Terug naar het overzicht

Naam: Frank
Plaats: Zwolle
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik wens dat ik het wezenlijke in mezelf weet (terug) te vinden en het in alles daadwerkelijk te zijn, voor mezelf, mijn dierbaren, mijn vrienden en vriendinnen, mijn kennissen en bekenden en mijn onbekenden.
Naam: Huub Fest
Datum: 9 augustus, 14u37
Reactie: Lieve Frank,
Je vindt jezelf zéker terug als jij jouw intuitie volgt. Volg jouw hart, dan komt al;les goed. Je zult versteld van jezelf staan dat je zóveel kan bereiken. Nu je deze wens neerschrijft ben je al bezig jouw wezenlijke ZELF terug te vinden. Heel veel sterkte, liefde en licht toegewenst op je zoektocht.
groetjes
Huub
Naam: Frank
Datum: 10 augustus, 11u27
Reactie: Lieve Huub,
dank je voor je reactie op mijn wens. Het geeft mij een goed en vertrouwenwekkend gevoel. Maar, tegelijkertijd word ik er ook onzeker van, want wat is mijn intuïtie? De reden van mijn wens is het feit dat ik het me zelf van jongs af aan aangeleerd heb om mijn eigen intuïtie en gevoel 'uit te schakelen' ten behoeve van anderen: "Als zij het maar naar hun zin hebben, dan heb ik dat ook." Na al die jaren lijkt het zo moeilijk en eng om weer meer naar jezelf te luisteren... Ik ben me dit al langere tijd bewust, het heeft me op zo veel vlakken al zo veel gekost en dat doet het nog. En toch lijkt het aangenamer en veiliger om in dit patroon te blijven dan er uit te breken en op eigen (en niet op die van andere) kompas te gaan varen. Tegelijkertijd maakt de situatie van nu, welke ik als heel instabiel en onveilig ervaar, het bijna noodzakelijk om de keuze te maken: ga ik er aan onderdoor, of durf ik er nu eindelijk echt eens wat aan te gaan doen. Natuurlijk is er die innerlijke kracht (is deze mijn intuïtie?) die je gaande houdt, maar die komt mij vooralsnog als m'n automatische piloot voor, iets waar ik onderhand 'allergisch' voor geworden ben (zo lijkt alles zo'n moeten). Ik wil zo graag acteren vanuit mijn ware ik om er niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen er echt te zijn, iets wat in mijn oorspronkelijke wens ("als zij het naar hun zin hebben, dan heb ik dat ook") besloten lag/ligt. Vriendelijke groet, Frank
Naam: Gerda Maria
Datum: 11 augustus, 15u27
Reactie: Lieve Frank,

Geloof me, ook met Jouw onzekerheid en de rest van Jouw Wondermooie Wensen komt het binnen afzienbare tijd helemaal goed.
Nog mooier dan jij nu voor mogelijk houdt.
Je bent in Fantastisch Inspirerend gezelschap in dit Wonderlijke Wensenboek van Geert Kimpen.

Persoonlijk gebruik ik de Glimlach als kompas, barometer, navigator, neutrale scheidsrechter of bemiddelaar enz... tijdens mijn Experimentele doortocht op deze Aarde.
Alles waar ik mijn Glimlach bij verlies wijkt af van mijn zuivere Intuïtie of mijn zuivere Informatie-bron ter vervolmaking van mijn persoonlijke Levensmissie.
Ik focus me dagelijks steeds Bewuster op de Glimlach om alzo heel zuiver te kunnen waarnemen welke elementen bij mijn droom passen en welke bij anderen.
Zo help ik niet enkel mezelf om orde te scheppen in de voorbestemde chaos maar zo help ik tegelijk ook anderen om sneller hun directe/zuivere contact met onze gezamenlijke Informatieve Krachtbron te bekomen.

Soms denken mensen dat ze geen missie hebben of dat voor hen het ware Geluk niet is weg gelegd.
Gelukkig is er voor IEDEREEN een overvloed aan herkansingen om vooralsnog het MAXIMUM uit zichzelf, de anderen en de totaliteit van “Het Leven” te halen.

Ik heb voor mezelf een ludiek Glimlach-f-Luister-Code-schriftje samengesteld waarin ik zaken heb genoteerd die mij spelenderwijs weer héél dicht bij mezelf en mijn missie hebben gebracht.
Indien je er graag een gratis exemplaar van ontvangt dan kan/mag je me mailen.
Ik hou er ook een website en een blog op na.
Ik reageer ook heel Bewust op anderen hun wensen om hen moreel te steunen en ik plaats ook op niet spiritueel getinte websites ludieke boodschappen.
Ik doe dat enerzijds om mezelf Bewust te houden van mijn persoonlijke LIEFDES-Missie en anderzijds kunnen anderen er bruikbare elementen uithalen voor de vervolmaking van hun eigen Succes-puzzel.
Bovendien zijn er op die manier meer mensen die mij helpen om in de Smile-Flow te blijven want... zo gaat dat nu eenmaal met mensen, als je éénmaal afwijkt van een pad dat je ook aan hen als optimaal hebt voorgesteld dan zijn ze er als de kippen bij als je er zelf even niet in slaagt om je daar aan te houden.
Heerlijk vind ik dat want... enerzijds hebben ze mijn Glimlach-boodschap onthouden en anderzijds ben ik weer sneller in de Glimlach-Flow.

Dus wat jij ook als JOUW persoonlijke missie herkent, Zorg dat je het aan de GROTE klok hangt zodat anderen jou beter kunnen begrijpen en steunen op morele of andere wijze.
Hoe opener we zijn wat betreft hetgeen we écht willen of voelen, hoe duidelijker we elkaar zichtbaar en onzichtbaar kunnen briefen en des te sneller kan er oplossingsgericht gehandeld worden.

Ik garandeer ook Jou een ongelooflijk Goed Gevoel én Succes wanneer ook Jij consequenter en Bewuster mét de GLIMLACH aan de slag gaat.
Glimlachen activeert namelijk ons vermogen terug te VERTROUWEN in onszelf, de anderen en de totaliteit van “Het Leven” dat volgens een Perfect Ko(s)misch Plan verloopt.

We ervaren EXACT wat we MOETEN ervaren om weer de beste vorm van onszelf te herkennen en te outen.

Bedankt voor Jouw openhartigheid en Jouw prachtige Intenties.
Mogen ook Jouw dromen weldra op wonderlijke, duidelijk waarneembare wijze tot Leven komen.
Het is ook Jou van HARTE gegund!

Wherever You Go.... Go with the SMILE-Flow ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: