Terug naar het overzicht

Naam: Robin
Leeftijd: 36
Mijn wens

Het is mijn wens om mijn ware levensmissie te ontdekken zodat ik voor mijzelf en mogelijk voor anderen een zinvol bestaan kan leiden.
Naam: Linda
Datum: 7 januari, 13u09
Reactie: Hi Robin, deze wens heb ik ook. Vind het geen makkelijke ontdekkingsreis. Maar het is wel een avontuur! Ik wens je veel plezier en succes bij je zoektocht!

Linda
Naam: Gerda Maria
Datum: 12 januari, 21u18
Reactie: Lieve Robin,

Waar is de tijd dat ik met hetzelfde soort wens 'worstelde' .... het lijkt wel een eeuwigheid geleden.

Als het een troost kan zijn, Alles & Iedereen heeft op eender welk moment een even grote Waarde en is van even groot NUT... of je jezelf nu bewust bent van je missie of niet.

Geloof me maar als ik zeg dat jouw missie jou vanaf nu steeds duidelijker zal worden.
Van zodra je duidelijke vragen begint te stellen over eender wat dan zal je in vele kleine en grote dingen de antwoorden herkennen die jou stapsgewijs duidelijkheid, rust en een zalig gevoel van tevredenheid brengen.

Weet ook dat je niet de hele tijd op ontdekking hoeft te gaan, je kan je ook heel makkelijk Laten Ontdekken en dat is heel eenvoudig.... als je het weet... zo gaat dat nu eenmaal hé ;-)

Hoe meer plezier je maakt en/of hoe meer je Lacht en/of Glimlacht des te hoger vibreert jouw bewustzijn en daardoor worden er bepaalde contactpunten in de hersenen extra gestimuleerd en/of ge-re-activeerd waardoor er op hele korte tijd heel veel bruikbare inzichten en/of informatie vrijkomt die je ook heel snel in een voor jou bevattelijke en bruikbare context kan plaatsen.

Een heel eenvoudig middel om Jouw Specifieke missie te ontdekken is onder andere de volgende methode.
Je focust je vlak voor het slapen gaan op een specifieke vraag rond jouw missie, tegelijk focus je jezelf minimum 1 minuut op die uiterlijke Glimlach... schaterlachen mag ook.
Slaap daarna de slaap der vergetelheid en laat je verrassen door de eerste Gedachte die bij het ontwaken in je opkomt.
Sta bewust stil bij die gedachte want daarin schuilt met zekerheid het antwoord op eender welke vraag die je voor het slapen gaan hebt gesteld.
Zo gaat dat altijd... de hele dag door zelfs maar als we ons daar niet bewust van zijn dan negeren we de overvloed aan antwoorden op onze overvloed aan bewust en onbewust gestelde vragen.

Focus je ook bewust op het feit dat je Glimlachend wenst wakker te worden.... Ook al zou je midden in de nacht zou wakker worden... het antwoord zit in de eerste Gedachte.
Antwoorden kunnen ook heel specifiek via dromen komen.

Indien het antwoord niet van de eerste keer duidelijk is herhaal dan gedurende een hele week of langer dezelfde procedure.
Het klinkt gek maar hoe meer plezier je maakt, hoe meer je lacht, hoe gekker je 'durft' te doen... des te sneller wordt alles duidelijk.

Via stilte-meditaties kan je ook vele inzichten doorkrijgen doch als je ze afwisselt met Glimlach-meditaties en momenten van kinderlijke uitgelatenheid dan ga je nog dieper naar je eigen kern.
Zo diep tot je de Perfectie van dit ongelooflijk vernuftige energie-spel 'Het leven' herontdekt en als je zover bent dan blijft het aanvankelijk nog heel intensief oefenen om niet terug in oude, vaak ongewenste, gewoontes te vervallen want onze Gedachten en/of ons bewustzijn volgt ALTIJD de weg van de minste weerstand.

En de weg van de minste weerstand is die van de sterkste aantrekkingskracht en in het geval van de mens is dat die van de Aarde en die van de mens en/of een groep mensen met de sterkste wil en/of de meest consequente Gedachte en/of wil.

Onze mondhoeken worden dus automatisch naar beneden getrokken als we niet bij volle Bewustzijn de moeite blijven doen om in eender welke situatie te blijven focussen op leuke dingen en/of de Glimlach.
Sommige mensen beweren zelfs dat het onmogelijk en/of zinloos is om non-stop te Glimlachen.
Niks is zinloos en niks is onmogelijk, zo heeft de ervaring mij nu reeds meermaals geleerd.

De Glimlach onttrekt ons Waak-Bewustzijn dus aan de sterke aantrekkingskracht van de Aarde die ons opzettelijk (voorbestemd en/of voorgeprogrammeerd) van onze herinnering aan onze missie afhoudt.
Hoe vaker je Glimlacht en/of Plezier maakt hoe ruimer de reikwijdte van jouw Bewustzijn en/of Geheugen en/of Herinnering.

Maak er dus een spelletje van want dat is 'Het Leven' uiteindelijk ook, een gigantisch spel dat op eindeloze manieren kan gespeeld worden.

Wij zijn als het ware ALLEMAAL experimentele wetenschappers en/of mede door onszelf uitgezonden proef-konijnen en/of proefpersonen die vanwege de aantrekkingskracht van de Aarde aan geheugenverlies lijden.
In het Gelijktijdige 'Elders' is de blauwdruk van onszelf (onze Allesomvattende Universele tweelingziel) aan het genieten van de vaak klunzige manier waarop wij weer tot volle Bewust-ZIJN komen.

Wees gerust, wij sterven ook niet echt.
Sterven is gewoon één van de vele manieren om een sabbat-periode te nemen tijdens deze hele intensieve ontdekkingsreis.
Voor elders zijn wij immers de doden... hoe meer wij op onze intuïtie durven te Vertrouwen, hoe meer wij op de Glimlach durven te vertrouwen, hoe meer heldere beelden en/of heldere inzichten wij over onze Gelijktijdige toestand in het Gelijktijdige 'Elders' doorkrijgen.

Wij hoeven het dus niet allemaal in dit leven op te lossen, we krijgen eindeloze herkansingen in de Universiteit van 'Het Leven' en we worden hoe dan ook evenredig beloond voor elke zet die we doen.
Of je nu gedurende maanden niets anders doet dan TV kijken, of computer spelletjes speelt, of je nu dag en nacht werkt omdat je gelooft dat dit de enige manier is om rijk te worden, of je nu steelt, bedriegt of een moord pleegt, of je op kosten van de staat leeft ... het maakt als energetische Waarde in de totaliteit van dit experiment 'Het Leven' helemaal geen verschil want uit elke ervaring leer je elke keer datgene wat nodig is om je weer Bewust te worden dat Alles maar dan ook Alles wat je ervaart je ertoe 'dwingt' om jezelf weer Bewust te worden dat werkelijkheid en illusie een levenslang flirtend koppel vormen in deze Universele Verborgen Camera-act.

Glimlachen is een heel handig middel om voorbij de materie te leren kijken en/of communiceren. Het is een middel om een optimale communicatie te onderhouden tussen Micro-kosmos en Macro-kosmos, tussen de zichtbare wereld en de onzichtbare wereld, tussen fictie en non-fictie, tussen leven en dood.

Je bent dus ALTIJD goed bezig, ook al lijkt het er vaak op dat dit niet zo is.
Je bent voor het Universeel Electro-Magnetisch Uitwisselingsproject op elk moment van even grote WAARDE!
Elke elementair deeltje en dus ook een formatie ervan (zoals de mens) is op elke moment beschermd door hetzelfde Electro-Magnetisch uitwisselings-systeem dat velen GOD noemen, een term die in mijn Universele Win-Win-visie voor Gelijktijdig Ontvangen en Delen staat.

Bedankt om mij via jouw wens alweer één en ander in herinnering te brengen.
Ik wens jou en allen die dit lezen een steeds leuker wordende herenigingsreis toe.
Maak je vooral geen zorgen als je bepaalde zaken niet begrijpt... Haal uit alles wat je leest datgene wat op dat moment voor jou duidelijk en bruikbaar is... de rest laat je in Liefde zijn wat het is, dat vindt zijn weg vanzelf wel naar degene die het nodig heeft.
Vertrouw er op dat het voor elk van ons Prima afloopt en het Begrijpen volgt des te sneller als je met de Verwondering en de Speelsheid van een Kind door 'Het Leven' gaat!

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: robin
Datum: 10 januari, 12u55
Reactie: Hoi Linda, goed om te weten dat er medereizigers zijn. Is het bij jou zo dat je hart iets anders ingeeft dan wat je doet, beroepsmatig maar ook prive?

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: