Terug naar het overzicht

Naam: Samaya
Leeftijd: 31
Mijn wens

Mijn diepste verlangen is een diepgaande wezenlijke verbinding met een man van dezelfde facet van de diamant..waar het licht op dezelfde wijze in weerkaatst, elkaar werkelijk Zien.
Vanuit deze verbinding bouwen we samen een oude hoeve om tot een ontmoetingsplek om met elkaar te zijn, te delen.
Naam: Gerda Maria
Datum: 11 juni, 13u05
Reactie: Lieve Samaya,

Bedankt voor Jouw openhartige, leerrijke reactie via mijn wens-plekje.
Ik zal het nog meermaals met plezier herlezen want dit soort reacties 'dwingt' mij tot een diepgaandere introspectie van mezelf en daar ben ik dol op want net dát helpt mij om 'mezelf' en/of mijn positie in dit Wonderlijke Spel te h-erkennen.

Je vraagt me wat het is wat maakt dat mijn huidig dansje uit mooie adviezen bestaat.
Wel, ik zie "Het Leven" onder andere als een spel en binnen dat spel kan je er je eigen spookjes- of sprookjes-verhaal-lijn aan geven.
In het verleden fladderde ik 'zomaar' wat tussen de bedrijven van beiden door. Tenminste, zo voelde dat voor mij aan.
Ik begreep helemaal niet wat ik op deze wereld verloren had, behalve pijn en verdriet voelen omwille van hetgeen ik als onrechtvaardig aanvoelde.
Tot ik me op een gegeven moment Bewust werd dat ik mijn eigen verhaal-lijnen kon kiezen en ik merkte dat mijn leven min of meer begon te verlopen zoals IK het wenste.
Maar... ik week voortdurend af naar Drama en/of de Spookjes-verhaallijn.
Toen ontdekte ik me Bewuster moest blijven focussen op wat ik wél wilde én dat ik mijn Gedachte-Intenties kon verankeren door ze ergens op te schrijven.
Aanvankelijk deed ik dat gewoon voor mezelf via Gedichten en korte spreuken, doch gaandeweg werden dat songteksten en hele boek-teksten.
En toen ontdekte ik de vreugde van die teksten terug te kunnen lezen op een plaats waar Iedereen ze kon lezen en waar mensen er op konden reageren als ze dat wensten.
Zo leerde ik met 'kritiek' omgaan en zo merkte ik welke verhaallijn mij in mijn eigen kracht wist te behouden.

Je zou mijn adviezen als de Wek-Signalen en/of herinneringstekens op mijn eigen pad kunnen bekijken want.. elk advies dat je aan anderen geeft is tegelijk een advies aan jezelf.
Zo ben ik dat heel intens gaan ervaren sinds ik met dit Wensenboek in contact kwam.
Ik heb het er met Geert Kimpen ook al over gehad... dit Wensenboek is een héél krachtig Medium voor hen die er intensief gebruik van maken.
Via de zichtbaar geschreven wensen van anderen komen er ook onzichtbare boodschappen en/of Wek-signalen mee.
Door dan te reageren op die wens gaat er zich in mijn Brein 'iets' afspelen dat je kan vergelijken met het defragmenteren van een Computer.
Tijdens het schrijven, het herlezen en herschrijven van mijn reacties komen er allerlei bruikbare Inzichten en daardoor krijg ik Elke keer Opnieuw een overzicht van hetgeen ik “Het Perfect Ko(s)misch Plan/Script” ben gaan noemen.
Ik herlees ook vaak de Wensen van anderen vooraleer ik reageer.
Ik wacht met reageren tot ik voor mezelf begrepen heb 'waarom' net die Wens op dat moment verschijnt.
En elke keer past de openlijke of verborgen boodschap Perfect in mijn verhaal-lijn van dat moment.
Perfecte Synchronisatie dus.
Ik heb het gevoel dat via dit Wensboek een heel pak van mijn puzzelstukjes in de voor mij juiste formatie vallen en daarom maak ik zo veelvuldig gebruik van dit Wensenboek.
Vermits ik in re-incarnatie geloof zou je kunnen zeggen dat alle andere Wensen dan diegene onder de naam “Gerda Maria” verschijnen, Mijn 'oude' wensen uit Mijn vorige en/of andere levens zijn.
Je zou het 'droppen' van woorden kunnen vergelijken met het achterlaten van witte steentjes om de weg terug te vinden... wie deed dat ook alweer? Klein Duimpje? Of laat mijn Geheugen mij nu grandioos in de steek - haha.

Je vraagt ook of ik het IS helemaal kan ervaren?
Naar mijn gevoel heb ik het IS al meermaals ervaren, doch eerlijkheidshalve moet ik daaraan toevoegen dat ik dat op dit moment niet met grote zekerheid kan zeggen omdat ik geen referentiepunt heb om die ervaring aan te toetsen.
Wat... het is zoals jij zelf schrijft.
In hoeverre kunnen worden exact weergeven wat je ervaren hebt?
En in hoeverre worden woorden exact opgenomen zoals ze bedoeld zijn?

Vandaar mijn Bewuste en Intensieve Glimlach-Experimenten.
Ik heb elke keer opnieuw het gevoel dat ik het Zuiverst waarneem wanneer ik Glimlach;
Ik heb steeds opnieuw het gevoel dat ik het Zuiverst open sta voor Energie-Uitwisseling, van welke aard ook, als ik Glimlach.

En vermits we volgens mijn Win-Win-Visie Allemaal de Volle 100% Capaciteiten van een héél Universum IN ons hebben, ga ik ervan uit dat ELK van ons vroeg of laat, bij VOLLE Bewustzijn, elkaars positie kan/mag/zal/Moet innemen... waardoor er een soort Allesomvattend Weten ervaren wordt waarin woorden zich sneller dan de snelheid van het Zichtbare Licht verplaatsen zodat er geen sprake meer is van verlies van Exacte Intenties.

Dit soort Allesomvattende-Eenheids-Ervaringen heb ik reeds meermaals gehad tijdens mijn “Versnelde-Tijdzone-Reizen”... een fenomeen dat velen Uittreden noemen maar waarvan ik wel eens zeg dat het evengoed een INtreding kan zijn. Buiten is immers een uitvergrootte Reflectie van binnen. Zo ervaar ik het tenminste steeds Bewuster én Duidelijker.

Volgens mij kunnen wij als mens de IS of ZIJN-Ervaring versterken door ons Gezamenlijk in de Glimlach-Flow te begeven. Dat is ook wat ik steeds weer opnieuw ervaar wanneer ik meerdere mensen samen breng om Bewust Glimlachend op een Universele en/of Allesomvattende Liefdes-Intentie te focussen.

Ik wens Jou en Alle andere deelnemers aan dit vernuftige energie-spel "Het Leven" nog héél véél plezier tijdens de rondedansjes op 'Onze' Never-Ending Love-Story-Song!

Hoe kan ik Jou ooit Dankbaar genoeg zijn voor zovele Wijze Inzichten in Electronische Wensenboek-verpakking?

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria
Naam: Gerda Maria
Datum: 5 juni, 12u45
Reactie: Lieve Samaya,

Oeps je vraagt een man van "dezelfde" facet van de diamant waar bovendien het licht op "dezelfde" wijze in weerkaatst.... dat blijft dan die 'Onzichtbare' man die er al die tijd al was. De man die zich reeds al die tijd naar Jouw Wens "IN" Jou herenigt heeft.
Begrijp je wat ik bedoel?
Volgens mij komt die man pas tevoorschijn als je hem aangeeft dat hij ook wezenlijke "Verschillen" mag vertonen waarvan jij dan evenveel mag "Leren" Houden als van de gelijkenissen.

Want is het niet de Ultieme Kunst en/of een Fenomenale Uitdaging om van het "Anders Zijn van Anderen" te Leren om vervolgens op dezelfde Wijze van Jezelf te houden?
En om vandaaruit opnieuw van Anderen te Houden zoals je van jezelf houdt?
Kan een Mens een Zuiverdere Vorm van Liefde bereiken dan het 100% Gelijkwaardige Nut en/of de Noodzaak van dat “Anders Zijn” te Begrijpen om er vervolgens van te gaan Houden en ervan te Blijven Houden?

Waar zou een mens de moed en de kracht, om te STRALEN en Onvoorwaardelijk Lief te hebben, vandaan Blijven halen als er geen uitdagingen vanwege “verschillen” meer waren?
Denk je niet dat het saai zou worden als mensen enkel een gepaste reisgenoot zouden ien in diegene die alle facetten van “Het Leven” (of van de diamant) vanuit een zelfde Invalshoek zou benaderen? Oh ja, aanvankelijk is dat best leuk... maar wat als de gewenning komt?

Enfin, ik begrijp wel wat je bedoelt hoor... ik heb ooit dezelfde wens gehad als jij en héél soms steekt die nog wel eens de kop op als het "gezamenlijke doel" in mijn eigen ziels-relatie tijdelijk zoek is.
Maar eerlijk is eerlijk, ik zou op termijn die grote verschillen missen omdat de Vreugde van de overwinning op onszelf naar "NOG" smaakt van zodra we Alweer in staat zijn om Opnieuw Onvoorwaardelijk van die Oooh ZOoo Anders Zijnde Andere(n) te Houden.

Het geeft een Ongekende Kracht en het tovert een Onvoorstelbare Pracht wanneer je werkelijk leert te Houden van anderen zoals ze zijn... zonder hen voorwaarden op te leggen... zonder hen te willen doen gelijken op jezelf.

Dit is hoe ik "Het Leven" ben gaan ervaren nadat ik mijn persoonlijke Wensen heb bijgesteld.
Soms kan een "Andere" kijk op een zelfde man/mens/situatie een ongekende schoonheid naar boven brengen want... in wezen voldoet "Elke" man aan elke wens van de vrouw... het is een kwestie van zijn Talenten te willen/kunnen/durven Zien.

Want wát is voor Jou W”erkelijk Zien?”

Voor mij is dat de 100% Gelijkwaardigheid in elk Element van de Natuur h-erkennen.
Geen makkelijke opdracht die ik mezelf heb opgelegd maar WEL eentje die mij Elke Dag opnieuw de Onbeschrijflijke Vreugde van Eindeloze Dankbaarheid voor Alles & Iedereen schenkt, alsook de mogelijkheid biedt tot Totale Aanvaarding van "Alles wat is zoals het IS"

Hetgeen wij als mens keer op keer opnieuw moeten doen is...
Glimlachen en Diep in Onself kijken en opmerken waar Wij “Onze” Ideale Partner, Ons Onsterfelijk Kind, Onze Verborgen Talenten al die Tijd hebt verankerd.
Door te Glimlachen laten we dit Alles VRIJ en kunnen we SAMEN met Volle Teugen Genieten van de Wonderlijke Capriolen vanwege een herwonnen Vrijheid.

Ik wens Jou Eindeloze Vreugde-Momenten op Jouw Persoonlijke Ontdekkingsreis naar Alle facetten van Jezelf.
Ik wens Jou, net zoals mezelf en alle anderen, de Onaflaatbare Vreugde van het herontdekken van de Man, de Vrouw én het Kind in Jezelf... het herontdekken van de Potentie van een héél Universum binnen Jouw "Eigen-Wijze-ZIJN"

Bedankt om zoveel Wijsheid aan de Glimlach-zijde van Jouw letters te kleven.
Ze brengen Licht en Vreugde in "Ons" Wonderlijke Schouwspel dat "Het Leven" heet.

Vertrouw voortaan op de Universele Manifestatie-Pracht én Doe-Kracht van de GLIMLACH!
Je hebt geen flauw idee hoeveel Moois Jou én ons Allen nog te wachten staat!

Glimlach en laat je Vinden!
Glimlach en laat je Verrassen!
Glimlach en Vertrouw in de Perfectie van "Ons" Ko(s)misch Plan!
Glimlach als teken van Eindeloze Dankbaarheid en Totale Aanvaarding van "Alles wat is zoals het IS" en je zal door élk facet van "Het Leven" Verwend worden als nooit voorheen!

Ik Geniet vanop Glimlach-afstand met Volle Teugen mee van Jouw Wens-Verloop ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: