Wensenboek deelnemers / Participants

Archief

First you fake it, then you make it

fajalobi Naam: fajalobi
Mijn wens

Voor NU is mijn passie volgen, mij verder specialiseren in het healen, begeleiden en coachen van mensen die belast zijn vanuit hun culterele achtergrond en daar geen weg of raad mee weten.
Commentaar

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is als je onwetend in aanraking komt met je culturele balast.
Naam: Fakkel
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 33
Mijn wens

Dat we van ons zelf gaan houden. Hierdoor zijn we in staat om van een ander te houden.

Mijn wens is dat alle mensen weer van elkaar houden.

Liefde is het antwoord
Naam: Famke
Leeftijd: 67
Mijn wens

Ik wens vanuit heel mijn hart dat ik kan accepteren dat mijn uitzaaien misschien niet zijn uitgeroeid door de chemo.
Naam: Farisa
Leeftijd: 37
Mijn wens

Mijn wens is dat ik dit jaar mijn praktijk voor moeder en kind kan opstarten en dat het zeer succesvol wordt.
farisa Naam: farisa
Plaats: Etten-Leur
Leeftijd: 43
Mijn wens

Vandaag op mijn verjaardag wens ik dat al mijn dromen dit jaar uit komen. En dat ik veel vrouwen mag gaan helpen tijdens mijn reizen in Spanje en Nederland.
Naam: faye
Plaats: lelystad
Leeftijd: 42
Mijn wens

Samen zijn en samen werken met de liefde van mijn leven.
Naam: Fátima
Plaats: Vila Nova de Gaia, PORTUGAL
Leeftijd: 51
Mijn wens

Quero sentir-me em paz, sentir-me tranquila, confiante e feliz com o processo da vida. Quero ser independente e sentir que ninguém depende de mim, apenas aquela dependência saudável da amizade, do amor e da fraternidade. Desejo ver a minha filha feliz e realizada. Os meus familiares mais próximos viverem dignamente. Sentir-me livre para fazer algo que me dê prazer. Sentir-me útil ao mundo. Viver numa casa bonita, com luz, em contacto com a Natureza.
Naam: Felster
Plaats: Scheemda
Leeftijd: 43
Mijn wens

Een succes te maken van Forever en mensen vinden die dat ook willen, en zo een meer dan gemiddeld inkomen opbouwen in liefde en gezondheid.
Femke Naam: Femke
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 35
Mijn wens

De coherente biofotonen therapie wereldwijd maken zodat iedereen de mogelijkheid kan ervaren van een gezond leven, zodat die mensen op hun manier weer verschil kunnen maken voor anderen.
Commentaar

Dit is helemaal waar ik voor ga en sta, zodat ik volgend jaar mijn vaste baan kan opgeven zodat ik full-time een wereldwijde Biofotonen-therapeut kan zijn.
Naam: femke82
Plaats: Langeraar
Leeftijd: 29
Mijn wens

Ik wil fotografe worden en mijn schilderijen verkopen. op zo'n manier dat ik nog veel tijd aan mijn moeder kan besteden maar wel genoeg werk heb om makkelijk rond te kunnen komen samen met mijn vriend. eventueel ook meubeltjes opknappen en verkopen samen met mijn moeder.
Fhertogs Naam: Fhertogs
Plaats: Soerendonk
Leeftijd: 51
Mijn wens

Ik wil mijn zelf bedachte spel: het regenboogspel De Parel op de markt brengen, zodat zoveel mogelijk mensen de vruchten van het spel kunnen plukken. Om het spel te realiseren investeer ik talent, energie, tijd en geld. Ik kijk ernaar uit om het spel met opdrachten te kunnen introduceren en delen met mensen die met kinderen werken. Het spel helpt kinderen uit te groeien tot de beste vorm van zichzelf en te genieten.
Naam: Fira
Plaats: België
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik zou heel graag een boek schrijven (fictie met autobiografische fundamenten) dat mensen kan ontroeren en aangrijpen over een thema waarin velen (h)erkenning zullen/kunnen vinden over een erg miskend thema : 'verlies en onverwerkte rouw door oudervervreemding naar aanleiding van vechtscheiding'
Naam: Fisherking
Plaats: Almere
Leeftijd: 35
Mijn wens

Ik wil heel graag een nieuwe baan bij een leuk bedrijf waarin ik kan werken in de combinatie van Trainer, Coach en HRD adviseur.
Naam: fleur
Plaats: hasselt
Leeftijd: 43
Mijn wens

ik wil graag mensen in nood helpen. Ik heb vroeger gedroomd om ontwikkelingshelpster te worden maar na zoveel jaar huwelijk en twee pracht kinderen wil ik nu werken voor dingen die me diep raken. Misschien dat ik terug vrijwilligerswerk moet doen of eindelijk me kandidaat stellen als adoptiegezin.
Naam: Fleur Yasmine
Plaats: Nederland
Leeftijd: 43
Mijn wens

samen,vrijheid,respect,geven,nemen,delen,vasthouden en loslaten,voelen,weten en dan beseffen dat ik niets meer te wensen heb...
Naam: Flo0rtje
Plaats: Helmond
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik weet wat ik wil worden. Ik wil een soort van wandelende coach worden voor mensen. Iemand die een stukje in hun leven mee loopt op het moment dat het voor hen moeilijk is. Zowel voor volwassen als kinderen. Vroeger was ik een meeloper maar was het doel daarvan om erbij te horen. Het doel nu is: erbij zijn. Een meeloopSTER :-) luisteren en dan in gesprek gaan met hen. niet als psycholoog maar als Floortje!
Flojo Naam: Flojo
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 50
Mijn wens

Lieve mensenwereld....
Ik wil Beheerder worden van een landgoed, met flink veel werk wat verzet moet worden binnen, maar vooral buiten in de tuinen en het bosgebied.
Ik wil fysiek inspannend werk leveren en in de natuurlijke omgeving opgaan, mezelf verliezen.'s Avonds voldaan huiswaarts keren of misschien op het landgoed verblijven?
Ik zorg graag voor mijn omgeving, welke dat ook is. Ik houd graag in stand en voor ons nageslacht blijvend beschikbaar.
Ik wil de geneeskruidentuin kunnen beheren en voor mensen toegankelijk en uitnodigend maken.
Mijn vakmanschap als therapeut op een Nieuwe Wijze inzetten!
En dan ook nog het liefst in de buurt van Arnhem of de Achterhoek zeker?
Commentaar

Ik bevind me als natuurgeneeskundig therapeut momenteel in "niemandsland": ik wil/kan niet blijven werken waar ik nu werk. Ik ZIT de hele dag BINNEN. Ik heb nog niets NIEUWS.Ben herstellende van een burn- out. Op deze afgebrande grond kan weer iets Nieuws groeien...
Floor Naam: Floor
Plaats: N.D.d'Orient, Frankrijk
Leeftijd: 52
Mijn wens

Mijn hartewens is dat "la Fleur d'Orient" eindelijk écht gaat floreren voor groot en klein; een oase van rust en/of gezamenlijke aktiviteiten ( gîte, chambre en table d'hôtes, wandelen, reiki, tekenen en schilderen, musiceren, tuinieren...).
Commentaar

Zie www.gites.nl, nr 97001 "la Fleur d'Orient"
Naam: Flora
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 33
Mijn wens

Ik wens iemand in mijn leven die helemaal en alleen voor mij gaat. Ik wens dat ik net zoveel van hem hou en net zoveel interesses en liefde met hem deel als met mijn huidige vriend (Robin). Ik wens dat we dezelfde waarden en normen hebben en dezelfde ambitie op gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling en dat we elkaar daar altijd in zullen steunen en helpen. Ik wens dat we elkaar onvoorwaardelijk zullen liefhebben en respecteren om wie we werkelijk zijn. Ik wens dat we binnen redelijke tijd samen in een heerlijk huis in de natuur wonen om van daaruit ons leven samen verder op te bouwen en vorm te geven. Ik wens dat we heel veel lol zullen hebben en elke dag genieten van al het moois dat het universum en de mensen om ons heen ons geven. Ik wens echt dat ik deze man zo snel mogelijk in mijn armen kan sluiten en dat het duidelijk is dat hij uit vrije wil 100% voor mij kiest en daar heel gelukkig van wordt.
Floriske Naam: Floriske
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 61
Mijn wens

Om nu eindelijk eens Tarot consulten te geven om mensen inzicht te geven in hun onderbewuste. Ik heb een gedegen opleiding genoten en veel geoefend in de kennissenkring maar ben er nu klaar voor!
Commentaar

Ik gebruik de Tarot niet om de toekomst te voorspellen maar als inzichtgevend instrument!
Floriske Naam: Floriske
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 61
Mijn wens

Exposeren en mijn schilderijen verkopen!
Commentaar

Mijn grote hobby is schilderen met paletmes en penseel! Ik werk op de beste doeken waarin aan de achterkant aluminium verwerkt is zodat ze nooit krom kunnen trekken. Al met al een dure hobby en het zou leuk zijn dat ik wat van mijn mooie werken zou kunnen verkopen. Mijn website is: www.atelierfloriske.com
Naam: flower
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 48
Mijn wens

Focus en vertrouwen hebben in de dingen die ik wil en die ik doe. Mijn wensen nu eindelijk concretiseren.
Naam: Flower
Leeftijd: 30
Mijn wens

I wish to be able to give the best possible guidance to other parents, so that they in turn will be able to give love and happiness to their kids, thus contributing to a better world in the future.
Naam: foxyliz
Plaats: Purmerend
Leeftijd: 49
Mijn wens

Mijn wens is al heel lang dat ik Mel Gibson eens kan ontmoeten en verder nog belangrijker is dat ik hoop dat mijn oudste zoon tot inkeer komt en dat mijn dochters dromen (geneeskunde gaan studeren)gaan lukken; Verder hoop ik nog lang van mijn kinderen te kunnen genieten en hoop ik ooit kleinkinderen te krijgen waarvan ik een lieve oma wil zijn, zo eentje waar je alles aan kan vertellen...eentje die op avontuur met je gaat, niet van die stijven oma's die ik zelf gehad heb....
Naam: Fran
Plaats: Oss
Leeftijd: 58
Mijn wens

Ik wil met kinderen 'werken'.
Met gevoelige niet gezien en niet gehoorde kinderen. Kinderen die denken dat ze niet goed genoeg zijn. Ik wil ze laten voelen dat ze niet alleen zijn, dat ik ze herken en erken. Dat de geheimen waar ze mee rondlopen en waardoor ze niet vrij zijn, aan mij verteld mogen worden. Ook zonder woorden zal ik ze aanvoelen. Ik weet dat ik dat in me heb. Van baby tot tiener zal ik er voor ze zijn.
Door hen te zien zal ik mezelf zien. We zullen daardoor allebei genezen.
Het zou mooi zijn daar uiteindelijk geld mee te kunnen verdienen. Van straf naar beloning.. Van pijn en negatief schakelen naar fijn en positief. Ik ga ervoor!
Naam: François
Mijn wens

De liefde van mijn leven beleven en de job van mijn leven invullen is wat ik mezelf wens.
Naam: Francesca
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 19
Mijn wens

Mijn wens is om liefde en vrede te brengen in de wereld, door mensen met elkaar te verbinden met allerlei diverse achtergronden. Mijn wens is om in harmonieuze wereld te leven.

Mijn wens is om dichtbij de natuur te leven en omringt te worden met mensen om wie ik geef en zij ook om mij.

Boven alles wens ik vooral dat we als mensen veel plezier maken en ieder onze eigen talenten en passie vinden om de wereld samen mooier te maken, zodat iedereen de vrijheid voelt om zijn of haar dromen te verwezenlijken.
Francien Naam: Francien
Plaats: Tilburg
Leeftijd: nou ehh dat vraag je niet zomaar.. soms 80 en dan weer 35 ..
Mijn wens

Gewoon mens onder de mensen zijn..
En daarnaast een kunstclub oprichten met mensen die inspireren,exposeren en uiteraard met twee benen op de grond staan.Tja en de rest? Helaas dat schrijf ik hier niet ..
Naam: Francine-Sarah
Plaats: Deurne
Leeftijd: 69
Mijn wens

Weer eens een móói verhaal schrijven. Voor kinderen en voor grote mensen.
Naam: Francis
Plaats: hazerswoude rijndijk
Leeftijd: 37
Mijn wens

Ik wil succesvol zijn en een goedlopend bedrijf hebben. Ik wil veel te besteden hebben en nog meer kunnen geven dan ik nu al doe met o.a heldenenheldinnen.nl
Francis Naam: Francis
Plaats: Friesland Nederland
Leeftijd: 47
Mijn wens

Mijn wens is een boek te mogen schrijven door en voor kinderen .Volledige passie in mijn huidige baan waarbij alle papierdocumenten mogen komen te vervallen.Op relatiegebied een zielsmaatje te mogen ontmoeten of er op dit moment achter komen wie mijn zielsmaatje is en een gelukkig leven mee mag leiden.
Naam: Frank
Plaats: Zwolle
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik wens dat ik het wezenlijke in mezelf weet (terug) te vinden en het in alles daadwerkelijk te zijn, voor mezelf, mijn dierbaren, mijn vrienden en vriendinnen, mijn kennissen en bekenden en mijn onbekenden.
frank schildert 1974 Naam: frank schildert 1974
Plaats: eindhoven
Leeftijd: 41
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn schilderijen worden gekocht en tentoongesteld over hele wereld in de grote musea te zien zijn, zoals Tate modern in Londen, het stedelijk in Amsterdam en het Moma te New York. Dat mensen van mijn werk genieten en via mij de kleine dingen in het leven (gaan) waarderen. Dat ze net als mij de mooie en vele kanten (lichte en duistere kanten) van de onderwerpen van mijn schilderijen zien, dat de schoonheid van een dennenappel er mag zijn. Dat mijn schoonheid ontroert en wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Ik wil een mooi atelier met bomen er omheen, een groot schilder atelier (minimaal 100 m2 ). Een atelier dat voorzien is van zonnepanelen en een duurzaam systeem voor water en elektriciteit, met goed noorderlicht, een kamer voor het tekenen alleen en een kamer om boeken te maken. Een fijne keuken met een grote tafel om vrienden te ontvangen en lekker aan te eten. Ik wens dat mijn schilderijen via een paar goeie galeries (zoals Zeno X en David Zwirner) als warme broodjes, en voor veel geld, worden verkocht en dat ik geen druk voel tijdens het maken, maar dat de onderwerpen voor mijn schilderijen, tekeningen, installaties en boeken op dezelfde manier tot mij komen zoals nu, op een een natuurlijke manier via de flow van het zijn. Ik wens dat ik een fijne en familiare band heb met de mensen van mijn galeries.
Ik wens een huis voor mij voor mijn dierbaren, met een binnenhof waaraan andere gebouwen zijn gekoppeld, een modern huis, strak, duurzaam gebouwd en vormgegeven, geheel ecovriendelijk en licht van binnen. Een huis waarin rust heerst en warmte. Dat het huis blijdschap uitstraalt die iedereen aanraakt die er binnentreed. Een huis waarin iedereen zichzelf kan zijn. Waar de keuken een centrale rol vervult, het kloppende hart van het huis is waar de verhalen vertelt worden en geluk heerst. Om het binnenhof staan nog meer gebouwen, een grote expositie hal, gastenverblijven, een grote schuur en werkplaatsen voor vuil en schoon werk . Op het terrein bij het huis, ook in de bossen waar het atelier is, staat een gasten atelier voor andere kunstenaars, om te gebruiken en te werken in alle rust.
Fred Naam: Fred
Plaats: Lemele
Leeftijd: 43
Mijn wens

Mijn wens is: het delen,laten ervaren,voelen,wat een dynamische massage voor jou kan betekenen dmv de workshops die ik geef.
In zachtheid ervaren hoe het is om te leren aanraken,aangeraakt en geraakt worden.
Het doorgeven van de massage aan jullie om het verder door te geven aan zij die het nodig hebben.
Het doorgeven van de massage aan ouders met kinderen die adhd,add,of autisme hebben zodat de medicatie die zoveel schade toebrengt te kunnen verminderen.
Mijn wens is om de dynamische massage aan jou te leren zodat jij het toe kunt gaan passen aan èèn ieder in jou omgeving met liefde, zorg en aandacht........
ongeacht wat de vraag ook is........het antwoord is liefde.
Fred
Fred Naam: Fred
Plaats: Lemele
Leeftijd: 43
Mijn wens

Mijn wens is om een 20 tal oefenclienten eens in de zoveel tijd te mogen masseren ivm mijn opleiding integratieve massage die ik op dit moment volg bij Geert van Collie.
De massage vind plaats in mijn praktijk ruimte in Lemele (Overijsel)
...liefde is het antwoord.....ongeacht de vraag...
Fred
Commentaar

De integratieve massage is een vorm van massage puur gericht op totale ontspanning van lichaam en geest.
Naam: Fred
Plaats: Lemele
Leeftijd: 44
Mijn wens

LIEFDE IS HET ANTWOORD, ONGEACHT DE VRAAG.
Commentaar

Dat deze wens velen zal bereiken, om te komen waar men wezen wil
Naam: Frederika
Plaats: Holten
Leeftijd: 52
Mijn wens

Mijn wens:
* rust, energie en vertrouwen

TOP

Delen: