Terug naar het overzicht

Naam: Els
Plaats: Gent
Leeftijd: 35
Mijn wens

Voor mijn zoontje die spookjes ziet als hij gaat slapen, dus ook voor mij...

AARDEN
Nog meer aarden. De wortels zijn er, lang en krachtig, en zij zitten diep verankerd in de aarde en voelen zijn kracht stuwen. DIEPE OPWAARTSE STUWENDE AARDSE KRACHTEN
De aarde ontvangt deze wortels en voedt ze, dus ook de voeten, benen, knieën, tenen, bekken, buik...
Het bekken staat RIJK verankerd en mijn buik ademt VEILIGHEID. Mijn buik ademt veiligheid, dus ook mijn kind. Zijn buikje ademt met zijn veilige ritme mee.
En trots en vol liefde bedanken we de geesten en spookjes die ons duidelijk hebben mogen maken dat angst niet hoeft te zijn. We bergen ze op in de driehoekige piramide en hangen ze aan het touwtje van de regenboogkleurige balonnetjes. Ze worden de ether in gestuurd.
Dank u, dank u, dank u,
Voor die vertrouwensvolle zielenrust die over ons heen dwarrelt en ons een prachtige liefdevolle glimlach op de mond en in het hart te voorschijn tovert.
Slaap lekker.
We recupereren via zoete dromen.
En ontwaken vrolijk en fit voor een nieuwe liefdevolle prachtig stralende blije dag.
Naam: Gerda Maria
Datum: 12 februari, 11u13
Reactie: Lieve Els,

En als jullie het woord angst en alle andere belemmerende of angstaanjagende woorden nu eens tijdelijk uit jullie mentale woordenboek schrappen door ze gewoonweg te overschrijven met de meest uiteenlopende intenties van Liefde?!

Liefde voor élk facet van de schepping!

En als jullie nu eens minimum 1 week geen TV of Radio aanzetten (indien jullie daar al nonchalant gebruik van zouden maken uiteraard) maar héél bewust ceedeetjes met leuke muziek opzetten en een DVD bekijken waarin op kinderlijke wijze oplossingsgericht wordt geacteerd?!

En als jullie nu eens samen op jullie unieke wijze een ontzettend leuk verhaal bedenken en op papier zetten. Een verhaal waarmee jullie anderen inspireren en jullie zelf herprogrammeren naar een totaal andere denk- en leefwijze.
Laat jouw zoontje een paar tekeningen maken en maak er zelf ook maar een paar.

Durf samen TOP-Amateur te zijn en Geniet er met volle teugen van.

Het zou mij niet verbazen dat het boekje dat op deze wijze tot stand komt ook daadwerkelijk de boekenrekken in Nederland en Vlaanderen haalt.

En indien dat niet het geval is dan hebben jullie alleszins jullie breinplaatje voldoende lang overschreven om ook in de toekomst vaker en langduriger constructief te denken.

Want...
pas wanneer je daadwerkelijk meer tijd op het constructieve gefocust bent dan op het belemmerende... pas dan zal het belemmerende voldoende overschreven zijn om het te laten verdwijnen.
Zolang je het belemmerende blijft benoemen blijf je het ook activeren.
Je vertraagt hierdoor dus de komst van het gewenste resultaat.

Of zoals ik het met iets andere woorden in één van mijn boekjes schreef:
“Focus élke dag (élk bewust moment) consequent op hetgeen je wél wil ervaren in plaats van op hetgeen je niet wil aantrekken want...
de gedachte die het vaakst door onze gedachtegangen raast is de manifestatie winnaar in onze eigen leefwereld”

De hormonen die we activeren tijdens het Glimlachen (of tijdens het optrekken van de mondhoeken op andere wijzen) zetten aan tot constructief denken en constructief denken activeert alweer aan tot het activeren van hormonen die tot gewenste ervaringen.

Het duo Glimlachen en Constructief Denken (= onverdeeld Liefdevol of oplossingsgericht denken) is werkelijk onevenaarbaar als het op daadwerkelijk bereiken van gewenste resultaten over héél de levenslijn aankomt!
Immers....
het daadwerkelijk transformatievermogen van de hormonen die we dan activeren overstijgt elke gewenste verbeeldingskracht!

Bedankt om mij via jouw verhaal nog eens duidelijk te maken hoe belangrijk het wel is om consequent te focussen op constructieve boodschappen en Liefdevolle intenties naar élk facet van de schepping toe.

Onze ware Intenties (= de som van bewuste en onbewuste intenties) activeren specifieke hormonen en hormonen transformeren naar een daadwerkelijke ervaring of situatie.
Wijzelf zijn dus op eender welk moment verantwoordelijk voor hetgeen we bewust of onbewust activeren.

Gewoon kijken naar bijvoorbeeld TV-beelden of luisteren naar Radio-verhalen activeert reeds automatisch een reeks waarnemingen en intenties.
Wij zijn ons doorgaans niet bewust van de impact van eender welk beeld of geluid maar ons onderbewustzijn pikt ze wel op en daardoor worden er wel intenties geactiveerd en automatisch activeren we ook hormonen die feilloos registreren wat werd opgepikt en daardoor ook ongenaakbaar transformeren naar een werkelijkheid waar we vaak geen blijf mee weten omdat we zo laks zijn omgesprongen met de informatie die we gedurende de dag hebben toegelaten.

Dus...
Acteer, zing, teken of verwoord héél bewust jouw/jullie eigen Gewenste verhaal want dat is uiteindelijk de enige manier om ook gewenste ervaringen of waarnemingen te activeren (transformeren) binnen jullie persoonlijke waarnemingsveld en/of jullie persoonlijke leefwereld.

Indien je niet begrijpt wat ik bedoel, laat het dan weten...
ik heb heel veel geduld en ook heel veel diverse wijzen om dit uit te leggen tot je het wel begrijpt ;-) ;-)

Bedankt om er te zijn zoals jullie er zijn.
Geef jouw zoontje een mega dikke knuffel van me en laat hem vooral een onbezorgd creatief kind zijn ;-)
De minuten voor het slapen gaan zijn doorslaggevend voor de wijze waarop eender welke intentie van de voorbije dag wordt getransformeerd.
Maak er dus een losse speelse bedoening van waarbij helemaal NIET hoeft nagedacht worden over eender wat.
Laat Liefdevolle Vreugde jullie slaapwel-ritueel overheersen en ik garandeer jullie dat jullie heel snel de meest wonderlijke taferelen zullen dromen.

Ik schrijf dit alles vanuit herhaalde ervaring en vanuit bewuste experimenten rond dit fenomeen.
Mogen ook jullie weldra ontwaken in een wereld die jullie stoutste gewenste verwachtingen overstijgt!
Het is Jullie meer dan ooit gegund vanuit mijn Gelukzalige Hart en Vreugdevolle Ziel ;-)

Liefs, Succes en Mega Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Gerda Maria
Datum: 13 februari, 12u04
Reactie: Oeps ik merk dat ik wat verkeerd geknipt en geplakt heb tijdens het bijwerken van volgende passage ;-)

Hier een rechtzetting:

***

De hormonen die we activeren tijdens het Glimlachen (of tijdens het optrekken van de mondhoeken op andere wijzen) zetten aan tot constructief denken en constructief denken zet alweer aan tot het activeren van hormonen die tot gewenste ervaringen leiden.

***

En weet je...
Laat het denken vlak voor het slapen gaan aan de Kosmos over, dat heeft er het gepaste brein, de kracht en het perfecte herschikkingsvermogen voor!

Keept it Simple & Just Smile!!!

Dat is alles wat ons innerlijk kind nodig heeft, zeker vlak voor het slapen gaan. Dat schept automatisch een intens gevoel van Vertrouwen in die onzichtbare oerbron (God?) die wel degelijk te Vertrouwen is.

Durf daar zelf ook weer op haast kinderlijke wijze in te Geloven en op te Vertrouwen want dat loont meer dan velen ooit durfden te vermoeden.

Ik ben er het levende bewijs van dat het wel degelijk zo eenvoudig werkt en dat het voor élk van ons zo eenvoudig werkt als... we maar durven te Vertrouwen en als we maar al onze doem-gedachten voor het slapen gaan Glimlachend loslaten in dat veld van Vertrouwen!

Weinig woorden voor het slapengaan dus... véél warme omhelzingen, gekke bekken en tedere Glimlachjes spreken welgekomen boekdelen voor eender welk zichtbaar of onzichtbaar kind!

Test dat maar eens spelenderwijs uit lieverd, ik weet zeker dat het ook jou lukt om op deze eenvoudige wijze zowel jezelf als jouw kind in een zaligmakende sfeer onder te dompelen voor, tijden en na het slapen gaan.

Enne...
Verslag uitbrengen hé ;-)

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me


Gerda Maria
Naam: Els
Datum: 16 februari, 06u43
Reactie: Lieve Gerda Maria,

Dank je wel voor je mooie intenties.

Omdat we de meeste van je ideeën reeds lange tijd geleden hadden ingevoerd, heeft een vriendin van me ons gecoacht. Mijn trukkendoos was leeg. De televisie is al maanden geleden verbannen. Nu ja, in ons huisje toch. Wij maken het regelmatig gezellig 's avonds met kaarsjes. Ook het woord angst (of bang) probeer ik zo veel mogelijk te vermijden of om te buigen en dat lukt ook. Mijn zoontje is vaak een heel vrolijke jongen. Ook op school komen sociale media en stereotiepen nauwelijks aan bod. Maar dat sluit niet uit dat er tussendoor geen vormen van ruis opduiken, en zeker in een stad. Wij zijn ook heel eerlijk naar elkaar toe, soms heel liefdevol en soms lijkt het ook minder liefdevol, maar dan komt de berisping of de boosheid er wel heel spontaan uit, zowel bij moeder als bij zoon :) Emoties mogen geuit worden om ermee te leren omgaan. We knuffelen vaak, maar spelend vechten is hier niet uitgesloten. Mijn zoontje vraagt ernaar. Hij is heel erg lijfelijk. Met muziek probeer ik zijn vechtlust nu meer en meer om te buigen naar dans... wat een vrij positief effect heeft om zijn hoeveelheid energie te kunnen ontladen en om een blij gevoel te laten doorstromen.

Daarom ook passen we nu nieuwe oefeningetjes toe voor het slapen gaan. Oefeningen voor de ademhaling om beter te aarden, en de matrix (van Roy Martina) waarin we de spookjes bedanken dat ze bij ons op bezoek zijn geweest. En dat helpt vrij goed. 5 dagen al heeft mijn kind rustig en alleen geslapen in zijn grote bed. Zijn kleine hebben we samen uit elkaar gevezen en op zolder gezet. Deze nacht heeft hij voor het eerst een terugvalletje gehad, maar we blijven volhouden zodat hij beter en veilig in zijn energie kan blijven staan.

En ja hoor,
Ook ik werk gelijktijdig verder aan mijn innerlijke huishouden. Ook ik mag in volle vertouwen en liefde in mijn energie staan, die de moeite waard is!

Omdat mijn kind (en ik ook,) zo sensitief is, heb ik zelfs zo veel mogelijk (mits kleine uitzonderingen) alle suikers die de keukenkasten vulden, dus ook onze buikjes, ons bloed, ons hart,... in de vuilbak gekieperd. Aan de wijze waarop een kind reageert op suikers zie je alles ook veel beter. Een mooie reine spons vol vuiligheid! En gegarandeerd dat je dit ziet aan zijn gehele aanwezigheid.

Met mooie zuivere ingewanden, een zuiverschone lever en een rein hart, met een 'onverzadigde' buik staan we krachtiger verbonden met het alles, dus ook met onszelf.

De weinig woorden voor het slapengaan pas ik misschien later toe, als de accute onrust voor het slapen gaan is geweken. En aan gekke bekken en dikke knuffels komen we niets tekort.

Dank je wel voor je liefdevolle reactie, die me ertoe heeft aangezet om, wie weet, nog een diepere laag aan te raken die ons tot de essentie zal leiden van deze wens.

Liefs en dikke knuffel!
Els

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: