Terug naar het overzicht

Naam: Vlinder
Plaats: Schoonebeek
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wil graag van mezelf gaan houden zoals ik ben, zodat ik mijn woede en frustratie niet meer bij anderen neerleg. Ik wil ook af van mijn prestatiedrang, alleen maar om gezien te worden en aandacht te krijgen.
Ik wil van mijzelf houden zodat ik heel veel liefde kan geven aan alle mooie mensen om mij heen. IK WIL LEVEN!
Naam: PeetGron
Datum: 22 augustus, 11u42
Reactie: Een hele herkenbare wens! Ik moest en zou de wereld ook laten zien dat ik goed was, presteren hard werken en alleen maar werken tot het universum dacht en nu is het genoeg geweest. Ik kwam erachter dat ik het harde werken niet voor mezelf deed maar de erkenning die ik nooit van m'n moeder had gehad wilde ik wilde haar laten zien hoe goed ik wel niet was maar het gaf geen voldoening.
Nu weet ik dat ik er hoe dan ook mag zijn dat ik goed ben zoals ik ben. Zo te lezen heb je ook de eerste stap daarin gezet ik weet dat het dan ook goed gaat komen, ik wens je veel succes maar vooral ook veel liefde voor jezelf zodat je ook liefde kan geven, liefs Petra
Naam: Gerda Maria
Datum: 27 augustus, 11u34
Reactie: Lieve Vlinder,

Leer weer GLIMLACHEN en je gaat Automatisch meer van Jezelf houden zoals je bent.
Het soort hormonen die vrijkomen vanwege een langdurige Glimlach activeren Automatisch ALLE Goed-Gevoel-vermogens naar onszelf en de anderen toe.

GLIMLACHEN neutraliseert ons dualistisch Denken dat steevast tot doem-denken, oordelen en veroordelen aanzet.
Door langer dan gewoonlijk te Glimlachen trillen we met heel ons ZIJN ook langer dan 'normaal' op het soort Frequentie die Automatisch aanzet tot LIEFDE-Vol Denken en handelen tegenover ELK element van de Natuur, dus ook tegenover onszelf en ja heus.... het is haast onvoorstelbaar maar ook tegenover hen die ogenschijnlijk de grootste misdaden aller tijden hebben gepleegd.

Soms kan het helpen om jouw huidige contacten-kring te verkleinen zodat je Bewust meer aandacht aan jezelf én Jouw persoonlijke grenzen kan schenken.
Wie 'nog' niet in staat is om Bewust Liefde-Vol van zichzelf te houden is doorgaans iemand die zichzelf leeg geeft in de hoop dat anderen hetzelfde gaan doen, doch in de praktijk dien je eerst jezelf bewust te vullen met Liefde en dan ontstaat er Automatisch een uitwisseling op basis van fysiek waarneembare Gelijkheid.
Je komt er wel als je Bewust experimenteert met de Win-Win-Tips die anderen Jou aanreiken.
Ik ben er na vele jaren moeizaam experimenteren ook in geslaagd om Eindelijk van mezelf te houden zoals ik ben... als ik het kan (ik was op een gegeven moment echt wel een hopeloos geval hoor – haha) dan kan Jij en Iedereen het, daar ben ik meer dan ooit zeker van!
Iedereen kan/mag Gratis én Spelenderwijs meegenieten van de resultaten van mijn experimentele onderzoeken.
De keuze is aan jou en anderen om Spelenderwijs én Gratis van mijn Glimlach-recepten met Universele Win-Win-F(l)avor gebruik te maken.

GLIMLACHEN 'dwingt' ons om (zowel in Gedachten, woorden als daden) LIEFDE-Vol met Ons-Zelf om te gaan.
De wijze waarop WIJ Denken over onszelf en Anderen is de Wijze waarop de Totale Wereld zich manifesteert aan ons.
Zo Binnen zo Buiten!
Zo Buiten zo Binnen!

Zo is het AL-TIJD geweest en zo zal het Altijd zijn... voor wie “Het Leven” als een Win-Win-spel durft te spelen is het ALTIJD festijn ;-)

*** ***
Ook JIJ hebt niets te verliezen door de GLIMLACH aan jouw dagelijkse bezigheden toe te voegen.
Ook JIJ hebt ALLES te winnen door het WEL te doen!
*** ***

Bedankt voor Jouw openheid want hierdoor heb je het ook mij mogelijk gemaakt om mijn Wens Spelenderwijs te Heroriënteren.
Indien je graag een Gratis exemplaar van mijn laatste Glimlach-experimenteer-boekje ontvangt, of graag gebruik maakt van gratis online-feedback, dan kan je mailen naar oriconet@gmail.com
Moge ook Jij ons dit jaar nog melden dat je Dankzij de Glimlach in die Wonderlijke Goed-Gevoel-stroom bent terecht gekomen. Het is je van harte gegund lieve Vlinder.


Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: