Terug naar het overzicht

vlinder Naam: vlinder
Plaats: Brugge
Leeftijd: 34
Mijn wens

Lieve universum

Ik vraag veel omdat ik veel zou willen teruggeven in het leven... Help mij a.u.b
"Mag het leven samen één groot feest worden"

Zoveel jaren geleden werd mijn geboortehoroscoop uitgerekend door een gekende Nederlandse astrologe, ik hoor nog woorden vallen als "trein", "Amsterdam", "angst" ik had toen nog nooit een trein genomen en was toen al bang om de wereld te verkennen...

Toen al kwam het woord Amsterdam in mij op, tien jaar geleden...

10 jaren Lentes, zomers, winters later geeft mijn intuïtie nog steeds aan dat ik wil wonen, werken, leven, zingen, dansen, lachen, huilen, huppelen, vreugde beleven in die prachtige stad Amsterdam.
"Volg de kraaien en ze brengen je naar je lostbestemming", las ik ooit eens in een boek.
Voor mijn vertrek in de zomervakantie naar Amsterdam op verkenning, reed ik nog even langs mijn ouderlijke jeugdige roots waar ik als kind was opgegroeid tussen korrelige landwegen, hoge maïsplanten en veel speelplezier in groene weides.
Kraaien vlogen naast mij heen om mij terug op te wachten aan de Amsterdamse bossen waar het krioelde van de kraaien... Ligt mijn lotsbestemming dan toch hier, keek ik verwonderd en vreugdevol...?

Had ik mijn lotsbestemming gevonden...?
LAAT LOS, LAAT LOS hoor ik een vrouw roepen en al even ben ik in gesprek met een oude man die iedere dag de kraaien voedert in de bossen...
De kraaien brachten mij tot waar ooit mijn passie en grootste angst ligt... mijn voeten brachten mij bij het bostheater...

"Angst is vaak een teken dat je dichter bij het vuur van je leven komt", las ik in de happinez...

IK WENS ZOVEEL VAN EN IN HET LEVEN...

mijn eerste wens is om een nieuw leven op te bouwen in Amsterdam... wonen, leven, werken in Amsterdam en een levenssoulmater te krijgen met een fijne vriendenkring...

Ik wil een woning vinden in Amsterdam, passend bij mijn ecologische, biologische, milieubewuste vredevolle liefdevolle kernwaarden en dit kunnen delen met een toekomstige partner. Die woning is vrij betaalbaar voor mij en ligt omgeven rondom groen en water...De woning is niet gemeubeld zodat mijn spullen een plaats krijgen...

Ik wil mijn blonde soulmate met diepblauwe ogen vrij vlug ontmoeten en samenhuizen in die woning in Amsterdam. Laat hem de sleutel zijn tot woning en geluk... Mijn soulmate is iemand die een piano heeft en mij de grondakkoorden leert, want ik mis mijn piano en het intuïtief spelen en componeren. Ik wil in de toekomst mezelf kunnen begeleiden als ik zing... heerlijk...

Ik wil werk krijgen met als kernwoorden drama,film, zang, theater, coaching, reizen, bewustwording en therapie passend bij mijn persoonlijkheid en talenten...
Ik ben Creatief Dramatherapeut/dramadocent

En ik wil vooral heel veel van de wereld ontdekken en zien, voelen, proeven, ruiken... Voor ik in een ander leven als vlinder ontpop wil ik kunnen terugblikken op al mijn verre reizen en culturen en nature...

Lieve universum... ik heb mijn unieke zelf en ben daar na 34 jaar reeds dankbaar voor...
Geef mij de mensen op mijn pad in Amsterdam en omstreken die mij leiden naar mijn dromen...
Mag mijn wens rond wonen, leven, werken in Amsterdam groeien...
Graag zou ik tegen de lente mij kunnen nestelen in Amsterdam aub...

Dank je wel iedereen die mij wil en kan helpen...

Groetjes
Tom Tanghe
Naam: Gerda Maria
Datum: 24 januari, 11u28
Reactie: Lieve dartele Vlinder,
Lieve drama-lievende Tom Tanghe,

Wauw, wat een duidelijke en diep doordringende wens heb jij zeg.

In eerste instantie wilde ik mij ervoor afsluiten omdat ikzelf de spreekwoordelijke Queen van het Blijspel ben en ik voelde heel even sterke weerstand opkomen omdat jij zo duidelijk en openlijk naar Drama snakt.
Maar naarmate ik jouw wens verder las groeide mijn besef dat er uiteraard geen optimale hoogtij kan gevierd worden in het Blijspel als er nergens bewustzijnswezens bestaan (o.a. in mensengedaante) die het Dramaspel met een zelfde passie willen/durven/kunnen vertolken.

Dus mijn bewondering, verwondering, nieuwsgierigheid én Dankbaarheid groeide naarmate ik de essentie van jouw wens begreep.

Welnu, de basisregels (= oerwet) voor Dramaspel zijn dezelfde als voor Blijspel.
De ware intenties die we uitzenden (= de soms van bewuste en onbewuste wensen of intenties) zijn bepalend voor de mate (hoeveelheid en kracht) waarin we materiële en non-materiële hulpmiddelen aangereikt krijgen.
Met materiële hulpmiddelen bedoel ik o.a. Geld, materiaal, zichtbare medespelers enz.
Met non-materiële hulpmiddelen bedoel ik o.a. Inzichten, Inspiratie, Motivatie, Doe-kracht, Geloof, Vertrouwen, Doorzettingsvermogen enz.

Van zodra je voor jezelf heel goed beseft Waarom je een bepaalde richting uit wil en/of wanneer je steeds weer het gevoel krijgt dat je een bepaalde rol 'moet' vertolken dan ben je automatisch gedetailleerder en consequenter gefocust op de 'perfecte' bezieling ervan.

Ik denk dat het krijgen van de spreekwoordelijke 'kick' ook voor jou een belangrijke barometer kan zijn bij het wel of niet inslaan van een bepaalde richting.
Krijg je een kick dan volgt er een klik en als je die bewust van harte ontvangt dan zet je jezelf open voor meer kicks en kliks van een zelfde kaliber.

Krijg je geen gewenste kick bij wat dan ook, maar geef je ook geen tegengas dan ga je toch verder zaken aantrekken of aanklikken die jou geen gewenste kick/klik bezorgen.

Het is dus van het grootste belang dat je élke dag opnieuw aandachtig blijft volgen wat bij jou wél een gewenste kick/klik teweegbrengt en wat niet.
Wat anderen daarvan vinden maakt helemaal niets uit want zij hebben, in functie van ultieme bevrediging en/of allesomvattend tevredenheidsgevoel, een ander kick/klik patroon te volgen dan jij/wij.
Dus in wezen kan niemand ooit de voor jou/ons persoonlijk bestemde essentiële kick/klik elementen zo optimaal benutten als wijzelf.
Het is allemaal een kwestie van geduldig en aandachtig opmerken en aanvoelen wat eender wat met ons doet.

Van zodra wij onszelf bewust, consequent en optimaal afstemmen op de voor ons optimaal lonende elementen/fragmenten die “Het Leven” non-stop aanbiedt dan geven wij aan anderen automatisch een impuls (non-verbale opdracht) om de voor ons bruikbare elementen uit hun kick/klik puzzel te lossen.
Bewust of onbewust ruilen/lossen wij dan ook elementen die beter bij hen passen dan bij ons.

Iedereen heeft dus een bewust en een onbewust kick/klik ruilsysteem in zich.
Zolang we ons niet bewust zijn van wat we écht willen zijn we nonchalante ruilhandelaars.
Van zodra we ons bewuster worden van de absolute win-win essentie van het Universeel ruiltraject gaan we ook steeds meer vertrouwen krijgen in onszelf en anderen.

Gewoon jezelf durven zijn en blijven dus ;-)

Zo is Blijspel mijn onmiskenbare kick/klik traject en Dramaspel blijkbaar het jouwe.
Echter...
Er ruist af en toe nog meer Drama-stuff/stof in mijn oren dan mij lief is dus misschien kunnen we hier via het wensenboek een non-verbale ruilactie tot stand brengen waardoor jij onverwacht extra inspiratie en motivatie opdoet om de Damrak met jouw Dramaspel te verblijden.
En als jij daarmee gediend bent dan ben ik automatisch Blij en zijn we beiden tevreden, toch?

En nu praktisch gezien:
Wat belet jou om zelf een Drama act in elkaar te steken en daar mee op straat te komen?
Zo ben je enerzijds bezig met hetgeen waar jij je blijkbaar het best bij voelt en je krijgt er én centjes en directe feedback van een gevarieerd Internationaal publiek voor terug.
Zoiets als een Try-out maar dan een “Street Try-out” op jouw maat dus.

Persoonlijk hou ik daar wel van en ik ben zelf een dankbaar publiek en een redelijk gulle gever voor mensen die met volle overgave hun passie durven uiten in één van de vele openluchtdecors die het Universeel theaterspel “Het Leven” rijk is.

Ik laat me verRassen door jouw verbale of non-verbale reacties.

Ik ben jou hoe dan ook Eindeloos Dankbaar voor de directe en indirecte inspiratie/motivatie die ik via jouw openhartige wens mocht ontvangen.
Je hebt op jouw unieke en spontane wijze mijn toch al behoorlijke rijkelijke bevattingsvermogen totaal onverwacht nóg intenser verrijkt!
Bedankt voor het (wellicht onbewust?!) activeren van de voor mij bruikbare Blijspel kick/kliks ;-)

Moge ook jouw wens weldra op wonderlijke wijze in vervulling gaan.
Het is ook Jou vanuit het allerdiepst van mijn hart en ziel gegund!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: