Terug naar het overzicht

Sonja de Heer Naam: Sonja de Heer
Plaats: Amstelveen
Leeftijd: 41
Mijn wens

Een diepere verbondenheid met God voor meer innerlijke rust en gelukzaligheid, vreugde. Dan dit steeds meer uit te stralen en te delen met velen. een Lichtje te mogen zijn voor allen die dat nodighebben en kunnen gebruiken. De diepe wens om mijzelf te (h) erkennen in mijn zielsverwant en samen te delen, groeien, samenzijn, samen ervaren, samen genieten. iemand die dezelfde kant op kijkt met een zelfde levensdoel/missie. Meer expansie , draagvlak creeeren om door ons licht, vreugde, vrede het lichtje, passie etc in de anderen te ontsteken waardoor ieder zijn eigen kracht en pad/koers zal vinden. Anderen aanraken en zelf aangeraakt worden door God diep van binnen steeds weer. Uitbreken en het lef hebben Gods wegen te bewandelen , waar ik mag en kan dienen. Mijn vleugels uitslaan zonder angst. De moed hebben om mijzelf volledig nu te vertrouwen, in mijzelf te geloven, mijzelf te accepteren en onvoorwaardelijk lief te hebben.Mijn hart te durven volgen, mijn eigen koers, levendoel wat Gods plan is voor mij. Mijn wens om anderen mensen onvoorwaardelijk lief te hebben, te vergeven, te begrijpen, te omarmen en steeds dichterbij mijn eigen ziel, kern te komen en dit dan te aanvaarden. Leren loslaten en overgave steeds weer. Onderwijzen, inspireren, motiveren, het beste in mijzelf en in de ander naar boven te mogen halen voor meer vreugde, geluk, geloof , hoop, liefde, groei, wijsheid. Met veel humor en gezondheid.
Vooral kinderen (hooggevoelig)helpen met het onder woorden brengen van hun gevoelens. een stem geven aan wie ze zijn en wat zij zelf willen. Tevens dit voor hun ouders te mogen betekenen. het pad van vrijheid en vreugde te lopen. De hemel op aarde te mogen brengen en mogen ervaren alleen in stilte en met elkaar in alle verbondenheid. Een warme thuishaven met mijn partner en gezin te mogen zijn voor zij die liefde, aandacht en warmte missen in hun leven en van hun eigen koers af zijn. Ze helpen terug te zetten op hun eigen koers en hun eigen talent en passie in hun hart laten ontdekken en volgen. Een wens voor een prachtige plek, een huis aan het water waar alle vrede, liefde en geluk huist en heerst. Een veilig onderkomen en een eigen praktijk aan huis ( maar wel buitenshuis). Internationale reizen om het licht de hele wereld in te brengen samen met mijn zielsverwant in alle vertrouwen en passie. Wat God ook op ons Pad brengt het samen aan durven en uitbreiden van het web van licht, liefde, geloof, hoop, vertrouwen en wijsheid. Innerlijke kracht. Lezingen geven wereldwijd, spreken, onderwijzen, kinderen , ouders, mensen, leiders. Een goed voorbeeld en leider te mogen zijn op mijn unieke talent communicatie, motivatie, inspiratie en heldervoelend en wetendheid. Het nog meer open gaan van mijn spirituele gaven om deze in te mogen en kunnen zetten in het voordeel van de mensen, wereld, en mijzelf, gezin, partner, vrienden , familie, klanten etc. to make this world a better place. Het overbrengen van het hart, Gods hart. Mijn wens een langdurige (h)eerlijke relatie met mijn zielsverwant om ons gezamenlijke levendoel te realiseren in volle vreugde en geloof, liefde, hoop, passie, gezondheid en vertrouwen. De wereld te mogen vullen met onze vibraties van liefde,licht,humor, wijsheid. En tevens onze grenzen goed te bewaken en balans te houden in geven en ontvangen. Het fundament de verbinding met God , de basis voor alle relaties op aarde. Zelf gevuld blijven en in verbinding blijven staan met God om daarna onze goedgevulde kelken met elkaar en velen te delen uit diep respect, nederigheid en verwondering.
Naam: Gerda Maria
Datum: 11 september, 16u19
Reactie: Lieve inspirerende Sonja,

Amaai en dan dacht ik de kampioen te zijn in het non-stop neerpennen van mijn passie voor “het Leven”
Ik kan bij jou in de leer komen merk ik ;-)

Wat een prachtige, levendige, warme en duidelijke wens.
Ik heb er heel wat bij gevisualiseerd tijdens het lezen... Mmmm... heerlijk hoe jij voor een heel groot deel mijn eigen realiteit beschrijft.
Het reizen, het Liefde-Vol delen, het Liefde-Vol inspireren en zoveel meer Intenties vanuit een diepe verbondenheid met de oer-bron van ons allen... de bron die velen God noemen en anderen Allah of wat dan ook... echter één en dezelfde Oer-Bron die wij allen gelijktijdig delen en van waaruit wij allen (G)elijktijdig (O)ntvangen & (D)elen tot in de eeuwen der eeuwen SAMEN in één electro-magnetisch veld waarin voor Iedereen evenredige kansen en herkansingen zijn voorzien.

Als je het mij vraagt is de kortste en meest efficiënte communicatie-weg naar God de GLIMLACH!
De Glimlach als teken van Bewondering voor ELK detail van de Schepping.
De Glimlach als Liefde-Vol teken van Aanvaarding van “Alles wat is zoals het Is”
De Glimlach als teken van Vertrouwen in de Universele Perfectie
De Glimlach als teken van Eindeloze Dankbaarheid voor alle kansen en herkansingen.
De Glimlach als teken van Oeverloos Begrip voor elke (mis-s)stap vanuit onwetendheid of onvermogen ;-)
De Glimlach die ons vermogen tot Geloven in het schier onmogelijke aanwakkert.
De Glimlach die ook luistert naar de innerlijke stem en/of de onuitgesproken woorden van God als oer-bron.
De Glimlach die ook fluistert in Alle Gedachten-gangen (onzichtbare energie-wegen) van heel het Universum, doch enkel in de juiste context gehoord wordt door hen die ook durven Geloven in het wonderlijke bestaan van datgene wat nog niet geheel werd waargenomen.

Ik zou uuuuuren kunnen doorgaan met het opsommen van de wonderlijke impact van een Bewuste en Langdurige (non-stop) Glimlach.

Ik heb in mijn Glimlach-f-Luister-Code-Schriftje een pagina gewijd onder de naam Glimlach-f-Luister-Bijbel. Die pagina staat ook op mijn website, zie link:
http://www.oriconet.com/glimlach-f-luister-bijbel,53,,,2.html
Indien je graag het volledige boekje Gratis ontvangt dan mag/kan je me mailen via:
oriconet@gmail.com

Bedankt om ook mij extra te inspireren via jouw ongelooflijk motiverende Liefde-Volle wens.
Moge ook Jij de kortste weg naar God vinden via de Glimlach.
Ik krijg alleszins zuivere antwoorden op al mijn vragen sinds ik Bewuster en Consequenter Glimlach met mijn Gedachte-focus op Win-Win = het aan Alles en Iedereen, tot in het kleinste detail, een 100% Gelijke Waarde toekennen.
Ik voel me beter, sterker, zelfzekerder en Liefde-Voller dan ooit sinds ik via de Glimlach in contact kwam met mijn 'heldere' waarnemings-talenten.
De Glimlach gaf/geeft me elke keer opnieuw een zuivere/heldere inzage in hetgeen ik het Perfect Ko(s)misch Plan ben gaan noemen.
Ik ben ernaar gaan leven en het lukt mij sindsdien veel beter om de Noodzaak van ELK detail van “Het Leven” te (h)erkennen.

Tijdens het lezen van Jouw wens kreeg ik het gevoel dat ook Jij zo'n Liefde-Volle Win-Win-focus wenst na te streven of er wellicht reeds grotendeels naar leeft, anders had je nooit zo'n Liefde-Volle tekst kunnen schrijven.

Nogmaals Bedankt daarvoor, ik kom jouw wens zeker nog eens herlezen!

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe
www.oriconet.com
Naam: ulco
Datum: 16 december, 21u43
Reactie: ...Een plek waar werkelijk alles mogelijk is en niets je kan tegenhouden je verste dromen te zien en ze waar te maken. Even zagen ze het voor zich, als je het kan zien dan bestaat het ook, ook al verklaart de hele wereld je voor gek er is geen weg terug, de richting verankert

en die smaak raak je nooit meer kwijt en vroeg of laat kom je mhem/haar weer tegen, radicaal expressief geglipt tussen de mazen van het onmogelijke, in de werkelijkheid terechtgekomen, of was jij het? ‘het onmogelijke’ draait zich om, kijkt je aan en grijnst… en dan weet je dat het niet uitmaakt waar je bent of met wie, je leeft je droom…

en heii, wie zou je die ervaring niet gunnen?
Naam: ulco
Datum: 12 december, 14u37
Reactie: wat een mooie wens! ...een plek waar al die hyper sensitieve en creatieve 'jonge' zielen, die nog bestemmingsloos rondzwerven, zich thuis voelen.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: