Terug naar het overzicht

Naam: roza
Mijn wens

Een tijd geleden hoorde ik de prachtige zin:

een pad ontstaat door er op te lopen

Ik doe vele stappen, maar heb het gevoel dat het mijn paadje nog niet is.
Ik wens dat het maar snel mijn paadje gaat worden.
Naam: Anja
Datum: 22 januari, 19u28
Reactie: Lieve Roza,

Sta eens stil op dit pad.
Neem de tijd om de stilte te ervaren.
En kijk dan eens om naar het pad dat achter je ligt.

Liefs, Anja.
Naam: Maggie
Datum: 8 februari, 16u20
Reactie: Lieve Roza,

Er zijn vele paden en op alle padden zijn mooie en inspirerende dingen te beleven. Om echter hét pad te lopen is het belangrijk om te weten waar je naar toe wilt. Wat wil je met je leven bereiken, wat zijn jouw kwaliteiten, wat is jouw passie en levensmissie.
Maak daarom regelmatig pas op de plaats om dit te achterhalen. Dat helpt je om terecht te komen op het echt voor jou bestemde pad.
Dat vraagt, zoals Helena al schreef, wel om loslaten van allerlei dingen die je afleiden van je doelen (dus afleidende prikkels van andere paden loslaten om op het voor jou goede pad te blijven lopen).

Zolang je het juiste pad nog niet hebt gevonden, geniet dan vooral van alles wat de paden je nu hebben te bieden.

Met warme groet,
Maggie
Naam: zouli
Datum: 24 februari, 23u37
Reactie: beste Roza,
ik geloof erin dat je een pad herkent aan dat als je erop loopt , je hart sneller slaat, je ademhaling versnelt. Dat is de passie in jezelf die je op jouw pad zet en verder laat lopen. Waar het pad je ook naar toe leidt, doe het met passie en toewijding. Veel succes in je tocht ernaar toe,
Naam: Gerda Maria
Datum: 14 januari, 17u12
Reactie: Lieve Roza

Elk pad is een goed pad, ook al voelt dat soms niet zo aan.
Elke stap is een noodzakelijke stap, ook al heb je soms het gevoel dat je de verkeerde zet hebt gedaan.
Elk element, elk detail, hoe klein of hoe ogenschijnlijk onbenullig ook, is een 100% Gelijkwaardig element in het Perfect Geheel... hoe chaotisch het soms ook lijkt, het is met zekerheid een Perfect Geordende Chaos.

Het NUT en/of de NOODZAAK, alsook de PERFECTIE van eender wat wordt ons, via eindeloze uiteenlopende ervaringen, soms pas vele jaren en ja soms pas vele levens later duidelijk.

Geniet gewoon met een stralende Glimlach van JOUW Perfecte rol in het perfect Harmonisch Geheel.
Daar beleeft iedereen, van ver of dichtbij, hoe dan ook vreugde aan en de antwoorden op jouw vragen komen hoe dan ook vanzelf... vanuit het 'niets'... vanuit de Wonderlijke Micro-Kosmos waar elk van ons nu reeds kind aan huis is.
Het is niet omdat we de zogenaamde overledenen niet meer kunnen waarnemen met onze 5 zintuigen dat ze er niet meer zouden zijn.

Een buurvrouw van me kon op een gegeven moment ook niet meer wegwijs raken in de warboel die haar leven volgens haar was.
Toen haar broer kwam te overlijden is ze met hem een gesprek aangegaan.
Ze vroeg hem gewoon om haar de weg te wijzen en sindsdien herkent zij de signalen die haar steeds de moed geven om door te gaan.
De antwoorden op onze vragen zijn er altijd doch het is pas wanneer we een x-aantal ervaringen hebben opgedaan dat we de logica van dit vernuftige energie-spel 'Het Leven' beginnen te begrijpen.
Het is allemaal héél eenvoudig als je het eenmaal snapt maar... zo is dat altijd, toch?

Voor mij is het steeds duidelijker en eenvoudiger.
Alles wat je zonder de Glimlach doet maakt dat ons waak-bewustzijn en/of ons bevattingsvermogen zodanig sterk beïnvloed wordt door de aantrekkingskracht van de aarde en daardoor wijken we steeds van onze kerngedachte en/of van het besef van onze missie af. We zijn onderhevig aan het fenomeen dat ook wel eens 'tunnelvisie' wordt genoemd. We zien dus heel wat bruikbare elementen over het hoofd.

Alles wat we mét de Glimlach doen maakt dat ons waak-bewustzijn zich onttrekt aan de aantrekkingskracht van de aarde waardoor we zowel letterlijk als figuurlijk afstand kunnen doen van hetgeen ons in de Lage Frequentie beperkt en/of hindert. We zijn in staat om in korte tijd een heel ruim overzicht over het geheel te vormen. Dit is wat mensen onder andere een uittreding en/of een buitenaardse ervaring noemen. Sommige mensen noemen dat 'zweverig' gedoe doch eens mensen, hoe rationeel denkend ze aanvankelijk ook waren, eenmaal bewust zijn uitgetreden dan gaan ook zij zich bewuster vragen stellen en op zoek gaan naar oorzaken en redenen.

In wezen treden we elk moment uit, anders zouden we niet eens in staat zijn om ook maar iets waar te nemen. Doch enkel als het tempo en de intensiteit van het uittreden heel erg afwijkt van hetgeen men gewoon is dan benoemt men het fenomeen ook als uittreden.

Weet en onthou dat Alles maar dan ook Alles Perfect verloopt zoals het bedoeld is.
Weet en onthou dat elk van ons op eender welk moment door dezelfde onzichtbare Kracht gestuurd én Beschermd wordt.

Vertrouw er dus ook maar op dat jij de voor jou JUISTE weg volgt en dat ook jij je daar weldra heel goed bewust van zal worden.

Focus je Bewust op de Glimlach en gun anderen evenveel goeds als jezelf, wees dankbaar voor alle kansen die je ooit reeds kreeg en wees ook nu reeds dankbaar voor hetgeen je nog niet kon begrijpen want voor dat soort intenties gaan in de Micro-Kosmos alle elementen heel graag aan het werk om JOUW missie duidelijk te maken en om JOUW Droom nog mooier te realiseren dan je nu voor ogen hebt.

Ik wil jou via deze weg heel graag danken om mij zodanig te inspireren waardoor ik alweer een heleboel herinneringen en/of heldere inzichten mocht ontvangen.

Ik wens jou heel veel vreugde op de vele paadjes die, zo zal ooit blijken, non-stop door ons allen bewandeld worden en die steeds weer naar ons diepste zelf leiden want... binnen in onszelf bevinden zich de richtlijnen die het best bij onszelf passen.

Vertrouw er nu maar op dat onze Glimlach de beste Gids in alle omstandigheden en op alle wegen is ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
Naam: helena
Datum: 13 januari, 08u57
Reactie: lieve roza,
het zijn er zo vele paadjes en welke de juiste is weet je eerst als je op gelopen bent...dus blijf lopen....ben jij die roza die op mijn wens gereageerd heeft?
als ja ,dan kan ik je nu zeggen dat het mij gelukt is met loslaten....en ik voel me vrij en blij
liefs
helena

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: