Wensenboek deelnemers / Participants

Archief

Nacht van je dromen

Naam: N
Mijn wens

Mijn wens is om komend jaar te slagen voor mijn havo diploma, daarna wil ik journalistiek studeren in Tilburg. Daar hoop ik een leuke/leerzame jaren te beleven!
Maar eerst nog 6 maanden naar school, in mei examens doen en in 16 juni mag ik hoop ik SLAGEN! in juli mijn havo diploma in handen te nemen en paar maanden later: journalistiek studeren!
Naam: Na
Plaats: Antwerpen
Mijn wens

Mijn hartewens is dat mijn harteman mij ten huwelijk vraagt en dat we huwen.
Commentaar

Dank je Geert !!
Naam: Nad
Plaats: Brabant
Mijn wens

Ik zou graag een magazine willen créeren voor volslanke vrouwen in Nederland of in Belgie maar weet niet hoe beginnen en waar naar toe gaan. De naam voor de magazine heb ik al.
Naam: Nadia
Plaats: Breda
Leeftijd: 22
Mijn wens

Wat ik heel graag zou willen.
Is de juiste mensen leren kennen, Waar mee ik op 1 golflengte zit.

Ik wil heeeeel graag de mogelijkheid hebben om te kunnen reizen, en dan vooral naar spirituelen gebieden, zoals india, of ergens in tibet waar ik de gelegenheid krijg om in een tempel te verblijven en mijn ware ik te herondekken!
En dat wil ik samen met die vrienden doen die ik graag wil leren kennen!
Hawaii wil ik ook ontzettend graag, en de maya's
Ik wil alles leren over het leven, en over de aarde, zodat ik in alle intentie aanwezig kan zijn, en iets heel moois kan achterlaten als het mijn tijd is om te gaan.
Naam: Nadia
Leeftijd: 29
Mijn wens

Mijn wens voor de wereld is dat ieder mens ter wereld kan genieten van de rechten die iedereen heeft puur op basis van zijn of haar mens zijn, dat ieder mens gelijke kansen krijgt om zichzelf te kunnen ontpooien, dat ieder mens het goddelijke in zichzelf ontdekt en zijn of haar dromen najaagt. Mijn missie is om als humanist, mensenrechtenjurist en musicus deze wereld schoonheid, eerlijkheid en liefde te schenken simpelweg door te zijn wie ik ben, ernaar te handelen en erop te vertrouwen dat het leven mij gidst.
Naam: Nadia
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 29
Mijn wens

Mijn wens is om als virtuoze jazz/blues/samba violiste en zangeres regelmatig buitensporig goed betaald over de wereld te reizen en met topmuzikanten samen te spelen. Een begin is gemaakt, morgen heb ik een optreden in Montmartre met geweldige mensen.. Daarnaast is het mijn droom om de marathon van Rio de Janeiro te lopen. Ook wens ik om mijn Andere Helft, de liefde van mijn leven toe te laten in mijn hart en dat we elkaar in harmonie steunen bij het vervullen van onze levensmissie. Mijn wens om de synchroniciteiten in mijn leven te zien en te volgen is al uitgekomen en ik ben er zeer dankbaar voor.
nadia Naam: nadia
Plaats: antwerpen
Leeftijd: 48
Mijn wens

Ik wens ooit om een B&B te runnen of toch in ieder geval in de snelle toekomst een mooi inkomen en standvastige job of veel klanten die me een gewaarborgd inkomen kunnen verschaffen !
Commentaar

Ik had nooit kunnen denken dat ik op mijn 48 ste in het leven zou staan waar ik nu sta op professioneel vlak ! Nergens ! Ik zou zo graag iets willen doen waar ik mijn ziel in kan leggen, maar ben radeloos. ik begin nu opnieuw van 0
NadiahRemy Naam: NadiahRemy
Plaats: ROTTERDAM
Leeftijd: 70
Mijn wens

Een week of twee geleden ben ik naar de boek presentatie van Geert geweest: “Het meisje dat aan de oever verscheen” en heb hem mogen ontmoeten als begenadigde schrijver èn vertellen. Van Geert Kimpen had ik nog geen boeken gelezen, maar werd op mijn pad gezet. Het gekochte boek gesigneerd en de tranen liepen thuis over de wangen, toen kwam het echt binnen. Hoe kon hij mijn levensmissie weten, zonder mij ooit gesproken te hebben? Dat is het denken, want ik weet dat dit een geïnspireerde boodschap is. Ik draag zelf geïnspireerde boodschappen uit.
En ben mij er heel bewust van deze boodschap van Geert, mij veel meer te zeggen heeft, dat de tijd gerijpt is om mijn levensmissie uit te dragen. Mijn levensmissie die mij al 1996 zo min of meer bekend werd door ziele horoscoop duiding. De kinderen waren nog jong en zat zelf nog midden in het dagelijkse bewustzijn van het leven.
Ik heb vele wegen bewandeld, vele helpers die mij gediend hebben als gidsen. De bewegingen in mijn leven, de up en de downs om die zo te noemen. Alles heeft mij gediend om mijn levensmissie te voeden, om mij klaar voor te maken, om de angst die mij verlamde om mij te laten zien in alle grootheid van het woord doorheen te brengen. De angst om door te geven wie wij echt van nature zijn en de moed en durf hebben om het te benoemen.
Het boek: "Maak GOUD van je leven", blz.40: “Weet je wat je levensmissie is? Dan heb je vanaf nu nog precies 72 uur de tijd”, heeft mij sinds gisteren aangemoedigd tot actie te komen ! Om mijn wens uit te spreken: "Mijn levensmissie wil ik uitdragen, te bekrachtigen in woord en daad". Ik ben er klaar voor!! Door mijn eigen levenservaringen, die mij hebben gediend om te worden wie ik ben, kan ik ook de andere mens begeleiden op haar of zijn weg. Van 2002 tot eind 2008 heb ik met mijn levensmissie gedeeld in kleine groepen. Het uitdragen van de bewustwording: "Wie zijn wij echt en wie zijn wij in werkelijkheid ?"
Ik werd mij bewust , dat de tijd toen een geleende tijd was, een geleende tijd omdat deze materie nog niet gerijpt was om uit te dragen.
10 jaar heb ik een zogezegd stilstand gehad, waar de innerlijke processen heftige ervaringen te weeg brachten. En deed ik het toch dan werd er ingegrepen. In 2009 een verhuizing meegemaakt die mij als het ware ontwortelde, in 2012 een acute trombose been, waar geen medisch oorzaak gevonden werd, in 2014 ook een noodstop van de tram waar mijn lijf ook heftig op reageerde en dan in 2016 ook weer een kop-staart aanrijding mi opnieuw stil legde en een behoorlijke pas op de plaats heb moeten maken. Ik zeg ‘moeten’ omdat ik dit zo ervaren heb. Ik gebruik liever het woord "dienen", deze situaties hebben mij gediend, om dieper te groeien.
Ik ben nu op het punt gekomen waar ik niet meer omheen kan om mijn levensmissie dien neer te zetten, te gaan staan in manifestatie van mijn eigen ZIJN. Ja inderdaad op mijn 70ste jaar. De ripheid en wisheid van het LEVEN Zelf.
Dank jullie wel dat ik het mag uitspreken en delen. Godswonderen zijn ondoorgrondelijk.
Liefdevolle groet van mij,
Nadiah Remy.
Naam: Nadine
Mijn wens

Ik wens iedereen, inclusief mezelf, "het juweel in de lotus" toe. x
Naam: Nancy Rutten
Plaats: Hasselt
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik voel me al een hele tijd niet goed in mijn relatie en ik weet dat ik niet kan openbloeien en mezelf kan zijn als ik blijf. Ik wens dat ik de moed heb om er uit te stappen maar dit kan helaas niet zonder anderen rondom mij te kwetsen, dus schade berokkenen. Dit is in de eerste plaats mijn man, mijn familie en zijn familie, vrienden... Dit weerhoud me zo om door te zetten, om mijn grootste wens om alleen door te gaan, uit te voeren.
Naam: Nancy Wiltink
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 51
Mijn wens

Kleine wensen:
- vanavond meer publiek
- een plan voor volgend jaar Fringe. Iets met oude Praagse legenden. Misschien wel over het kindereiland. Of over de groene man. Misschien wel: Rachel vertellen op dit festival. Als het mag van Geert ;)
- vieren dat het heerlijk weer is en hier zulke fijne mensen zijn
Grote wensen
- De kunst van het verhalen vertellen beter op de kaart zetten. Ook - vooral ook - voor volwassen publiek.
- Daardoor beter/volledig in mijn levensonderhoud kunnen voorzien.
Commentaar

Op het moment dat ik dit schrijf zit ik in Praag. ik treed op als verhalenverteller op het Prague Fringe Fetival en heb net twee dagen verhalen verteld op de Nederlandse school hier. valt er meer te wensen? Mijn wensen op dit moment zijn heel simpel en heel groot.
nancy265 Naam: nancy265
Plaats: son&breugel
Leeftijd: 40
Mijn wens

zou heel graag n liefde tegen komen in mijn leven....een relatie willen...ben al 6 jaar singel...
Naam: nans
Plaats: zelzate
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wens verder te gaan met het geven massage;voetreflexologie,lichaamsmassage enz.
Ik wens om daar mijn beroep te kunnen van maken.
Naam: Narges
Mijn wens

Mijn wens is om dit jaar over te gaan naar Havo 5. En volgend jaar in juni 2011 hoop ik mijn havo diploma te behalen en naar de school voor Journalistiek in Tilburg!
Naam: Narges
Mijn wens

Mijn wens is: Dit schooljaar mijn havo-diploma halen en volgend jaar journalistiek studeren in Tilburg.
Naam: narges
Mijn wens

Dat ik in juni mijn havodiploma mag behalen en in september Journalistiek studeren in Tilburg. En uiteindelijk een correspondent worden in de Verenigde Staten!
Narges Naam: Narges
Plaats: Goes
Mijn wens

Mijn grootste wens is om een journaliste te worden. Ik volg mijn laatste jaar havo en wil na mijn havo journalistiek gaan studeren in Utrecht. Ik ben opzoek naar een gezin voor de eerste half jaar. Dit omdat ik Utrecht zelf niet goed ken en ook niet zoveel mensen.. Daarnaast is een kamer in Utrecht vinden niet makkelijk. Kan iemand mij eventueel helpen?

Ik wil niet mijn droom tegen laten houden doordat ik geen onderdak kan vinden. Nu zullen velen denken: Dan ga je toch elke dag met de trein heen en terug?
Opzich zou dat kunnen, maar het is bijna 2,5 uur heen en 2,5 uur terug..

Mocht iemand mij kunnen/willen helpen, mail me dan naar: Nargesnasser@gmail.com

Groetjes, Nargés
Naam: Narges
Mijn wens

Mijn wens is om Journalistiek te studeren, stage lopen in USA en uiteindelijk correspondente worden van USA! Als ik er aan denken dan krijg ik een warmgevoel. Ik hoop dat er mensen zijn die mij misschien tips kunnen geven en misschien mij in contact laten komen met journalisten of mensen die in het buitenland werken ( bij voorkeur USA).
Naam: Natachadeleeuw
Mijn wens

Ik wens dat mij n grote liefde voor mij kiest.
Natalie Naam: Natalie
Plaats: Amstelveen
Leeftijd: 37
Mijn wens

Ik heb een liefdesrelatie met iemand die helemaal voor mij gaat & ik voor hem! Wij hebben onvoorwaardelijk voor elkaar gekozen. Vanuit onze liefde voor elkaar krijgen wij samen een kindje. We zijn een liefdevol gezin & vinden het ook fijn dingen zelf/alleen te doen.
Naam: Natasha
Plaats: Brasschaat
Leeftijd: 47 jaar
Mijn wens

Ik wens dat Rolf mijn geld en schadevergoeding terugbetaalt zodat ik weer een eigen huis, spulletjes en auto terug kan kopen.
Naam: Nathalie
Mijn wens

Mijn wens is door middel van kunst de schoonheid in mezelf en anderen tot volle bloei te laten komen. Graag zou de kracht en de moed vinden om uit mijn relatie te stappen en te kiezen voor mijn zielsverwant.
Naam: Nathalie
Mijn wens

Mijn wens is om een zendmast van licht en liefde te zijn om zo het goede in de wereld te laten zegenvieren. Een Florence Nightingale die anderen laat groeien en (op)bloeien (denk aan jongeren of allochtone moeders)
natuurmanjak Naam: natuurmanjak
Plaats: Malle bij Antwerpen Belgie
Leeftijd: 59 jaar
Mijn wens

Op de ene of de ander manier,mensen te kunnen helpen met allerlei problemen!
Dat is een van mijn hobbys.
Typ mijn naam natuurmanjak in Google en daar zie je De Mooie Natuur.Ik dank jullie.
Naam: nechamah
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 57 jaar
Mijn wens

Terugkeren naar Israel en een huis kunnen kopen
waar mijn kinderen wonen.
nederlanka Naam: nederlanka
Plaats: goes
Leeftijd: 34
Mijn wens

eigenlijk heb ik best wel veel wenzen.Maar hie3r zijn een paar steekwoorden. Reizen,Marocco,algerijen,zielsverwant,leuke baan
Commentaar

zit hier voor het eerst dus moet nog even kijken hoe het allemaal werkt.
Naam: nefertete
Mijn wens

Ik heb de diepe wens dat de oude, vergeten verhalen de weg naar mijn hart vinden en dat ik de kracht hervindt om de vreemde taal te verstaan
Naam: Nel
Leeftijd: 48
Mijn wens

Ik wil graag gezien worden
Naam: nela
Leeftijd: 38
Mijn wens

Muita energia,saude..Desejo ter uma vida tranquila,equilibrada,e sem estar em falha com meus compromissos!acredito no universo e tudo o k ele tem para nos dar,mas por vezes,nao consigo dar seguimento a todos os bons pensamentos,e sem me aperceber troco o k pode ser positivo pela carga negativa k por vezes se encontra minha vida! o k desejo é ser feliz com minha familia,ter em ambundancia e poder ajudar outros tambem. o meu bem haja ao autor deste livro k me despertou novamente para a realidade do poder de nosso universo. Obrigado
Naam: nele keirsmakers
Plaats: herenthout belgie
Leeftijd: 36 jaar
Mijn wens

Ik wens dat ik meer van mezelf houdt, meer zelfvertrouwen heb en meer opkom voor wat ik echt nodig heb. Ik wens dat mijn talenten gezien worden en zich kunnen ontwikkelen. Ik wens dat ik mijn grenzen mag respecteren.
Naam: Nelleke
Plaats: Zutphen
Leeftijd: 55
Mijn wens

mijn grootste wens is om een woon-werkplek te vinden. kernwoorden: natuur, natuurlijke, helende behandelingen, mozaiek, toegankelijk, rust, harmonie, bewustworden, handelen.
Naam: Nelleke
Plaats: Zutphen
Leeftijd: 56
Mijn wens

Mijn wens is dat ik met de chakra-transformaties vele mensen mag helpen om dicht bij hun eigen waarheid te komen. Zodat we vanuit onze gezuiverde zielen een nieuwe wereld op gaan bouwen: voor elkaar, met elkaar. Gezond, delen, economie van genoeg, eerlijk, betrouwbaar, SAMEN.
Naam: Nelleke Berg- atlier Helios. Pra
Plaats: Emmen
Leeftijd: 50
Mijn wens

Ik wens dat elk mensen-kind erkend mag worden in haar eigen kracht, uniciteit en talenten zodat het op zijn geheel eigen wijze een bijdrage mag leveren aan zichzelf,de ander en de wereld. Volg je eigen droom-beeld. Ik ben er mee bezig nou jij nog.-Geluk- Nelleke
Naam: Nia
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik zou graag een succesvolle website willen ontwikkelen en onderhouden. Ik verwacht de juiste mensen te ontmoeten op mijn pad die mij me helpen mijn doel te bereiken. Gezien mijn geringe kennis is het erg moeilijk iets te maken, maar ben vastbesloten het te laten lukken.
Naam: Nico
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 56
Mijn wens

Ik wil ZIJN. Niet IETS zijn, maar gewoon ZIJN.
En vanuit dat zijn wil ik me laten aanraken door de verwondering voor het bestaan, en daaraan uitdrukking geven in woord en stem/klank, zodat daardoor ook weer andere mensen aangeraakt kunnen worden.
Ik wil daarbij ook een luisterende bedding zijn voor anderen om tot rust te komen, en om rust in onrust, orde in chaos en troost in wanhoop brengen.
Nicole Naam: Nicole
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 35
Mijn wens

Ik wil kinderen helpen zich meer bewust te worden van zichzelf, van hun perfectheid, hun uniciteit en talenten, voordat zij gehersenspoeld worden door de druk vanuit maatschappelijke 'belangen'.
Dit wil ik doen d.m.v. muziek, spelletjes, yoga en meditatieoefeningen, gesprekjes en/ of het schrijven van boeken. Het liefst ben ik (als kindercoach/ -specialist) werkzaam binnen een basisschool, zodat ik de hele dag omgeven ben door kinderen, en hen kan overladen met mijn positieve aandacht.
Als ik hier nou ook nog eens voor betaald kon krijgen, zou mijn leven een feest zijn (en de wereld er ook een stukje fijner uitzien)!
Naam: Nicole Almeida
Plaats: Best
Leeftijd: 45
Mijn wens

een succesvol party/weddingplanner en gastvrouw zijn
Commentaar

Wie weet een leuke andere omschrijving/woord voor partyplanner
Naam: niemand
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik heb niets te wensen. Waarom vraag jezelf dan om!! Want het gaat niet om mijn wens, maar om een wens die ik draag, om jou, ja jou de mens dat is mijn wens, ooit eens één zijn met mijn wens, de mens bij één.
Heb je naasten lief als jezelf, ik heb mijzelf heel lief en mijn naasten is dan iedereen de mens met een wens.
groetjes
Naam: Niene
Plaats: Groningen
Leeftijd: 34
Mijn wens

Mijn wens is een eigen winkeltje met body produkten, een combinatie van een winkel en massagepraktijk waarin ik s'ochtends massage's geef en s'middags produkten verkoop !
Naam: nientje
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 27
Mijn wens

Mijn wens is om mijn grootste angst, namelijk het verlangen om verhalen te vertellen in de vorm van acteren/film/geschrift (=indirect entertainment) niet meer als een angst te zien maar ze na te jagen en de liefde daarvoor serieus te nemen dus even concreet samengevat voordat het universum dit een vaag potje tekst vind: Ik wens om de wereld te entertainen met mijn fantasierijke verhalen.
Vind dit eigenlijk doodeng, merk dat ik mijn ware verlangen weglach, angsthaasje dat ik ben maar zodra ik op verzenden klik heb ik het toch maar mooi het universum ingezonden!
Tot later xxx
Commentaar

...
Naam: Nin-Anna
Plaats: Gent - België
Mijn wens

Mijn wens is dat mensen overal ter wereld gaan samenwerken door zich te focussen op hun capaciteiten die hen tenvolle vreugde geven, opdat wij een harmonieuze wereld aan onze kinderen mogen schenken met respect voor alles wat leeft en is.
Mijn persoonlijke bijdrage hieraan is een global platform hierrond op te zetten.
Naam: Nina
Plaats: Boxtel
Leeftijd: 36
Mijn wens

Ik wens dat oud zeer nu eindelijk een plek zal krijgen en niet meer altijd aan de oppervlakte leeft. Dat ik daardoor ruimte schep voor mezelf om er nu dan eindelijk achter te komen wat mijn doel is. (Is het dan toch fotografie?) Waar mijn kracht lig, wat me beweegt. Zodat ik voel waar ik vol overtuiging aan kan gaan werken. Om uiteindelijk gelukkiger te worden. En daarmee een fijnere vrouw, een lichtere vriendin, maar vooral een completere mama....
Naam: NinaSimone
Plaats: Harderwijk
Leeftijd: 37
Mijn wens

Een vredige, liefdevolle geest hebben in een gezond en soepel lichaam en plezier hebben in het leven. Beste vrienden zijn met mezelf door mijn intuïtie te blijven volgen ongeacht wat de kritische massa ervan vind. In het NU leven en mijn passie ontdekken. Hier een voorbeeld in zijn, in eerste instantie voor mijn eigen kinderen. Laten zien dat je ondanks de beperkingen die je voorheen had boven jezelf uit kunt stijgen en hier uiteindelijk over schrijven/schilderen/tekenen om dit te kunnen delen met mensen die in dezelfde situatie zitten.
Naam: Niraja
Plaats: Tessenderlo
Leeftijd: 42
Mijn wens

Ik wens dat ik mijn praktijk succesvol kan uitbouwen. Ik heb zo veel kennis te bieden aan de mensen en mijn doel is dat iedereen in zijn kracht en bewust in de wereld kan staan om zo tot een nieuwe aarde te komen
Naam: nita
Plaats: wijkbijduurstede
Leeftijd: 50
Mijn wens

Ik heb in mijn leven al een hoop meegemaakt, de laatste jaren is het echt overleven. Mijn wens is dan ook dat ik rust in mijn leven mag gaan ervaren, daarna met mijn levenservaring andere mensen een stukje mag helpen op hun levensweg, mijn zielenmaatje te vinden zodat ik thuis kan komen en nog heel lang mag gaan genieten van mijn a.s. kleinkind en dat ik mijn kleinkind kan ontvangen in een rustige,veilige woonomgeving en dat mijn geldstromen beter gaan worden dan de afgelopen 7 jaar waarmee ik ook andere kan ondersteunen indien dat nodig is. Met een liefdevolle groet. Nita.
Nitje Naam: Nitje
Plaats: Belgie
Leeftijd: 3 x 20j
Mijn wens

Ik schrijf een boek die Tweelingzielen volgt in hun verschillende incarnaties, hij toont keuzes van groei en stilstand. Een Uitgeverij vinden die zich mee wil verbinden in het uitbrengen van dit boek is mijn hartewens; Dit boek zal anderen ondersteunen op hun weg naar zelf ontdekking.
Njs Naam: Njs
Plaats: Den bosch
Leeftijd: 46 jaar
Mijn wens

Volledige vrijheid van tijd. Het leven vrij indelen om de gezinstaken heen maar
Met voldoende ruimte om te genieten van en met elkaar.
Geen werktijden en stress.
Naam: NK
Mijn wens

Mijn wens is dat ik goed voor mijzelf zal zorgen. Gezonde voeding, geen alcohol en dagelijks beweging zal zoeken. Dat ik mijn boek afmaak en mijzelf bekwaam in leder bewerking.
Naam: Noah
Plaats: Alkmaar
Leeftijd: 33
Mijn wens

Mijn wens voor 2010,
Gelukkig worden met de juiste partner. Samen een afgelegen boerderijtje vinden en daar genieten van het leven buiten met veel dieren. Vervulling vinden in mijn werk en trouwen! Gelukkig worden in alle facetten die voor mij belangrijk zijn. waanzinnig verliefd worden. Tjee wat een lijst!
Naam: Nog steeds verliefd
Plaats: Riethoven
Leeftijd: 42
Mijn wens

Ik denk nog elke dag aan mijn ex vriendin en haar 2 kinderen,
Ik zou haar en haar kids zo graag weer terug willen, zou zo graag eerst willen praten met haar ze negeert mij nu daar heb ik heel veel moeite mee.
Commentaar

Wie kan mij een reactie geven
nojoke Naam: nojoke
Plaats: Bergschenhoek
Leeftijd: 55
Mijn wens

vandaag is mijn wens in vervulling gegaan..mijn Massagepraktijk FlowMotion is officieel ingeschreven bij de KvK. Ik ben nu ca. een jaar bezig met massages en vind het heerlijk om mensen te helpen ontspannen, hun pijn te verlichten en te helpen in hun kracht te komen staan. Na 30 jaar kinderopvang, wat ik ook nog steeds met hart en ziel doe, is dit een nieuwe uitdaging en heb ik het gevoel dat alles op zijn plekje begint te vallen.
Naam: Nona Brenda
Plaats: Assen
Leeftijd: 46 jaar
Mijn wens

Mijn wens is tevens 1 van mijn doelen, uit de financiele rotzooi komen, mijn relatie uitdiepen en ervan genieten. Verder wens ik voor mezelf een leuke baan als manager. Ik wens ook dat ik meer zelfvertrouwen mag krijgen, uitdagingen aan ga, en foute mensen op mijn pad ontwijk. Verder wens ik voor mijzelf en iedereen dat we kunnen genieten van wat we hebben in het hier en nu.
Commentaar

Bedankt voor deze gelegenheid!
Nora Naam: Nora
Plaats: eindhoven
Leeftijd: 21
Mijn wens

Om van mijn hobby mijn beroep te maken. Ik wil mij verder ontwikkelen in geestelijke sfeer, en ik wil het Vrouwelijk Christusbewustzijn, verder de wereld in dragen.
Commentaar

Dit is alvast het kleine begin: http://mm-22-6.hyves.nl/
Naam: Nora
Plaats: Amsterdam
Mijn wens

Ik wens dat mijn vriend en ik nog heel veel jaren samen mogen zijn, dat wij binnenkort gaan samenwonen en trouwen, dat we samen een paar kindjes mogen opvoeden en dat wij samen heel veel vrede, vreugde en liefde mogen beleven/ervaren. Beste lezers, geloof mij: bovenstaande zou, gezien de omstandigheden, een regelrecht wonder zijn! Maar ik weet zeker dat het kan! Daarom vraag ik aan iedereen die zich geinspireerd voelt, om ons te steunen. Maakt niet uit hoe, alleen een gedachte van licht en liefde is al genoeg. Bedankt!
Naam: Nora
Plaats: Amsterdam
Mijn wens

Mijn eerste wens was dat mijn partner bij me zou komen wonen en die is nu al gedeeltelijk uitgekomen. Hij is aan het rehabiliteren geslagen en dat hebben we mede te danken aan alle licht en liefde die we ontvangen hebben. Het begin is er en de rest is een kwestie van tijd. Mijn volgende wens heeft met mijn werk te maken. Onverwacht kreeg ik van de week te horen dat ik binnen een jaar waarschijnlijk moet stoppen met dit werk. Ik heb het gevoel dat dit dan tevens een kans is om iets beters te vinden wat ook past bij mijn eerste wens/prioriteit... Dit is dus mijn wens;

Ik wil werk dat goed is voor mij, mijn partner en ons toekomstige kind (eren).

Ik wil de rust en de middelen om moeder en een liefdevolle partner te kunnen zijn. Dat is het belangrijkste. Ik wil de rust en de middelen om creatief te kunnen zijn. Ik wil werk dat prettig aanvoelt en ook past bij mijn partner zodat we samen kunnen werken. Ik wil werk waarnaast er de tijd, rust en middelen zijn om een kind te kunnen opvoeden. Ik wil dat ons kind alle aandacht en liefde kan krijgen waar het recht op heeft.
Commentaar

Ook nu vraag ik weer om hulp. Iedereen die zich geinspireert voelt, stuur alsjeblieft wat licht,liefde, een positieve gedachte... Dank jullie wel!
Naam: nuna
Plaats: capelle
Leeftijd: 35
Mijn wens

diep in mijn hart, mijn wens is finacieel vrijeheid, dat ik mijn schuuld kan aflossen zodat even naar mijn vaderland kan,om mijn familie in mijn arm te voelen en genieten, ik heb mijn vader voor het laatst gezien in 2000, hij is nu al 70 jaar en ik ben bang dat hij komt te overleden voor dat ik hem zie, ik wil hem nog een keer zien, omhelsen, kussen.... maar aangezien financiele beperkingen kan het niet.
Ik heb ook nog een groot wens: rijk zijn een atm kinderen in mijn land gehelpen, er zij te veel kinderen die geen eten hebben, die niet naar school kan want hun ouders kunnen niet betalen, juist die kinderen zal ik graag willen helpen, en daarvoor heb ik wel een grote bedrag nodig.
ik weet niet of ik dat mag wensen, ik ben al lang aan het twijvelen, als dat mag, is mijn wens: groot prijs winnen zodat ik arm kindjes kan helpen
Naam: Nylamine
Plaats: Borgerhout
Leeftijd: 37
Mijn wens

Tevreden zijn met hoe, wat, wie, en waar ik ben!
en
Tevreden zijn et wat en wie ik heb

TOP

Delen: