Terug naar het overzicht

Naam: Flo0rtje
Plaats: Helmond
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik weet wat ik wil worden. Ik wil een soort van wandelende coach worden voor mensen. Iemand die een stukje in hun leven mee loopt op het moment dat het voor hen moeilijk is. Zowel voor volwassen als kinderen. Vroeger was ik een meeloper maar was het doel daarvan om erbij te horen. Het doel nu is: erbij zijn. Een meeloopSTER :-) luisteren en dan in gesprek gaan met hen. niet als psycholoog maar als Floortje!
Naam: Gerda Maria
Datum: 26 oktober, 10u15
Reactie: Lieve FloOrtje,

Volgens mij BEN jij reeds zo'n meeloop-STER en WAS Jij dat al die tijd reeds doch begin je nu pas Jouw Totale Eigen-Waarde te (h)erkennen.
Leuk dat ook jij de letters 'Ster' aan het einde van een woord in een ander Dag-Licht plaatst.
Want inderdaad...
we ZIJN, zonder enige uitzondering, Allemaal STERREN aan het Universeel firmament.

Zo schreef ik vorige week de volgende tekst op een originele verjaardagskaart (in dit geval een houten ster die geel beschilderd werd en met diverse schelpjes en zand tot een lachende ster werd omgetoverd en aan de achterkant kleefde ik een plastiek mapje waarin ik enkele papiertjes met boodschappen stopte)

***
Moving Star or Movie Star?
I do Believe we ALL Are Moving Movie-Stars!
***

Dit is een stukje van de tekst.
Ik stak er ook een papiertje bij waarop ik de jarige en zijn partner aanbood om hun wens op te schrijven en die in het plastiek vakje aan de blauw (met hier en daar gekleurde stippen) geschilderde achterkant te steken. En ja hoor.... ze hebben de ster opgehangen en beiden hebben hun wensen verwoord.
Zo zie je maar dat volwassen mensen wereldwijd nog heel graag met het soort Wens-rituelen bezig zijn die door andere volwassenen vanuit onwetendheid vaak als kinderachtig worden.
Ik weet ook zeker dat deze Ster er binnen een jaar nog zal hangen en dat andere verjaardagskaarten tegen die tijd al lang vergeten zullen zijn.

Misschien kan jij zelf ook een origineel Mee-Neem of Mee-Loop-Sterren-Label maken?
Een grotere voor jezelf en een mini-versie om aan jouw 'meeloopsterren' mee te geven?
Ach...
Maak er ineens een Sterren-Take-Away van – hahaha.

Alle gekheid op een stokje dit zijn mijn inspiraties van het moment en ik wilde dat zo ineens heel spontaan met jou delen.

In Gedachten loop ik als Glimlach-STER héél graag All-the-Way met jou en alle andere Sterren mee!
En ik weet zeker dat ik me ook geen seconde ga vervelen in Jouw Unieke Sterren-Hemel ;-)

Bedankt om deze inspirerende wens hier met ons te delen.
Moge ook Jij ook steeds vaker Glimlachen vanwege het spelenderwijs tot leven brengen van Jouw Sterren-Wens, dan vervul je in één klap een stukje van mijn Glimlach-wens... als dat geen Win-Win is hé ;-)

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Jolande
Datum: 28 oktober, 10u37
Reactie: Een mooi doel! En heel herkenbaar. Ik wens je heel veel mee-loop-plezier en hoop dat je veel mensen zal inspireren en steunen. Succes!

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: