 16 jaar word op 16 oktober geopereerd aan haar hart en vraag aan het universum steun en dat alles goed verloopt Ik zit namelijk in een moeilijke periode en vraag aan het universum een goede gezondheid geluk en welvaart in ons gezin bedankt micheline mignon
Naam: MICHELINE
Plaats: tollembeek
Leeftijd: 50 JAAR
Mijn wens

IK LEEF VANUIT MIJN LIEFDE EN LICHT IN MIJN HART BIJ GOD EN VRAAG AAN HET UNIVERSUM OM MIJN DOEL VAN JAAR TE HALEN BIJ GIVANI DOOR GROEIEN NAAR DE TOP WEKELIJKS MENSEN VINDEN OM MET MIJ SAMEN TE WERKEN IN EEN POSITIEVE SFEER DOEL IS TEGEN EINDE VAN HET JAAR
*25 BEAUTY CONSULENTEN
*MEER DAN 50000 EURO OMZET
*GROEPSOMZET MAANDELIJKS 25000 EURO
IK DANK HET UNIVERSUM EN LEEF ONTSPANNEND VERDER EN LAAT ALLES LOS OM IN HET LICHT TE KUNNEN STAAN EN TE KUNNEN ONTVANGEN DANK U
Naam: micheline mignon
Plaats: 1570 Tollembeek
Leeftijd: 48 jaar
Mijn wens

Dag het universum Ik heb een open hart voor jou en neem plaats in mijn hart om mijn bestelling te doen. Ik heb vannacht gedroomd dat mijn lieve college die nu ook full time givani dat ze op het einde van het jaar de eerste van belgie zou zijn Nu weet ik vraag geloof en ontvang Nu vraag ik aan jou om onze lieve annick die heel hard werkt zoals in mijn droom voorspelt de EERSTE te zijn van Belgie we geloven erin en nu is enkel aan jou om voor de details te zorgen zodat mijne droom uitkomt ze is het waard en annick mag niet vergeten om het te vragen dan geloven en dan ontvangen DANK U WEL
Ik had gedroomd dat ik de derde was om nadien stevig te vieren maar mijn bestelling ligt wat anders Ik zou graag doorgroeien met de groep om 3 maanden na mekaar 25000 euro te halen om field manager te worden Ik ben al blij dat ik de eerste keer al geweest ben en zou liever blij zijn als mylene of nancy mehauden bij de eerste tien zouden zijn dan zou ik super fier zijn op hen Het was de moeite waard om mijn bestelling aan het universum te plaatsen en denk aan VRAGEN5(is reeds gebeurt in droom) nu erin geloven en dan zeker ontvangen
Lieve annick wil je het ook nog eens bestellen aan het universum samen zijn we sterk en heb mijn bestelling geplaatst met hart en ziel dikke zoen
Naam: michelle
Plaats: maastricht
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens is niet meer langer vast te zitten in mijn eigen gevangenis,van faalangst,geen vertrouwen hebben in me zelf,en dat om te zetten in vertrouwen in mezelf en doen waarvoor ik hier op aarde ben.
Mick Naam: Mick
Plaats: Loosdrecht
Leeftijd: 55
Mijn wens

Ik wens dat ik eindelijk het boek ga afmaken, wat ik al beloofd had aan mezelf tijdens een stilte weekend met Geert jaren geleden. Door pech en harde lessen des levens, is het steeds op de achterbank beland. De liefde voor het schrijven blijft altijd, en nu alle flarden van schrift laten samenkomen, en misschien toch hulp gaan zoeken om dit echt een vorm te gaan geven.
Naam: Miek
Plaats: Stede Broec
Leeftijd: 31
Mijn wens

Ik wens financiele ruimte in ons leven. Het is misschien egoistisch, maar wij als modaal gezin zien door de bomen het bos niet meer.
Mieke Naam: Mieke
Plaats: Diemen
Leeftijd: 49
Mijn wens

Mijn wens is om onze kattenopvang te kunnen verhuizen van een woonhuis naar een boerderij in Groningen. Op die manier kunnen we nog meer chronisch zieke, oude en afgedankte katten een liefdevol bestaan bieden. Een lezing van Geert heeft me veel stof tot nadenken gegeven. Ik zorg gewoon graag voor zowel mens als dier. Daarmee zou ik graag een verschil willen uitmaken, voor ieder wezen dat dat nodig heeft in deze, vaak harde, wereld. Ik wens dan ook dat ik mijn kantoorbaan na 25 jaar vaarwel kan zeggen, en me hiervoor full time kan inzetten. De eerste stap heb ik inmiddels genomen, in september ga ik studeren voor veterinair homeopaat.
Naam: Mieke
Mijn wens

Ik wens iedereen het leven toe die het leven van binnen het liefst wenst. Xxxx voor 2015
Naam: mieke
Plaats: Wehl
Leeftijd: 67
Mijn wens

spreken en werken met mensen hoe belangrijk moederaarde is en de gezondheid voor mens en dier alles wat leeft spreken over vreugde,vrede,vrijheid,,de mensen leren dansen met elkaar
Mieke Janssen Spanjaard Naam: Mieke Janssen Spanjaard
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 49
Mijn wens

Mijn wens is om een Spiritueel Centrum op te zetten. Het is de bedoeling dat iedereen een eigen plek heeft waar een kleine vaste vergoeding voor betaald wordt en dan naar gelang er gebruik van gemaakt wordt. Zodat je hem in kunt richten naar jou wensen en er gebruik van kunt maken als het nodig is. Maar wel zo dat het dus altijd betaalbaar is.
Naam: Mieke R.
Leeftijd: 51
Mijn wens

Mijn wens is dat ik iedere dag mijn meditatie doe.
Naam: mieneke
Plaats: Herk-de-stad
Leeftijd: 37
Mijn wens

Dat is mijn spirituele weg mag vinden. Dat ik de rust en het inzicht mag vinden om achter mijn wensen te komen.
Commentaar

je merkt ik ben nog zoekende
Mies HOOGLAND Naam: Mies HOOGLAND
Plaats: Berkel en Rodenrijs
Leeftijd: 69 jaar
Mijn wens

IK HEB DE WENS DAT VELEN ZOALS IK DE KEUZE DURVEN TE MAKEN OM ZICHZELF TE GENEZEN VAN KANKER ZONDER CHEMOKUREN. DE SLEUTEL IS: ZELFLIEFDE. zie www.asmi-ikben.nl VILLA66 NEGEN MAANDEN NA...binnenkort komt mijn verhaal in een mooi boek te staan. Ard PISA heeft mijn verhaal opgenomen in zijn boek.
Naam: mignon micheline
Plaats: tollembeek
Leeftijd: 47 jaar
Mijn wens

Ik verkoop schoonheidsprodukten van givanien geef work shoppen en ben manager van een groepje 18 mensen die ik begeleid en coacht Ik werk graag met mensen en mijn wens is tegen einde van jaar een groepje te hebben van 30 mensen om zo door te groeien naar distict manager en zou dat graag willen bereiken tegen het einde van jaar Als iemand mij kan tips doorgeven is dat zeker en vast welkom bedankt gr mich
Naam: Mijke
Mijn wens

Gisteren een boompje gekocht, deze gaat dit weekend nog de tuin in.
Mijn diepgewortelde wens om schrijver te worden is steeds weer boven komen drijven in mijn leven.Ik ga er nog een keer volledig voor met hulp van het boek van Geert.Ik mis het schrijven en dan met name de flow waarin ik kan raken tijdens het schrijven. Dat gevoel dat de wereld om je heen verdwijnt en je het besef van tijd kwijt bent; er gaat weinig boven dat gevoel! Ik wil mede schepper van mijn leven worden (dat zijn we natuurlijk altijd al);vanaf nu op de meest liefdevolle en positieve manier. Wat heb ik er veel zin in ♡
Mooi weekend allemaal!
Naam: mijn wens
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Dankjewel lieve heer (god) jezus mamma engelen boeddas's en allah dat mijn wensen uit komen en dat l mij vanavond vrijdag 18 op zaterdag 19 oktober smst en belt en bij l kom en blijf dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dankjewel dat mijn wensen worden verhoort en uit komt xxxxx amen
Naam: mijn wens l+a
Plaats: lwd
Leeftijd: 36
Mijn wens

Wensen november vrede met mij zelf en vrede met anderen +dat het goed komt in liefde en leven en dat mijn wensen uit komen wat ik elke avond met kaarsje bid en wens,dat het goed komt met mijn zoon m qwa alles en voetballen,dat het goed komt met mijn andere zoon qwa alles en qwa computer probleem,en dat het goed komt met mijn 2 zonen en hun school,dat alle mensen over de hele werold kracht liefde houden van en licht en hoop en posetivietijten in hun krijgen,dat er minder ziekte over de hele werold is,dat god en jezus al mijn wensen vervullen die ik elke avond met kaarsje op zeg en dat ze me bij staan dat het goed komt met mij zelf qwa met me zelf qwa gevoel liefde houden van en dat ik weer vreugde liefde op me pad krijg en meer geluk qwa geld en leven dankjewel dat het allemaal goed komt dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dat mijn wensen worden verhoort en gehoort en uoit komen xxxxx amen
Naam: mijn wens uit laat komen
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Dankjewel lieve vader in de hemel dat mijn wensen uit zijn uit gekomen zou uw nog 1 ding voor mij willen doen en ik vraag uw nu aan zou uw willen zorgen dat mijn ex me terug smst vandaag vrijdag 27 a zaterdag 28 september en dat ik bij hem mag komen en dat het gezellig word dankjewel lieve vader ik hou van uw en geloof in uw xxxxx amen
Commentaar

Nog 1 wens uit laten komen
Naam: mijn wensen
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Lieve vader in de hemel.dankjewel dat het beter gaat met mij qwa alles en dat ik meer voor me zelf zorg en dat ik ook wat meer eet en drink en dat ik posetiever denk dankjewel uw helpt mij goed op na na betere toekomst,dankjewel dat ik mij vanavond weer bij staat bij al mijn wensen en mijn gebed dankjewel dat alles goed komt tussen mij en l en dat hij mij terug smst en dat onze contackt beter is dan voor heen dankjewel ik hou van uw en geloof in uw dankjewel dankjewel dat uw alle mensen over de hele werold weer glans toekomst licht kracht liefde geefd dankjewel groetjes xxxxx amen
Commentaar

Dat lieve vader mij bij staat met al mijn wensen woensdag 2 oktober tot 31 oktober dankjewel xxxxx amen
Naam: mijn wensen uit komen
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Lieve vader in de hemel,(god)dat uw elke dag mijn gebed en wensen aan hoort en dat uw mijn wensen uit laat komen dankjewel lieve vader in de hemel dat ik steeds meer kracht krijg qwa posetief vechten voor me toekomst en alles wat ik doe dankjewel,dankjewel dat ik me steeds rustiger voel en sterker met uw kracht kan ik alles aan lieve god ik vraag uw om 1 ding uit te laten komen dat mijn ex l uw weet wie ik bedoel dat hij mij morgen vrijdag 27 a zaterdag 28 september mij belt en smst en dat ik bij hem mag komen dankjewel dat uw naast me staat en dat uit laat komen dankjewel ik hou van uw en geloof in uw en dankjewel dat mijn vader een andere huis heefd gekregen en dat hij weer gelukkig kan en mag zijn dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dat mijn wensen mogen uit komen en dat het gehoort mag worden door mijn lieve vader in de hemel
Naam: mijn wensen uit komen
Plaats: lwd
Leeftijd: 36
Mijn wens

Lieve heer en jezus dankjewel dat jullie elke avond mijn wensen aanhoren en ook uit laat komen dankjewel,dankjewel dat l mij vrijdag 18 op zaterdag 19 oktober smst en belt dankjewel ik hou van jullie en geloof in jullie,dankjewel dat al mijn fouten en daden worden vergeven door jullie en l en dat ik een nieuwe kans krijg dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dankjewel dat mijn wensen worden vervult en dat jullie mij hebben vergeven dankjewel xxxxx amen
Naam: Mim
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 54
Mijn wens

Het licht verspreiden door mensen te informeren over Kabbalah via het Kabbalah Centrum Utrecht met behulp van alle geliefden van Kabbalah :)
Naam: Ming
Plaats: Leuven
Leeftijd: 42
Mijn wens

Ik wens om in 2011 mijn belemmerende en beperkende gedachten en gewoonten af te schudden, mijn opleiding optimaal te laten renderen en mijn praktijk als zelfstandig consultant verder uit te bouwen in de richting die ik voor ogen heb:
- ik doe leuke, leerrijke en uitdagende change projecten waardoor medewerkers veel meer plezier, trots en voldoening aan hun werk beleven
- ik werk samen met mensen met wie ik me op dezelfde golflengte voel, die ik waardeer en respecteer en met wie het fijn samenwerken is.
- ik ben actief lid van een verrijkend kenningsdelings netwerk
- ik vestig me als referentie in change- en multipartij projecten
- ik leid een internationaal project en publiceer hierover een artikel
- ik werk in mijn eigen kantoor
Als ik het zo opsom lijkt het allemaal veel, terwijl het net zo heel erg natuurlijk aanvoelt wanneer ik het visualiseer...
Minna Sangi/Praktijk Linnaea Naam: Minna Sangi/Praktijk Linnaea
Plaats: Zutphen
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik wens dat ik een moeder ben die haar kinderen de ruimte en vrijheid kan geven om zich zelf te worden, en dat ze vanuit hun volle potentie kunnen leven, werken en liefhebben.
Mijn dagelijkse intentie is om te leven vanuit liefde, dankbaarheid, kracht en wijsheid. Een gezonde, bewuste stroom van economie te creëren om volledig vanuit mijn praktijk te kunnen leven. Deze potentie delen en doorgeven zodat het voor iedereen mogelijk wordt.
Om Shanti!
Minna Sangi/www.linnaea.net
Naam: Mireia
Plaats: Ede
Leeftijd: 57
Mijn wens

Mijn wens is om samen met mijn zielepartner de wereld in te gaan en de mens ( en daarbij vooral de nieuwe kinderen ) in hun eigen licht en kracht te laten komen.
Mireille Naam: Mireille
Plaats: Swalmen
Leeftijd: 35 (bijna)
Mijn wens

Ons mooie spirituele team aan vullen met mooie spirituele/paranormale talenten, die dit vak vanuit hart en bezieling willen doen...
Zodat wij nog meer mensen met bezieling mogen helpen met meer bezieling...
Misschien ken jij mensen die het leuk zouden vinden en ben jij zelf zo'n spiritueel talent!? Neem even een kijkje op de site: www.spirituelepoort.nl en klik op de vacature als je interesse hebt! Dank voor het lezen van mijn wens!
In Kracht, Licht en Liefde Mireille
mirjam Naam: mirjam
Plaats: Veldhoven
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens is om mijn droom, anderen te helpen door mijn eigen verhaal te vertellen, in mei 2010 daadwerkelijk gestalte te gaan geven. De datum voor een zaaltje is geprikt, nu nog de echte stap durven zetten. Ik wens dat dit een startpunt zal zijn voor een andere richting in mijn loopbaan en priveleven.
Naam: mirjam
Plaats: Veldhoven
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik ben mijn zielsverwant tegen gekomen en ik wens dat ik samen met hem een toekomst op mag bouwen. Ik wens dat er eindelijk duidelijkheid komt in onze situatie.
Naam: mirjam
Plaats: Veldhoven
Leeftijd: 41
Mijn wens

Pijn van binnen
Pijn in mijn hart en in mijn ziel
Maar ook vertrouwen
In mezelf en in jou
Vertrouwen en kracht
Nu eens ver weg
Maar dan ook weer heel dichtbij
Leven en laten leven
Jou je gevoelens laten doorvoelen
Gevoelens van twijfel
Maar ook van duidelijkheid
Zelf zware gevoelens ondergaan
Die me soms totaal overspoelen
Toch bij mezelf blijven
Niet in paniek raken
Niet wachten op stappen van jou
Maar sterk en stevig het heft in eigen hand nemen
Erop vertrouwen dat het leven loopt zoals het moet lopen
Niet weglopen voor mijn angsten
Angsten die diep van binnen aan het wroeten zijn
Maar die er mogen zijn
En die ik onder ogen zal moeten zien
Angsten waar ook jij mee te maken hebt
En die ook jij moet zien te overwinnen
Dit hoort allemaal bij HET proces
Het durven lopen van je eigen pad
Het durven voelen van je diepste gevoelens
Die vele gevoelens waar we allebei zo mee worstelen
Maar waar we ook weer zoveel van leren
Op eigen kracht op je benen staan
Al dat gevoel diep van binnen respecterend
Leren om naar jezelf te luisteren
Leren om te blijven vertrouwen
En trouw te blijven aan jezelf
en leren om je daaraan over te geven
Meedeinend op de golven
Niet tegenspartelend ten onder gaan
Maar met geheven hoofd 2011 in gaan
Ik wens dat alles goed komt!
Naam: mirre
Mijn wens

Een massage-praktijk waar de ZieL beroert wordt zodanig dat de MenS het "begrijpt" en zijn stap(pen) zet ( of verder zet )! Ja , dat is m'n harte-wens .
Naam: mirre
Mijn wens

De eerste wens : IS !! nu komt nr 2 .. een mannel.soulmaid die de ontbrekende (en onbekende ) stukken heeft die dan van onze puzzle een " totaal" plaatje maakt ! en dan samen respectvol genieten vh geheel en op naar 't ..... vervolg !let's go .
Mirre Naam: Mirre
Plaats: Groningen
Mijn wens

Echt, ik heb al zoveel jaren een wens! Stilletjes sluimert hij op de achtergrond, soms nauwelijks hoorbaar, dan weer duidelijk. Nu ik zonder werk zit en van een dierbare vriendin het boek "Stap voor stap, van WENS naar werkelijkheid" kreeg kan ik er niet meer omheen! Dit is mijn wens: ik schrijf graag over het leven én ik fotografeer. Mensen, een sfeer, iets wat me ontroerd, ervoor reizen is nóg mooier! Ik zou dolgraag het schrijven en fotograferen professioneel combineren. Een column in een blad of op een site, waarin ik schrijf over het leven met alle ups en downs, met daarbij een treffende foto die raakt. Hierdoor verbinding maken met mijn medemens als hoger doel. Ik gooi mijn wens nu het universum in en hoop met heel mijn hart dat hij zich manifesteert!
mirriism Naam: mirriism
Plaats: Eindhoven
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik zou graag verlost willen worden van mijn woekerpolis die ik jaren geleden nota bene op een HUISHOUDBEURS afsloot.
Hoe Naïef....en onwetend schaap...
Het geld zou voor de studie van mijn kinderen zijn en niet met de gedachte om slapend rijk te mogen worden.
Ik hoop op z'n minst mijn inleg geld terug te ontvangen,
dus Aegon.... laat gauw wat positiefs van je horen! Bedankt.
Commentaar

Zelf opzeggen is geen optie. Dan moet ik bij betalen, dus schulden! Als iemand ideeën of tips heeft... van harte welkom.
Naam: Misjoe
Mijn wens

Ik wens dat V. vrijkomt.
Naam: Miss Z
Plaats: eindhoven
Leeftijd: 34
Mijn wens

Mijn wens is dat ik ooit mag weten hoe het voelt om moeder te zijn. Ik zou zo graag een eigen gezin willen met de man die van mij houd en ik van hem. Kinderen geboren uit liefde......
missriet Naam: missriet
Plaats: Oudenbosch
Leeftijd: 52
Mijn wens

mijn wens;is dat ik voor mezelf mag gaan beginnen,met behandelen van mensen,die reiki willen ontvangen,dat is wat ik graag zou willen.
Ik krijg zelf mijn 2de reiki inwijding op 3 en 10 oktober,dus daarna ga ik een kamertje inrichten,waar ik dit wil gaan realiseren.
liefs van Riet van 't hof xxx
Mleen Naam: Mleen
Plaats: den haag
Leeftijd: 41 jaar
Mijn wens

Lieve lezers,

Wensen? Ik heb er velen! Op dit moment maak ik een grote verandering door. Steeds dichter kom ik bij de bron, de kern van mijn bestaan. Na een bewogen leven, kom ik in rustiger vaarwater. Ik wil mijn levenservaring, tegenslagen, geluksmomenten, inspiratie, vertrouwen en talenten inzetten en de 'springplank' zijn voor mensen die uit een, voor hun uitzichtloze situatie, willen klimmen. Om ze te helpen voorbij hun eigen horizon te kijken op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen en hun talent te (her)ontdekken.

Verder zou ik ontzettend graag de Kabbalareis maken in mei 2011. Zijn hier mensen die mee gaan? Ik reis vooralsnog 'alleen'.

Lieve groet,
Mleen
Naam: Moesa
Plaats: Tilburg
Leeftijd: 41
Mijn wens

Een fantastisch mooi boek schrijven

Een Boerderij
Naam: Mois
Plaats: Groningen
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn grootste droomwens is om een eigen, vrijstaand huis met grote schuur en hooizolder te bezitten. Genoeg om hier te wonen met evt. mijn kinderen. Een boomgaard in de tuin en een theehuis met accomodatie voor gasten. Een mooie ruimte om te gebruiken voor spirituele activiteiten w.o. healings, muziek, zang, dans, een mooie vuurplaats etc.

Echter toen ik in mn bedje lag borrelde er een groot verlangen naar boven om dit graag te delen met mn zielsmaatje, de liefde van mn leven! En zo staat bovenstaande nu als 2e droom. Zou mooi zijn beide op nummer 1 te kunnen combineren💚
Naam: monique
Leeftijd: 42
Mijn wens

Mijn wens is om de neergaande spiraal van de afgelopen jaren te doorbreken en dat ik in en "welvarend"land als Nederland niet op straat kom te staan met mijn twee kinderen en hond, levend van 700 euro per maand. een goed stel hersens een goede uitstraling en 300 sollicitaties hebben dat nog niet kunnen doorbreken. waarom? Ik vraag het me niet meer af. Een stukje levenspad wat ik heb te doorlopen? waarschijnlijk wel. geestelijk vrijheid wordt zwaar als je in de armoede grens schiet. Mijn wens...een nieuwe start vanaf nu..voor mij en mijn kinderen
Naam: monique
Plaats: nieuw-vossemeer
Leeftijd: 55
Mijn wens

mijn wens is een gezond lichaam in onvoorwaardelijke liefde, hetwelk ik kan gaan delen met de mensen en de aarde
Naam: Monique
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 41
Mijn wens

Mijn wens is om schulden vrij 2010 uit te komen en samen met mijn partner en onze kids te genieten van het leven, te genieten van onszelf, ons innerlijk!
Naam: Monique
Plaats: Apeldoorn
Leeftijd: 46
Mijn wens

Mijn wens is dat ik mag genezen van datgene wat mij al ruim 8 jaar Chronisch vermoeid houdt. Ik ga mijn passie uitleven, nl. schrijven! Ik kwam op het juiste moment je boekje: "Van Wens naar Werkelijkheid" tegen en ik heb vastbesloten om ondanks mijn angsten en beperkingen er helemaal voor te gaan. De Kabbalist kan ieder moment in mijn bus vallen!
Naam: Monique
Plaats: Goor
Leeftijd: 47
Mijn wens

Onvoorwaardelijk van mezelf te houden. Genieten van al het moois om mij heen.
Naam: Monique
Plaats: Apeldoorn
Leeftijd: 47
Mijn wens

Een zinvolle betekenis aan mijn leven geven door te leven vanuit liefde en mijn eigen waarheid. Hiermee wil ik graag anderen inspireren en verder 'op weg' helpen. ~☜❤☞~
Naam: Monique
Plaats: Apeldoorn
Leeftijd: 47
Mijn wens

Mijn Paaswens is dat we meer vrede, harmonie en liefde mogen ervaren en van daaruit een mooiere wereld scheppen, waarin tevens een betere verdeling van de welvaart plaatsvindt. Angst stransformeren in Liefde!

Met liefde & Licht, Monique
Monique Naam: Monique
Plaats: utrecht
Leeftijd: 51
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn bedrijf meer en meer een succes gaat worden, naamsbekendheid krijgt en ik financieel onafhankelijk word.
Monique Naam: Monique
Plaats: BERGEN OP ZOOM
Leeftijd: 49 jaar
Mijn wens

Hoi allemaal, mijn wens is dat we door Samenwerken vele mensen kunnen bereiken om zaadjes te planten, genaamd Zelfredzaamheid!
Ik zou graag met mensen in contact willen komen, die gelijke wens hebben.
Ik sta op het punt om o.a. praktijk voor coaching te starten om via deze weg één van mijn dromen te gaan verwezenlijken. Wat zou het fijn zijn om hierover met andere mensen te sparren over hoe te starten, kunnen we elkaar helpen? en hoe?...
Het zou fantastisch zijn!
Ik kijk uit naar ontmoetingen!
Schrijf naar info@mojogi.nl als je geïnteresseerd bent.
Bedankt voor het lezen van mijn wens!
En Geert bedank ik voor hetgeen hij wegzet op verschillend gebied!TOP! Fijn je ontmoet te hebben in Brummen.

Warme groet,
Monique
Naam: Monique
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 55
Mijn wens

De mogelijkheid/middelen om een opleiding veterinair natuurgeneeskundige te volgen en van mijn passie, dieren helen, mijn beroep te maken. Dieren en hun mensen dichter bij elkaar te brengen en wederzijds begrip en respect te vergroten. Een goedlopende praktijk te hebben, waar ik moeiteloos van kan leven.
Monique van Iwaarden Naam: Monique van Iwaarden
Plaats: Yerseke
Leeftijd: 41 jaar
Mijn wens

Mijn wens is dat ik zoveel kan verdienen om nog meer mensen blij te maken, ben Clown Moos en kan mensen blij maken, entertainen, mensen bij elkaar brengen, speelplaats geven waar kinderen veilig kunnen spelen, dat ik ooit sinterklaas kan spelen en de "armer kids" in Nederland te helpen om cadeautjes te kunnen geven... Kortom zou de mensen en de engelen hierboven willen vragen om vrijblijvende giften zodat ik andere mensen kan helpen en de mensen die het ook echt nodig hebben blij te maken... voornamelijk kinderen zijn mijn doelgroep maar oudere mensen neem ik altijd hierin mee... ik zie, ik voel en ik geef altijd en spreek vanuit me hart en handel ook vanuit me hart... Dus wie helpt mij me droom te verwezelijken... er zijn zoveel mensen die heel veel geld bezitten en er uiteindelijk mij dit gunnen om mijn droom te verwezelijken...
Ik heb vertrouwen dat dit mogelijk gemaakt wordt... dankzij jullie hulp... want alleen kan niemand het... Open je hart... Heel veel liefs en groetjes van Monique Thanks...
Commentaar

Wil mensen helpen met me gevoel... wil mensen kunnen geven... maar heb hierbij jullie hulp nodig... Open je hart en geef...
moniquey Naam: moniquey
Plaats: Eindhoven
Leeftijd: 43
Mijn wens

is dat alle wensen die hier al geschreven staan uitkomen voor iedereen!ik wens voor iedereen heel veel liefde en geluk!!! voor mezelf wens ik dat ik door kan blijven groeien.
Naam: mooieendje
Mijn wens

Mijn vriend is twee weken op vakantie met zijn twee kinderen. Ik wens hem een boel plezier, rust en dat ze alle heelhuids terug komen met geweldige kampeerverhalen !
Commentaar

Ik voel me net een beetje een weduwe nu hij op vakantie is, maar het is mijn eigen keuze om niet mee te gaan.
Naam: moon
Plaats: nijnsel
Leeftijd: 51
Mijn wens

Mijn diepe harte wens is om in een huis buiten te wonen, in de natuur, met ruimte, rust en stilte. Veel ruimte om senioren honden en andere nooddieren op te vangen, en dat ze weer thuis mogen komen bij hun zelf, of begeleiden naar de regenboogbrug. Een energethis dierenpraktijk waar ik de dieren kan healen van hun verdriet en pijn, in zicht mag geven aan de mens dat dieren ook een ziel hebben en emoties. Dat ik een boek schrijf en geld heb om dit allemaal te realiseren, en lieve vrienden om me heen die me willen helpen dit te realiseren
Naam: moon
Mijn wens

mijn wens is een liefdevolle relatie, zielenmaatje, die goed voor mij is en in de toekomst.
Commentaar

eigenlijk hoefde dat voor mij niet meer, ik had er genoeg van, maar ik mis iets in mijn leven, vandaar deze wens wat ik heel spannend vind om naar buiten te brengen
Naam: moonangel
Leeftijd: 40
Mijn wens

Dat ik van mezelf hou zoals ik ben met alles wat is, mijn hartchakra opengaat en liefde volop zal stromen, ik volledig in mijn kracht zal staan, zelfvertrouwen heb en samen met mijn man en kinderen een lang, gezond en gelukkig leven mag ondervinden met daarin gezondheid, liefde, en een overvloed van al hetgeen voor ons hoogste goed en welzijn is.
En dat ik dan vervolgens mijn droom mag verwezenlijken om mensen te helpen in mijn eigen praktijkje door ze te behandelen met energie, massage en alles wat in mijn vermogen ligt wat ik nog mag gaan ontwikkelen.

Lieve Engelen, lieve Zalena ik hou van jullie.

liefs
moonangel
Naam: moonflower
Mijn wens

Ik wens een levenspartner te ontmoeten die houdt van reizen , avontuur , spiritualiteit , humor ...
Naam: moppie
Leeftijd: 41 jaar
Mijn wens

Ik wens iemand in mijn leven waarvan ik net zoveel van hou , als van mijn snoepie die 100 % voor mij kiest,voor de rest van mij leven .
Naam: mrright
Mijn wens

Ik wens dat mijn eerste vriend contact met me opzoekt. Vervolgens wilt afspreken en als we afspreken me terug vraagt. Dat we een nieuwe relatie beginnen, waar we allebei gelukkiger in zijn dan in onze eerste relatie geweest zijn.
Naam: Mrs-Sommerfugl
Plaats: Hengelo
Leeftijd: 39
Mijn wens

Mijn wens is een ontmoeting en een diepgaand gesprek met Bruce Springsteen.
Commentaar

Iemand die ik al ruim 25 jaar volg, zo vaak gezien heb en denk een beetje te kennen, kent mij niet. De verhouding ligt scheef. Ik wil hem in de ogen kijken en voelen welke energie bij hem hoort. Dan hoop ik hem echt een beetje te leren kennen. Verder wil ik mijn lievelingsnummer Thunder Road samen met hem zingen.
Naam: munchkin
Plaats: Brussel
Leeftijd: 39
Mijn wens

Mijn diepste wens op dit moment is om een echte, leuke man te onmoeten die me begrijpt, stimuleert, steunt en me laat lachen, iemand die energie en vertrouwen kan geven, die in mij gelooft zodat ik de risico's durg te nemen om mijn praktijk als voedingscoach tot een succes te maken en zo ouders en kinderen met overgewicht kan helpen. Iemand die van mij en mijn dochters kan houden om wie we zijn!
Naam: my wish
Plaats: Nederland
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens is mensen te helpen met hun emoties pijn en onzekerheden, zodat de mensen die ik geholpen heb weer anderen kunnen helpen.
Naam: myranda
Leeftijd: 44
Mijn wens

Mijn wens is om nog meer te "groeien" en andere mensen met mijn kijk en ervaring in te laten zien dat we te materialistisch bezig zijn,én mijn wens is om inderdaad te gaan doen wat ik zelf nou echt wil,en daar ook m'n brood mee ga verdienen

TOP

Delen: