Wensenboek deelnemers / Participants

Archief

Roem

Naam: Rachél Post Sanders
Plaats: NOP
Leeftijd: 51
Mijn wens

Voor Jacov en mij, gezondheid, geluk en vreugde, en vooruitgang in ons werk!
Voor onze kinderen en kleinkinderen, ook geluk, gezondheid en veel vreugde!
Commentaar

Op wereld nivo: Vrede en visie, bescherming op alle terreinen!
radiant1977 Naam: radiant1977
Plaats: Groningen
Leeftijd: 34
Mijn wens

Is nu en altijd te kunnen blijven genieten van het leven.
Raffa Naam: Raffa
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 37
Mijn wens

Ik zou graag terug willen bij me ex.....ik ben vreemd gegaan...en heb daarom enorm spijt van, heb dit niet eerlijk tegen haar verteld..ze is er wel via mij achtergekomen...ik ben bezig om mijnn leven te verbeteren....ik hou nog steeds enorm van haar mis haar elke dag...zou graag bij terug willen...
Naam: raket
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik wens dat ik mijn leven weer in eigen hand heb en die zal delen met de mooiste man die ik ooit heb ontmoet.
Ralph Naam: Ralph
Plaats: Leiden
Leeftijd: 22
Mijn wens

Ik wil een dame beminnen door haar met Liefde, zachtheid en tederheid te behandelen, zoals ik zelf ook behandeld wil worden.
Ik wil me daar volledig open en eerlijk instorten, en deze positieve energie de wereld in sturen om inspirerend te zijn voor anderen en het universum.
Ralph & Iyah Naam: Ralph & Iyah
Plaats: Warmond
Leeftijd: 24
Mijn wens

Onze wens is om in de eerste week van Februari 2022 een eigen huis te hebben wat op onze naam staat. Ons huis bevind zich op loopafstand van Koudenhoorn, Warmond en heeft drie kamers. Daarnaast heeft ons huis een aparte badkamer en keuken. In de badkamer staat een bad waar wij met z'n tweeën makkelijk in passen. Het huisje is meer dan 50 jaar oud en ziet er sprookjesachtige uit. Het huisje is omringd door bomen en natuur.

We willen inkomsten genereren door het organiseren van ceremonies en door onze creativiteit te uiten doormiddel van kunst. Dit houdt in schilderen, tekenen, schrijven en haren knippen.
Met onze kwaliteiten willen we een kerkgenootschap oprichten zodat we mensen kunnen verenigen in Liefde en eenheid. Hiermee willen we bijdragen aan de nieuwe tijd en het eenheidsbewustzijn.
Met onze inkomsten willen we al onze behoeften kunnen voorzien en daarnaast minimaal €500 kunnen sparen zodat we steeds meer mensen kunnen bereiken met onze gaven.
Wij willen ten alle tijden samen zijn in Liefde.
We willen op deze manier ons kind verwelkomen op deze Aarde in de lente doormiddel van een ''Free Birth'' in ons eigen huis. We willen dat ons kind en de kinderen die zullen volgen op deze manier een krachtige en natuurlijke opvoeding meekrijgen waardoor ze hun licht mogen laten schijnen over deze wereld en de Liefde die ze van ons gekregen hebben door mogen geven waardoor zij en wij een Liefdevolle bijdrage zijn voor de medemens, de wereld en het universum.
Commentaar

Wij zijn het universum dankbaar.
Naam: Ramakrishna de Meester
Plaats: Wiekevorst Heist op den Berg Belgiê
Leeftijd: 54
Mijn wens

Het is mijn wens om een samenleving te hebben waar het zorgen voor elkaar terug op de eerste plaats komt. Door voor elkaar te zorgen zorgen we ook voor de aarde en alles wat erop leeft.

OM Shanthi, Shanthi, Shanthi.

Ramakrishna
Naam: ramona
Plaats: zaandam
Leeftijd: 32
Mijn wens

snel een ontspannende leuke nieuwe baan krijgen die goed bij mij past, waar ik plezier in heb en die ik goed kan combineren met de zorg voor mijn kind
Naam: Rana
Plaats: Julianadorp
Leeftijd: 46
Mijn wens

Mijn wens is mensen weer te verbinden met hun HarteKracht, hun gevoel. Dat mijn Kleurrijke HarteKracht Schilderijen een nieuwe expositie ruimte zullen vinden waar vele mensen een impuls krijgen hun liefde te laten stromen. Dat er financiele flow komt in mijn creativiteit zodat ik kan blijven creeeren. Ik nodig je uit een kijkje te nemen op mijn virtuele galerie op www.a-rana-original.nl
Een Kleurrijke Harte Groet
Commentaar

Hartelijk dank Geert dat wij de mogelijkheid krijgen om via jouw netwerk onze wensen het Computer Universum in mogen sturen. Proost op moeiteloos succes!
Naam: Ranonkeltje
Plaats: STEENWIJK
Leeftijd: 66
Mijn wens

kleurjongleur
Naam: Ranonkeltje
Plaats: STEENWIJK
Leeftijd: 66 jaar
Mijn wens

Kleurjongleur, mijn droom.

Nah! ‘Ons Geertje’ heeft wat overhoop gehaald zeg. Een wensboek…
Heb ik wensen? Als ik erover nadenk, ja, best wel. Ik wil een tikje dunner zijn, dan passen mn kleren weer wat lekkerder. En ik wou dat er eens iemand voor míj kookt. Maar die moet ik eigenlijk schrappen, want ik ben niet uit op een date.

Maar heb ik dromen? Een stapje hoger op de wensladder? Godallemachtig. Daar heb ik mn leven lang niet over nagedacht. Alles kwam en ging vanzelf.
Steeds vaker de laatste tijd spelen kleuren een steeds grotere rol in mijn leven. Ik zie het in de tuin, in de lucht, in bossen en parken, in het theater, in mensenmassa’s, de mode, de keuken/kookboeken, (in de huiskamer helaas minder tegenwoordig), de fotografie en kunst in alle vormen, in stofontwerpen en behang (mwah), in sieraden en tja… waar niet…

Ik ontdekte dat kleur pure magie is. Bij een combinatie van kleuren kan de ene kleur de andere doodslaan of laten knetteren van schoonheid. Zoals alleen al de grijze wolk met het gouden randje bij de begrafenis in De Kabbalist.
Ik ging er mee slapen en kreeg er prompt een droom over. Dat is me voor zover ik weet niet eerder overkomen.

Door ‘het gaatje dat God ons liet’ kwam een paradijsvogel gekropen.
Ik schrijf hem neer want het is mijn droom…..
Naam: Ranonkeltje
Plaats: STEENWIJK
Leeftijd: 66 jaar
Mijn wens

kleurjongleur
Commentaar

Lieve lieve mensen, ik heb een aantal wensen gelezen en het wordt me benauwd om het hart. We zijn bijna allemaal zo genereus om een wens te hebben om anderen te helpen. Terwijl er een heleboel zijn waarvan het duidelijk noodzakelijk is: ga voor jezelf op zoek! Wat heb JIJ nodig om uit je huidige situatie te komen en je te openen als een bloem naar de zon om in volle glorie jezelf te zijn. Sluit jezelf niet buiten!!! Open je armen en omhels je eigen leven en jezelf. Want: als jij niet voor jezelf zorgt en kiest, wie doet het dan wel?
Naam: Reallove1
Plaats: Middelburg
Leeftijd: 42
Mijn wens

Mijn wens is dat ik een zielsmaatje tegen kom en met hem heel veel zal mogen delen.
realloveandpeace Naam: realloveandpeace
Plaats: Middelburg
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik wens mijn soulmate en grote liefde in een man tegen te komen!!....en geluk in mn gehele situatie!!!
Commentaar

Ik wens dat een ieder krijgt wat degene wenst!
Naam: Rebecca
Plaats: Oostende
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wens zo veel goeds liefde en licht aan ieder mens , wezen , dier , plant al wat leven bevat hier op deze wereld en alle andere werelden in gelijk welk universum en ver daar buiten veel licht en liefde ❤️
Naam: regenboog
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 54
Mijn wens

Ik wens Dat de Gemeente Cromstrijen en mijn familie tot een oplossing komen met behulp van Ministerie van Binnenlandse zaken i.v.m. veel tegenwerking van Gemeente i.v.m. woning in Klaaswaal waar wij al 4 jaar mee bezig zijn Om een woning te bouwen.
Wij worden al vier jaar tegengewerkt door Buurman, Gemeente ,na 4 jaar heeft de Rabobank er ook mede door crisis geen vertrouwen meer in. Ik wens een oplossing over deze zaak . Ik iedereen een mail gest. zelfs Koningin Minister Balkenende, Minister Kok alle kamerleden. VROM en Ombudsman ik wens hulp!!!!!!
Ik wens een ondersteuning voor mijn familie en doorzettingsvermogen en moed in deze tijd.
Ik wens dat wij hier met elkaar en gezond uit komen.
Ik wens dat ik mijn vertrouwen in de overheid terug krijg omdat alle instanties tot nu toe naar elkaar verwijzen en geen verantwoordelijkheid nemen.
Ik wens dat de 7 goede jaren vandaag gaan beginnen.
Regina Elisabeth Bijlsma Naam: Regina Elisabeth Bijlsma
Plaats: Drachten
Leeftijd: 40
Mijn wens

17 okt 2013 is mijn zeer bijzondere zoon Jim 19 jaar verongelukt tijdens zijn missie, om zijn muziek en zichzelf te promoten, zodoende via de social media te volgen was en een wereldberoemd muzikant wilde worden. Wel via een weg die geheel goed voelde voor hem en op eigen kracht. Vlak voor een optreden in Barcelona is hij verongelukt, maar over de toedracht zijn nog onduidelijkheden , omdat getuige verklaringen elkaar tegen spreken. Vol enthousiasme vertrok hij voor de 2 de keer in zijn leven naar zijn geliefde stad Barcelona, via Parijs waar hij een ode bracht aan Jim Morrison, naar wie hij vernoemd is. Direct na zijn overgaan, wist dat ik een Boek wilde schrijven, ook omdat mijn zoon mij een aantal zeer bijzondere brieven heeft geschreven ,toen hij 17 was die nu een enorme troost zijn , maar ook een uitdaging persoonlijke uitdaging et zich mee brengt voor mij als moeder en vrouw. Mijn wens zoals hij wenst een boek te schrijven die het verhaal laat zien van ons leven waarbij bewustwording en je hart volgen en de verbinding voelen en ervaren met het geheel altijd onbewust centraal heeft gestaan. Mijn wens is een coach te vinden die me hiermee ondersteund, echter ben ik een moeder die net weer alleen is door de heftige situatie. Ik woon met nog een geweldig muzikale zoon van 14 en dochtertje van 6. Toch heb ik rekening te houden met een bijstand budget, dus iemand inhuren zit er nu nog niet in.... wie weet... Mijn wens was naar het schrijf weekend te gaan op 24 april , maar ik zie dat dat voor mij nu nog niet is weggelegd. Of juist wel en wens ik nu bij deze deze dat het alsnog voorelkaar komt. Kortom.. Ik wens dat ik alle hulpbronnen ontvangen mag die me ondersteunen om het Boek over mijn zoon en mij laat schrijven. Ik ben dankbaar dat ik mijn wens heb mogen uitspreken door hem via deze zeer bijzondere manier te delen, per toeval kwam ik op deze pagina. Was getekend Regina Elisabeth Bijlsma
Naam: reiziger
Plaats: Mortsel
Leeftijd: 69
Mijn wens

Ik ben alleenstaand en vrij tevreden met mijn leven. Ik probeer te kijken naar de dingen die ik heb en er dankbaar voor te zijn er daar van te genieten. Maar telkens als de verlofperiode aanbreekt voel ik een knagend gevoel ik reis zo graag en heb groepen van vrouwen waar ik mee op reis ga, meestal werkweken wat ook zeer aangenaam is, maar ik ontdek graag nieuwe bestemmingen en voel er niets voor om dit alleen te beleven, ik zou dit liever delen met een gelijkgestemde ziel. Dus mijn wens is zo iemand te vinden die samen met mij zulke reizen wilt ondernemen.
Renée Naam: Renée
Plaats: Dronten
Leeftijd: 58
Mijn wens

totale financiele onafhankelijkheid
Commentaar

Ik Ben
rene Naam: rene
Plaats: delft
Leeftijd: 44
Mijn wens

een lieve vriendin
Naam: rene van drimmelen.
Plaats: alkmaar
Leeftijd: 43
Mijn wens

diepste wens is dat er een kind vriendlijke oplossing komt voor kinderen met adhd .dat is wat ik mij tot doel heb gesteld in dit leven .als mensen info hebben hou ik mij van harte aanbevolen.
Commentaar

Nu is het alleen maar pillen wat het meest wordt voor geschreven en dat is echt geen oplossing .als je hier niet voor kiest wordt je bijna met de nek aangeken vandaar dat ik op zoek wil naar een andere oplossing .
ReneSans Naam: ReneSans
Plaats: Haaksbergen
Leeftijd: 46
Mijn wens

Het is mijn zielswens om als mens op aarde goddelijke harmonie te ervaren.

Vanuit deze zielswens wordt tegelijkertijd mijn doel duidelijk.

Het is mijn levensdoel om mijn zielswens bewust zelf te creëren en deze goddelijke harmonie te mogen delen met alle wezens.

Als uit het niets ontstond voor mijn geestesoog het volgende ideaalbeeld:

‘Ik bevind me afwisselend op prachtige energiegevende plekken, verspreid over alle continenten van de aardbol en op elk moment voel ik me volledig in harmonie met mezelf en mijn omgeving. Op deze bijzondere plaatsen heb ik interessante gesprekken, afgewisseld met ultiem inspirerende momenten van Al-Eén Bewustzijn. In deze werkelijkheid van Al-Eén-Bewustzijn ervaar ik, en alle mensen met mij, continu alle denkbare luxe. Voor Ieder-Eén verloopt het leven perfect.

Vanuit het Al-Eén-Bewustzijn ben ik in staat om op voor mij geschikte momenten te reizen tussen het aardse en het hemelse leven. De inzichten die ik hierbij opdoe leveren een essentiële bijdrage aan het creëren van een harmonieuze en geweldloze wereld. Op een bewust uitgekozen moment zal ik ervoor kiezen om het aardse leven ´definitief´ te verlaten. Mijn nalatenschap is ondergebracht in de zogenoemde ReneSans-Foundation, dat tot in lengte van jaren het fonds is van waaruit ambitieuze projecten worden gecreëerd die bijdragen aan het in standhouden van een harmonieuze en geweldloze wereld. In deze werkelijkheid is Ieder-Eén een bewust wezen en vanuit volledige harmonie in staat en bereid zijn eigen werkelijkheid bewust en weloverwogen te creëren vanuit een gevoel van ‘Al-Eén-Bewustzijn’.
Commentaar

Ik wil niets liever dan mensen bewust maken dat we ‘Al-Eén’ zijn. Geen eenvoudige opdracht, maar ik beschouw het ook niet als mijn opdracht. Ik beschouw het als onze opdracht. De opdracht van alle mensen op aarde die het gevoel hebben dat ze hier zijn met een missie, een hoger doel, een ambitie of hoe je het ook wil noemen. Ik kan het niet alleen, maar gelukkig ben ik ook niet alleen. Ik ben Al-Eén.

In mijn boekje 'Ieder-Eén is Al-Eén' dat op 21 december 2012 is uitgegeven nodig ik Ieder-Eén die zich hierin herkent uit om samen met mij dit inzicht te incarneren. Meer informatie is te vinden via de website www.renesans.nl

Namasté,
René
Rewitha Naam: Rewitha
Leeftijd: 55
Mijn wens

Dat ik wordt gerespecteerd en netjes word behandeld zoals ik met anderen ook doe. Na een vreselijke tegenvaller ben ik tóch weer met mijn hoofd tegen de muur geramd! Gezondheid, liefde en harmonie in mijn (ons) leven.
Naam: RG
Leeftijd: 24
Mijn wens

structuur werk zaak open doen actief in politiek bezig zijn vrouw kinderen huis geld
Naam: Ria
Mijn wens

Mijn diepste wens is om door te geven waar het om draait in deze wereld. De tijd is er rijp voor en ik zou het van de daken willen
schreeuwen: "Mensen; geleerden, artsen, professoren en iedereen; word je eens bewust, er is zoveel meer tussen hemel en aarde." Iedereen
krijgt alles wat hij nodig heeft op het juiste
moment en op de juiste manier. Word wakker en ga staan voor jezelf; laat het licht, de liefde en
de kracht in jezelf weer de boventoon voeren.
Laat het toe en geef je over want ik weet dat
het allemaal al in je zit. Zo word je de beste versie van jezelf!
Van weten naar zijn; mijn wens is om dit niet
alleen te weten en uit te dragen, maar dit ook
toe te passen.
Naam: Ria
Mijn wens

Aangezien mijn geest veel sneller is dan mijn gevoel, wil ik mijn gevoelens de tijd en ruimte geven die ze nodig hebben. Heeft iemand tips hoe ik beter in mijn gevoel kan komen, want alleen vanuit het gevoel kan ik met Licht, Liefde, de Glimlach verbonden zijn. Dan voel ik mijn beschermengel ook echt.
Naam: Ria
Plaats: Puurs, België
Leeftijd: 55 jaar
Mijn wens

Ik wil, samen met anderen, een Puur centrum oprichten in onze gemeente Puur-s. Puurs wordt een "ster" die licht uitstraalt in de wereld! We kunnen een boerderij kopen en verbouwen met geld van mensen die ons dat schenken vanuit hun overvloed. Ons centrum wordt een v.z.w., een vereniging zonder financieel winstgevend doel, want de winst ligt in het bereiken van het hoger doel: licht zijn en licht brengen!
In ons "Puur centrum" komen mensen werken aan het houden van zichzelf,zodat zij zonder oordeel naar zichzelf en de wereld kunnen kijken, want... de wereld is een weerspiegeling van ons- Zelf.
Wij creëren ook een sociaal-groentenproject op de aangelegen landbouwgrond, waarin mensen en kinderen, die het moeilijk hebben om te aarden, terug in contact kunnen komen met Moeder Aarde.
Ik geloof er steevast in dat het universum ons zal steunen!
Commentaar

Door het boek van Geert ben ik op deze website terechtgekomen en de positieve energie straalt hier echt uit, waarvoor mijn dank en bewondering!
Wij zijn dus nu op zoek naar 1 miljoen euro, die ons, door vele mensen, zal geschonken worden voor het Hoger doel!
Ik wens jullie heel veel liefde!!!
Naam: Ria Clarisse
Plaats: Vlissingen
Leeftijd: 53 jaar
Mijn wens

Dat ik gezond blijf en me verder durf te openen naar mezelf en andere mensen toe.
Rian Naam: Rian
Plaats: friesland
Leeftijd: 64
Mijn wens

Ik heb de gouden bal, die ik altijd in mij droeg en verloren ben door alle pijn, weer teruggevonden waardoor ik onvoorwaardelijke Liefde kan schenken aan mijzelf en alles dat leeft , vriend of vijand . Ik wens LIEFDE te zijn daardoor zal ik ook de precies passende partner tegenkomen .Moge ik stralen en vertrouwen!
Commentaar

EEn liefdevolle wereld zullen we zelf moeten maken met elkaar !Richt elke dag je pure liefde op de wereld .
Naam: rian
Plaats: achlum
Leeftijd: 64
Mijn wens

Mijn zoon in Warnsveld een kwalitatief beter leven heeft dat hij groeien mag in liefde voor zichzelf en anderen . Zichzelf de moeite waard vind om te vechten en te ondernemen voor een mooier bestaan . Dat ie weet dat er van hem gehouden wordt.En dat mijn oudste zoon snel een nieuwe mooie baan vindt in de buurt van zijn dochter .
Commentaar

Gelukzaligheid vooe iedereen !!!!
Naam: Rian
Plaats: friesland
Leeftijd: 64
Mijn wens

Ik verwerk het afscheid van mijn geliefde vol vertrouwen dat de pijn verdwenen is. Mijn leven heb ik weer in eigen hand genomenik ben onafhankelijk en vreugdevol .
Liefde voor hem en iedereen !
Rian
Ik wens hem alles toe wat ie nodig heeft een waardevol leven te leven .
Commentaar

hou van jezelf
Rianne Naam: Rianne
Leeftijd: 61
Mijn wens

Ik leef mijn wensen en dromen
Naam: Richard
Leeftijd: 27
Mijn wens

Ik heb een paar wensen uit te spreken, voor drie mensen die heel belangrijk voor mij zijn in mijn leven. Deze personen zijn mijn broertje William, mijn geliefde en de lieve dochter van mijn vriendin. Tot slot ook een kleine wens voor mezelf, hoewel dat niet makkelijk is, aangezien ik geen ster ben in het wensen van dingen voor mezelf.Mijn broertje (William, 8jr) en ik zijn heel gek op elkaar. Een jaar geleden heb ik ruzie gekregen met mijn moeder, waardoor ik William niet meer kan zien. Dit jaar is hij naar een nieuwe school gegaan, en het doet mij verdriet dat hij deze verandering zonder mij heeft moeten meemaken. Mijn wens is dat hij het enorm naar zijn zin zal hebben op zijn nieuwe school, en dat hij in de toekomst mag uitgroeien tot iemand waar ik tegenop kan kijken. William, ik mis je vreselijk en ik hou ontzettend veel van je! Liefs, je broer Richard.

Gelukkig kreeg ik vorig jaar ook een positieve wending in het leven. Ik leerde mijn super lieve vriendin kennen. Helaas is een groot deel van haar leven alles behalve rooskleurig geweest. En dat is erg jammer, want ze heeft een bijzonder goed hart voor mens en vooral ook voor dier. Ze verdient een glansrijke toekomst met heel veel liefde en geluk. Ik wens haar dat dan ook van harte, en ik zou er alles voor geven om die wens tot vervulling te laten komen. Mijn lief, je bent alles voor me. Ik hou van je!

En dan tot slot de dochter van mijn vriendin. Haar jeugd is ook niet makkelijk geweest. Gelukkig heb ik haar enorm zien groeien in het afgelopen jaar (niet alleen qua lengte!), en ik ben dan ook onwijs blij dat ze nu zoveel plezier in het leven heeft. Wat dat betreft is er 1 wens van mij al uitgekomen!

En dan tot slot een wens voor mijzelf. Helaas heb ik in het verleden een paar domme beslissingen gemaakt, dat mij nu financieel in een vervelende positie heeft gebracht. Hierdoor heb ik helaas niet de mogelijkheid om de mensen die mij zo dierbaar zijn, te kunnen geven wat ik ze graag wil geven. Mijn wens gaat er niet om dat ik geld krijg, want dat vind ik verkeerd. Ik wens daarintegen wel dat deze problemen een positieve wending zullen krijgen, zodat ik met minder zorgen de toekomst in kan gaan, en mij beter kan geven aan de mensen die mij zo dierbaar zijn.
Richard Henry John Naam: Richard Henry John
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 40
Mijn wens

Eén jaar terug heb ik ook geschreven in dit wensenboek. Een nieuw avontuur was ik begonnen. Sindsdien heb ik een mooie spirituele groei mogen doormaken, en veel mooie en goede lessen mogen leren. Als het om de praktische kant gaat, moet ik nu een hoge tol betalen.

De zaal die ik verhuurde, dat mocht niet zo zijn, en dus geen inkomen. Gelukkig komt er nu wel ander en nieuw inkomen binnen. Maar per 1 juni 2010 sta ik op straat, en ik heb nog helemaal geen nieuwe woonruimte.

Mijn wens is dat ik heel snel weer rust vindt, een goede woonruimte en goed huishouden. En vooral regelmatig inkomen. Acteren en mooie sjamanistische drumhealings geven is mijn ding, en wellicht dat ik daarnaast nog goed regulier werk mag doen.

Eerlijk gezegd zit ik er helemaal doorheen, maar ik doe mijn best om door te gaan.
Richard Schuring Naam: Richard Schuring
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 39 jaar
Mijn wens

Geert, allereerst grazie mille, reuze bedankt voor deze plek om wensen te realiseren. Ik heb eerlijk gezegd een verlanglijstje. Ik wens:

1) dat de wereld en wij allen vervuld mogen raken van liefde en licht. Er staat teveel spanning op de mensheid en de aarde momenteel. Dat we de ontspanning maar gauw mogen ontvangen;

2) een zinvolle aansluiting op mijn oude werk. Mijn oude werk stopt eind juli 2009. Ik ben een expressie-/theaterdier, en wens veel epressies voor publiek. Maar ik ben tevens een enorm spiritueel dier, en neig steeds meer naar het sjamanisme. In deze gedaante wens ik veel mensen te kunnen helpen en te helen;

3) een zinvolle aansluiting op mijn oude huisvesting. Zoals het er nu naar uitziet krijg ik eind augustus de sleutels van mijn nieuwe huisvesting. Dat zijn twee verdiepingen, waarvan één fraaie, ruime zolderverdieping. Deze verdieping zie ik graag gebruikt als stilteruimte/spirituele ruimte door coaches, zieners, trainers, healers, sjamanen - en mezelf uiteraard;

4) een grote, spirituele, muzikale aanvulling. Ik heb reeds een indianen-medicijnschild, een prachtig klinkende sjamaandrum, twee klankschaaltjes en één paar tingsha's. Ik zie het graag uitgebreid met veel meer - klankschalen bijvoorbeeld van klein tot zeer groot - en zie mezelf, wellicht met anderen, klankhelingen/concerten geven voor vele anderen. Ik weet dat mijn lichaam positieve energie afgeeft, dus daar moet ik wat mee;

5) dat geld totaal verdwijnt, en dat we uiteindelijk alles uit liefde met en voor elkaar doen. Maar tot dat zover is - hoe bizar het nu ook klinkt - wens ik veel geld. Niet om te graaien uiteraard, maar om ten eerste rond te kunnen komen, en ten tweede volop te investeren in alle bovenstaande punten, en dus mijn medemensen.
Naam: Ridhaa
Leeftijd: 51
Mijn wens

Mijn wens is om een coach/bemiddelaar te zijn voor de mensen die dat nodig hebben. De juiste opleiding hiervoor te gaan volgen en dan mijn coaching capaciteiten te gebruiken, zodat anderen daarmee geholpen zijn.
Naam: Riet
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 73
Mijn wens

Ik wil graag zowel in de stad als ook buiten wonen. Vriendschap sluiten met een lieve wijze man die ook houdt van cultuur en natuur. Daarbij wil ik graag mijn kwaliteiten als gestalttherapeut blijven inzetten voor mensen die hun inzicht in zichzelf willen verdiepen. Daarmee willen bijdragen aan meer harmonie in hun leven en leefomgeving.
Rieta Naam: Rieta
Plaats: Cotkytle, Tsjechië
Leeftijd: 47
Mijn wens

Mijn wens is dat ons Retraite Centrum Jouw Kracht
voor heel veel mensen rust,bezinning,inspiratie en inzicht zal brengen.

Mijn wens is dat met mijn workshop; DANS;woorden van de ziel,veel mensen plezier en liefde zullen ervaren.

Liefs Rieta
Naam: rietie
Plaats: Alkmaar
Leeftijd: 53
Mijn wens

Een fijne baan in een organisatie die (weer) waarde hecht aan eerlijkheid en respect.
Naam: rita
Plaats: vennestraat Genk Belgie
Leeftijd: 59
Mijn wens

2 miljoen euro ontvangen om mijn droomhuis te bouwen en extra kamers om mijn zoon zijn eigen stek te geven.een hoop vrije tijd krijgen om zo op vrijwillige basis mensen te helpen. ook veel mensen die ik ken financeel te steunen.omdat ik weet dat ze nog niet sterk genoeg zijn om het zelf te verwezelijken.
mijn huis ga ik ook een naam geven en die is MY DREAM .ik hou van de mensen en verwen ze graag zo kan ik dan ook tuin feestjes geven met lekker eten,momenteel woon ik op een flat.
het zou mij ook de mogelijkheid geven om dan ook eens een poging te wagen om een boek te schrijven.dat
is een klein beetje uitleg waarom dat ik geld wil.
Commentaar

ik hoop dat alles goed geformuleerd is
Naam: Rita
Mijn wens

Desejo encontrar o verdadeiro amor, o que me faça feliz, que seja o meu marido, que este volte para mim de corpo e alma.
Naam: rita
Plaats: DENDERMONDE
Leeftijd: 51
Mijn wens

Donkere gedachten, angsten, en de samengaande chronische lichamelijke kwalen : mijn voorouders hebben ze van de ene aan de andere generatie doorgegeven. Ook ik heb ze in me opgenomen. Het is mijn wens dat ik er in dit leven nog in slaag om deze ketting te doorbreken, en diepe genezing te ervaren.
Verder zou ik vrij van oordeel willen zijn. Tegenover mezelf, tegenover anderen en de dingen die in de wereld gebeuren.
Ik wens innerlijke vrede te kunnen voelen, los van wat anderen over me zeggen, onafhankelijk van wat anderen wel of niet (voor me) doen, zodat ik in volledige vrijheid kan leven.
Naam: ritaschouten
Plaats: alkmaar
Leeftijd: 50
Mijn wens

dat de kristalenergie op aarde zig geheel gaat herstellen tevens een maatje met spiritueel werk waar ik met 2de graads reiki aansluiting kan vinden voor mijn dochter luna van 10 een boerderij met paard
Ritya Naam: Ritya
Plaats: België
Leeftijd: Oneindig
Mijn wens

Mensen helpen en ondesteunen met mijn ervaringen die ik heb met mijn nieuwe nier.Ervaringen delen over het verloop van de transplantatie.Het spirituele aspect van een transplantatie bekijken en het waarom en het hoe delen.KRACHT,LICHT en LIEFDE bij elkaar vinden in deze healingsperiode.Maar mijn grootste wens is helemaal gezond gezond ZIJN!
Naam: river
Plaats: g-town
Leeftijd: 31
Mijn wens

ik heb een heel goed betaalde job opgegeven om zelfstandige te worden in een totaal andere branche, iets waar ik in geloof en iets waar ik mijn ziel in kan leggen. ik wens dat het risico die ik genomen heb om mijn droom te verwezelijken de moeite waard geweest is. diep van binnen weet ik dat dit ook zo zal zijn...
Naam: rjvdh
Plaats: Naaldwijk
Leeftijd: 44
Mijn wens

Mijn wens is mijzelf te mogen vinden in mijzelf. Hier liggen de antwoorden waar ik naar zoek. Hier ligt je basis voor geluk, liefde en rijkdom. Dan ben ik de gelukkigste man op aarde.
Naam: rjvdh
Plaats: Naaldwijk
Leeftijd: 44
Mijn wens

Laat mij mezelf liefhebben. Echter hoe doe je dat als je het nooit gehad hebt. Hoe kan je dan naar en in je zelf kijken? Ik wil graag kijken echter op een of andere manier kan ik er maar niet inkomen. Geplaagd door een weer mislukte relatie begin ik me af te vragen of ik nog wel een relatie wil en zo ja, hoe en wat wil ik erin zijn of mee doen.Waar draait het om in een relatie. Ik wil de antwoorden vinden doch ze komen niet. Waar ben je die 2 armen die mij eens troosten daar waar jij jezelf mag zijn.
Naam: rjvdh
Plaats: Naaldwijk
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wens mij een thuis waar ik welkom ben en mezelf mag zijn. Door eigen fouten nu op een punt aangekomen dat ik dit pand ga verlaten. Dit pand een krot eigenlijk, heeft achterstallig onderhoud en stook als het ware met open ramen. En de huur wordt maar verhoogd. En ja ik loop een stukje achter met betalen dat klopt. Heb ik gedaan om hem eens te dwingen wat te doen aan dit probleem. Hier heb ik dus een steek laten vallen. Ik weet waardoor het is gekomen zover had ik intussen wel gekeken. Doch om alles in het reine te brengen en misschien eens met een schone lij te beginnen, wel dat redt ik gewoon niet zonder hulp. Hulp, ik heb het nodig, doch moet bijna overal voor betalen en heb dat geld gewoon nu niet. Het is niet dramatisch wat ik betalen moet. Doch hier nog langer te blijven en vet te betalen voor een krot zal mij nog verder doen zinken dan ik nu al doe. Als ik mijn leven terug zie dan kan je resulteren dat geluk niet zo vaak om mijn paadje is gekomen. Steeds tegen die muur van incest en weglopen aanrennen, wanneer het weer dreigt fout te gaan. Weer weglopen, pffff, wil een normaal mens zijn. Ik wil ik kunnen zijn. Die man zonder schulden en nu eens dat verdriet van al die tijd eens eruit kan gaan gooien. In de natuur zijn met mijzelf. Werk hard en klaag niet, doch het eens ervaren van liefde lijkt mij zo fijn. Een thuis te vinden waar ik, ik kan zijn. En dan te kunnen zeggen we hebben het fijn bij je, ik hou van je.
Dat iemand eens opstaat en zegt je hoort daar niet thuis, je hebt genoeg geleden, je mag nou gaan helen.
Dat is mijn wens.
Naam: rjvdh
Plaats: Dakloos
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn wens is eindelijk een thuis te vinden, die mij de ruimte zal geven om verder te af te dalen op zoek naar het innerlijk kind. Door jaren lang alleen maar voor anderen te hebben geleefd,wordt het nu eens tijd voor mij zelf te zorgen. Heb de oude woning in de gemeente waar het incest verleden is begonnen en 10 jaar van mijn jeugd heeft beroofd, gedwongen moeten verlaten. Dit is alleen op mij te verhalen. Dit heb ik door die eeuwige valkuilen laten gebeuren. Heb echt alles op wat kleding en privé zaken achter gelaten. Het gaf me een opgelucht gevoel. Twee weken terug heb ik een sessie gedaan om het innerlijke kind en mij zelf aan te pakken. Ademteugen die heel van heel diep moesten komen en gebruld alsof het oerkreten waren. Was een geweldige bevrijding. Juist door die bevrijding wist ik het zeker dat ik uit dat huis zou gaan. En gegaan ben ik. Nu op zoek naar het verdere in me en waar me reis werkelijk heen zou leiden. Het achter laten van die spullen was helemaal niet zwaar en weet diegene die er in nu inwonen er vast en zeker blij mee zijn. Doch ik heb alles bij me. Ja, alleen een bed die mis je dan toch snel. Ergens is er hulp die mij begeleid naar mijn thuis.
Mijn wens is dan ook laat mij nu maar thuis komen. Dan heb ik alle vertrouwen en zal de liefde in me keren en die zal ik uitstralen.
Naam: rjvdh
Plaats: dakloos
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn wens omhelst zoveel dat hij bijna niet valt uit te drukken. De wens is een healings opleiding te doen om andere te helpen. En een thuis waar dit allemaal vrij mag gebeuren.
Naam: rjvdh
Mijn wens

Mijn wens, is het vinden naar mijn huis, daar waar ik mij kan zijn. En diegene die mij kennen weten dat het uit hart en ziel vredig zal zijn. Uit hart en ziel, wetende dat kinderen bij mij veilig zijn. Veilig in alle zin des levens. Zelf incest ervaren voor een periode van 10 jaar en het niet doorgegeven aan mijn schatten van dochters en zoveel liefde voor de mensheid over, verlangt ook eens naar een streling een kus een knuffel vanuit het hart. Doch onze maatschappij laat mij meer negatiefs zien dan ik kan opbouwen. depri wordt ik er van. wensend dat GOD me maar kwam halen. Want de angst voor het geld is groter dan de angst voor liefde. Waarom kan men liefde niet accepteren hoe het komt, waarom steeds die achterbakse jaloezie en wantrouwen? Willen we het slachtoffer spelen of ?
Droom echt van mijn stekje, daar waar een ieder vrede en liefde vind, maak het uniek..want ik ben uniek, en je krijgt zoveel meer...gratis..
en toch mag het niet zo zijn...
sniff, He Heer neem mij aub van deze HEL weg en laat mij mijn engel maar zijn dan. Ik heb genoeg ellende beleefd, en wil nu met de natuur leven zoals u bedoelt heeft. En als de liefde niet mag zegevieren dan gun ik mijzelf geen leven hier op aarde. Was getekend Robert
Naam: rjvdh@live.nl
Plaats: Netherlands
Leeftijd: 54
Mijn wens

Jouw lieve gezicht,
Jouw mooi lach,
Jouw heerlijke mond,
Jouw mooie lijf,
Jouw stem,
Jouw al weten,
Jouw Goddelijkheid,
Jouw mooi mens,
Jouw wil ik strelen,
Jouw wil ik voelen,
Jouw wil ik delen,
Jouw wil ik beminnen,
Jouw hartje en ziel diep aanraken,
Zodat ik weet dat het Goddelijke jij,
Voor altijd blijft bestaan in mij,
Mijn God het hoort bij mij,
Mijn God wat maakt het me blij,
Want ik weet GOD schoonheid is vrij,
Ik hou van jou.

Uit de spiegel van me ziel.
Naam: rjvdh@live.nl
Plaats: Netherlands
Leeftijd: 54
Mijn wens

Mijn wens,
Onder korte woorden brengen waarom mijn concept een mooi en groen concept is waarin we de manier van reinigen de nieuwe manier van schoonmaken kan woorden. Mijn wens in dit is dat er wel goede mensen met mij durven dit aan te pakken zonder het geldelijk gewin de drijfveer te laten zijn, doch genoeg om van te leven in voldoende zin. dit project betaalt zich zelf bijna terug en wat je daarmee wint, is meer dan geld kan invullen. Mijn wens is iemand te zijn die wel wat over heeft voor een ander en zichzelf. Nu nog het opstartkapitaal vergaren. (grean lean cleaning machine)
Naam: rjvdh@live.nl
Plaats: Netherlands
Leeftijd: ???
Mijn wens

Is er iemand die nog wel de wensen van een ander leest? Is er iemand in dit universum aarde genaamd die het geloof in mij heeft, die bij me past en vooral die mij kan nemen zoals ik ben. En ach de waslijst is lang van wat ik wil doch de eenvoud ligt in mijn hart.
Naam: rob
Mijn wens

Mijn Wens.
dat elk mens de liefde in zichzelf ontdekt.
dat iedereen zijn hart opent,en zich niet meer door het verstand laat leiden zonder liefde want als je je hart opent en je brengt je gevoel naar je verstand en denken dan gaat er een wereld van vreugde en liefde open,en wat is nauw liefde HET IS DE LIEFDE die rondom ons aanwezig is we kunnen ons herkennen wat in heel goede boeken beschreven staat een goed boek of wat voor soort poort ook open gaat
wat er zijn heel wat poorten rond om ons heen en elk poort is een weg naar liefde de poort van jou hart is een poort die kan herkennen door met je gevoel eens te zijn, het is een herkenning van de hart die alles al weet.
deze herkenning is een gevoel van eenheid.
Naam: Rob
Plaats: Emmen
Leeftijd: 48
Mijn wens

Ik wens in mijn nieuwe werkomgeving samen te werken met slimme, creatieve en inspirende mensen aan projecten die een bijdrage leveren aan het heelen van de wereld.
Robert Naam: Robert
Plaats: Naaldwijk
Leeftijd: 45
Mijn wens

Vind mij, Ken mij, leer mij, bemin mij, hou van mij zoals ik zou doen van jouw. Haal me binnen en laat mij uw beminnen vrouw, welke ik vanuit mijn ziel en hart zo van hou. Waar bent U? Ik schreeuw en bid doch vind u niet. Wie opent de ogen van dit mooie mens, welke zijn liefde grenzeloos is. Wie leert hem zich zelf eens werkelijk te zien en laat hem zijn wie hij is. En toch trots te wezen je zielsverwant te hebben gevonden. En bid tot het Universum, tot God, to De Heilige Geest en tot U. Ik heb U nodig NU.
Amen.
Naam: Robert
Mijn wens

De wens mij zelf en het innerlijke kind te verwelkomen, welke zich verstopt in de kerkers van mijn ziel. Daar die sessies geld kosten wens ik mij dat geld. Ook geld voor mijn familie welke mij opvangt en voedt, ook al hebben zij het ook niet breed. En thuis wens ik me want in de kou zonder dak en bed is toch wel heel troosteloos. Opgegeven heb ik alles, doch niet mijzelf. Het terug vinden van mijzelf is mijn hoofdtaak. Doch in het NU, kan het schijnbaar niet zonder geld. Op zoek naar de healing waar ik, ik mag zijn in al mijn liefde. Mogen Engelen, Goden, Elfen en mensen mij daarin bij staan.
Dank.
Naam: robert
Mijn wens

Jouw lieve gezicht,
Jouw mooi lach,
Jouw heerlijke mond,
Jouw mooie lijf,
Jouw stem,
Jouw al weten,
Jouw Goddelijkheid,
Jouw mooi mens,
Jouw wil ik strelen,
Jouw wil ik voelen,
Jouw wil ik delen,
Jouw wil ik beminnen,
Jouw hartje en ziel diep aanraken,
Zodat ik weet dat het Goddelijke jij,
Voor altijd blijft bestaan in mij,
Mijn God het hoort bij mij,
Mijn God wat maakt het me blij,
Want ik weet GOD schoonheid is vrij,
Ik hou van jou.

Uit de spiegel van me ziel.
Naam: Robert
Leeftijd: 45 Bijna 46
Mijn wens

De wens des levens, het ontmoeten van een engel die mij weer laat stralen en mij weer als man, vader en opa zullen laten functioneren. Dieren zijn erin eveneens welkom. Deze man een engel in zijn geduld en liefde, wil jouw engel ontmoeten en onze liefde en energie laten uitstralen op de aarde. De nog echte liefde in waar ik en jij in geloven. Die liefde van kinderen ons laat glunderen, trots zijn en waar huiselijke warmte zijn deuren opent die voor ons allen het beste zijn. De natuur zorgt voor ons en als wij die zaken bijeen brengen brengen wij de natuur tot ons en de natuur straalt. Lieve engel waar ben je toch, waarom zijn mijn ogen gesloten of willen niet kijken. Ik kijk en overzie veel,te veel. De mens verdort, verlept,vergrijsd, zoekt zijn weg steeds meer in allerlei elektronica. Ik doe soms ook mee, ik geef toe. Doch mijn verlangen het in de natuur tussen bomen en dieren te vertoeven en kinderen dit fenomeen te leren kennen is wat mij meester maakt in het zien. Het knutselen van bladeren dennenappels, het maken van decoratie en al die bezigheden die we hadden voor we al die spullen hadden, is wat mij bijzonder aantrekt en het liefste wil. Omgang met dieren en kinderen. Het maakt kinderen blij en eveneens wij als ouders. Want wanneer het kind blij is is het kind in ons als grote mens eveneens blij. Natuur, loop je wel eens in de bossen, geniet van de stilte, de geur en kleur, het ruisen van het water van de zee, beek of waterval...? Ze hebben een magisch iets over zich. Iets magisch wat mij tot leven wekt. De mens en zijn kinderen, een pracht iets. Een wonder hoe zich zoiets ontwikkeld en groeit en zijn eigen weg gaat. Heerlijk hoe kinderen je nemen zonder vooroordeel zo puur natuurlijk. Ik ben diegene die daarvoor kiest, doch engel ben je daar jij die ik mis.
Hoe vaak dwalen mijn gedachten af, voelen in het zieltje van zijn aard, bedenkt wie en wat hij is. Kom ik meer en meer weer in gevoel met oude gevoelens. Eenmaal nog door beleven en het goede eruit pikken en dan doorgaan.
Er dient zich een nieuwe start aan. Je hebt alles al opgegeven van het oude om het nieuwe ruimte te geven, zich te ontwikkelen en openbaren. Ik zoek je juist daarin engel voor het richting geven van mijn ontwikkeling en er voor elkaar te zijn. Waar ben je vraag ik me af. Raadpleeg de sterren, tarot etc en alles wijst erop dat er iets moois staat te gebeuren. Alleen moet er wel wat voor doen. Dus bij deze zend ik mijn wens nu over de maan naar de sterren en via de melkweg naar alle goden, engelen, elfen, gidsen naar de zon om via de zonnestraal je te zien schitteren om je te ontmoeten, mijn engel.
Robert Naam: Robert
Leeftijd: 46
Mijn wens

Ik wens me rijkdom. Op het punt staan na een korte tussenstop de weg naar thuis te aanvaarden. De weg is vol met obstakels en overwinningen. Moeizaam strompel ik de weg van incest slachtoffer naar volwaardig en volwassen mens. Hierin heb ik lering mogen ontvangen het niet zo te doen als die pleger en ben daarin geslaagd die ketting te doorbreken. En in andere gevallen hebben angsten er voor gezorgd dat ik in bepaalde valkuilen ben gevallen. Moeizaam klim ik omhoog en de beleving van mijn pad openbaart weer mijn angst. Nog even en ben hopelijk eens echt thuis. Dool nu al zolang en heb zoveel verhuizingen meegemaakt dat het weer opnieuw beginnen en weer met de billen bloot, dit mij nu opbreekt. Wanneer mag ik me genezen. Heb een wonderbaarlijke therapie gevonden die voor mij echt werkt tot op zielsniveau. Doch dit kost weer de nodige zilverlingen. Maar elk begin is weer een stukje verder. Doch hoe begin je als je echt niks meer hebt buiten jezelf heden ten dage. Daarom is mijn wens de rijkdom te verkrijgen die mijn een thuis geeft en mij laat genezen van de pijnen en obstakels om die man te zijn die ik denk te mogen zijn. En dat is pas echt een Vent.
Deze wens stuur ik nu de wereld rond want zoals de spreuk of gezegde luidt, op ieder potje past een deksel.
Naam: Robert
Plaats: Poeldijk
Leeftijd: 51
Mijn wens

Mijn Wens.
Je te vinden, je aan te raken, je te koesteren, je te beminnen, je lief te hebben.
Ergens in deze universe, wereld leef je, ben jij, waar ons hart op een frequentie slaat, de energie die in ons rondgaat ons ontwaakt en ons laat zijn wie we zijn.
In vrede en in liefde, zodat ons licht de donkerheid in ons leven weer verlicht en wij aankunnen wat we aankunnen.
Daar waar wij thuis zijn.
Dus bij deze stuur ik mijn wens over het gehele wereld en in het universum.
Ik ben er klaar voor. Tijd voor een nieuw begin, tijd voor mijn liefde los te laten welke vraagt voor de bevrijding van mijn ziel mijn ik.
Ik hoef me niet te bewijzen bij je, ik kan en mag zijn wie ik ben bij je, opdat ik thuis ben.
Volg het ritme van je hart en je vind mij, sneller dan je dacht.
Naam: Robert
Plaats: Poeldijk
Leeftijd: 51
Mijn wens

Investeerders te vinden die geloven in een werkzame, unieke en milieuvriendelijke manier van reinigen. Investeerders waar het niet alleen draait om snel geld te verdienen, doch de mens en zijn arbeid het visitekaartje is van zichzelf en het bedrijf. Investeerders die zelf actief zijn en mee willen denken en handelen.
Iemand mij behulpzaam kan zijn met het businessplan en alles daaromheen. 2 vrouwen en een man om het als koppels te doen die elkaar vertrouwen zodat we het allen goed hebben.
Naam: Robert
Plaats: Poeldijk
Leeftijd: 51
Mijn wens

Ik de woorden kan vinden die mijn gevoel en emotie neer kunnen zetten die mijn angst doen laten smelten. Ik diegene kan zijn die ik ben. Ik diegene ontmoet waarin de liefde centraal staat en ik samen met haar onze zaak gaan starten welke naar mijn idee een standaard kan kan worden en daarmede niet alleen ons, maar ook u een goed gevoel geven.
Hierbij dus de roep van alles wat er aan te roepen valt, naar het universum en hier op aarde dat mijn liefde mijn angsten overwint en slaagt, waar ik niet in kon slagen. En dat uit naam der liefde en niet de jacht naar macht en geld. Wel dat het geld mij dient en niet andersom.
Naam: Robert
Plaats: Netherlands
Leeftijd: 54
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn briljant idee, nu de kans krijgt zich te ontwikkelen en daarmede een andere manier van reinigen wordt toegepast zonder het gebruik van chemicaliën en water. En dan alles kunnen en willen aanpakken en daarbij gebruik maken van de mensen die nu tussen wal en schip thuis zitten terwijl men nog lang niet op is. En als daarbij de dame van mijn leven zich er aan toevoegt, dit concept zich laat zien dat het werkt.
Naam: robertl
Plaats: rijen
Mijn wens

dat ik dit jaar nog in een mooi nieuw huis kan gaan wonen
Naam: robertv
Mijn wens

wie kent monica de grijsen of de grijse monica uit antwerpen belgie paranormaal medium en heeft adres voor mij.
Naam: Robin
Leeftijd: 36
Mijn wens

Het is mijn wens om mijn ware levensmissie te ontdekken zodat ik voor mijzelf en mogelijk voor anderen een zinvol bestaan kan leiden.
Rode Hemelwandelaar Naam: Rode Hemelwandelaar
Plaats: Hoofddorp
Leeftijd: 57
Mijn wens

Dat mijn kleine praktijk voor healing,massage en shamanisme groot mag worden en meer clienten krijgt, ik samenwerkingsverbanden kan aangaan en verhuizen naar groter pand, hoekhuis, huisnummer 56, praktijk om de hoek, eigen ingang.
Commentaar

Ben reuze benieuwd wat dit gaat brengen......
Naam: Roger
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens is om een spiritueel centrum te bezitten. Een centrum waarin ik spirituele lezingen kan geven, workshops worden gegeven, in groepsverband of individueel, waar ik mijn reiki praktijk heb, anderen hun spirituele activiteiten kunnen ontplooien, reiki wordt gegeven door verschillende teachers... Zodat ik kennis en liefde vanuit het hart kan doorgeven.
Rogier Naam: Rogier
Plaats: Haarlem
Leeftijd: 25
Mijn wens

Het is mijn wens om te beginnen met een boek over mijn bewustwordingsproces van de afgelopen maanden t/m mijn verblijf in Zuid – Amerika dat nog gaat komen (en een beetje erna waarschijnlijk).
Vertellen waar ik van los ben gekomen en het verloop daarvan.
Over mijn emoties die ik zelf creëer door achter impulsen aan te gaan in plaats van toewijding aan waar het voor mij echt om gaat. En over nog een heleboel onbekends

Over de maatschappij, de politiek, de media veel wat daar van ons doorgeslagen. Over hoe het oordeel creëert waar kwaad over wordt gesproken. Over hoe ik mijn leven wil vervullen en resonantie in mijn ziel voel daar echt te luisteren naar mijzelf en de wereld. Door contact te maken. Door te voelen waar je vandaan komt en door te voelen wat je daar niet uit mee wil nemen en wat juist wel.

Een boek waardoor ik mijn leven kan vervullen zoals ik daar richting aan wil geven. Dit kan in de simpelste vorm zijn, gewoonweg omdat het boek mij verder helpt. Misschien krijgt het wel de vorm van een uitgegeven boek. Dit wordt nog duidelijk .Het wordt hoe dan ook een juweel!

En ook een wens die vervuld gaat worden, vroeg of laat:
Lieverd ik vind je mooi. Ik wil je begrijpen om wie je bent. Samen groeien en versmelten. Om compleet te worden moeten we geven. Grenzeloos en zonder voorwaarden. Onvoorwaardelijke liefde door elkaars ziel te begrijpen en vanuit daar verbonden vrij te zij.
Vertel mij wat je van mij nodig hebt om liefde te voelen. Ik hoor jou en wil luisteren mijn lieve vrouw. Waar wil je aangeraakt worden. Waar ben je? Ik kijk naar je uit…

Salam,

Rogier
Naam: Roland Samuels
Plaats: Tilburg
Leeftijd: 48
Mijn wens

Het oprichten van de stichting Social Energy

De laatste jaren raken steeds meer mensen ervan doordrongen dat we in een wereldwijd veranderingsproces terecht zijn gekomen. Een financiële crisis door het stagneren van onze jaren lange groei economie, conventionele energiebronnen die op termijn schaars en onbetaalbaar zullen worden. Tegelijkertijd zijn overheden, bedrijven en organisaties aan het bezuinigen en reorganiseren geslagen, waarbij zij steeds meer bezig zijn met hun voortbestaan en minder oog hebben voor de doelen waarvoor ze zijn opgericht. Deze zaken veroorzaken veel onrust en onzekerheid onder de bevolking. Waardoor de noodzaak ontstaat dat mensen weer meer op zoek gaan naar dingen die hun samen verbinden. Het delen van kennis, ervaring, ideeën, humor en verdraagzaamheid.

Doel van de stichting Social Energy
Deze verandering in het dagelijks leven van mensen vraagt om een alternatief. De stichting Social Energy biedt mensen de mogelijkheid om zich weer thuis te gaan voelen in hun omgeving en de moeilijkheden die veranderingen met zich meebrengen het hoofd te bieden. De stichting Social Energy biedt mensen projecten, waarin zij van elkaar leren en met elkaar in contact komen, zodat er een basis ontstaat waarin mensen elkaar zullen opzoeken om elkaar te helpen en te ondersteunen.
Naam: Roli
Mijn wens

Je kijkt elkaar aan en BAM! Je weet het. Dit is mijn maatje en liefde van mijn leven. Ik wens dat mee te mogen maken! En gezondheid en geluk voor alle mensen die me lief zijn.
Naam: Roli
Mijn wens

Mag je überhaupt twee wensen plaatsen? Misschien is dat iets te veel van het goede.. Mijn eerste wens was dat ik de liefde van m'n leven tegen wilde komen en dat ook meteen door zou hebben. Het BAM! moment! Nou, ik kan je vertellen, die heb ik gehad! Mijn wens is uitgekomen! Maar wat ik er vergeten bij ben te zetten is dat het fijn is als 't wederzijds is..
Ik weet niks van hem, ben vreselijk verlegen en heb een gevoel dat hij al een relatie heeft en misschien ook al wel samenwoont.
Mijn wens is dus dat hij vrijgezel is en dat hij hetzelfde voelt voor mij.. :-)
Naam: Ron
Plaats: Doorn
Leeftijd: 54
Mijn wens

Ik heb werk en ruim voldoende financiele middelen, ben gelukkig en trek geluk aan en wens dit voor alle mensen die het nodig hebben.
Commentaar

No comment
Ronald de Waal Naam: Ronald de Waal
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 47
Mijn wens

Dat ik mensen tot hun passie kan brengen en een verandering in hun leven tot stand kan brengen.
Naam: Ronaldo
Plaats: Ronse Belgie
Leeftijd: 52
Mijn wens

ik wens dat iedereen zou begrijpen dat there are no limits de enige beperkingen zijn degene die we ons zelf opleggen
haaartelijke groeten aan allen
Naam: roos
Plaats: driehuis
Leeftijd: 79
Mijn wens

is dat mijn dochter haar zielsverwant ont moet..ze heeft nare dngen meegemaakt ,en ze verdient het ,,,en het is wel wat egoisme van me ,,dan kan ik mettertijd rustig van deze wereld af .
Commentaar

door het boek geheime Newton kwam ik deze site ,wat een gelukkig mens ben je als je zo kan schrijven.warme groet ...
Roos Naam: Roos
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 47
Mijn wens

Beste lezers, ik verdiep me al een tijd lang in het creëren van overvloed van successen in mijn leven.
Overvloed in gezondheid, liefde en vrede, gelukzaligheid, financiën, respect en welzijn.
Wel nu, vandaag heb ik ontdekt dat ik dit ook nog samen met jullie kan doen, Stap voor Stap.
Voor mij lijkt dit een geschenk uit de hemel. Misschien is dit ook wel het werk van het universum die mij helpt om mijn wensen te realiseren
Mijn wens die ik met jullie wil delen is een leven vol overvloed.
Overvloed in liefde, gezondheid, geborgenheid, zakelijk succes en mijn vrijgevigheid.
Hiervoor leef ik in harmonie met de universele geest mijn goddelijkheid. En sta open voor jullie mening.
Naam: roos
Plaats: driehuis nederland
Leeftijd: 81jaar
Mijn wens

dat ik gewoon eens me goed voel en wat steviger op mijn benen sta ,zodat mijn dochter niet zo n zorg heeft om me .
Naam: Roosje
Plaats: Hasselt
Leeftijd: 42
Mijn wens

Na mijn 2 zwangerschappen zijn er kilo's bijgekomen en ook een trage schildklier erbij. Nu zijn we 12 jaar verder en wil ik een komaf maken met dit probleem. Ik wil slanker, gezonder en energierijker door het leven gaan. En als ik deze moeilijke weg overwonnen heb, wil ik graag lotgenoten inspireren en stimuleren. Om deze woorden met kracht neer te zetten, ga ik een mooie bloesem in mijn tuin planten...begin van een mooi, gezonder leven!
Roosje van Solinge Naam: Roosje van Solinge
Plaats: Huizen
Leeftijd: 07-07-1957
Mijn wens

Mijn wens is, dat ik ooit het boek zal kunnen schrijven over zielvoeding
Commentaar

Het is nu nog een puzzel, waarvan ik al enkele stukjes op hun plek heb kunnen leggen. Maar de puzzel is groot en de stukjes lijken veel op elkaar
roosjevansolinge Naam: roosjevansolinge
Plaats: Huizen
Leeftijd: 53
Mijn wens

is, dat ik een doorgeefluikje mag zijn van de hemelse energie
Commentaar

levens-wijs-heid komt met de jaren
rosa pereira Naam: rosa pereira
Plaats: RUA DE FRANCOS 547 1 ANDAR
Leeftijd: PORTO
Mijn wens

kiss
Commentaar

First i want thank you for what you are teaching me.i would like insert mywish and share with world but i don't find it.as i am here i would like to share with you my wish , why not?this way youwill be the first to know about my dream..i am an artist and i want to do international symposyums of art aroundworld, this way i could leave and work only with art, my world of art....the world where i belong
Naam: Rosalie
Plaats: omgeving Den Haag
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik wil meer vertrouwen op mijn eigen innerlijke stem. Ik wil me in hart en verstand stevig voelen, en vertrouwen op mijn eigen-wijsheid en mijn integriteit. Ik wil vasthouden aan mijn weg, met openheid richting de ander die zijn eigen weg moet gaan. Ik wil erop blijven vertrouwen dat ik mag zijn wie ik ben en zeggen wat ik voel.
Naam: rosalie
Plaats: Den helder
Leeftijd: 35
Mijn wens

Ik wens zelfcompassie en het vermogen om te helen.Dat ik kan loslaten en door mag gaan. Ik wens dat ik van m'n passie m'n werk kan maken.
Rosaline Georgine Agaatsz Naam: Rosaline Georgine Agaatsz
Plaats: Tilburg
Leeftijd: 13-05-1953 56jaar
Mijn wens

als ik mag wensen,dan wens ik dat iedereen eten mogen hebben,en een dak boven hun hoofd.
alle anderen wat ik te wensen heb,valt in het niets.en dat er vrede mag zijn in onze harten
Rose Naam: Rose
Plaats: Tilburg
Leeftijd: 13-05-1953
Mijn wens

ik zoek een bekende fotograaf,die voor mij een portfolio kan maken,en in een reclame spotje mag mee doen of een reportage over vrouwen na hun 55ste nog goed uit kan zien,zonder botox etc.of als figurant in een film.geen sex...
wie o wie,als dit wens van me uit mag komen,dan kan ik mijn bijdrage doen aan onze medemens,alles is geld...dus lieve mensen met veel geld wie help mij?er zijn mensen met problemen,maar door mij aan te geven wat mijn wensen zijn kan ik straks anderen mee helpen...
en hier sta ik voor open...en sta ik achter...
Liefs,Rose
Commentaar

zal veel reacties krijgen van mijn gekke wens ,maar dit is toch wel mijn wens!
Rosemarie Naam: Rosemarie
Plaats: Ter Apel
Leeftijd: 39
Mijn wens

Mijn wens is bewust uittreden.Op spiritueel gebied contact met zus Anna en anderen.Verder een vaste baan bij de lfb.Belangenbehartiging voor mensen met een verstandelijke beperking.
Commentaar

Bij de lfb wel verdienen.Verder dat er een steunpunt komt van de lfb,in Emmen.
Rosita Naam: Rosita
Plaats: Maastricht
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik doe nu mijn oogjes dicht,visualiseer mijn wens,..zie het gebeuren...adem diep in..en langzaam uit..
Commentaar

Dan word die wellicht eindelijk eens gehoord.
Rosita Naam: Rosita
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik wens dat ik een winkel krijg en een groothandel in indiaase handgemaakte stoffen. Op deze manier kan ik mensen in India helpen en hier voor mijzelf voldoening uithalen. Mogelijk kan ik iets moois opbouwen voor mijn kinderen en kleinkinderen.
Commentaar

Ik heb vandaag een boom geplant en mijn voorouders komen uit India.
Naam: Rosita
Plaats: Zuid holland
Leeftijd: 51
Mijn wens

Mijn lief...

Is voor de zoveelste keer vroeg naar bed gegaan,
na weer een afwijzing voor een nieuwe baan,
echt wat ik wens
is dat maar één mens,
hem nodig heeft
en hij het gevoel weer krijgt dat hij leeft,
hij is nog maar 57 jaar jong
waarvan 7 jaar geleden ons samenzijn begon,
een boek kan ik schrijven over zijn constante gevecht
tegen zoveel hem aangedane onrecht,
u wlt het niet weten
Ik zal het in ieder geval nooit vergeten,
ik weet het dit lijkt een klaagzang
maar het is voor zijn belang,
dit even kenbaar te maken
mocht er iemand hier geraken,
ik vraag één mens maar
maak hem onmisbaar......

Liefs
Rosita
Naam: Rosita
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 38
Mijn wens

Ik wens dat ik met veel aandacht en energie mijn dagelijkse dingen kan uitvoeren. De verbondenheid met de natuur is hierbij voor mij essentieel. De moed verzamelen om gewoon te durven zijn, het gestes en gejaag achter mij laten, bewust er voor kiezen om te genieten. Anderen laten voor wat ze zijn. Het heeft toch geen enkele zin en het brengt mij verder niets, behalve dat ik mijzelf erin verlies. Er wel voor de mensen zijn die mij verder helpen en ik andersom op weg kan helpen met als doel, op eigen kracht. Vertroeteld worden door de inspiratie dat tot mij komt. Elk moment van de dag te voelen, dat ik verbonden ben met het licht van onze schepper en dat de liefde die uit mijn hart straalt voldoend is. Daar vanuit mijn dromen creëren en uit laten komen. Aan het eins van mijn reis tevreden terug kunnen kijken en zeggen: Ja dit is wat ik wilde ZIJN!
Naam: Rosita
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 39
Mijn wens

Lieve mensen, wie een droom heeft moet er voor vechten, dat is mijn motto! Om die reden wil ik jullie vragen om mijn donneeractie voor een aangepaste auto te lezen, steunen en/ of hem zoveel mogelijk binnen jullie netwerk te delen, zodat het bij de juiste mensen terechtkomt. Mijn werk is mijn passie en daarom wil ik dit graag blijven doen. Ik zou jullie ontzettend dankbaar zijn!

https://www.doneeractie.nl/rosita-needs-your-help/-2161
Rosorion Naam: Rosorion
Plaats: Haarlem
Leeftijd: meer dan een halve eeuw op weg
Mijn wens

Zou graag iemand/mensen, rondom mij en jezelf/hen
willen ervaren om samen tedere, bruisende, humorvolle, respectvolle avonden te laten ontstaan, die onszelf en de andere inzicht en stroming kan geven.
Misschien ontmoet ik als musicus/componist ook een andere musicus, die samen met mij de uitstraling van woorden/gevoelens wil laten stromen, om onszelf en de ander erin te leren kennen.
Commentaar

Dank Geert, dat je deze mogelijkheden op je webstite hebt gecreeerd.
Naam: rouscha
Plaats: Brielle
Leeftijd: 33
Mijn wens

Lang heb ik mijn wens voor mijzelf gehouden...nu wil ik hem delen met iedereen. Ik wens dat mijn lieve zoon Matthijs de goede weg voor hem zal kiezen (bewandelen). Ik mis deze grote knul van 12 al ruim 2jaar. Ik wens dat zijn vader goed voor hem zal zorgen, dat er ooit rust komt in zijn hoofdje en in zijn leventje...en dat zijn wereldwoede eens gehoord wordt door alle instanties...ze eens de taal van hem gaan spreken en begrijpen. Dat zijn vader hem ooit eens los zal laten in zijn ontwikkeling en Matthijs mag en kan worden wie hij diep van binnen is...een lieve gevoelige jongen die graag met zijn handen werkt i.p.v. vecht tegen de mensen om zich heen. Dat ik hem elke dag mis vindt ik niet erg...als hij maar uit de stijd is. Ik wens voor deze lieve jongen dat hij ooit de kans krijgt zichzelf te ontplooien....waar, wat en wie dat ook mag zijn...zijn wensen zijn wensen mogen zijn en deze ooit kan verwezelijken.....dan hoop ik dat we elkaar ooit op een dag weer mogen ont-moeten.
Naam: Rowan
Plaats: Veldhoven
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens een gezond lichaam. Ik wens dat ik de dingen die ik daarvoor moet doen (en laten) kan volbrengen.
Naam: roza
Plaats: zeeland
Leeftijd: 42
Mijn wens

Ik wil samen met mijn man en kinderen een andere manier van samenleven vinden, die ons allemaal gelukkiger maakt dan de manier waarop we nu leven.
Naam: roza
Plaats: zeeland
Leeftijd: 42
Mijn wens

Nu mijn eerste wens vorm begint te krijgen dienen nieuwe wensen zich aan.
Mijn wens is om een stabiel, gezellig, onafhankelijk leven te krijgen samen met mijn geweldige kinderen. Wat lieve en betrouwbare vrienden met wie ik een goed gesprek kan hebben en enorm kan lachen. Financiele onafhankelijkheid. En vooral ontdekken wat mijn missie is en te kunnen zeggen; ik ben gelukkig met wat ik heb!
Naam: roza
Mijn wens

Een tijd geleden hoorde ik de prachtige zin:

een pad ontstaat door er op te lopen

Ik doe vele stappen, maar heb het gevoel dat het mijn paadje nog niet is.
Ik wens dat het maar snel mijn paadje gaat worden.
Naam: Roza
Plaats: Hoorn
Leeftijd: 52
Mijn wens

Vrij zijn in mij.
Naam: Ruben
Plaats: Westervoort
Leeftijd: 9
Mijn wens

ik wil prof-voetballer worden
Naam: Rudi
Plaats: De Aarde
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens is deze .
Dat ik in het nu , met mijn bedrijf ( bouw en verbouw renovatie en retauratie )genoeg opdrachten en finacielen middelen krijg om al mijn wensen te laten uitkomen .
Dat ik op de juiste tijd en plek de juiste mensen tegen zal komen die mij leren te zien wat ik daar voor moet doen en mij leren de juiste beslissingen te maken om mijn doel te bereiken.
Zoals dat boerderijtje op die berg met bos en genoeg grond en een erf met een eigen waterbron.
Zodat ik mensen kan laten zien hoe mooi het eigenlijk op de wereld is , en dat echt alles mogenlijk is .
Zodat ik de mensen kan helpen om op een hoger nivea te komen , dat ik kan laten zien dat liefde is waar het allemaal om draait .
Dat ik de mensen waar ik van hou kan laten voelen en laten zien dat ook al ik niet echt het goede voorbeeld ben ( verleden ) het geen onzin is wat ik vertel , na wat ik heb meegemaakt met mijn vrouw . ( in mijn ogen een wonder )
Zodat als ik dat aan mensen kan laten zien en voelen ze weten wat te doen en het anderen kunnen laten ervaren .
Dat we dan allemaal wakker worden en zien dat wij eigenlijk met z'n alle op of in de hemelop aarde wonen.
Ik sluit voor nu af met veel respect en liefde
Commentaar

en voor Geert ik heb de kabbalist gelezen , geweldig boek met plezier in 1 ruk uitgelezen zet je aan het denken
Naam: Ruth
Leeftijd: 47
Mijn wens

Mijn harte wens is dat ik mijn leven leef in liefde en niet laat leiden door angst
Naam: Ruth
Plaats: Sint-Amandsberg
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ik zou graag een job uitoefenen die ik graag doe en goed doe: waarmee ik mensen echt kan helpen op een of andere manier en waarin ik mijn belangrijkste talenten kan aanwenden. Deze werkomgeving zou ideaal een soort tweede thuis zijn vol met vriendelijke mensen die mij respecteren en bazen die mij goed betalen. Verder zou ik graag wat meer kennissen en vrienden hebben: een klein netwerkje waarin ik mij gerespecteerd voel en aanvaard zoals ik ben en ik tracht omgekeerd hetzelfde te doen. Het doet soms zoveel pijn te ervaren dat mensen enkel contact zoeken als er iets te 'winnen' valt. Als er niets te halen valt, blijven veel mensen ook echt weg. Graag ontmoette ik ook een man die een zielsverwant zou kunnen zijn: boeiend, intelligent, gevoelig en van een goddelijke schoonheid (in zijn ogen wil ik God zien)! Verder wens ik financiële meevallers om wat meer vrijheid te ervaren in mijn vrije tijd en leuke dingen te kunnen doen met boeiende mensen. Het zou ook bijzonder zijn mocht ik iets kunnen doen met mijn talent voor talen of met mijn talent voor bemiddelen. Ik weet het: ik vraag veel, maar ik kan het universum en jullie allen verzekeren dat ik dit alles wil ten goede van mijzelf + de mensen rondom mij. Hopelijk word ik dan een aangenamer mens, want een slechte werksituatie en eenzaamheid maken mij niet altijd echt de mooiste mens ter wereld :-). Het is tijd voor een beter leven op de kaap van mijn 40e: ik ben lang genoeg 'dood' geweest!
Naam: Ruth
Mijn wens

Voor mijn lieve lieve moeder wens ik een zonnige 3-kamer woning met tuin onder de huursubsidiegrens in den hoorn op texel!
Naam: Ruth
Mijn wens

Een vaste, eigen, betaalbare, lichte woonruimte met hoge plafonds waarin ik mij vrij en in harmonie voel, per juli/augustus 2013. Centraal gelegen in Utrecht zodat ik mijn studie met vreugde en succes kan voltooien.
Naam: Ruth
Mijn wens

Ik wens voor mijn lieve zusje dat ook haar vriend wordt aangenomen op de universiteit in Leuven zodat zij daar samen kunnen studeren en wonen en hun volgende droom kunnen gaan leven!
Naam: Ruth
Mijn wens

Ik verbind mijzelf vol vertrouwen, vreugde en een wakker verlangen met mijn studie, ik slaag en ontdek welke kant ik op zal gaan.
Naam: Ruth
Mijn wens

Dit studiejaar 2016-2017 behaal ik mijn bachelordiploma want het lukt mij nog even om mij echt te focussen.
Ik ben het waard om voor mijzelf te kiezen en dat kan ik. Als ik hier mee klaar ben kan ik er weer voor anderen zijn.
Ik ben een geluksmens.
De liefde stroomt, verbindt, vermeerdert, is vreugdevol, passioneel en we vinden een geweldige avontuurlijk weg samen; het komt allemaal goed, het is goed.
Naam: Ruth
Plaats: Alkmaar
Leeftijd: 34
Mijn wens

Mijn wens is dat ik vol energie mijn leven leef, krachtig en stralend. Mijn gevoel volgend, wetend waar voor te gaan. Dat ook mijn naasten gezond en gelukkig zijn.
Dat mijn long COVID over is en mijn leven stroomt.
Naam: Ruth 43
Plaats: Hoofddorp
Leeftijd: 43
Mijn wens

Lieve allen,
Ik zit hier achter mijn pc en heb net een stukje in de libelle gelezen over het 10 stappenplan dat ga ik doen denk ik dat is het om mijn geluk te vinden maar wat is nu mijn wens? Ben nu 43 jaar en nog steeds op zoek naar ja wat eigenlijk liefde, geluk, gezondheid, geld, alles wat een mens geluk maakt. Dat is wel een hoop denk ik nu weer ga dan maar eerst stap voor stap beginnen niet te hebberig toch, maar ja wil nu weleens gelukkig zijn in wat ja eigenlijk gewoon alleen met mijzelf wauw waarom is dat dan zo moeilijk heb al veel gelezen zit nu op yoga en loop bij een coach om het verleden die diep in mijn zit te verwerken wat ik nu dus al 43 jaar met mij meesleep pff lang hoor.Ik begin altijd overal aan met 200 % maar het helemaal afmaken nee daar is iets in mij dat me tegen houdt wat me dan weer erg moe maakt zlfs nu al met typen denk ik weer stop maar wat voor zin heeft dit nu weer ah dol wordt ik er van, wil rust en dat al mijn wensen uitkomen.
Aha dat is het Gelukkig zijn en blijven dat is mijn wens !!!

Veel liefs
Ruth
P.s of toch weer niet nee wel Gelukkig zijn !!
Naam: Ruth Sara
Mijn wens

Ik studeer per 12 augustus 2015 een half jaar in Yogyakarta, wonend op hetzelfde eiland als mijn zusje, ervaar hoe het leven daar is, hoe ik daar ben en leer vloeiend Bahasa Indonesia spreken.

TOP

Delen: