Terug naar het overzicht

ReneSans Naam: ReneSans
Plaats: Haaksbergen
Leeftijd: 46
Mijn wens

Het is mijn zielswens om als mens op aarde goddelijke harmonie te ervaren.

Vanuit deze zielswens wordt tegelijkertijd mijn doel duidelijk.

Het is mijn levensdoel om mijn zielswens bewust zelf te creëren en deze goddelijke harmonie te mogen delen met alle wezens.

Als uit het niets ontstond voor mijn geestesoog het volgende ideaalbeeld:

‘Ik bevind me afwisselend op prachtige energiegevende plekken, verspreid over alle continenten van de aardbol en op elk moment voel ik me volledig in harmonie met mezelf en mijn omgeving. Op deze bijzondere plaatsen heb ik interessante gesprekken, afgewisseld met ultiem inspirerende momenten van Al-Eén Bewustzijn. In deze werkelijkheid van Al-Eén-Bewustzijn ervaar ik, en alle mensen met mij, continu alle denkbare luxe. Voor Ieder-Eén verloopt het leven perfect.

Vanuit het Al-Eén-Bewustzijn ben ik in staat om op voor mij geschikte momenten te reizen tussen het aardse en het hemelse leven. De inzichten die ik hierbij opdoe leveren een essentiële bijdrage aan het creëren van een harmonieuze en geweldloze wereld. Op een bewust uitgekozen moment zal ik ervoor kiezen om het aardse leven ´definitief´ te verlaten. Mijn nalatenschap is ondergebracht in de zogenoemde ReneSans-Foundation, dat tot in lengte van jaren het fonds is van waaruit ambitieuze projecten worden gecreëerd die bijdragen aan het in standhouden van een harmonieuze en geweldloze wereld. In deze werkelijkheid is Ieder-Eén een bewust wezen en vanuit volledige harmonie in staat en bereid zijn eigen werkelijkheid bewust en weloverwogen te creëren vanuit een gevoel van ‘Al-Eén-Bewustzijn’.
Commentaar

Ik wil niets liever dan mensen bewust maken dat we ‘Al-Eén’ zijn. Geen eenvoudige opdracht, maar ik beschouw het ook niet als mijn opdracht. Ik beschouw het als onze opdracht. De opdracht van alle mensen op aarde die het gevoel hebben dat ze hier zijn met een missie, een hoger doel, een ambitie of hoe je het ook wil noemen. Ik kan het niet alleen, maar gelukkig ben ik ook niet alleen. Ik ben Al-Eén.

In mijn boekje 'Ieder-Eén is Al-Eén' dat op 21 december 2012 is uitgegeven nodig ik Ieder-Eén die zich hierin herkent uit om samen met mij dit inzicht te incarneren. Meer informatie is te vinden via de website www.renesans.nl

Namasté,
René
Naam: René Bussink
Datum: 8 januari, 13u55
Reactie: Hallo Els,

Dank je wel voor jouw fijne reactie. Ik wens je alvast veel leesplezier en ben benieuwd naar jouw reactie.

Namasté,
René
Naam: Els
Datum: 7 januari, 14u30
Reactie: Lieve René,

Wat een PRACHT-Wens! Een wens vol openheid! Al-Eén TESAMEN energetisch verbonden! Nu ik net alle doorgangen in mijn huisje meer OPEN aan het trekken ben, zodat ALLE fijne energieën meer en meer hun weg kunnen vinden, is het Gelooflijk aangenaam om jouw zielswens op mijn pad tegen te komen, te mogen begroeten, welkom heten! Dank je wel voor deze schitterende verwoording en de intentie die je hebt neergezet! Ik ga zeker je boekje bestuderen en je wens eigen maken!

Liefs,
Els
Naam: Gerda Maria
Datum: 11 januari, 23u57
Reactie: Lieve René,

Wat een zaaaalige wens ;-)

Zelf voor de volle 100% Bewust leven naar hetgeen we (via welk mediakanaal ook) verkondigen is volgens mij de meest duurzame efficiënte manier om anderen bewust te maken van hun eigen pure behoeften en talenten.

Ik ben het bijna eens met de Friederich Nietzsche spreuk op jouw site.
Vanuit herhaalde ervaring ben ik er meer dan ooit van overtuigd dat wie een ijzersterk win-win gefocuste waarom heeft waarvoor die kan/wil leven, ALTIJD élke hoe kan verdragen en niet 'bijna' zoals jij Nietzsche citeert.

Waar ik ook van overtuigd ben is dat ook Jij nog op vele kleine en grote wondertjes mag rekenen vanwege jouw oprechte wil om ook voor anderen het allerbeste te bekomen ;-)
Bedankt om er te zijn zoals je bent!
Bedankt om jouw talenten met ons te delen!
Bedankt voor jouw inspiratie en motivatie!

Mocht ik ooit het immer lonende win-win spoor kwijt geraken dan weet ik de Sterkerstraat in Haaksbergen wel te vinden ;-)

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: René Bussink
Datum: 3 februari, 22u25
Reactie: Hallo Els,

Wat een mooie en liefdevolle reactie! Dankjewel hiervoor. Op de laatste pagina van mijn boekje nodig ik de lezer van harte uit om samen met mij 'het inzicht' te incarneren. Ik ben erg blij te lezen dat jij hiervan het levende bewijs bent. Ik wens je Al-Eén-Bewustzijn toe!

Namasté,
René
Naam: Els
Datum: 3 februari, 07u04
Reactie: MOOI MOOI MOOI René!
Namasté!

Hoe vaak, hoe veel, hoe dikwijls heb ik je woorden, aldus je boek gekust.

Ze doen me denken aan Blaise Pascal die woorden zou willen wegen.

Jouw woorden zijn liefdevol, ze zijn zacht en hartverwarmend. Uitzonderlijk durven ze even zwaar doorwegen. Je woorden zweven en voelen aan als een deel van het cosmische geheel. Ja, ze zijn materie. Je woorden zitten in mijn huid. Het zijn de cosmische deeltjes van mijn wezen. Ze zijn Al-Eén PRACHTIG!

Ik hou van de liefdevolle beeldspraak, van elk hoofdstuk dat met een prachtige zin begint, maar eigenlijk niet eindigt.

De woorden voelen niet aan als naar datgene waar ik naar zocht, eerder naar datgene wat ik ben, ze voelen de HERKENNING en het IEDER-EEN. Ze voelen dat wat IS en nemen me liefdevol bij de hand om de wereld te tonen, te aanschouwen, te beleven. ONVOORWAARDELIJK!

Ik ga je boek nog enige tijd koesteren. Het is als het ware een fetisj voor mijn hart dat zachtroze glimlacht bij het lezen van je woorden.

Namasté
Liefs,
Els
Naam: René Bussink
Datum: 13 januari, 20u42
Reactie: Hallo Gerda Maria,

Dankjewel voor jouw mooie reactie. Ik word er een beetje verlegen van. Vroeger voelde ik me dan meestal een beetje ongemakkelijk, maar tegenwoordig komt er regelmatig een glimlach te voorschijn. Anyway, Have Fun Any Way!

Namasté, René

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: