Terug naar het overzicht

Roos Naam: Roos
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 47
Mijn wens

Beste lezers, ik verdiep me al een tijd lang in het creëren van overvloed van successen in mijn leven.
Overvloed in gezondheid, liefde en vrede, gelukzaligheid, financiën, respect en welzijn.
Wel nu, vandaag heb ik ontdekt dat ik dit ook nog samen met jullie kan doen, Stap voor Stap.
Voor mij lijkt dit een geschenk uit de hemel. Misschien is dit ook wel het werk van het universum die mij helpt om mijn wensen te realiseren
Mijn wens die ik met jullie wil delen is een leven vol overvloed.
Overvloed in liefde, gezondheid, geborgenheid, zakelijk succes en mijn vrijgevigheid.
Hiervoor leef ik in harmonie met de universele geest mijn goddelijkheid. En sta open voor jullie mening.
Naam: Lieneke
Datum: 7 maart, 18u29
Reactie: Het is heerlijk om zo te mogen leven. Het is volgens mij even mooi om te ontvangen dan om te geven. Dus geef, of het nu een glimlach is of een liefdevolle aanraking of een geschenk, als het uit het hart wordt gegeven is het goed.
Naam: Gerda Maria
Datum: 10 maart, 16u14
Reactie: Lieve Roos,

Ik sluit me aan bij hetgeen Lieneke schrijft.
Al nuanceer ik haar laatste zin.
Volgens mij is er niets dat niet uit het Hart gegeven wordt.
Volgens mij komt “ALLES wat is zoals het is” uit het Universele Hart en/of Universele Brein.
Er is enkel hetgeen wij vanuit onze hoedanigheid als mens Begrijpen en er is hetgeen we 'nog' niet of niet meer Begrijpen.

Waar ik me vanuit herhaalde ervaring wel degelijk kan in vinden is het feit dat als je BEWUST Liefdevol geeft dat je dan ook Intenser en/of Veelvuldiger terugkrijgt wat je als Liefdevol herkent en erkent.

Er is naar mijn Gevoel de 'vlot' stromende energie die wij als Liefdevol Ervaren en/of H-Erkennen en er is de traag/stroef stromende en soms opgekropte Liefdes-energie die wij niet meer als dusdanig herkennen en daardoor als hinderlijk, bedreigend, gevaarlijk, frustrerend, negatief of wat dan ook Benoemen en/of Ervaren.

Na x-Aantal NOODZAKELIJKE Ervaringen komt elk van ons er op Eigen Wijze achter dat “Alles wat is Zoals het is” gewoon een Andere Vorm van het hetzelfde soort Allesomvattende Liefde is.

Wie het meest GLIMLACHT maakt het zichzelf makkelijker omdat de GLIMLACH ons als mens in staat stelt om de traag/stroef stromende Energie weer vlotter te laten stromen en hierdoor komt de Perfectie van het Ko(s)misch Plan automatisch tevoorschijn.
Wie openstaat voor het reeds ZIJN van de Perfectie die zal op een heel andere wijze 'trillen' en daardoor een zelfde Wereld op een andere wijze Waarnemen en/of Ervaren.

***

De GLIMLACH helpt ons dus om bij Volle Bewustzijn op de Waarneembare Frequentie van de Universele Perfectie te komen en te blijven.

***

Dus ik zou zeggen, blijf bezig zoals je bezig bent en voeg er vanaf nu gewoon héél BEWUST een stralende GLIMLACH aan toe.
Ook jij zal merken hoeveel verschil dat maakt in Jouw Leefwereld.
Ik wens Jou een veelvoud aan Goed Gevoel, Doe-Kracht en Veer-Kracht zodat ook jij weer Durft te Geloven in Jouw Unieke Vlieg-Kracht zonder waarneembare Vleugels ;-)

Bedankt voor het in herinnering brengen van zoveel mooie intenties... mede dank zij het verwoorden in dit Wensenboek, doet de Kracht van de Herhaling de rest.
En wij?
Wij mogen in de Macro-Kosmos, ieder op Eigen Wijze, héél Intens Genieten van Alles wat reeds bij den beginne (in de Micro-Kosmos) getoverd werd ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Roos
Datum: 26 juni, 00u53
Reactie: Alvast bedankt

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: