Terug naar het overzicht

Naam: Nancy Wiltink
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 51
Mijn wens

Kleine wensen:
- vanavond meer publiek
- een plan voor volgend jaar Fringe. Iets met oude Praagse legenden. Misschien wel over het kindereiland. Of over de groene man. Misschien wel: Rachel vertellen op dit festival. Als het mag van Geert ;)
- vieren dat het heerlijk weer is en hier zulke fijne mensen zijn
Grote wensen
- De kunst van het verhalen vertellen beter op de kaart zetten. Ook - vooral ook - voor volwassen publiek.
- Daardoor beter/volledig in mijn levensonderhoud kunnen voorzien.
Commentaar

Op het moment dat ik dit schrijf zit ik in Praag. ik treed op als verhalenverteller op het Prague Fringe Fetival en heb net twee dagen verhalen verteld op de Nederlandse school hier. valt er meer te wensen? Mijn wensen op dit moment zijn heel simpel en heel groot.
Naam: Gerda Maria
Datum: 10 juni, 11u30
Reactie: Lieve Nancy,

Dikke Proficiat met jouw vertolking van verhalenverteller!!!
Geniet met volle teugen van het welgekomen verschil dat jij voor velen maakt ;-)

Wat jouw wens voor meer zichtbaar publiek betreft:

Ons zichtbare publiek groeit naarmate ons zelfvertrouwen én ons vertrouwen in hetgeen we aan ons publiek wensen mee te geven.
Elke vorm van onzekerheid over onszelf, de medevertolkers, het decor, het onderwerp of het publiek activeert het soort hormonen die een bepaald percentage, van ons non-stop aanwezig zijnde publiek, als onzichtbaar geactiveerd houdt.

Dus als je heel goed op jouw eigen verbale en non-verbale signalen let dan merk je zelf heel zeker waar jij zelf het immer feilloze hormonale transformatieproces verbale en non-verbale signalen van twijfel ofwel tekens van zelfzekerheid aanreikt.
Hormonen beschikken over de capaciteit om een zichtbare werkelijkheid/waarneming te transformeren naar een onzichtbare waarneming in de vorm van een wens, idee, fantasie, dromen, verwachtingen enz.
Hormonen beschikken eveneens over de capaciteit om onzichtbare waarnemingen en de daaraan gekoppelde intenties (zowel bewuste als onbewuste) feilloos te transformeren naar zichtbare waarnemingen die wij als onze werkelijkheid ervaren.

De wijze waarop wij bewust en onbewust reageren op eender welke impuls is de wijze waarop onze hormonen transformeren in hetgeen je bewust of onbewust gewenst en/of geactiveerd hebben.
We zijn ons vaak niet bewust van bepaalde intenties waardoor het er op lijkt dat het transformatieproces van wens naar werkelijkheid niet feilloos of niet rechtvaardig is verlopen doch van zodra we onszelf bewuster observeren merken we dat dit win-win transformatie-plaatje wel degelijk klopt.

Let hier maar eens heel goed op, observeer jouw ware intenties en gevoelens (hoe subtiel ook) en je zal merken dat je zelf de activator van je eigen succesversie van “Het Leven” bent.
Tegelijk zijn we dus eveneens de activators van onze blooperversies in onze gezamenlijke bestseller ;-)
Zo is dat altijd geweest en zo zal het altijd blijven omdat deze oeroude basiswet (= win-win geijkte transformatiewet) van eender welke zichtbare of onzichtbare Actie versus feilloos reflecterende doch getransformeerde Reactie, non-stop actief is en NOOIT faalt.

Elke ervaring is een noodzakelijke ervaring om tot dit soort bevrijdende conclusie te komen.
Eens je voor jezelf bevatten kan hoe je zelf in elkaar steekt en welke impact je op eender welk moment, in eender welke situatie en op eender welke locatie binnen het grote geheel hebt dan ga je automatisch bewuster om met hetgeen je voor jezelf en anderen wenst.

Dit impliceert dat zelfs onze meest intieme gedachten of intenties geregistreerd worden door een onfeilbaar transformatiesysteem dat vanuit het fenomeen mens gebriefd wordt via hetgeen we als ons hormonaal stelsel kennen.
De zogenaamde chemie of onzichtbare non-verbale communicatie tussen mensen onderling en mensen versus al het andere, is niet enkel actief bij verliefde mensen maar is non-stop actief tussen élk facet van de schepping.

Dus van zodra je een fractie van een seconde niet in staat bent om anderen evenveel succes te wensen als jezelf dan krijg je dat in één of andere vorm, op één of ander moment feilloos getransformeerd te ervaren in jouw eigen persoonlijke leefwereld.
Dus als je zelfs een fractie van een seconde niet gelooft in jouw concept of jouw eigen talenten dan volstaat dat om bijvoorbeeld een lastige repetitie te ervaren of een voor jou minder geslaagde voorstelling te ervaren of een minder talrijk publiek waar te nemen.
Echter, het is niet omdat Jij iets als minder geslaagd ervaart dat ook anderen dat zo ervaren want iedereen gaat anders om met dezelfde waarnemingen.

Dus...
is élke voorstelling die jij geeft een perfecte voorstelling in het grote geheel.
Het hangt er alleen van af welke doelstellingen je plaatst en welke tevredenheidsgraad te hanteert bij het al dan niet behalen ervan.

GENIET hoe dan ook met volle teugen en een stralende Glimlach van de heerlijke talenten die jij thans tentoon durft te spreiden want hiermee geef je aan anderen niet enkel een goed gevoel maar hiermee prikkel je bij een x-aantal anderen ook het vermogen om op hun eigen specifieke wijze met hun talenten aan de slag te gaan.

BEDANKT lieve, actieve, inspirerende Nancy!!!
Je hebt onbewust een heel pak informatie aan jouw wens gelinkt en je hebt mij daardoor geïnspireerd en gemotiveerd om Vrolijk verder te werken aan mijn eigen hoofdstuk in onze gezamenlijke bestseller “Het Leven”

Mogen al jouw wensen nog bevredigender tot leven komen dan jij thans kan vermoeden,
Het is jou vanuit/met héél mijn kinderlijke spontaniteit héél oprecht gegund!


Go & Grow with the Smile Flow lieve Nancy
en ga pas op reis naar het levenslevel der eeuwige prachtvelden als je het gevoel hebt dat je hier op Aarde voldoende mensen geïnspireerd hebt om jouw levenswerk verder uit te bouwen.

Nogmaals DANK om jouw wens via dit wensboek met mij en vele anderen te delen.
Ik weet zeker dat de Glimlach ook in jouw leven een steeds grotere rol gaat spelen ;-) ;-)

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: