Wensenboek deelnemers / Participants

Archief

Schoonheid

Naam: S.
Leeftijd: 28
Mijn wens

is...onvoorwaardelijk van mezelf houden.
En ook wens ik op een wonder, dat mijn financiele schulden binnen korte tijd worden afbetaald.
Commentaar

Na de breuk van mijn 7 jarige relatie met de liefde van mijn leven, ben ik vrijwel direct ondoordacht verward en vol verdriet met een andere partner gaan samenwonen. Eigenlijk wil ik een tijd alleen zijn om mijn verdriet te verwerken en mezelf terug te vinden, maar door financiele omstandigheden (grote schulden) voel ik me gevangen en ben afhankelijk van mijn nieuwe partner bij wie ik twijfel...
Naam: S.B.
Plaats: Geel
Leeftijd: 16
Mijn wens

Mijn wens is om dit jaar te slagen,
dat kleine lettertje op je rapport beïnvloed heel je leven daarom vind ik het van belang om te slagen.
Naam: saartje
Mijn wens

te willen leven in een cirkel van liefde
om te delen met mensen om mij heen en daardoor de wereld een beetje meer leefbaar maken
SabineR Naam: SabineR
Plaats: Leiden
Leeftijd: 34
Mijn wens

Ik heb een bloeiende praktijk als kunstzinnig therapeute met kinderen en met volwassenen.
Commentaar

Ik ben een startende eigen ondernemer, al sinds 2003 kunstzinnig therapeut maar nu bezig met mijn eigen praktijk met kinderen en daarnaast mijn eigen praktijk voor volwassenen die 'vast' zitten in ontwikkeling. Ik geniet met volle teugen en wens dat er veel cliënten komen en dat ik veel mensen in hun hart mag raken en in beweging breng met mijn werk.
Sabrina Naam: Sabrina
Plaats: Sprang Capelle
Leeftijd: 42
Mijn wens

Ik ben Persoonlijk Begeleider en help mensen om meer tijd en rust voor zichzelf te creëren; verlichting van klachten te ervaren; optimistischer in het leven te staan; meer vreugde in de relatie te ervaren; meer te genieten van alle dingen om zich heen; meer rust in het leven te vinden; ondersteuning te bieden bij het begeleiden van de kinderen;etc. Mijn wens is om nog heel veel mensen te mogen helpen zichzelf te vinden. www.centrumvoormetta.nl
Sabrina Naam: Sabrina
Plaats: Venray
Leeftijd: 32
Mijn wens

Ik wens dat ik mag gaan groeien om mijn eigen praktijk te starten. Ik wil workshops geven voor volwassenen en kinderen op een creatieve manier en tevens coachen van kinderen en volwassenen op en creatieve manier.

Om je gezicht te zien gebruik je vaak een spiegel.

Om je ziel te zien een kunstwerk

Liefs sabrin
Naam: Sachawegens
Plaats: Hoogerheide
Leeftijd: 51
Mijn wens

Een gezond gewicht
Sam Naam: Sam
Plaats: Deurne
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wenst om mijn zielsverwant de echte liefde te vinden. Een vrouw voor wie ik veel kan betekenen. Dat wij elkaar steunen en elkaar goed kunnen aanvoelen, en toch ons zelfstandigheid kunnen bewaren.
Naam: Samaya
Leeftijd: 31
Mijn wens

Mijn diepste verlangen is een diepgaande wezenlijke verbinding met een man van dezelfde facet van de diamant..waar het licht op dezelfde wijze in weerkaatst, elkaar werkelijk Zien.
Vanuit deze verbinding bouwen we samen een oude hoeve om tot een ontmoetingsplek om met elkaar te zijn, te delen.
Naam: sammiejoe
Plaats: Enschede
Leeftijd: 29
Mijn wens

Ik wil wil graag een groot gezin en een stap verder in mijn loopbaan.
Commentaar

30-12 is de uitkomst van de genetische test. spannend want dat is toch wel een bepalend voor hoe we de toekomst in gaan en of mijn droom voor ons gezinnetje verwezenlijkt kan worden. En dat stapje verder in mijn loopbaan ben ik over in gesprek. Ze vinden dat ik meer ervaring moet op doen. Jammer dat ze me niet goed kennen want als ze zouden weten hoe ik zou werken dan zou hun beeld anders zijn. Maar goed, wie weet krijg ik de komende tijd kansen, het eerste begin heb ik nu iig gemaakt!
Sandra Naam: Sandra
Plaats: Doorwerth
Leeftijd: 52
Mijn wens

dat ze me nemen zoals ik ben. en niet zoals ze me willen zien. Ik ben de mensen zat die zeggen dat ze van je houden maar achter je rug om je zwart maken. Waar zijn die mensen die het werkelijk menen wat ze zeggen? Die werkelijk je vriend(in) willen zijn in alle facetten?
Naam: sandra
Leeftijd: 45
Mijn wens

Wij zij ernstig opzoek naar een oud boerderijtje of huisje met wat grond erbij om te huren(staat van t huis maakt niet uit wij willen t opknappen)
Mag ook voor tijdelijk zijn hoor!!
Wij moeten eigenlijk per 1 september t huis waar we wonen verlaten aangezien deze verkocht is door de eigenaar, met al onze dieren.
Dus ik hoop dat iemand iets weet wat leegstaat en wij zijn nu even niet plaatsgebonden!
Help aub anders gaat t niet goed komen voor mn beestjes(schapen,ponys ed.)ik wil ze niet kwijt raken!!!!!
Hoop snel op een reactie groetjes Sandra
Naam: Sandra
Plaats: België
Leeftijd: 43
Mijn wens

Een hele poos geleden heb ik de liefde van mijn leven ontmoet. Het is geen vaag gevoel, het leeft heel sterk bij me... toen en nu.
We zijn een jaar uit elkaar geweest, hij ontmoette intussen een andere dame, maar het "draadje" tussen hem en mij bleef ongebroken...
Mijn wens: zijn liefde opnieuw te mogen ervaren, enkel en alleen als zijn hart overtuigd vrij is.
Mijn liefde is hij nooit kwijt geweest.
Tweede wens: alle nodige rust en begrip vinden en behouden voor alle situaties die deze "toestand" omringen. Ik ben goed op weg, maar heb soms m'n goede en soms m'n minder goede dagen.
Wat er ook moge gebeuren: Liefde wens ik, voor mezelf én voor hem, zelfs al blijft het voor ons beiden apart.
Naam: sandra
Plaats: heino
Leeftijd: 42
Mijn wens

dat ik eindelijk eens mijn levensdoel, waarvoor ik naar de aarde gekomen ben , mag weten en hiermee verder te gaan.
Sandra Naam: Sandra
Plaats: Amersfoort
Leeftijd: 44
Mijn wens

Mijn wens is om het bedrijf dat ik dit jaar gestart ben tot het bedrijf te laten uitgroeien wat ik voor ogen heb. Dat betekent dat ik 100% kan werken op de manier die bij mij past en van daaruit voldoende financiële middelen kan realiseren om van te leven.
Verder zou ik graag dé man van mijn leven tegenkomen om samen een supermooie toekomst tegemoet te gaan. En als dat even kan over een jaar of 15 ergens in Zuid-Europa samen verder genieten en een beetje werken.
Naam: Sandra
Plaats: Meppel
Leeftijd: 32
Mijn wens

Mijn wens is om via een goed en betrouwbaar medium contact te hebben met mijn overleden moeder. Het feit dat zij na een operatie aan een hersentumor niet meer heeft kunnen praten tot aan haar overlijden, zorgt er bij mij voor dat haar overlijden heel erg onafgerond voelt. Het was vaak duidelijk te zien dat ze wat wilde zeggen, maar ze kon op geen enkele manier meer communiceren. Omdat dit de laatste jaren zo nu en dan toch weer een belangrijk punt blijkt te zijn wil ik er toch mee aan de slag. Want hierdoor kom ikzelf niet goed verder en ik blijf mij afvragen wat ze me nog wilde zeggen of vragen. Ik kom zo niet uit mijn "cirkeltje".
Ik hoop via deze weg iemand te vinden die mij hiermee zou kunnen helpen.
Naam: Sandra
Leeftijd: 46
Mijn wens

Ik wil het verhaal, die in mijn hoofd zit, transformeren tot een roman in boekvorm waar ik de tijd voor wil nemen en trots op kan zijn!
Sandra Gruisen Naam: Sandra Gruisen
Plaats: Sittard
Leeftijd: 50
Mijn wens

een huis met een ruime lichte praktijkruimte omgeven door een rustgevende bomentuin in Sittard e.o
Met Jin Shin Jyutsu en astrologie wil ik mensen behandelen c.q.coachen voor verlichting of herstel van ziekte/klachten zodat iemand weer kracht, vitaliteit en vertrouwen ontvangt om op zijn/haar beurt het gewenste leven/missie/droom te kunnen volgen.
Sandra Schoute Naam: Sandra Schoute
Plaats: Dessel
Leeftijd: 31 (bijna 32:)
Mijn wens

nog meer schrijven
Commentaar

Ergens in juni kwam Geert Kimpen op mijn hyves (netwerk zoals facebook & netlog)
Ik denk door andere schrijvers, lezers, het spirituele waar ik veel voor te vinden ben op hyves.
En zo kreeg ik ook een kortingsbon via mail voor het boek van 'Stap voor stap van wens naar werkelijkheid'
Natuurlijk nam ik daar gebruik van. Natuurlijk kon ik het niet laten om toen ergens rond 20juni meer boeken te kopen in de boekenwinkel.
En stap voor stap (soms kleine stapjes soms grote stappen) las ik zijn boek, vulde zoveel mogelijk ervan in. Ik hield een dagboek bij met een word document samen met de stappen naar mijn wens. Het is een heel mooi boek. Zo blijf ik bewust van de dingen hoe klein ook om zoveel mogelijk te genieten er positief mee om te gaan. (Net als de boeken van Dr. Wayne Dyer) vitamientjes voor de geest. En nu schrijf ik veel meer dan voordien (mijn wens) maar ook nog altijd heel bewust bezig met gezond te eten, regelmatig te sporten, nog meer lezen....
Verleden maand bestelde ik ook 'De Kabbalist' want ik wil meer lezen van Geert Kimpen. Normaal ging het 3 tot 5werkdagen duren.. het duurde een hele maand, net ik vandaag het wensenboek heb afgerond, kan ik de Kabbalist beginnen lezen.

ps de foto van mij is met de levensplant.. 'Dark Angel' euh alleen is het me niet gelukt om die plant te verzorgen (bloos)
Naam: sanne
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 20
Mijn wens

Ik wens
dat ik steeds die kriebels in mij mag voelen, die ik 'verliefd zijn op het leven' noem.
Dat ik alles wat ik heb geleerd over het leven, mensen en mezelf met anderen kan delen en zelf ook blijf geloven.
Ik wil heel graag nog meer leren over het leven en leren van andere mensen.
Ik zou heel graag mensen willen ontmoeten die dat geluk ook voelen of willen voelen. Ik wil graag iets voor mensen betekenen en samen liefde laten stromen en verspreiden.
Ik wil zonder bedenkingen en onzekerheid of schaamte, kunnen zijn wie ik wil zijn.
Ik wil een lieve, behulpzame, vrije en sterke vrouw zijn die haar dromen leeft, in plaats van haar leven te dromen.
En dat gun ik ieder mens.
Commentaar

Ik hoop dat er hier mensen zijn van wie ik mag leren...
Naam: Sanneanna
Plaats: Aldeboarn
Leeftijd: 28
Mijn wens

Ik wil de kabbalist verfilmen en regisseren
Naam: Santalaki
Plaats: Gereece Andros
Leeftijd: 58
Mijn wens

Mijn wens is dat de Refugees van Syrië het symbool worden van de nieuwe aarde. Dat dit verstoten volk een dorp toegewezen krijgt om een nieuw leven op te bouwen.Een dorp genaamd HOPE VALLEY waar ze in eigen voorziening kunnen leven. Landbouw en ambachten kunnen beoefenen. Waar ze veilig zijn om te genezen, waar ze op een nieuwe manier met de aarde en met elkaar leren omgaan. Als wij als lichtwerkers dit voor mekaar krijgen dan begint de nieuwe tijd. Dan gaan onze harten werkelijk open en maken we het verschil.
Naam: santiago
Plaats: friesland
Leeftijd: 43
Mijn wens

dat ik de vrouw mag tegenkomen die in dit leven voor mij voorbestemd is en de echte ware liefde en intimiteit mag meemaken.
Commentaar

ooit een liefdesrelatie meegemaakt met een zielsverwant en zou zo graag willen proeven van de echte liefde om het licht weer te zien en het hemelse gevoel.
Naam: Santiago
Mijn wens

Ik wens dat het tijdelijke contact voor de fantastische baan, die ik sinds twee maanden heb, straks wordt omgezet naar een vast dienstverband. Kan me geen plek voorstellen waar ik meer op mijn plek ben. Daarnaast ... (ik merk dat ik het heel moeilijk vind deze wens te formuleren) gun ik mezelf een stabiele man met humor naast me, met wie ik het leven - in al haar facetten - kan vieren.
Naam: Santos
Plaats: Lisboa
Leeftijd: 63
Mijn wens

Por dificuldades que tem a ver com a situação económica e social de Portugal, muitos empresários viram a sua vida destroçada. As dividas a bancos e fornecedores, as falências inerentes trazem muita angústia.Eu também fui apanhada nesta crise que embora global, em Portugal, Grécia, Espanha e Irlanda é muito grave.Desejo poder, pelos meios que o Universo saberá, poder cumprir com todas as pessoas que foram prejudicadas por este infurtunio que me aconteceu. Só quando eu tiver pago até ao ultimo centimo, serei uma pessoa livre e feliz.Este meu desejo não prejudica ninguém e tambem me favorece.
Naam: Sarah
Plaats: den haag
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ik ontmoet mijn soulmate om samen bergen te verzetten en onze gezamelijke kracht in te zetten voor al dat op ons pad komt!
Sariel Naam: Sariel
Plaats: sittard
Leeftijd: 32
Mijn wens

Dat iedereen ontwaakt uit de " oude wereld" en begint te leven in het hier en nu....
Naam: Saskia
Plaats: Waalwijk
Mijn wens

Geen materiele zaken, geen grootse dingen die gekocht kunnen worden... Wat ik wel wens is nog heel veel jaren het handje van mijn kinderen in de mijne. Mijn allergrootste wens, dat mijn 2 kinderen weer gezond zullen worden, zal helaas niet in vervulling gaan. Wel wens ik zo veel mogelijk kwaliteit van leven en dierbare momenten samen met elkaar. En ik wens dat er ooit een keer een medicijn tegen hun oneerlijke ziekte zal komen, mijn kinderen zullen er geen baat meer bij hebben maar we strijden door tegen deze rotziekte waar 70 % van de kinderen aan overlijdt...
Naam: saskia
Plaats: schoten, belgium
Leeftijd: 41
Mijn wens

Mijn wens is dat iedere mens,plant en dier het goed mag hebben,liefde mag kennen en financieel overvloed mag kennen.
Voor mezelf is dat laatste een zeer grote wens zodat ik onafhankelijk kan zijn, een eigen thuis kan maken waar iedereen welkom is en mijn hond rust kan vinden en dat ik mijn - speciaal- paard kan houden. Beroepshalve wens ik aan de slag te kunnen gaan met paarden, jonge paarden, probleempaarden en mensen/kinderen om op een paardvriedenlijke manier met hen te leren omgaan, werken en zichzelf te ontwikkelen ... en hier mezelf ruimschoots mee te kunnen onderhouden!

Veel liefs voor iedereen hier!

SAskia
Naam: Saskia Kruize
Plaats: Lochem
Leeftijd: 41
Mijn wens

dat de mensen nooit meer dieren eten.
Naam: Scarlett
Plaats: Bodegraven
Leeftijd: 50
Mijn wens

Dat mijn lief Michael Meijer maar veel mensen in zijn nieuwe Praktijk kan magnetiseren zodat een ieder weer zonder pijn of stress door het leven kan gaan :) !
Schrijfs_Els Naam: Schrijfs_Els
Plaats: Amstelveen
Leeftijd: tussen de 35 en 45
Mijn wens

Mijn wens is dat ´de mensheid´ zich in liefde verbindt.
Commentaar

Alle andere wensen worden wat mij betreft daarmee opgelost. De Mens is uit liefde voortgekomen, maar ergens onderweg is het misgegaan... Ik wens dat ieder in mag zien dat we in wezen één zijn. En dat er een stroming komt waarbij we meer op zoek gaan naar de overeenkomsten tussen religies en culturen, dan ons letterlijk blind staren op de verschillen. Als we dat eenmaal inzien, dan wordt het gebod ´heb je naaste lief´ niet meer dan logisch. Dan wordt haat -als lichaamsvreemde stof- vanzelf afgebroken.
Een wens die daarmee samenhangt: ik wens dat we op de eerstvolgende 11 september, 10 jaar na die vreselijke aanslag op de Twin Towers, meer stilstaan bij de harmonie tussen mensen. Het lijkt wel of de verschillen tussen de verschillende religies juist op die dag zich per keer scherper aftekenen. Het vraagt om een liefdevolle stem van vrede om al die slachtoffers op een waardige manier te momoreren. Hoe? Doordat ieder op die dag de intentie van vrede uitstraalt en ervoor bidt / mediteert/ pleit/ spreekt en uitstraalt. Ik wens dat iedereen zich daarbij aansluit!!
Naam: schrijvers4fun
Plaats: bladel
Leeftijd: 35
Mijn wens

Mijn allergrootste droom/wens moet toch wel zijn dat ik graag eigenaar zou willen zijn van een boekwinkel. Een boekwinkel waar men kan relaxen en waar uiteraard boeken gekocht kunnen worden. Met een uiteenlopende assortiment aan boeken. Daarnaast zou het een droom zijn om boeken aan huis te bezorgen. Met name voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om een bibliotheek of winkel te bezoeken. Motto: als de mensen niet naar de boeken kunnen komen, dan komen de boeken naar de mensen. Het is allemaal toekomstmuziek. Persoonlijk zie ik het nog niet gebeuren omdat ik mezelf niet als ondernemer zie. Maar zeg nooit nooit.
scorpion Naam: scorpion
Plaats: Apeldoorn
Leeftijd: 28
Mijn wens

Mijn grotste wens is denk ik die van ons allen als we diep naar binnen kijken.De wereld weer vervullen met liefde en genegenheid.Voor mezelf betekend dat oa erachter komen te herinneren waar we oorspronkelijk vandaan komen,wie we zijn en mogen zijn.

Heb de wijze woorden niet tot spreken..
Maar het allomvattende in mijn hart..
Daar bevind zich kennis..
Die ik niet weet..
Maar voel.

Scorpion
Commentaar

In lak'Ech
Naam: shafyaklein@hotmail.com
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens om mensen te ontmoeten die zich alien voelen op deze planeet. Die zich eenzaam voelen. Deze mensen wil ik helpen om in verbinding te komen met soortgenoten. Bewustmaken van hun innerlijke kwaliteiten en kracht. Bewustmaken van de heling van de natuur. Bewustmaken van de onzichtbare wereld.
Naam: Shar
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 34
Mijn wens

My wish is to love and be loved...to live an awesome exciting life doing what I love and that what I love makes a difference.
And I wish the same for you all :)
Naam: sharonvhest
Plaats: Wateringen
Leeftijd: 21
Mijn wens

Ik wil een stichting of buurthuis openen voor dans en muziek. Zelf kan ik niet zingen en bespeel ik geen instrumenten, maar ik hou heel erg van muziek en dans. Ik zou graag mensen verder willen helpen met hun passie, door ze de ruimte en de middelen te geven die zij nodig hebben om hun wens waar te maken.
Veel jongeren zijn momenteel bezig met muziek en dans, alleen is het moeilijk om hier verder in te komen (door financiele redenen, gebrek aan connecties, of omdat ze niet weten hoe?)Ook is het een leuke bezigheid voor jongeren die bijvoorbeeld geen hobby's hebben en weinig ambities. Ze zijn bezig met positieve dingen en niet met "hangen of problemen". Het is een win- win situatie, ik kan namelijk toch bezig zijn met muziek/ hulpverlening en de jongeren kunnen hun passies uitoefenen.
Mijn wens is eigenlijk dat ik ooit inzie hoe ik dit allemaal moet verwezenlijken, of iemand tegenkom die dit samen met mij zou willen opzetten.
Naam: Sheila
Plaats: Amersfoort
Leeftijd: 42
Mijn wens

tienjaar lang was mijn wens een kindje krijgen. Niet gelukt. Mijn grote liefde terugvinden. Niet gelukt. Mijn familie terugkrijgen. Niet gelukt. Dit alles is niet zo'n grote ramp als het lijkt, het bracht me op het oorspronkelijke doel waarvoor ik hier gekomen ben: een tehuis voor verloren kindjes en alleengelaten dieren opzetten. Daar wil ik de rest van mijn leven aan wijden. Alleen, ik heb nog niet de goede contacten, financiele middelen en .. ik kan alle tips en hulp gebruiken. Kun jij me iets meer vertellen hoor ik het heel graag! ps: het land maakt me niet uit, Of zuid amerika of Nepal.
Shimaira Naam: Shimaira
Plaats: Gorinchem
Leeftijd: 23
Mijn wens

It is my wish to finish the book I have been working on the past few years and to get it published. If that isn't a big enough wish, I'd love to see the story translated to a movie or an anime.
Commentaar

My work is freely available online: http://shimaira.deviantart.com
Shirley Naam: Shirley
Plaats: Almere
Leeftijd: 31
Mijn wens

Dat mijn zoontje van zijn diabetes afkomt, zonder operaties of een medische molen
Commentaar

Mijn 3-jarig zoontje heeft diabetes type 1, net als ik, ik wil niet dat hij door dezelfde dingen heen moet als ik, ik wil een diabetes vrij leven voor hem!
Naam: sia
Plaats: loppersum
Leeftijd: 50
Mijn wens

Dat ik het verleden in het verleden kan laten,zodat ik kan genieten van alles en iedereen in het nu.
Naam: sia
Plaats: loppersum
Leeftijd: 51
Mijn wens

Mijn wens was om het verleden in het verleden te kunnen laten zodat ik kan genieten van het nu,en dat gaat hartstikke goed.Mede door reactie s hier in het wensenboek,en een lief mens die op mijn pad kwam,iemand die van mij houdt. Zoveel gebeurt sinds ik mijn wens heb uigesproken.Had vorig jaar kanker ,en ook die periode kan ik loslaten ,het Leven zelf leert me om los te laten,als ik goed kijk.Dat ieders wens mag uitkomen,liefs sia
Sidonie Naam: Sidonie
Plaats: Dordrecht
Leeftijd: 56
Mijn wens

"May the long time Sun shine upon you,
All love surround you
and the pure Light within you,
guide your way home".
(Irish blessing)
Commentaar

Deze mantra heb ik voor het eerst gehoord via The Incredible String Band in de jaren 60, vorig jaar sprak onze (ex) National Mental Coach Wim de Bie het uit op televisie!
Naam: sietske
Plaats: gorredijk
Leeftijd: 27
Mijn wens

Ik wens dat ik spelbegeleider wordt. Hopelijk gaat mijn wens in vervulling dat er genoeg studenten (15st) zijn die de opleiding in utrecht willen volgen in januari. sietske
Naam: silvermoon
Plaats: bilthoven
Leeftijd: 42
Mijn wens

mijn wens is dat ik ,..mijzelf mag zijn en dat ik niet voor andere mooi hoef te doen dat ik ben.
ik wil ook dat de wereld zich mooier gaat voordoen,..hij wordt verpest van binnen ik doe mijn best om de wereld mooi te maken door veel onderweg op te ruimen door veel dingen op te rapen.
Naam: silvermoon
Plaats: bilthoven
Leeftijd: 43
Mijn wens

mijn wens is zeer 1 voudig, had de wens om de wereld mooi te houden maar ik weet ondertussen dat ik eerst aan me zelf moet werken om de wereld mooi te krijgen ,..heb vele wensen mijn ensen zijn 2 wensen eigenlijk mijn vader beter te leren begrijpen en begrijpen waarom zei mij opvoeden zoals ze het doen ik heb een beperking en zei helpen mij nog ekstra een beetje de goede richting op ik ben me ervan bewust dat ik zeer onzeker kan zijn en wil zekerder door curssus zelfbeeld at meer de goede richting op te kunnen gaan,..mijn wens is dan zelfvertrouwen te hebben ,..en toch er te voor staan waar ik voor sta spiritualiteit in mijn beleving ,..en niet uit balans te raken als anderen mij uit balans laten raken dat is mijn wens voor de toekomst een mondvol maar te doen,..en een blog over indie teschrijven om pappa meer teleren begrijpen
silvermoon en meer met m'n vader over indie te praten
Simba Naam: Simba
Leeftijd: 47
Mijn wens

Dat er maandag nog plaats is voor de schrijfweek....
simfrantzen Naam: simfrantzen
Plaats: Den Bosch
Leeftijd: 48
Mijn wens

Harmonie en liefde in al mijn relaties
overvloed ervaren zowel innerlijk als uiterlijk
financiele stabiliteit
innerlijke rust
onvoorwaardelijke liefde ervaren
een vrije en schone aarde
ieder mens op aarde klein of groot voeding rijkdom mag ervaren zowel innerlijk als uiterlijk
de mens op aarde leert van vorige ervaringen en zich bewust wordt van zijn handelen

o
sissykisses Naam: sissykisses
Plaats: ijmuiden
Leeftijd: 19
Mijn wens

Vanaf kinds af aan is het mijn grootste droom om bekend fotomodel te worden hoop dat die droom eindelijk werkelijkheid gaat worden groetjes sissy.
Commentaar

als er iemand een goed modellen bureau voor me weet laat het me weten via een mail sissy_kussies@hotmail.com alvast bedankt .
Naam: Sisterangel
Plaats: Heerlen
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens dat als ik in juni 2012 gediplomeerd verpleegkundige ben, ik ergens mag gaan werken, waar ik een team mag begeleiden zodat er warme liefdevolle zorg gegeven wordt aan de zorgvragers.
Naam: sjaan
Plaats: hapert
Leeftijd: 41
Mijn wens

Mijn wens is om het verleden eindelijk eens los te laten en mijn vriend het vertrouwen geven dat hij verdient. Hij is niet verantwoordelijk voor wat anderen hebben stukgemaakt, namelijk mijn zelfvertrouwen en het vertrouwen in 'trouw bijven'. Ik hou zielsveel van hem.
Naam: Sjeng
Leeftijd: 53
Mijn wens

Mijn wens is tevreden en gelukkig te zijn en met mij zo ook mijn gezin.
Naam: SK
Plaats: De Lier
Mijn wens

Ik WENS met heel mijn hart dat ik tot mijzelf mag blijven ontplooien tot mijn eigen IK. Dat ik met zelfvertrouwen, eigenwaarde en liefde door het leven mag blijven gaan. Dat ik het geduld heb om door te gaan op deze pad. Ik WENS met heel mijn hart dat mijn huwelijk weer op orde komt. Dat wij elkaar accepteren en van elkaar houden om wie we zijn. Ik WENS met heel mijn hart dat de zaak die ik onlangs geopend heb zal groeien en bloeien en dat ik hiermee mijn gezin kan onderhouden en ze alles kan geven wat zij begeren. Dit is wat ik wens.
Naam: Skyefire
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 26
Mijn wens

My wish is to live this life to the fullest, travel this world and make it a better place, and make many awesome friends!
Naam: soew
Plaats: Leidschendam
Leeftijd: 49
Mijn wens

Je kinderen28 dec, 10:43
Nu kan ik, net thuisgekomen van een lange nacht vol met leuke en bijzondere ontmoetingen, lieve mensen die je een warm hart toedragen, een mooie engelse tekst googlen. Maar schrijf iets op wat direct uit het hart komt. Onderweg met de laatste mix van een goede vriend op de achtergrond, kwam er een nieuw concept naar boven. Een nieuw concept die ik met ieder die dit leest wil delen. 1 x per jaar in de zomer, bvk op het strand, komt er een feestje van pakweg 2 a 3 uur, waarin kinderen de hoofdrol spelen. Zij mogen het verschil maken in deze wereld, waarin we ook met Touch het verschil willen maken, laten zien dat het niet uitmaakt wat je bent, hoe je eruit ziet, elk kind mag er zijn etc etc. In touch with your children is geboren. De trance/dancewereld heeft ons een hoop gebracht, maar we zijn er ook veel mee kwijtgeraakt. Het vertrouwen dat ouders er altijd voor hun kinderen kan en moet zijn. Dat is ons soms niet gelukt en dat zeg ik met tranen in mijn ogen. Daarom dit jaar, waar, wanneer en hoe dat weet ik nog niet, dat laat ik door kinderen bepalen, ga ik een Touchfeestje op de dag organiseren, waar onze muziek met zoveel mogelijk kinderen wordt gedeeld. Ooit bestaat nog steeds, zij bepalen de regie, de dresscode, de aankleding, zij weten het beste, zonder dat wie dat verder ook van een andere generatie mag beinvloeden. Wil je mij daarin helpen of heb je locatiesuggesties, laat het me weten. Ik ga Klaas (Santito) zo gek maken dat hij op dat feestje gaat draaien.

Een trotse vader van 2 superkinderen, misschien met een licht schuldgevoel, maar dit is het minste wat ouders voor hun kinderen kunnen doen. Samen dansen op de sound van Santito. Muziek wat ons verbindt, maar ook wat onze kinderen zo blij maakt, en dat willen ze graag met andere kinderen delen.
xx
www.touchevents.nl en we hebben jou nodig om mijn wens te verwezenlijken.
Naam: Sofie
Mijn wens

Mijn wens is dat ik hulp mag krijgen bij wat er nu speelt in mijn leven en dat ik het los mag laten.
Naam: Sofie
Mijn wens

1 dag zonder oordeel te leven.
Sofie Naam: Sofie
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ik wil mijn ouders vergeven en de moed vinden om te gaan schilderen en te dansen. Bovenal mijn oude gedragspatroon te veranderen. Daarnaast zou ik een ieder willen helpen om zijn doel in het leven te vinden.
Naam: Sofie
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 39
Mijn wens

Duidelijk communiceren ondanks pijn van anderen.
Naam: Solveig B.
Plaats: Middelharnis
Leeftijd: 66
Mijn wens

Mijn diepste wens is dat mijn kinderen na een
mooie reis naar Rome in september, op de motor, via de Alpen, weer veilig thuis komen!!!
Naam: solveigh
Plaats: heiloo
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik wens dat mijn zoon Rubben de stabiliteit hervindt na terugkomst van zijn seizoenswerk in de sneeuw. Hij moge datgene, studie of werk, vinden waaraan hij zich met voldoening en inspiratie aan kan wijden en zich zodoende kan vrijwaarden van ouders die hem pushen of moraliseren.
Commentaar

Ook ik wilde op deze leeftijd een ongebaande weg bewandelen en dat heeft maatschappelijk nogal wat achterstand opgeleverd; dat wil ik hem natuurlijk besparen..........
Naam: sonia
Plaats: lede
Leeftijd: 52
Mijn wens

Voor mijn dochter annick,wens ik het beste met haar carriere, dat haar wens mag uit komen en dat ze de 1 bent van Belgie. Dat ze samen met Michelien op het podium staat en alle ze twee hun doel bereiken.
Naam: sonia
Plaats: Mol
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn grootste wens is om al de negatieve en duistere gedachten uit mijn hoofd te kunnen bannen en voortaan positief in't leven te staan
Naam: sonia verstuyft
Leeftijd: 52
Mijn wens

Aan het universum, mijn hartewenswens is dat mijn 3 lieve kinderen,het geluk krijgen op gebied van relatie,liefde,werk,gezondheid, succes in al wat ze ondernemen,dat ze hun doelen kunnen bereiken naar de toekomst toe en dat dit zo blijft voor gans hun leven. Voor mezelf wens ik succes in mijn zakelijke onderneming, dat ik 6 boekingen mag hebben tegen eind april, dat ik op de palliatieve dienst mag terecht komen om te werken zodat ik deze mensen nog een beetje geluk en liefde kan schenken en dit voor de verlofperiode. In de relatie wens ik dat ik binnen 2 à 3 weken klaarheid heb,ik leg gans mijn ziel en al mijn liefde in deze hartewens.
Ik stuur liefde en licht naar de universum.
Naam: sonia verstuyft
Plaats: lede
Leeftijd: 52
Mijn wens

Mijn bestelling aan het universum, mijn grootste wensen zijn, dat ik groei binnen het GIVANIE team. Dat er nog boekingen bijkomen volgende week, ook nog voor april zodat ik de helikoptervlucht haal. Met dank aan mijn dochter Annick dat ze mij hier in steunt. Verder wil ik een betere gezondheid, dat er eindelijk eens klaarheid komt in mijn leven. Dat ik het oude allemaal kan loslaten, dat ik mij kan openstellen voor een nieuwe relatie met een lieve, leuke, spontane man. Ben nu allang genoeg ongelukkig het mag eens veranderen. Ik wil de oprechte liefde in mijn leven toelaten. Ik ben enorm gelukkig dat ik mijn wensen kan delen met de hele wereld en ik geloof er sterk in dat deze zulllen uitkomen. Met dank veel liefde en licht naar iedereen in het universum en ook op aarde.
Naam: sonia verstuyft
Plaats: lede
Leeftijd: 52
Mijn wens

aan het universum, mijn wens te delen met de wereld geeft mij kracht, ik wil spiritueel nog meer ontwikkelen, ik wil dat het universum mij begeleid in al mijn beslissingen, ik wil slagen voor het examen, ik wil de nodige centjes binnen de 14 dagen want ik wil een paar mensen helpen, ik wil nog 5 boekingen doen, voor work shopp te geven eind mei of juni zodat ik het etentje win voor 2 pers, ik wil overvloed voor alle mensen in heel de wereld, ik wil dat er eindelijk eens vrede komt op de aarde, ik wil dat op 28 mei alles goed verloopt en dat er 1 iemand speciaal voor mij aanwezig zal zijn met dank in liefde en licht
Naam: sonia verstuyft
Plaats: lede
Leeftijd: 52
Mijn wens

ik wens op 28 mei 2010 stralend weer, zonneschijn en geen wolkje aan de lucht. Op die dag treed mijn dochter annick in het huwelijk en zij is zelf een zonnetje dus verdient ze het dubbel en dik dat het zeer goed weer is. dank universum ik ben er van overtuigd dat je mijn wens zult vervullen
Commentaar

het is toch plezieriger met een beetje zon hé
Naam: Sonia Verstuyft
Mijn wens

Ik wens dat de relatie tussen mijn dochter en schoonzoon in orde komt. Ik vertrouw erop dat de liefde overwind en dat ze elkaar terug weer begrijpen. Ze zien elkaar heel graag maar de communicatie is een beetje stuk. Ik vertrouw erop dat alles terug in orde komt. Ik wens ook dat mijn gezondheid verbetert, Ik wens iedereen van heel de wereld veel geluk en voorspoed in hun leven. Ik wens dat ik nog een persoon tegen kom die er voor mij is en die een goede verstandhouding kan opbouwen met mijn kinderen. Iemand waar ik samen mooi en gelukkig oud kan mee worden. Ik stuur deze wensen in het heelal en vertrouw erop dat dat ze binnen de drie maanden uitkomen. Ik dank jullie in liefde en licht
Naam: sonja
Plaats: delft
Leeftijd: 53
Mijn wens

Wat ik wil/wens is een groot stuk grond in Hongarije (of ergens anders)van minimaal 1 hectare. Daarop wil ik eerst een huis voor mezelf bouwen: zelf ontwerpen en met eigen handen bouwen. Daarna wil ik dat mijn kinderen en kleinkinderen daar ook komen wonen. Allemaal helemaal zelfvoorzienend. Daarna wens ik dat al mijn andere geliefden en mensen die dat willen worden er ook komen wonen. Die kunnen dan ook een stukje grond naast mijn grond kopen en zo breidt het zich als een olievlek uit. In rust, vrede, harmonie en elkaar onderling geestelijk voedend. Elkaar verzorgend en ondersteunend. Zonder opgelegde hierachie, ik vrijheid. Kortom, ik wens het paradijs op aarde!
Sonja de Heer Naam: Sonja de Heer
Plaats: Amstelveen
Leeftijd: 41
Mijn wens

Een diepere verbondenheid met God voor meer innerlijke rust en gelukzaligheid, vreugde. Dan dit steeds meer uit te stralen en te delen met velen. een Lichtje te mogen zijn voor allen die dat nodighebben en kunnen gebruiken. De diepe wens om mijzelf te (h) erkennen in mijn zielsverwant en samen te delen, groeien, samenzijn, samen ervaren, samen genieten. iemand die dezelfde kant op kijkt met een zelfde levensdoel/missie. Meer expansie , draagvlak creeeren om door ons licht, vreugde, vrede het lichtje, passie etc in de anderen te ontsteken waardoor ieder zijn eigen kracht en pad/koers zal vinden. Anderen aanraken en zelf aangeraakt worden door God diep van binnen steeds weer. Uitbreken en het lef hebben Gods wegen te bewandelen , waar ik mag en kan dienen. Mijn vleugels uitslaan zonder angst. De moed hebben om mijzelf volledig nu te vertrouwen, in mijzelf te geloven, mijzelf te accepteren en onvoorwaardelijk lief te hebben.Mijn hart te durven volgen, mijn eigen koers, levendoel wat Gods plan is voor mij. Mijn wens om anderen mensen onvoorwaardelijk lief te hebben, te vergeven, te begrijpen, te omarmen en steeds dichterbij mijn eigen ziel, kern te komen en dit dan te aanvaarden. Leren loslaten en overgave steeds weer. Onderwijzen, inspireren, motiveren, het beste in mijzelf en in de ander naar boven te mogen halen voor meer vreugde, geluk, geloof , hoop, liefde, groei, wijsheid. Met veel humor en gezondheid.
Vooral kinderen (hooggevoelig)helpen met het onder woorden brengen van hun gevoelens. een stem geven aan wie ze zijn en wat zij zelf willen. Tevens dit voor hun ouders te mogen betekenen. het pad van vrijheid en vreugde te lopen. De hemel op aarde te mogen brengen en mogen ervaren alleen in stilte en met elkaar in alle verbondenheid. Een warme thuishaven met mijn partner en gezin te mogen zijn voor zij die liefde, aandacht en warmte missen in hun leven en van hun eigen koers af zijn. Ze helpen terug te zetten op hun eigen koers en hun eigen talent en passie in hun hart laten ontdekken en volgen. Een wens voor een prachtige plek, een huis aan het water waar alle vrede, liefde en geluk huist en heerst. Een veilig onderkomen en een eigen praktijk aan huis ( maar wel buitenshuis). Internationale reizen om het licht de hele wereld in te brengen samen met mijn zielsverwant in alle vertrouwen en passie. Wat God ook op ons Pad brengt het samen aan durven en uitbreiden van het web van licht, liefde, geloof, hoop, vertrouwen en wijsheid. Innerlijke kracht. Lezingen geven wereldwijd, spreken, onderwijzen, kinderen , ouders, mensen, leiders. Een goed voorbeeld en leider te mogen zijn op mijn unieke talent communicatie, motivatie, inspiratie en heldervoelend en wetendheid. Het nog meer open gaan van mijn spirituele gaven om deze in te mogen en kunnen zetten in het voordeel van de mensen, wereld, en mijzelf, gezin, partner, vrienden , familie, klanten etc. to make this world a better place. Het overbrengen van het hart, Gods hart. Mijn wens een langdurige (h)eerlijke relatie met mijn zielsverwant om ons gezamenlijke levendoel te realiseren in volle vreugde en geloof, liefde, hoop, passie, gezondheid en vertrouwen. De wereld te mogen vullen met onze vibraties van liefde,licht,humor, wijsheid. En tevens onze grenzen goed te bewaken en balans te houden in geven en ontvangen. Het fundament de verbinding met God , de basis voor alle relaties op aarde. Zelf gevuld blijven en in verbinding blijven staan met God om daarna onze goedgevulde kelken met elkaar en velen te delen uit diep respect, nederigheid en verwondering.
Naam: SonkeyBill
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 54
Mijn wens

Betaald werk dat ik inspirerend vind en waarmee ik het beste van mezelf kan delen met collega's met wie het klikt. In een esthetische en inspirerende omgeving samenwerken met gelijkgestemden. Ik weet dat het bestaat: heb dit in verleden al meegemaakt en mis het nu. Ben een gelukkig en blij mens die van het leven geniet en glimlach totdat ik naar mijn huidige baan moet...Naast mijn werk een heerlijk vervuld leven vol vreugde en kennis en wijsheid met fantastische mensen. O, ja, voor de kenners: Saturnus in 3e Huis Boogschutter naast Noordknoop buiten conjunctie in Radix dus de vraag is of dit juist mijn zelfgekozen rol is die ik speel?
Naam: SonkeyBill
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 54
Mijn wens

Is om anderen te laten delen en genieten van het mooie en waardevolle in mijn leven. De studie Kabbalah en de opleiding tot astroloog geven mij zoveel plezier en inzicht dat ik alles wat ik van Moeder Kosmos of de Universa of Matrix of G'd ontvang zou willen doorgeven en delen. Het leven is zo mooi en het paradijs is in het hier en nu. Dat geeft mij de overtuiging dat G'd, de Goddelijke Eerste Oorzaak een kunstenaar is die vol liefde naar haar schepping kijkt.
Naam: Sophia
Leeftijd: 52
Mijn wens

Ik wens voor mijzelf en mijn gezin een jaar waarin de geldproblemen eens weg zullen zijn, en weg blijven . Verder wens ik dat mijn man snel een goede auto in onze prijsklasse vindt. Ik wens dat ik alle achterstallige rekeningen in dit jaar nu eens kan aflossen, en nieuwe rekeningen gewoon kan betalen..
Commentaar

Geld maakt mij wel gelukkig!
Naam: Sophia
Leeftijd: 52
Mijn wens

Nu ik zelf hard aan het werk ben om mijn vorige wens uit te laten komen wil ik graag mensen naar mij toe trekken die net zo enthousiast zijn over mijn verkoopprodukt en dit ook willen gaan verkopen zodat er een echt team ontstaat. Daardoor groeit mijn inkomen maar ook van de nieuwe teamleden, die zich met veel positiviteit en enthousiasme in zetten om de verkoop te doen uitbreiden en te doen slagen. Heerlijk om zulke gemotiveerde mensen om mij heen te hebben, en heerlijk dat zij een stukje bijdragen aan mijn groei. Mijn wens is ook dat ik daardoor ook eens eindelijk uit de geldzorgen kom en ook eens gewoon lekker alles kan betalen wat nodig is en dan zelfs nog geld overhou voor leuke dingen! Verder wens ik enthousiaste mensen die graag gastvrouw willen zijn zodat ik bij hen thuis mijn mooie kaarsen kan presenteren en vandaaruit ook weer nieuwe gastvrouwen opstaan om hun huis beschikbaar te stellen en ook zelf te profiteren door de diverse aanbiedingen en gratis produkten die zij kunnen krijgen! Mijn wens is dan ook dat mensen in gaan zien dat het echt niets kost om een gezellig avondje thuis te creeren als ze de blokkade en negatieve gedachte over de zgn. "thuisparty's" nu eens los durven laten, en mij gewoon uitnodigen zodat zij meehelpen om mijn wens uit te laten komen.
Verder wens ik dat iedereen gelukkig en gezond is en de kans krijgt om datgene te doen waar het hart naartoe trekt!
Naam: Sophie
Mijn wens

mijn wens (al sinds ik een klein meisje was) is om actrice te worden.
Naam: Soraza
Plaats: Alkmaar
Leeftijd: 62 jaar
Mijn wens

Spirituele leraar ontmoeten,in de natuur gaan wonen en mijn boek uitgeven.
Naam: soulfood
Plaats: Antwerpen Belgie
Leeftijd: 53
Mijn wens

Een eigen sprookjeshuis heb ik al gevonden (aan de kust). Hier zou ik graag een gezellige inrichting aan willen geven waar mensen allerlei mooie meubels, bloemen, planten en koffie kunnen proeven en kopen. Ze mogen verdwalen in mijn tuin en eventueel workshops volgen : schilderen, een taal leren; je pad vinden enz.
Het enige wat me ontbreekt is startkapitaal. Ik wens me voldoende startkapitaal om mijn droom aan anderen visueel te maken, opdat zij zichzelf hier in kunnen verliezen/vinden
Soulmate Naam: Soulmate
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 29
Mijn wens

Mijn wens is dat ik met de diagnose Identiteitsproblematiek nu eindelijk verder kom in het leven ipv de staren met grote urbanus ogen naar een druk kruispunt..
Spiriaura Naam: Spiriaura
Plaats: Haarlem
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens is om via aura-en chakra readingen mensen te insprireren en verder te helpen in hun zelfontwikkeling. Het onbewuste bewust maken is mijn devies.
Naam: ssinghnl
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 53
Mijn wens

Mijn wens ik dat ik van binnen een sterk persoon wordt,liefdevol,krachtig en evenwichtig. Ik wil een inspiratiebron zijn voor mijn omgeving.Leuke en interessante mensen ontmoeten.En mijn wens is dat de wereld een beter plek wordt voor iedereen.
Naam: Stana
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 39
Mijn wens

-Kerst vieren met man en kinderen
-Go with the flow
-Zelfvertrouwen, geduld en vertrouwen
-Dat het goed gaat met de levenden en overledenen die me dierbaar zijn
Stana van Ginkel Naam: Stana van Ginkel
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 49
Mijn wens

Realiseren van een COPD gespecialiseerde zorg-en verpleeglocatie in Den Haag aan zee.
Stef de Beurs Naam: Stef de Beurs
Plaats: Hoorn
Leeftijd: 55
Mijn wens

Het is mijn wens dat mijn pas opgerichte Academie voor Communicatie & Leven, www.ACCL.nl een succes is en veel mensen zal opleiden, inspireren en ook motiveren tot persoonlijk ontwikkeling en het vinden/volgen van hun levensbestemming.
stella Naam: stella
Plaats: den haag
Leeftijd: 59
Mijn wens

Ik wil heel graag innerlijke rust vinden en gelukkig zijn met mezelf. Mijn beide kinderen weer te mogen zien. En mijn eigen bedrijf starten om mensen te begeleiden in hun bewustwordingsproces.
Naam: Stephanie
Plaats: Eindhoven, NL
Leeftijd: 39 jaar
Mijn wens

Ik ben dankbaar dat de liefde en het witte licht, die ik nu al een paar weken door mijn lijf voel stromen, steeds meer de ruimte pakt en uitstraalt in en naar alles en iedereen om me heen, wat zich vertaald in volop levensenergie in mij, en om me heen, en in compassievolle relaties die mij en anderen laten groeien.

Ook ben ik dankbaar dat we ons huisje, midden in een groot veldbloemen veld, met heerlijke sauna, zwemvijver, eigen moestuin, grote ontbijttafel voor alle weekend ontbijtjes met al onze kinderen en hun toekomstige partners en hun kinderen gecreëerd hebben.

En ik ben dankbaar dat we een stabiele basis van rust, veiligheid en harmonie voor 1 ieder in ons (samengestelde) gezin(sleven) gecreerd hebben, waarbij we allemaal helder onze grenzen weten aan te geven en elkaar volledig zien, voelen, horen en accepteren zoals we zijn en intens genieten van elkaars gezelschap.
Naam: StephanieW
Plaats: Eindhoven
Leeftijd: 11
Mijn wens

1. Dat ik op school overga naar groep 8 met goede cijfers
2. Dat ik mijn interzilver vrijrijden schaatstest haal voor 1 september zodat ik volgend seizoen aan de Nederlandse Kampioenschappen kunstrijden mag deelnemen.
3. Dat we geen oorlog meer kennen op deze aarde.
Naam: ster
Mijn wens

Ik wou dat ik genoeg zelfdisipline had af te vallen en mijn gewichtsverlies te houden.
Commentaar

Verstandelijk WEET ik het allemaal wel, maar het volhouden....
Naam: sterretje
Plaats: Geleen
Leeftijd: 46
Mijn wens

Dat mijn postcode loterij lot waar ik al trouw 20 jaar aan bij draag NU aan mij het geldprijs potje uitkeerdt van grootste jackpot prijs ooit. De rest vul ik zelf wel in
Commentaar

Geld is energie ,daar ik grootverbruiker ben van energie, heb ik veel nodig. :)
Naam: Steven
Plaats: Antwerpen
Leeftijd: 55
Mijn wens

Rust en stilte in mezelf, om zo liefde uit te stralen. Duidelijkheid in mijn leven. Tevredenheid. Geluk....
Stichtingvdm Naam: Stichtingvdm
Plaats: hoek
Leeftijd: 32
Mijn wens

Mijn wens is om de camping te kunnen kopen en zo mensen die langdurig ziek, onder de doelgroep minderbedeelden (uitkeringen, daklozen, en door ons nader te bepalen) een vakantie kunnen aanbieden om bij te kunnen tanken van alle dagelijkse sleur, stress en minder goede dingen. Ook willen wij hier instanties die kinderen opgenomen hebben voor tijdelijk of langdurig verblijf een vakantie aanbieden zodat ook die kinderen eens op vakantie kunnen.
hiervoor verwijs ik naar mijn website www.minderbedeelden.eu om te zien wat wij nog nodig hebben en welke acties wij al houden om dit geld bij elkaar te krijgen.
Naam: Stigma
Plaats: Destelbergen België
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wil mijn boek uitgeven "Liever zot dan zombie". Over de weg naar twee psychoses, gedwongen opnames, ervaringen in de psychiatrie, bedenkingen over medicatie, de manier waarop onze samenleving werkt en hoe het anders kan. Er staan ook liedjesteksten van mij in, die over onder andere deze onderwerpen handelen. Ik wil een bijdrage leveren aan een" nieuw" soort denken en samenleven. Ik wens te leven in een liefdevolle wereld. Voor iedereen! Stigma wordt mijn "artiestennaam", Eens de psychose voorbij is ben ik geen psychoot meer, maar het stigma steekt hier en daar wel eens de kop op.
Commentaar

Creatief ben ik wel, maar helemaal niet goed in administratie en techniek. Ik ben van plan beroep te doen op "Parisbooks" uitgeverij voor hulp. Alle tips en hulp zijn van harte welkom!
Naam: stijn
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn wens is om een boomhuttenpark op te starten waar mensen in de natuur tot rust kunnen komen (met voldoende financieel rendement voor mijn gezin). Mensen worden beter van vertoeven in de natuur, contact hebben met elkaar en tot rust kunnen komen in luxe aangevuld met spirituele behandelingen. Ik heb vorige maand voor de eerste keer het boekje 'stap voor stap' gelezen. Gisteren ben ik er opnieuw in begonnen en ben van plan alle stappen daadwerkelijk uit te voeren nu.
Naam: storit
Plaats: Terneuzen
Leeftijd: 35
Mijn wens

Ik wens een partner waar ik net zoveel om geef (van hou) als om Jeroen, maar die wel het leven samen met mij aan wil gaan. Een partner waar ik mee kan lachen en huilen, mijn dromen en ambities mee kan delen. Een partner die me steunt door dik en dun en die naast mijn -vurige- minnaar ook mjn allerbeste maatje is! Een partner die ik de liefde kan geven die ik me heb en die een goed en liefdevol rolmodel kan zijn voor Stijn en Jorit (mijn zoontjes) en die wellicht zelfs de vader kan worden van nog 1 of 2 van mijn kinderen. Een partner waarmee ik een gelijkwaardige, eerlijke, liefdevolle, passionele relatie aan kan gaan voor de rest van ons leven en waarbij we elkaar volledig aanvullen.
Commentaar

NB: Jeroen is mijn ex-lief, de liefde van mijn leven, in mijn ogen mijn zielsverwant. Lifde op het eerste gezicht van beide kanten, maar het benauwde hem teveel.. al na 4 weken.. Na het lefdesverdriet nu de wens om weer een partner te vinden waar ik hetzelfde mee heb, maar die wel zijn leven met me wil cq. durft te delen.
Naam: sundoor
Plaats: Cranendonck
Leeftijd: 47
Mijn wens

Dat mijn praktijk, te openen januari 2011, zo goed gaat lopen dat ik zelf kan voorzien in mijn levensonderhoud. Dat ik mag blijven leren, ontdekken en voelen. Ik open mij voor de liefde in welke vorm dan ook en nodig jou uit om daar in mee te delen.

Liefs,
Sundoor
Commentaar

Ik wens een ieder, licht, liefde en verbinding toe.
Naam: Sundoor
Plaats: Cranendonck
Leeftijd: 48
Mijn wens

Dat ik voor jou mijn gave mag inzetten. mijn gave vindt je op www.mimaro.nu
En dat wij samen ons licht en onze liefde over de wereld mogen laten schijnen.

Liefs, Sundoor
Commentaar

Laat zien, die gave van jou. Dat is nodig, we hebben jou nodig.
Naam: sundoor
Plaats: Maarheeze
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens is dat ik voor 10 juli helemaal zelfstandig mijn inkomsten uit mijn praktijk haal. (www.mimaro.nu) Ik ben hard op weg maar nu nog net wat harder, het laatste zetje. Ook zou ik (als ik dan toch zo bezig ben) graag mijn nieuwe levenspartner nu ontmoeten.

Harte groet en warme glimlach,
Anneke
Commentaar

Liefde en licht voor de wereld van toen, nu en de toekomst.
Naam: Sundoor
Plaats: Maarheeze
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens ( nou ja wens) ik GA met Geert mee naar praag samen met mijn nieuwe geliefde.
Commentaar

Leef, Geniet en speel in het paradijs dat aarde heet.
Naam: Sundoor
Plaats: Maarheeze
Leeftijd: 48
Mijn wens

Ik creëer nu met gemak een supergoedlopende praktijk met ruim voldoende cliënten om financieel zorgeloos en genietend door het leven te gaan.Groepen en 1 op 1 cliënten, ik zelf en samen met collega's de krachten bundelen. Voor NU & continu, voor 100%, op alle niveaus en in alle dimensies, permanent en volledig, met gratie, gemak en genot binnen de kortst mogelijke tijd. Dit of nog iets mooiers of beters. Laat maar komen/gebeuren ik ben er klaar voor.
Commentaar

Ik en jij, jij en ik, één zijn...........
Naam: sunnie
Plaats: Haarlem
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn wens is om in een nieuw, ruim, rustig appartement met bad en balkon te wonen met mooi uitzicht. Zodat ik me lekker kan bezighouden met yoga en mediteren thuis. Daar wil ik een aparte kamer voor inrichten. Met mooie beelden, kussens, lekker licht. Echt een plek om spiritueel bezig te zijn en weer even op te laden. Dit appartement helpt me ontspannen, door heerlijk in bad te gaan met heerlijke badolie, lekker te lezen op mijn balkon en daardoor meer buiten te zijn. Soms met vrienden op mijn balkon met een wijntje erbij en een goed gesprek. Of een keer lekker barbequen. Een mooi groen balkon met mooie planten. En verder een kamer voor mijn nichtje van 12 zodat ze haar eigen kamer heeft als ze bij komt logeren. Dat is voor dit moment mijn grootste wens.
Naam: sunnylaroo
Plaats: Hattem
Leeftijd: 45
Mijn wens

Een boek schrijven
Commentaar

ben al wel begonnen
Naam: Sunshine
Leeftijd: 31
Mijn wens

Mijn wens is om een succesvolle delicatessenwinkel te openen. Ik zal daar betaalbare maaltijden verkopen en ook andere lekkere spulletjes waar mensen thuis mee uit de voeten kunnen om zelf te maken of om van te genieten. Achterin deze winkel maak ik een ruimte waar ik met andere mensen kan koken, misschien zelfs een workshop kan geven.
Supersas Naam: Supersas
Plaats: Emmen
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wil heel graag een vaste baan voor 40 uur als receptioniste, telefoniste, administratief medewerkster, verkoopmedewerker, gastvrouw, ...
Ik voel me op en top gelukkig nu ik net gescheiden ben, maar voor het laatste stuk " op-en-top Supersas" zijn wil ik ook financieel weer op eigen benen staan!
SuperSuzy Naam: SuperSuzy
Plaats: Gouda
Leeftijd: 35
Mijn wens

Dun zijn als een fotomodel en licht door het leven gaan als eenvlinder.
Mooie dingen maken met tekst en beelden warmee ik mensen raak en aan het denken zet.
Gedachten en ervaringen uitwisselen.
Het unieke en het mooie in een mene op een unieke manier laten zijn.
EEN BEELD-EN TEKST BIOGRAFIE SCHRIJVEN EN EEN BOEK MAKEN MET TEKST EN ILLUSTRATIES.
Susan Naam: Susan
Plaats: Heemskerk
Leeftijd: 47
Mijn wens

Naast mijn gelukkige leven heb ik een wens:
Een gelukkige relatie hebben om mijn liefde te delen met een lieve man.
Commentaar

Beste Geert,
Erg bedankt voor je prachtige boek, de Kabbalist, die mij meer bewuster heeft gemaakt
en geholpen om met levenskracht verder te gaan.

Ik wil heel graag jouw lezing bij te wonen.
Warme groeten,
Susan
Naam: Susanne
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 35
Mijn wens

Mijn wens is dat ik in Twente of de Achterhoek woon, in een dorp of kleine stad. Dat ik daar een tuin tot mijn beschikking heb waar ik groente en kruiden in kan kweken. Het is een lichte goed onderhouden woning. Liefst met woonkeuken. Ik heb er een werkplaats waar ik zowel kan schilderen als een praktijk voor natuurcoaching kan runnen. Ik kan me daar verder ontwikkelen.
Commentaar

Als u zo'n lichte woning en/of werkplaats weet?! Alle tips zijn van harte welkom!!
Naam: Susanne
Plaats: Wijlre
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens voor 2015
Ik wil graag mens en dier begeleiden, motiveren, inspireren, om beter in het leven te staan via een baan en / of via mijn eigen EFT praktijk. Op deze manier zorg ik voor mijn eigen inkomen en ben ik dienstbaar aan de maatschappij.

Ik ben heel succesvol, van heinde en ver komen mensen naar me toe. Het bedrijfsleven toont ook interesse, zeker nadat ik al diverse bedrijven naar een hoger plan heb kunnen tillen en dus meer nettowinst heeft. Mond op mond reclame doet zijn werk en veel directeuren willen met me in zee. Doordat er veel geld voor mijn diensten geboden en betaald wordt en ik een provisie van de winst ontvang, kan ik die mensen die het financieel niet breed hebben, gratis begeleiden.

Al het geld dat ik uitgeef, stroomt met veel vriendjes naar me toe. De maatschappij heeft hier ook baat bij, want zodoende steun ik diverse ondernemers.

Ik wens verder dat iedereen vanuit liefde keuzes kan en mag maken.

Ik wens iedereen, dat je wens moge uitkomen.

Met warme en liefdevolle groet,

Susanne
Naam: suus
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 50
Mijn wens

Vrede, rust, kracht voor de mensen die het nodig hebben, fijne kerst voor ieder, werkgelegenheid, licht
Naam: suzan
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 36
Mijn wens

Ik wens dat ik als therapeut en als begeleidster van groepen, mensen kan inspireren, kan helpen met moeilijke vraagstukken, kan steunen in hun proces naar heelwording. En dat ik daarbij ook mijn eigen talenten kan ontwikkelen, mijn eigen groei stimuleer en dat ik in al deze dingen vervulling vind.
Naam: Suzan
Plaats: Almere
Leeftijd: nu nog 38
Mijn wens

Ik geloof in mijzelf.

Mijn wens is, dat er een secret miljonaire hier leest die met mij IN mij gelooft en mij kan helpen starten mijn werken de wereld in te helpen, die mij kan helpen iets op te starten wat mij alleen via officiële instanties niet lukt, wat nog moeilijker wordt dankzij dit nieuwe kabinet. Ik ben nu sinds kort een alleenstaande met een bijstandsuitkering met op mijn CV : 1992 tot heden full time moeder
Gemeente Almere kan mij alleen verwijzen naar vrijwilligerswerk en ik wil natuurlijk net al menigeen, gewoon terug geven aan de maatschappij door zelf te verdienen.
Ik geloof in mijzelf, ik geloof dat deuren open zullen gaan, maar dan moet ik in dit geval wel mijn wens kenbaar maken opdat er iemand is met vermogen, die mij kan helpen mijn wens waar te maken.

Dagenlang heb ik getwijfeld of ik deze wens hier op zou schrijven, ja, toch maar want ik geloof in mijzelf! En mijn kunnen, maar soms is er die helpende hand nodig, belangeloos, mijn wens is, dat ik deze persoon zal vinden, die in mij en mijn werk gelooft.

http://suzansutherland.exto.nl

Mocht hier nu die secret millionaire rondwaren en dit lezen, als U contact opneemt via mijn site of per mail hier, dan kan ik mijzelf nader verklaren, meer vraag ik niet. Een KANS.
suze Naam: suze
Plaats: Eefde
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn wens is het oprichten van een centrum waarin mensen voor een vast maandelijks bedrag kunnen komen om hun dromen vorm te leren geven. Er zijn allerlei dingen te doen, een schrijfkamer waarin je kunt werken aan je dagboek, je boek of kunt schrijven. Een atelier, een dojo, een meditatieruimte, een tuin en een moestuin. Er is een keuken, je kunt er altijd mee-eten. De plek heeft een vast ritme, waar je aan mee kunt doen. De jaarfessetn worden er gevierd, en je kunt er persoonlijke gesprekken voeren over hoe je je echte droom in het dagelijks leven vorm kunt geven. Daarnaast is er een drie-jarige training 'leerling van het leven' 'gezel van de samenleving' en 'persoonlijk meesterschap', waarin je stap voor stap werkt aan hoe je echt in verbinding met alles jezelf ten volle kunt laten zien.

Er zijn workshops die je mag volgen, en er zijn mensen die je steunen. Er is een bibliiotheek waar je kunt lezen, en je mag er zijn, en de tijd nemen, en leren verbinden terwijl je ontdekt hoe je dat in de buitenwereld kunt doen.

Suze
Svati Naam: Svati
Plaats: Maasdijk
Leeftijd: 62
Mijn wens

Wij hebben een vogelopvang voor huis-, binnen- en volièrevogels en mijn wens is dat mensen die - om welke redenen dan ook - hun vogels niet meer kunnen houden, ze bij ons afgeven. Wij zijn geen HANDEL, maar genieten dagelijks van onze vogels. Wij nemen hen GRATIS op. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Breng de vogels wel in hun eigen kooi, want dat is hun vertrouwde omgeving.
Ook hebben wij vogels kunnen herplaatsen bij mensen die er goed voor zorgen en die ze veel liefde geven.
Mijn wens is dat wij als vogelopvang door jullie worden opgemerkt. Je kunt alles over ons vinden in http://hebo.punt.nl
Wij helpen als dit nodig is.
Svati Naam: Svati
Plaats: Maasdijk
Leeftijd: 62
Mijn wens

Mijn wens is verdraagzaamheid ten opzichte van elkaar. Ik merk steeds meer dat mensen alleen maar voor zichzelf leven en er zoveel moois aan hen voorbij gaat doordat ze gericht zijn op status en materiële welvaart. Hoe staat het met hun geestelijk inzicht? Dat is zoveel mooier. Als we dat ook inzien is mijn wens vervuld!
Naam: Swami Kalikamba
Mijn wens

Lieve Geert,

Ik heb al jouw boeken en je weet ik ben een fan van je.
Ik hoop dat je ook mijn fan zult worden...!
En dat je mee gaat met je hele gezin met mijn club naar India!
Ik heb wensen gedaan in jouw boek...
Ik ben benieuwd of al mijn wensen mogen uitkomen...
1. Zingen met orkest Andre Rieu!
2.Mijn nieuwe cd project o.k.
3.Optredens in India en de hele wereld
4.Optredens in Nederland
5.Dat mijn Tweelingbroer/Grote Liefde nu eindelijk eens met me samen zingt, ik heb hem ontmoet in 1993 maar hij heeft om de een of andere reden angst om met mij te gaan optreden, ik zing wel in zijn voorprogramma maar daar heb ik nu genoeg van!
En trouwen durft ie ook niet!!!

Ik laat het je weten als al mijn wensen zijn uitgekomen!
Naam: Sylvester
Leeftijd: 34
Mijn wens

Mijn wens is mijn levensmissie. Mijn missie van dit leven in het hier en nu is mijn ontwaken in volle vermogens. Terugkomst. Oorspronkelijke zelf. Bewustzijn. Gewaarzijn. Geavanceerd. Groots. Mijn ware zelf kunnen Zijn, mijn persoonlijkheden en delen van mezelf kunnen aanschouwen. Upgrade van mijn herinneringen. Zelfmeesterschap beleven. Heel zijn. Eenheid ervaren. Onvoorwaardelijke liefde belichamen. Werkelijke vrijheid beleven en ervaren. Eén zijn met mijn scheppingskracht. Mezelf vrijmaken. Vrede kunnen ervaren en een rode draad van harmonieus Zijn belichamen. En hierdoor een doener worden. Een moeiteloze vreugdevolle creator. De angsten op mijn pad doorbreken, doorhééngaan, transformeren. Positieve levensbrengende vibraties en sensaties ervaren in mijn lichaam. Met dit Zijn in levensbehoefte en onderhoud voorzien. Deze wereld dienen en andere wezens aan'raken', verbinden, voelen.
Naam: Sylvia
Leeftijd: 50
Mijn wens

Mijn grootste wens op dit moment is dat de momentele problemen rond de aankoop van mijn nieuw huis opgelost worden en ik daar kan gaan wonen zoals voorzien.
Naam: sylvia
Plaats: limburg
Leeftijd: 55
Mijn wens

Mag ik nu a.u.b. mijn weg, mijn opdracht, mijn passie in dit leven vinden en mij ontplooien. Nu ben ik er klaar voor 
Mag ik mijn eigen succeslvolle praktijk, een center voor ontmoeting en inzicht openen, warmee wij samen mogen vreugde, geluk en lifde, power en rust aan de mensen geven.
Mag ik a.u.b de sleutel daartoe ontvangen – heel hartelijk bedankt.
Naam: sylvia
Plaats: limburg
Leeftijd: 55
Mijn wens

heel, heel hartelijk bedankt. Geen week geleden heb ik mijn wens uitgesproken en hij is al vervuld :-) ik mocht mijn sleutel ontvangen, nu weet ik welke weg de mijne is - geweldig - ik voel mij als champagner :-)))) in diepe, innige dankbaarheid, sylvia.
Sylvia Naam: Sylvia
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 52
Mijn wens

Goede psychologische thrillers, maar ook non-fictie te gaan schrijven.
Echt boeken die ertoe doen! En hopelijk worden er een paar verfilmd!
Sylvia Naam: Sylvia
Plaats: Venray
Leeftijd: 35
Mijn wens

Ik wens dat mijn man en ik weer een man vrouw verhouding krijgen ipv een broer zus relatie.. en dit geluk bezegeld mag worden met een gezond broertje en/of zusje voor ons lieve zoontje.
Sylvie Naam: Sylvie
Plaats: bij amersfoort
Leeftijd: 41
Mijn wens

ik wil genezing van mijn pijn in mijn lichaam.
Naam: symforosa
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 48
Mijn wens

dat elke individu zo bewust leeft dat het goddelijke zich welkom voelt in deze wereld en wij onszelf ook welkom voelen op deze planeet
Naam: synthese
Plaats: oegstgeest
Leeftijd: 55
Mijn wens

Dat ik dit jaar een geitnereseerde investeerder mag vinden om mijn winkeltje in kristallen te kunnen realiseren, en ik daarmee een bijdrage aan de wereld mag leveren. En misschien iemand vinden waarmee ik met plezier, liefde en vertrouwen, deze winkel mag vorm geven.
Naam: synthese
Plaats: Oegstgeest
Leeftijd: 55
Mijn wens

Dat ik naast een investeerder voor mijn winkel in kristallen ook een zielemaatje mag vinden een waar ik mij veilig en geaccepeerd voel en die ik durf teoe te laten.
Daarnaast wens ik dat het met mijn twee kinderennu eindelijk eens goed kan komen, en dat zei vrij van mijn verleden en pijn hun eigen toekomstvorm kunnen geven vanuit hun hart en met een nieuwe blik en vertrouwen naar mij toe.
Commentaar

Dat ik met al deze wensen toch kan en mag blijven genieten van alles wat ik nu ervaar.
zonder teveel met morgen of gisteren bezig te zijn
Naam: Synthese
Plaats: Oestgeest
Leeftijd: 55
Mijn wens

Geweldig,
Alle wensen zijn ervuld en ingewilligd van alle mensen op deze site,
Ik heb een investeerder gevonden die het leuk vind om mij belangenloos te helpen mijn winkeltje in kristallen te doen slagen. Ik krijg genoeg geld, zodat ik de tijd heb om het succesvol te doen worden.
En ik durf erin te stappen want het voelt goed en vertrouwd.
Mijn zielematje is aan komen bellen en ik herkende hem gelijk, wij nemen de tijd voor alles.
En met mijn kinderen gaat het nu voorspoedig, wij kunnen in vertrouwen en met plezier bij elkaar zijn en elkaar steunen als dat nodig is.
Liefde stroomt nu moeiteloos door ons leven.
Het verleden is geweest, wij richten ons op het nu waarin alles op zijn plaats valt.
Commentaar

Alles wat wij nodig heben is er al
szabor Naam: szabor
Plaats: Gouda
Leeftijd: 54
Mijn wens

Samen met mijn Grote Liefde, Love Of My Life, waarmee ik op 21 juni 2010 ga trouwen, het Liefdespad mag blijven bewandelen, 'till the end of time. En dat we Samen de Liefde en het Licht uitstralen naar anderen.

TOP

Delen: