Wensenboek deelnemers / Participants

Archief

Vergeef

Naam: Van Damme Anja
Plaats: Belgie , 9070 Destelbergen
Leeftijd: 43
Mijn wens

Mijn levensmissie omhult dat ik gewoon kan genieten van mijn leven hier op planeet Aarde ,dat ik m'n talenten en kwaliteiten verder mag ontplooien en verdiepen en dat ik m'n diepste levensvreugde kan uitstralen naar mensen om me heen en dat er meer dan voldoende van over is voor mezelf, net zoals een bron waar iedereen van kan drinken ... En als daar een financieel plaatje aan gekoppeld is, dat ik dan gewoon kan openstaan met heel m'n hart om ook 'financiele overvloed toe te kunnen laten in m'n leven. Ik ben heel graag bezig met paarden, m'n zangstem ontdekken ,gitaar leren spelen . Als het kan dan schep ik graag een "job" met deze talenten. Maar wat voor mij heel belangrijk is ,is dat ik me meer dan voldoende vrij mag voelen hierin . ik bedoel als ik mezelf opleg vandaag dat er een job moet onstaan vanuit m'n talenten dan voel ik alleen maar stress...het moeilijkste proces momenteel is als ik wat zangles wil volgen of een vb.een soort coachingsweek met paarden dat ik gewoon geld nodig heb om me verder te ontplooien.Het enige wat ik dan kan zeggen is :" God help me om financiele overvloed te scheppen zodat ik m'n creatieve wereld verder kan ontplooien , Dankjewel"
Naam: vechter
Mijn wens

Geen geldzorgen meer hebben en uit de rode cijfers komen. En niet elke maand een week over hebben.
Veer Naam: Veer
Plaats: Zutphen, Nederland
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens
Het is mijn wens om een boek te schrijven over de verbinding die ik zie tussen verschillende levensgebieden en elementen van ons menselijk zijn. Kennis samen te brengen met levenswijsheid van mijzelf en anderen om zo structuur te geven aan het geheel van ons menselijk fysieke, emotionele en mentale zijn. Hoe de elementen samenspelen, elkaar beïnvloeden, steunen en vooral steeds weer één geheel vormen.
Het boek is de basis voor mijn toekomstige manier van werken, waarbij ik dit gedachtegoed wil delen met anderen zodat ieder voor zich er op zijn of haar manier mee aan het werk kan en er zijn voordeel mee kan doen.
Veerle Naam: Veerle
Plaats: Scherpenheuvel
Leeftijd: 34
Mijn wens

Ik wens na 5 jaar alleen wonen een liefdevolle partnerrelatie waarin we als een team elkaar ondersteunen in het uitbouwen van onze eigen, unieke weg en waarin we bij elkaar even tot rust kunnen komen en op verhaal kunnen komen. Een relatie waarin vertrouwen, respect, betrokkenheid en liefde de basis vormen voor een sterke stroming van energie, kracht, vreugde, passie,...
Samen kunnen we dan een baken van kracht, warmte, vreugde en liefde vormen voor de mensen om ons heen (familie, vrienden maar ook op professioneel vlak).
Naam: Vera van Dijk
Plaats: Gouda
Leeftijd: 53
Mijn wens

De Liefde die ik in werkelijkheid ben, die ik dus ECHT ben, naar buiten te laten stromen. Mensen ermee aanraken. Wakker maken! Contact maken met de Liefde van de Hemel. Boodschappen, waar mensen werkelijk iets aan hebben, ontvangen en doorgeven.
Commentaar

Ik vind dit een hele grote wens en durfde hem niet op de site te zetten. Toen zag ik bij de chat wat voor wensen er allemaal waren en toen durfde ik het toch.
verhoeven22 Naam: verhoeven22
Plaats: wageningen
Leeftijd: 77 jaar
Mijn wens

Dat ik goed kan blijven omgaan met de achteruitgaande gezondheid van mijn man.
Hij is 79 jaar en is de laatste tijd behoorlijk aan het sukkelen. Hij wordt hier (en dat begrijp ik heel goed) best chagrijnig van. Mijn wens is dat we het ondanks de narigheid de laatste jaren van ons leven toch nog een beetje leuk hebben. Ook voor onze kinderen en kleinkinderen.
Naam: verloren
Plaats: den haag
Leeftijd: 38
Mijn wens

mijn wens is om gewoon gelukkig te worden met mijn twee kinderen..het financieel niet zo zwaar hoeven te hebben en niet steeds te moeten vechten om gelukkig te zijn.
gewoon genoeg geld hebben om niet steeds nee tegen mijn kinderen te moeten zeggen en niet ieder dubbeltje om te moeten draaien.
Commentaar

vaak hebben mensen het financieel zelf in de hand.ik ben te stom geweest om altijd maar anderen te willen helpen en ik eindig zelf in de goot..dat ga ik vanaf nu dus niet meer doen.ik wil andere mensen best helpen,maar niet meer financieel.
veronica Naam: veronica
Plaats: nijmegen
Leeftijd: 41
Mijn wens

mijn wens is om eindelijk eens te ontdekken wat ik werkelijk wil in dit leven ,en dat ik daardoor me gelukkiger kan voelen .
Naam: veronica
Plaats: Kerkrade
Leeftijd: 53
Mijn wens

Ik wens mijn dierbare schoonzus en mijn man,en natuurlijk ook de rest van zijn naaste, heel veel kracht en sterkte toe,nu mijn o`zo dierbare zwager 58 jaar oud ,de strijd met zijn ziekte aan het verliezen is.
Hoewel we hem absoluut niet willen missen, wensen wij hem zo snel mogelijk de rust die hij verdiend.
Commentaar

Dit wens ik voor iedereen , die in zo`n situatie zit. Samen zijn we sterk.
Naam: Veronica
Leeftijd: 43
Mijn wens

Dat ik mijn rust zal vinden , niet meer het gevoel heb dat ik altijd alles moet . ik zie alles zo positief mogelijk , maar soms wordt het even te veel .
veronica 1969 Naam: veronica 1969
Plaats: nijmegen
Leeftijd: 41
Mijn wens

mijn wens is om me gelukkig te voelen in dit leven en niet steeds meer te hoeven vechten dat het allemaal wat makkelijker zou gaan daar bij zou ik graag willen weten wat ik nu echt wil in dit leven .
Commentaar

ben nu alleen met mijn kinderen en doe het dus ook allemaal alleen en dat is soms echt heel zwaar ,werken ,huishouden ,kinderen en wat moet je allemaal ...............
Naam: Victory
Plaats: Ede
Leeftijd: 44
Mijn wens

Mijn wens is dagelijks vanuit en in liefde leven.
Vink1280 Naam: Vink1280
Plaats: Almere
Leeftijd: 38
Mijn wens

Ik wens dat er in dit leven weer een moment mag zijn dat mijn tweelingziel en ik in liefde samen kunnen komen en weer met elkaar in gesprek kunnen gaan. Dat wij als twee getransformeerde wezens, heel in ons zelf, in onvoorwaardelijke liefde voor het zelf en ieder levend wezen mogen bijdragen aan een liefdevollere, gezonde en vreedzame planeet.
vipje51 Naam: vipje51
Plaats: Alkmaar
Leeftijd: 57
Mijn wens

mijn wens is voor me vriendin, zou graag voor haar een auto willen, ze is me rots in de branding en steunt me aan alle kanten met mijn verdriet. en wil haar op deze manier bedanken, had ik het geld maar dan had ik er een gekocht voor haar.
heel veel liefs viviane xxx
Virginia Naam: Virginia
Plaats: Almere
Leeftijd: 37
Mijn wens

Mijn wens is mijn HBO afronden en dan Universiteit gaan doen, orthopedagogiek studeren...al denk ik voor ik dit kan doen eerst mij moet focucssen op rust vinden in mijn leven. Die wens is momenteel al lastig genoeg te realiseren..
Naam: Virginia
Plaats: Bovenkarspel
Leeftijd: 47
Mijn wens

Ik wil zo heel graag een fijne coachingspraktijk voor mezelf en samen met mijn vriendin een bloeiende praktijk opzetten waarin coaching met een knipoog centraal staat.
Commentaar

Afgeopen jaar heb ik mijn missie in mijn leven gevonden. Mijn doel, waarom ik op aarde ben. Als ik terugkijk heeft alles in mijn leven direkt gelinkt aan mijn missie. Daardoor voel ik me vervuld met liefde en wil dit graag doorgeven aan mijn medemens.
Vision Naam: Vision
Mijn wens

Mijn wens is om een man tegen te komen om mijn levenspad mee te delen en een mooie relatie op te bouwen vanuit verbinding, respect en liefde.
Iemand bij wie ik volledig mezelf kan zijn, waarmee ik kan sparren en 'wandelen' in wat met mijn hart resoneert.

Elkaar en het leven omhelzen zoals het mag en wil.
Visther Naam: Visther
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 41
Mijn wens

Een positief saldo op alle fronten, aan alle kanten en in alle windrichtingen.
Commentaar

Ik ga voor positiviteit, liefde, genegenheid, rust en aandacht.
Naam: Viviane
Plaats: Hulshout
Leeftijd: 50 jaar
Mijn wens

Ik wens veel geld te hebben om samen met mijn kinderen en kleinkinderen te kunnen reizen, voor een mooi huis van mezelf met tuin en zwembad. Dat wil ik heel graag, gewoon geen armoede meer en kopen wat ik wil.
Vlinder Naam: Vlinder
Plaats: Assen
Leeftijd: 26
Mijn wens

Ben zelf net begonnen met het lezen van je wensenboek.
Ongeremd wensen noem je in het begin, ik ben zelf moeder van 2 prachtige kinderen, met prachtige wensen. Mijn oudtste wenste voor haar zelf dat het nog 1 nachtje slapen zou zijn voor haar verjaardag en voor de wereld wenst ze een hele grote speeltuin om in te leven. Prachtig toch....

Mijn wens lijkt er veel op, alleen een iets andere speeltuin, graag zou ik wensen dat onze samenleving zoals die nu is ook een echte SAMENleving zou zijn zoals iedereen die wenst. Dat mensen meer van elkaar kunnen verdragen en niet zon kort lontje hebben, dat we elkaar meer helpen en samen dankbaar zijn voor ons leven. Dat iedereen zijn zielsverwant mag vinden en het leven nu echt als hemel op aarde mogen ervaren.

Dat klinkt toch als een grote speeltuin :-)

Liefs,
Vlinder
Commentaar

Zou een prachtig boek worden...en niet alleen bouwen op wetenschappelijke onderzoeken, maar ook op de spirituele en alternatieve kant van het leven.
Naam: Vlinder
Mijn wens

Mijn wens ik dat ik mezelf weer open kan stellen en durf te vertrouwen op Liefde van een man
Naam: Vlinder
Plaats: Schoonebeek
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wil graag van mezelf gaan houden zoals ik ben, zodat ik mijn woede en frustratie niet meer bij anderen neerleg. Ik wil ook af van mijn prestatiedrang, alleen maar om gezien te worden en aandacht te krijgen.
Ik wil van mijzelf houden zodat ik heel veel liefde kan geven aan alle mooie mensen om mij heen. IK WIL LEVEN!
Vlinder Naam: Vlinder
Plaats: Wijchen
Leeftijd: 53
Mijn wens

Mijn wens voor dit moment is een fijne baan waarin ik mijn liefde en passie van aanraken en verbinden volledig in kwijt kan.
vlinder Naam: vlinder
Plaats: Brugge
Leeftijd: 34
Mijn wens

Lieve universum

Ik vraag veel omdat ik veel zou willen teruggeven in het leven... Help mij a.u.b
"Mag het leven samen één groot feest worden"

Zoveel jaren geleden werd mijn geboortehoroscoop uitgerekend door een gekende Nederlandse astrologe, ik hoor nog woorden vallen als "trein", "Amsterdam", "angst" ik had toen nog nooit een trein genomen en was toen al bang om de wereld te verkennen...

Toen al kwam het woord Amsterdam in mij op, tien jaar geleden...

10 jaren Lentes, zomers, winters later geeft mijn intuïtie nog steeds aan dat ik wil wonen, werken, leven, zingen, dansen, lachen, huilen, huppelen, vreugde beleven in die prachtige stad Amsterdam.
"Volg de kraaien en ze brengen je naar je lostbestemming", las ik ooit eens in een boek.
Voor mijn vertrek in de zomervakantie naar Amsterdam op verkenning, reed ik nog even langs mijn ouderlijke jeugdige roots waar ik als kind was opgegroeid tussen korrelige landwegen, hoge maïsplanten en veel speelplezier in groene weides.
Kraaien vlogen naast mij heen om mij terug op te wachten aan de Amsterdamse bossen waar het krioelde van de kraaien... Ligt mijn lotsbestemming dan toch hier, keek ik verwonderd en vreugdevol...?

Had ik mijn lotsbestemming gevonden...?
LAAT LOS, LAAT LOS hoor ik een vrouw roepen en al even ben ik in gesprek met een oude man die iedere dag de kraaien voedert in de bossen...
De kraaien brachten mij tot waar ooit mijn passie en grootste angst ligt... mijn voeten brachten mij bij het bostheater...

"Angst is vaak een teken dat je dichter bij het vuur van je leven komt", las ik in de happinez...

IK WENS ZOVEEL VAN EN IN HET LEVEN...

mijn eerste wens is om een nieuw leven op te bouwen in Amsterdam... wonen, leven, werken in Amsterdam en een levenssoulmater te krijgen met een fijne vriendenkring...

Ik wil een woning vinden in Amsterdam, passend bij mijn ecologische, biologische, milieubewuste vredevolle liefdevolle kernwaarden en dit kunnen delen met een toekomstige partner. Die woning is vrij betaalbaar voor mij en ligt omgeven rondom groen en water...De woning is niet gemeubeld zodat mijn spullen een plaats krijgen...

Ik wil mijn blonde soulmate met diepblauwe ogen vrij vlug ontmoeten en samenhuizen in die woning in Amsterdam. Laat hem de sleutel zijn tot woning en geluk... Mijn soulmate is iemand die een piano heeft en mij de grondakkoorden leert, want ik mis mijn piano en het intuïtief spelen en componeren. Ik wil in de toekomst mezelf kunnen begeleiden als ik zing... heerlijk...

Ik wil werk krijgen met als kernwoorden drama,film, zang, theater, coaching, reizen, bewustwording en therapie passend bij mijn persoonlijkheid en talenten...
Ik ben Creatief Dramatherapeut/dramadocent

En ik wil vooral heel veel van de wereld ontdekken en zien, voelen, proeven, ruiken... Voor ik in een ander leven als vlinder ontpop wil ik kunnen terugblikken op al mijn verre reizen en culturen en nature...

Lieve universum... ik heb mijn unieke zelf en ben daar na 34 jaar reeds dankbaar voor...
Geef mij de mensen op mijn pad in Amsterdam en omstreken die mij leiden naar mijn dromen...
Mag mijn wens rond wonen, leven, werken in Amsterdam groeien...
Graag zou ik tegen de lente mij kunnen nestelen in Amsterdam aub...

Dank je wel iedereen die mij wil en kan helpen...

Groetjes
Tom Tanghe
Vonnie444 Naam: Vonnie444
Plaats: Chiang Dao Thailand
Leeftijd: 61
Mijn wens

Ik wens dat ik voor altijd 70 kilo zal wegen ...!!!!
Naam: Vrede
Plaats: Stekene
Leeftijd: 59
Mijn wens

Dat niemand boven iemand staat.
Je kan geen mens bezitten.
Alleen maar van ze houden.
Dus stop al dat geweld.
Naam: Vrouw
Mijn wens

Hoeveel jaren nog?
Oh zo graag zou ik nog eens hartstochtelijk willen vrijen... en meer...
Met een man die mijn gevoel "vrouw-zijn" weerspiegelt in zijn ogen, een man die me mijn volledige waardigheid weer schenkt. Een man die ik respecteer en lief heb. Een man die ook in mijn ogen zijn volheid herkent... En we glimlachen naar elkaar en we weten dat het goed is, samen te zijn, samen te voelen, samen te beleven, samen te delen, samen en toch ook vol alleen en alles en één. Aan de leeftijd van mijn kostbaarste schat, en de geboorte van mijn kind tel ik de jaren mee, en tel ik de laatste keer dat ik gevreeën heb. Mijn man toen, nu mijn ex, heeft tijdens de bevalling een trauma opgelopen.
Het heeft lang geduurd om de stap te zetten voor het plaatsen van deze diepe wens en de heling van deze wonden, daar is tijd voor nodig en die heb ik heel dankbaar aanvaard. Nu gaat mijn wensdroom een stapje verder. Des te krachtiger stap ik nu uit deze langdurige onthouding en laat ik me verrassen door de partner van mijn leven. Als twee zuilen van innerlijke kennis in een relatie die vertrouwen is, een relatie die liefde voelt en voedt, een relatie die ruimte biedt in diepe verbondenheid, gelukkig, zorgeloos, een relatie waarin wij als partners zijn voor elkaar en elkaar liefhebben in zachtheid, diep vanuit het hart.

TOP

Delen: