Wensenboek deelnemers / Participants

Archief

Eer je moeder

E'Anna Naam: E'Anna
Plaats: Venray
Leeftijd: 52
Mijn wens

Mijn wens is onderdeel van een grotere wens. Maar om het stap voor stap te bereiken wil ik het hier nu bij 1 wens houden dus. Het afmaken van mijn boek en dat ook publiceren. ( in eigen beheer?)
Commentaar

De grotere wens heeft te maken met mijn stappen op het pad der spirituele ontwikkeling, het meer ZIJN wie ik BEN en dat delen met anderen.
In de eerste 10 jaar van de eerste bewuste stapjes op dat pad heb ik een dagboekje bijgehouden en dat na een aantal jaren omgezet in een e-boekje wat gratis te downloaden was. Puur om te delen dat anderen zich erin konden herkennen misschien en daarmee laten weten dat je niet de enige bent, je dus niet alleen bent.
Daarna ben ik begonnen aan een nieuw traject op dat pad en ook daar schreef ik over met de bedoeling het te gaan bundelen in een 2e E-boek. Nadat die fase van bijna 2 jaar afgerond was kwam ik er niet mee verder en bleef het liggen.Ik blokkeerde soms al bij het openenen van het bestand zelf.
Ik wandelede verder op mijn pad van ontwikkeling en zette heel wat andere stappen in de goeie richting. Ik begon mijn E'Anna blog.
Toch heb ik het gevoel dat ik de overgeslagen en niet afgemaakte stap nog af WIL maken en het 2e E-boekje er nog MAG komen. Zodat ik daarna verder kan met het uitbouwen van het grotere geheel. E'Anna in de wereld te zettenen mijn licht volledig durven te laten stralen.
Eddy Rosier Naam: Eddy Rosier
Plaats: Oss
Leeftijd: 47
Mijn wens

Ik heb al heel lang een wens en wil dit heel graag in vervulling zien gaan. Ik ben ongeveer al drie jaar bezig om een boek te schrijven. Een boek wat over mijn spirituele leven gaat. Mijn ontwikkelingen en wat ik nog steeds aan het leren ben.

Het Manuscript is nu ondertussen af, maar kan geen geschikte uitgever vinden. Ik had er wel een gevonden, maar kon niet mijn manuscript gebruiken, omdat zij een ander programma hebben, waar ik helaas nog nooit van had gehoord.

Hopelijk gaat mijn wens hier wel in vervulling.
Edith Naam: Edith
Plaats: Haarlem
Leeftijd: 46
Mijn wens

Dat mensen eens gaan ophouden te oordelen over elkaar, en dat ik mensen heel graag wil helpen hun blokkades te openen en op te ruimen.
Naam: edwien
Plaats: laren
Leeftijd: 70 jaar
Mijn wens

De wens is om mijn Wellness-passie over te brengen aan degene die de gezondheid hoog in het vaandel heeft zitten. GEZONDHEID is RIJKDOM. Ik heb een bedrijf dat zuiver gericht is op de WELLNESS. Aan degene die geintresserd is, wil ik de gelegenheid aanbieden om met mijn bedrijf te willen kennismaken.
Naam: Edwin
Leeftijd: 35
Mijn wens

Een leuke baan vinden waar ik mijn hart en ziel in kan leggen.
Naam: eetjuhhh
Mijn wens

Mijn moeder heeft longkanker met uitzaaiingen en is opgegeven..ze krijgt wel bestraling en later chemo,maar dat is alleen levensverlengend.
ik zie mijn moeder nu al heel snel achteruit gaan en dat ze heel veel pijn heeft.
Ze wil vechten zolang ze nog kan.
mijn wens is: dat mijn moeder niet teveel gaat lijden in haar strijdt en als het haar tijd is,dat ze rustig inslaapt zonder pijn..
ik weet dat ze naar haar overlijden goed opevangen wordt door familieleden die al zijn overgegaan...maar tot die tijd zit ze in een keihard gevecht en wij vechten met haar mee.
geef ons kracht om hier doorheen te komen :-(
ik heb al bijna de kracht niet meer...ik ben op...kun je nagaan wat mn moeder moet doorstaan...help aljeblieft...bedankt....
Commentaar

......even niets...alleen maar tranen....
Naam: EEUWIG
Plaats: Kanegem-Dorp 15
Leeftijd: 38
Mijn wens

Ik heb een ondefinieerbare angst om in de wereld te staan. Met als gevolg dat ik mezelf een grote NUL vindt. Vanhieruit is het moeilijk om te leven. Ik wens dat ik een grote ommezwaai mag maken en dat ik mezelf wel de moeite waard vind. Zodat ik een werk kan doen dat me in mijn levensonderhoudt voor mezelf en vrouw en kind voorziet. Alzoveel dingen gedaan. En nog steeds het gevoel tevergeefs.
Naam: Eevoila
Plaats: Almelo
Leeftijd: 26
Mijn wens

Deze zomer een baan te vinden die bij mij past en waar ik mij goed bij voel. Als je PDD-NOS hebt is dat namelijk niet gemakkelijk, ookal betreft het een milde vorm.
Naam: Eevy
Plaats: Emmen, the Netherlands
Leeftijd: 27
Mijn wens

To show children and young adults how they can figure out their talents, how to set goals and being able to create the life they want.
EIGENWIJS Naam: EIGENWIJS
Plaats: Berkel en Rodenrijs
Leeftijd: 65 jaar
Mijn wens

DE CLUB der EIGENWIJZEN. Ik heb als wens een boek te schrijven over mensen die het geboortegetal 45 hebben . Dat is gebaseerd op de geboortedatum (voorbeeld 25-02-1944 ( getal 18) WAT hebben deze mensen gemeen? Welke 3 keerpunten hebben zij meegemaakt? En hoe zijn zij daar mee omgegaan? En welke 2 nieuwe uitdagingen zijn zij aangegaan? Stuur mij even een e mail als jij onder deze categorie behoort. topbalance-int@zonnet.nl
Commentaar

Wat zal dit een schitterend boek worden, Geert. En voor degenen die het nog niet wisten Geert en ik behoren al tot de CLUB. Wie volgt?
elaine-len Naam: elaine-len
Plaats: landgraaf
Mijn wens

Ik zou graag verder met mijn leven willen zoals jij nu doet, en ook mijn hart kunnen openstellen voor mensen die toenadering zoeken, zonder zo achterdochtig te hoeven zijn.
Commentaar

Na ruim 10 jaar gescheiden te zijn, leef ik nog iedere dag met de pijn en gedachten aan hem waar ik zo vreselijk veel van hield. Geen dag gaat er voorbij, dat ik niet aan hem denk. Inmiddels is hij alweer getrouwd en ver van mij verhuisd. Ik blijf maar met vragen zitten, waar ik uiteindelijk het antwoord niet van wil weten. Ik denk dat ik gelukkig ben alleen.
Naam: Eleonora
Plaats: Wassenaar
Leeftijd: 49
Mijn wens

Ik wil een goed betaalde baan vinden en werken met al mij talenten zodat ik God en de Aarde kan dienen. Zodat ik dat kan uitvoeren waarvoor ik naar de Aarde ben gekomen.
Eleonore Naam: Eleonore
Plaats: Maarkedal, België
Leeftijd: 47
Mijn wens

Iets in mij smacht zo naar mijn doel, die nog steeds voor mij onbekend is. Ik kan het niet onder woorden brengen, in een vorm gieten.. wat het precies is. Ook niet als ik het stappenboek van Geert lees... maar als ik in het gevoel ga, dan weet ik hoe intens gelukkig het me maakt, iets waar ik zo naar verlang en die me intens gelukkig maakt, gewoon door in dat gevoel te gaan. Vreemd toch?! Is het de bedoeling om via dans en muziek de mensen in hun kern te brengen, of dien ik boeken te schrijven waarin ik heilige huisjes omver gooi, of om tijdens voordrachten mensen dingen te vertellen die ze misschien niet graag zouden willen horen, maar waar het in feite wel om gaat.... ik weet het niet. Wat ik wel weet, is na het lezen van het boek DE KABBALIST, ook ik geloof dat ik het allerbeste uit mezelf en mijn leven wil halen.. dat is mijn voornaamste doel.... en die ene bijzondere man vinden die van mijn lichaam, mijn geest, mijn ziel en mijn hart houdt... het zij zo, het zij zo, het zij zo....
Eleonore Naam: Eleonore
Plaats: Maarkedal, België
Leeftijd: 47
Mijn wens

nog een extra diepe wens... dat ik de nodige centen mag ontvangen zodat ik mee kan doen aan de schrijfweek van Geert Kimpen in juli in de Katharenstreek.... Het zou mij een supergelukkige vrouw maken!!!
Naam: Elfje
Mijn wens

Mijn wens is om ergens ter wereld mijn thuis te vinden waar ik me gewaardeerd voel, omringd ben door liefdevolle mensen en waar ik mijzelf kan inzetten om magische momenten te creëren voor anderen.
Naam: Eline
Plaats: Haarlem
Leeftijd: 34
Mijn wens

Stap voor stap groei ik in mijn nieuwe vak als haptotherapeut. En ik heb ook het vertrouwen dat ik over een tijdje als therapeut werk. Om daar te komen moet ik nog wel wat stappen zetten. En ik merk nu dat ik moeite heb om te bepalen wat ik daarvoor moet doen. Daarom begin ik hier met het formuleren van mijn wens.

Het toekomstbeeld dat ik heb is dat ik als haptotherapeut in een groepspraktijk werk waar collega’s en ik ons samen inzetten om mensen te begeleiden bij hun levensvragen. Het is een omgeving waarin ik graag ben en cliënten zich welkom voelen. Ik fiets naar mijn werk en combineer werk op een comfortabele manier met mijn privéleven. Ik geniet van mijn bijdrage aan de levens van anderen.

Ik zit nu in het denkproces om deze wens te verwezenlijken. Ik wil nu concrete stappen maken door meer proefcliënten te begeleiden. Dit geeft mij energie en vertrouwen. Ik wil mijn visie op haptotherapie kenbaar maken voor anderen. Met mijn huidige werk als communicatieadviseur bij een ministerie wil ik stoppen en in de tussentijd werk doen waar ik meer voldoening uithaal. Het zou geweldig zijn als dit al op haptonomische wijze zou kunnen. Ik hoop dat anderen mij de gelegenheid geven om op basis van wie ik ben en met mijn kwaliteiten ergens in de tussentijd aan de slag te gaan. Ik voel me gesteund door Carla in dit proces. Zij heeft vertrouwen voor twee! Zo, dit is een eerste stap in het kenbaar maken van wat wil wil bereiken!
Eline Naam: Eline
Plaats: Apeldoorn
Leeftijd: 41
Mijn wens

Er is een geweldige democratische school in apeldoorn, genaamd L-essense! De school staat aan de rand van Apeldoorn, in een weiland aan de rand van het bos. Er is heel veel mooie natuurlijke buitenruimte. Het pand is groot en ruim met veel licht binnen in alle ruimtes. Er zijn heel veel verschillende ruimtes waar de kinderen zich helemaal vrij en geïnspireerd voelen om hun eigen leeromgeving en leerroute vorm te geven. Er zijn ongeveer 100 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar die zich vanuit hun Essentie lekker aan het ontwikkelen zijn, allen in hun eigen tempo, op hun eigen unieke manier, begeleid en geïnspireerd door een fantastisch team van enthousiaste gedreven en liefdevolle mensen. Mijn zoon voelt zich veilig, gelukkig en wakker in deze school en ontdekt al zijn talenten en mogelijkheden volop. De school heeft meer dan genoeg geld om alles te kunnen doen wat nodig is om deze prachtige school voort te laten bestaan.
Naam: Elisabeth
Plaats: Oud Turnhout/België
Leeftijd: 57 jaar
Mijn wens

Mijn wens is dat ik via mijn website: www.welzijnswijsheid.be het welzijn in mezelf, mijn omgeving en eenieder die hier ondersteuning en heil in kan vinden kan bereiken.
Elisabeth Naam: Elisabeth
Plaats: Rotterdam
Mijn wens

Dat de helden op gaan staan in deze tijd van chaos. Het moment is gekomen om hun stem te laten horen. Mijn wens is dat ik de kracht vind om een held te zijn. En eerlijk gezegd: ik kan niet wachten.
Naam: elisabeth maria
Plaats: wognum
Leeftijd: 49
Mijn wens

Mijn wens is dat die mensen en situaties op mijn pad komen zodat het mogelijk wordt om alle talenten die ik in me heb naar buiten te kunnen laten komen en daarvan te genieten en anderen daarvan mee te kunnen laten genieten.
Naam: Elise
Mijn wens

Een spel te maken dat voor jongeren aantrekkelijk is en inzicht verschaft in de duizenden mogelijkheden met Denken. En ook een aantrekkelijk spel dat inzicht verschaft in grammatica
Naam: Ellen
Plaats: Scherpenheuvel
Leeftijd: 35 jaar
Mijn wens

Ik wil graag een levens-en liefdespartner ontmoeten. Iemand om iets moois en liefdevol mee op te bouwen. Een partner die op dezelfde frequentie zit als ik en waarmee ik een gelijkwaarige relatie heb. De papa van mijn kind.

En aangezien niks teveel gevraagd is...een leuke job die ik met volle overgave, motivatie en enthousiasme kan uitvoeren, samen met toffe collega's. Een job die beter verdient dan mijn huidig werk. Een aanbieding die het makkelijk maakt om afstand te nemen van mijn huidige job.
Naam: ellen
Leeftijd: 45
Mijn wens

mijn wens is...dat ik dit jaar mag ontwaken en de liefde voor mezelf voel.
ellen Naam: ellen
Plaats: utrecht
Leeftijd: 54
Mijn wens

Leven in vrede en liefde, dat wens ik iedereen
Naam: Ellen
Plaats: Capelle a/d IJssel
Leeftijd: 38
Mijn wens

Ik wens een zielspartner te ontmoeten die mij neemt zoals ik ben, waar ik heerlijk mee kan lachen, waarmee ik de liefde kan bedrijven en die mij ondersteunt op mijn levenspad!
Ellen Naam: Ellen
Plaats: Hilversum
Leeftijd: 54
Mijn wens

Mijn wens...
In al het licht, de engelen, alles wat leeft, vraag ik aan het universum mijn wens….ik als Coach Ellen coachingstrajecten en workshops of trainingen ga verkopen, waarbij ik mensen kan helpen. Dat Coach Ellen een succes mag worden en dat ik financieel onafhankelijk wordt.
Commentaar

Thuis komen....
Er is een wereld voor mij geopend zins ik de Kalabba heb leren kennen en het boek “Stap voor stap van wens naar werkelijkheid” ben gaan lezen.
Het is net of als ik thuis kom.
Coachen is mijn passie, Ik ben sinds vorig jaar begonnen als Zzp'er en heb mijn eigen coachings & trainings bureau "Coach Ellen".

Grote herkenning bij het lezen van het boek, bv.…....
Tijdens het coachen vertel ik dat de manier waarop ik werk ik o.a. instrumenten aan reik en dat men het moet zien als zaadjes die gaan groeien op het moment als je er aan toe bent. En zo heb ik er nog veel meer…..;-)

Boom....
Het bijzonderen is dat mijn logo een boom is. (zie bijlage). Het is voor mij altijd een symbool geweest van de tree of life. Zo sta ik zelf in het leven.
De wortels als het onder bewuste en de stam hoe sterk je bent geworden door wat je in het leven heb mee gemaakt. De bladeren staan voor hoe je leven verloopt, de vier jaar getijden, jaar in jaar uit. De boom in zijn geheel staat voor hoe je nu in het leven staat.

Van leerling tot leeraar….
Jaren ben ik zelf de leerling geweest en dat zal ik ook altijd blijven doen “leren van het leven” maar nu ben ik al een tijdje de leeraar…”het is tijd”

Warme groet vol liefde,

Ellen
Naam: Ellen
Leeftijd: 63
Mijn wens

Mijn hartewens is dat we vanuit gelijkwaardigheid hier op aarde leven, dat we respect hebben voor de aarde en dat we ons bewuster zijn hoe we met haar omgaan.. mijn startpunt is werken met kinderen op een luchtige, creatieve wijze.
Ellen van der Linden Naam: Ellen van der Linden
Plaats: Bakhuizen
Leeftijd: 35
Mijn wens

Ik wens dat het (basis)onderwijs in Nederland weer terug kan gaan naar de kern: het onderwijs en het kind. Ik loop al een poosje rond met het gevoel dat het anders kan en wil me daar ook voor in gaan zetten. Loop jij misschien ook met zo'n soort gedachte rond? Misschien kunnen we er samen meer vorm aan gaan geven. Let me know!
Commentaar

(Geweldig initiatief zo'n wensenboek!!)
Naam: ellf
Plaats: brunssum
Leeftijd: 44
Mijn wens

mijn wens zal zijn....overspoeld worden met de liefde in mijn hart
Naam: Ellis
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 26
Mijn wens

Mijn wens...is mijn hart weer terugkrijgen. En daarmee mezelf.
Ik voel me gehersenspoeld, neergeslagen, uiteen gescheurd en vertrapt. Resultaten na een verbroken relatie vol bedrog en illusie. Ik wil weer intens lachen, genieten, voelen, leven! Niet alles op de automatische piloot doen en het 's nachts uitschreeuwen van pijn. Ik wil loskomen van de persoon die me het gelukkigst heeft gemaakt en gelijktijdig dezelfde persoon die me het meeste pijn heeft gedaan. Ik wil verder kunnen zonder hem en weer in staat zijn in mezelf te geloven, weer te geloven in de mensen om me heen, ze weer toe te laten, op welk niveau dan ook. Zo simpel gezegd, maar na al die maanden ligt mijn hart nog steeds in zijn handen.
Naam: elly
Mijn wens

mijn wens is dat ik doe wat ik in "andere dimensies"al gevierd heb, nl, 3 boeken schrijven.
Dat ik het vertrouwen daarin heb en de durf.
Naam: ell_f
Plaats: brunssum
Leeftijd: 46
Mijn wens

ik heb allereerst een wens geplaats voor de wereld...voor de mens de vrede en de liefde.
Nu wil ik graag een wens persoonlijk plaatsen voor me myself & I
komt tie....ik wens dat ik dit jaar mijn gelijkwaardige liefdevolle soulmate tegenkom...finally na 46 jaar! Ik ontvang je met open hart en open armen...
verder wens ik dat alles van een leije dakje afgaat en dat ik samen met mijn dochtertje Jade met mekaar en van mekaar kunnen genieten...nog dichter na mekaar groeien....gewoon weg een vreugde en liefdevol jaar voor my girl & me.
Naam: ell_f
Plaats: brunssum
Leeftijd: 46
Mijn wens

Mijn wens = dat al de liefde die ik dagelijks stuur naar de vader van mijn dochtertje ook werkelijk aankomt en ZIJN werk kan gaan doen!
Commentaar

verder ben ik dankbaar voor alles in en om mij heen
Naam: Els
Mijn wens

Ik heb een hecht, gelukkig en liefdevol huwelijk waar binnen ieder lid van het gezin nl. mijn echtgenoot, onze 2 zonen en ikzelf de verbondenheid, het respect, de warmte, het geluk, de liefde, waardering, erkening, genegenheid, zekerheid, overvloed, openheid, vriendschap, bescherming, betrokkenheid, steun, hulp, rijkdom, eerlijkheid, vrijheid, diepere kern van het bestaan als familie, goede gezondheid, prachtige verstandhouding, open dialoog, rust, succes, dromen en wensen ervaren. Als gezin stralen wij. Wij zijn een inspiratiebron voor elkaar en de andere wezens hier op aarde en daarbuiten. De lichtwezens beschermen ons en geven ons de juiste woorden en houding op het juiste moment om samen in vrede en rust verder te bouwen aan onze levensloop als persoon, vader, zoon, partner, vriend, echtgenoot, moeder, dochter, echtgenote, vriendin binnen het gezin, de familie, de vriendenkring, werkomgeving, sport/vrijetijdsbesteding en leefomgeving waar binnen wij ons begeven. Ons huis straalt warmte, verbondenheid, openheid en liefde uit voor één ieder die aanklopt. Het geluk lacht ons toe en maakt ons iedere dag sterker en hechter.
Els Naam: Els
Plaats: Wijchen
Mijn wens

De eerste wens is gerealiseerd.Mijn praktijk Kia Ora is online.www.praktijkkiaora.nl en mijn tweede wens is, dat ik ga leven vanuit het ware zelf.
Met Liefde. Els
Naam: Els
Plaats: Wilsele
Leeftijd: 46
Mijn wens

dag wensenboek, dag iedereen !
Wat ben ik enkele vrienden dankbaar ! dank zij hen ben ik meer alert voor signalen en heb ik ontdekt dat mijn creativiteit heel belangrijk voor me wordt ! Mijn vurige wens is dat ik ook deze creativiteit in workshops mag overbrengen naar anderen, zodat ook zij deze immense kracht van het vertrouwen en het loslaten van het verleden mogen ervaren ... Voor ieder van jullie hoop ik dat jullie wensen mogen uitkomen ! Dit vraag ik nu aan het Universum !
Laten we heel dankbaar zijn voor alles wat we reeds hebben en zijn !
licht-energie-zonnegroet,
Els
Naam: els
Plaats: België
Leeftijd: 35
Mijn wens

Mijn wens is om EINDELIJK mijn eigen thee/koffie/eethuisje te openen in een prachtig ruim en lichtrijk herenhuis met tuin. Graag wil ik mensen daar ontvangen en verwennen met lekker, gezond en licht voedsel. Dat het een plek moge zijn waar men terugkomt omdat men er zich thuis voelt, omdat men het er gezellig vindt en in contact komt met andere toffe mensen, omdat men het er lekker vindt.
De bovenverdiepingen van het herenhuis wil ik graag gebruiken om allerhande workshops aan te bieden , om kunstwerken van onbekende kunstenaars te exposeren, om zelf cursussen en opleidingen te geven in die dingen waar ik goed in ben.
Een bijkomende maar essentiële wens is dat ik hier heel goed mijn brood mee verdien zodat ik mij geen financiële zorgen meer hoef te maken.
Dit alles wens ik mijzelf van harte toe in het nieuwe, komende jaar 2010!
Naam: Els
Plaats: Waasmunster
Leeftijd: 35
Mijn wens

Ik wens dat ik de verzorging van mijn papa kan combineren met een fantastische liefdesrelatie met een lieve, slimme, knappe en begripvolle man.
Naam: Els
Plaats: Belgie
Leeftijd: 35
Mijn wens

Dat mijn papa snel weer opgeknapt en gezond thuis mag zijn.
Naam: Els
Plaats: Gent België
Leeftijd: 35
Mijn wens

Mijn wens is het beeldende energetisch vorm te kunnen geven op het doek, opdat je binnenkant erop verschijnt, je hart, opdat de toeschouwer kan voelen wat liefde is door ernaar te kijken. Mijn wens is dit te kunnen realiseren voor iedereen, om de academies terug om te scholen tot deze voor Ware Schone Kunsten, opdat de studenten die met hoop aankomen en leergierigheid hun rugzak dorstig kunnen vullen met al het positieve uit de kunsten die ze kunnen gebruiken om hun eigen individuele stappen vorm te kunnen geven. Een academie aldus waar het innerlijke, energetische, therapeutische en noem maar op evenzeer een basis zijn, een leidraad naar hoe men nu eigenlijk echt iets moois vanuit het leven kan scheppen. Dat is mijn droom, ja. Al vaak heb ik hier over verteld hoe fijn ik het zou vinden om mensen te ontmoeten, oud studenten, docenten, ... die dit idee begrijpen en eraan mee willen werken, en zij bestaan, want ik zie tal van interessante alternatieven de grond uit reizen. Mooi toch :) Hoe fijn zou het zijn hier ruimte voor te kunnen creëren, voor die groep, pioniers als het ware die de kunstwereld eindelijk terug wat gezonde vrolijke levende feedback kan geven opdat ook de galerijen en musea, kunstcritici hun ogen kunnen openen voor de blokkades die de doorstroming van een hele grote groep individuen, die zich reeds lange tijd hebben terug getrokken of afgescheurd hebben van hun doctrine, mogelijk kan maken.
Commentaar

Een Opbouwend Manifest

Alias
Een Pamflet om het positieve in de kunst leven in te blazen.

Aan alle beeldende en scheppende kunstenaars, liefhebbers en sympathisanten,

Aan iedereen wie het leven lief heeft!


Tendency of lifeLaten we opnieuw levengevende werken maken, werken die de lach des levens tevoorschijn toveren. Laten we ons wentelen in de kern van het leven en scheppen, uitvoeren in liefde! Vanuit het hart. Genoeg met boeken, films, muziek, theaterstukken, schilderijen die het ons onbehaaglijk maken, die telkens de oude wonden open rijten. Genoeg ermee! Laat ons deze barricades slopen opdat we vrij kunnen doorstromen en gelukkige werken kunnen scheppen. Het wordt nu tijd dat de positieve energieën binnensluipen in de werken, opdat de toeschouwer dit kan voelen en deze energie aangeboden krijgt. Laten we onze werken dompelen in onze levenskracht en de toeschouwer vertrouwen schenken. Want dat is Leven! Laten we Levenswerken maken, ja, Levenswerken!

Elimineer datgene dat blijft klitten aan je lijf! Ledig die boekenkasten, haal je valse noten en lugubere inzuigende beelden weg! Zuiver het kunstencollectief uit en zet ze om. Overschilder ze met bloemen, ja. Hak het houtrot weg! Begraaf de doodse sferen en bouw mee aan het aardse levengevende scheppingsverhaal waarin milieu en werk, mens en bewustzijn harmonie vormen opdat het Voelen, wat Leven is, niet onderdrukt hoeft te worden, opdat het Denken is opgebouwd vanuit dat voelen, opdat het Scheppen ontstaat vanuit vertrouwen en opdat de Basis doordrenkt wordt door al wat het leven te bieden heeft, KRACHT, LIEFDE, WARMTE, ... alias VOOR EEN OPTIMISTISCH BESTAAN!

Wees niet bang om het negatieve uit de geschiedenis te lossen. Waar heb je deze nog voor nodig? Stop deze verzamelwoede. Woede, ja, verzamelwoede! Durf te lossen, durf ze te bezaaien met vruchten die ons de lach weer schenken. Durf! Opdat je met trots je binnenkant kunt uiten, je rug kunt strekken, opdat je met een stralend en opgeheven hoofd je creaties kunt delen met hen die ervoor open staan, met hen die het in dankbaarheid en liefde kunnen aanschouwen.

Laat die heldere kleurklanken los! Werk! En geloof in je ambities! Ga door! Neem een flinke hap zuurstof en verspreid het! A TENDENCY OF LIFE!
Naam: Els
Plaats: Gent
Leeftijd: 35
Mijn wens

Mijn wens is het geven en ontvangen terug in balans te brengen. Opdat de sprituele en financiële rijkdom mooier verdeld kan worden. Opdat we allen met onze wensen de mogelijkheden kunnen vinden deze in vervulling te brengen. Opdat we bewust, in liefde kunnen geven zonder ons zorgen te hoeven maken. Mijn wens is er voor jullie allemaal! Zodat we meer en meer door openstaande deuren kunnen wandelen en elkaar welkom kunnen heten met een lach! Zonder meer. Opdat we allemaal vanuit onze diepe werkelijkheid leven en al wat we nodig hebben op ons pad kunnen tegenkomen en kunnen groeien, openbloeien! Dat wens ik ons allen toe!
Liefs,
Els
Naam: Els
Plaats: Gent
Leeftijd: 35
Mijn wens

Het zou erg fijn zijn dat de scholen zich meer en meer omvormen. Ik droom van scholen waarin niet enkel leerkrachten hun stof komen onderwijzen, maar van scholen die de gehele leer van het leven aanbieden. Holistische scholen. Scholen waar ook geneesheren meedraaien in het schoolritme, die erop kunnen toe zien dat blokkades bij de jongsten al onmiddellijk kunnen losgemaakt worden. Antroposofisch gezien valt er voor elk leeftijdsstadium waarin een kind vertoeft wat aan te leren. De tijd waarop het kind rijp is om zijn hersenen te gebruiken, om te aarden, om kleur een diepere betekenis te geven,... Als er blokkades optreden, is het kind of zelfs de volwassene nog niet rijp voor een bepaalde leerstof en heeft hij/zij, net daar waar de blinde vlek aanwezig is, bevrijding nodig om deze nieuwe inzichten te kunnen opnemen. Ook omgekeerd kan het zijn dat een kind sneller zijn of haar weg vindt, cognitief, lichamelijk, geestelijk. En aangezien je nooit weet welk een weg het kind nog te bewandelen heeft, is het even belangrijk om die vraag, die honger verder te onderbouwen en zeker niet tegen te houden. Ongeacht het feit dat hij/zij dat andere (nog) niet heeft kunnen/willen opnemen. Volgens mij is het erg belangrijk dat het energetische, de voedingsleer in al zijn aspecten, het creatieve, de metalen, stenen, mineralen, ..., het diep intens voelen, terug meer en meer mogen integreren in de scholen. Dit betekent inderdaad personalisering EN universalisering. Kleinere klassen. Een grotere samenwerking met iedereen; ouders, leerkrachten, therapeuten, kunstenaars, ambachtslui, artsen en allerhande coachen/therapeuten opdat het geheel terug meer kan versmelten, opdat de groeiprocessen en het leven rijker worden in al zijn gedaantes, in alle gelaagdheden. Opdat we terug de energetische betekenis kennen en voelen van diep in onze botten tot elk vezeltje van ons lichaam, van de kern in de aarde tot de verste ster in het hemelrijk, van onze communicatieve uitwisselingen met elkaar tot onze gehele wereldse verbondenheid. Want iedereen heeft het recht gezien te worden en zichzelf bestaansrecht te geven tot in het diepste van zijn wezen en tot de diepste verbondenheid met het ALLES!
Naam: Els
Plaats: Gent
Leeftijd: 35
Mijn wens

En dit is een persoonlijkere wens, en ook universeel. Want als het IK krachtig op zijn benen staat, is er plaats voor het JIJ!

Ik wens dat ik een dak boven het hoofd kan blijven behouden. Dat ik mijn zoontje kan blijven onderhouden, dat we gezonde voeding kunnen blijven kopen, dat we diep bij ons zelf kunnen blijven, in onze kracht kunnen blijven staan, ongeacht ... Dat ik me financieel geen zorgen hoef te maken voor de dagelijkse levensbehoeften. Dat ik dit ook kan schenken aan wie dit nodig heeft. Dat deze levenskwaliteit kan blijven bestaan en dat we de dokter kunnen blijven betalen, ook in tijden van crisis. Dat dit mag blijven bestaan! Dat we ook wanneer het moeilijk is, kunnen blijven investeren in het nu en in morgen. Dat we kunnen 'zorgen' zonder zenuwslopende 'zorgen' die levensnoodzakelijk zijn. Ik ben dankbaar dat dit net nog kan en hoop uit het diepst van mijn hart dat dit kan blijven bestaan. En dat er vanuit deze basis en de wilskracht voor een optimale levenskwaliteit waarin we onszelf en onze idealen niet hoeven te verloochenen. Aldus, dat mijn vertrouwen nog wat aangescherpt kan worden opdat de soms sluimerende angst plaats kan maken voor wat meer zielenrust :)

Deze wens is er voor iedereen. Iedereen heeft recht op een gezond leven dat je toe lacht! Dit alles is immers aanwezig op de aarde, voor iedereen! Als het immers goed verdeeld wordt. Vandaar mijn wens om de balans in evenwicht te houden of terug te brengen daar waar het nodig is!

Op het leven! Voor iedereen!
Naam: Els
Plaats: Gent
Leeftijd: 35
Mijn wens

Het Stabat Mater kunnen zingen en het Ave Maria :D en nog veel meer; Muziek uit de hele wereld, de oermuziek vooral kunnen dragen in mij en laten weergalmen.
Commentaar

Zeker 20 jaar heb ik mijn stem niet gebruikt. Sinds ik een dik half jaar geleden besloten heb mijn longen terug open te zetten is er heel wat veranderd. Dankzij een fantastische stemcoach berijk ik ongekende hoogtes en laagtes met mijn stem en de klank komt vanuit mijn buik, mijn bekken zelfs. Meer en meer rekt mijn ademhaling alles ver open tot ver voorbij de stembanden alleen. De zuurstof kruipt overal waar het kruipen wil, tot in de hersenpan! Vorige week heb ik voor het eerst aan een klein publiekje gedemonstreerd wat ik zoal leer aan de hand van de toonladders en de daarbij behorende oerklanken. Ze dachten even, al lachend natuurlijk, dat het glas zou springen.

Als ik deze gelukmakende energetische wijze van lesgeven ook nog eens kan omvormen zodat ik ook dit kan bereiken/toepassen als coach/lesgever binnen het beeldende, schilderen/kleurgebruik dan kan mijn geluk niet meer stuk :)
Naam: Els
Plaats: Gent
Leeftijd: 35
Mijn wens

Voor mijn zoontje die spookjes ziet als hij gaat slapen, dus ook voor mij...

AARDEN
Nog meer aarden. De wortels zijn er, lang en krachtig, en zij zitten diep verankerd in de aarde en voelen zijn kracht stuwen. DIEPE OPWAARTSE STUWENDE AARDSE KRACHTEN
De aarde ontvangt deze wortels en voedt ze, dus ook de voeten, benen, knieën, tenen, bekken, buik...
Het bekken staat RIJK verankerd en mijn buik ademt VEILIGHEID. Mijn buik ademt veiligheid, dus ook mijn kind. Zijn buikje ademt met zijn veilige ritme mee.
En trots en vol liefde bedanken we de geesten en spookjes die ons duidelijk hebben mogen maken dat angst niet hoeft te zijn. We bergen ze op in de driehoekige piramide en hangen ze aan het touwtje van de regenboogkleurige balonnetjes. Ze worden de ether in gestuurd.
Dank u, dank u, dank u,
Voor die vertrouwensvolle zielenrust die over ons heen dwarrelt en ons een prachtige liefdevolle glimlach op de mond en in het hart te voorschijn tovert.
Slaap lekker.
We recupereren via zoete dromen.
En ontwaken vrolijk en fit voor een nieuwe liefdevolle prachtig stralende blije dag.
Naam: Els
Plaats: Gent
Leeftijd: 36
Mijn wens

"Als het ijs in de harten van mensen smelt"

Dit citaat van Angaagaq-sjamaan zegt meer dan 1000 woorden, en naast woorden alleen, het is een doe-citaat, eentje waarin je staat van zijn volledig verandert/transformeert.

De energie het Qi verlaat voeding als het ingevrozen wordt. Zo ook het hart. De innerlijke glimlach. In de beginfase, als het Qi, na jaren zijn weg weer vindt in het lichaam, als de gestolde sappen kunnen doorstromen voelt dit aan als een eureka. Zoals bij een loodgieter die de flinterdunne leidingen weer ontstopt. Je beseft dan nog niet dat het nog maar het begin is. 'Plop' de eerste slijmprop baant zich een weg en biedt een opening. De opening naar een immense open space waar je nog geen weet van hebt. Door de tijd heen voel je hoe dit Qi zich als een levensvirus in je lichaam uitbreidt. Het Qi sleept alle 'anti-stoffen' met zich mee, als een sleepboot die het grote levensschip meevoert langsheen (on)doorgrondelijke kanalen, opweg naar de zee. De zee van kennis, de zee van lucht en ademhalen, de zee van voelen. Elk lichaamsdeel kan hierdoor besmet geraken, en ik glimlach! Ja, eindelijk, ik glimlach naar mijn lever, de darmen, de milt. Ik stuur de innerlijke glimlach naar de toppen van mijn tenen en voel oh zo veel bevrijding! Ik stuur ze ook de hoogte in, via de luchtwegen. Via mijn neusgaten 'snuif' ik de verse lucht die zich een weg baant naar ogen, hersenen, oren, ... naar elke plek die het nodig heeft. Een nieuwe deur gaat open...

De omgeving verandert mee, altijd, de sleepboot trekt alles en iedereen met zich mee, deze sleepboot schenkt hartverwarmende levensenergie... en de wind fluistert dit verder. De kruinen van de bomen wuiven hen de goede richting uit/in ook.

En de wortels, ze geven elkaar de hand, ja, ze drukken elkaar de hand, voor eeuwig verbonden.

Dank je wel, Geert Kimpen dat je alchemie via dit wensenboek meer mogelijk maakt.
Dank je wel, Gerda Maria voor je onverbeterlijke mega big smile.
Dank je wel, Angaangaq, op harten die mogen smelten. Op het levenselixir!
Dank je wel, Celine, dat ik je laatste zinnetje van 'Voyage...' zo mooi kan doorgronden.
Dank je wel, omgeving en lieve scheppende mensen...

Dit is een wens in werkelijkheid en voortdurend onderweg...
Naam: ELS
Plaats: Gent
Leeftijd: 36
Mijn wens

WILSKRACHT verSTERKEN zodat dagdromen/wensen ook WERKELIJKheid worden.
IK MAG
IK KAN
IK WIL
IK HEB HET RECHT
IK VERDIEN HET
En deze woorden zal ik dagelijks herhalen...
en ik klop tegelijk en herhaaldelijk met mijn vuisten in op mijn handpalmen tot ze in mijn bewustzijn zullen doordringen!
Ja!
IK MAG
IK KAN
IK WIL
IK VERDIEN HET
IK HEB HET RECHT!
Voila!
Naam: Els
Plaats: Gent
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn kacheltje is gereinigd,
Mijn hartekacheltje.

Er zaten mensen in.
'k Had ze opgesloten in mijn hart en dacht
dat dit zo hoorde,
als er sprake is van "houden van".
Ja, er zaten mensen in mijn hart.

De stappen die genomen worden om iemand zo diep vanbinnen te verstoppen zijn immens. Je neemt bezit over ze waardoor de werkelijke gestalte van je geliefde krimpt. Hoe kan je ze anders een plaats geven in je hart?
Ze krijgen dus eigenlijk maar een heel klein donker plekje toe bedeeld en je hoopt, je verwacht dan nog dat net zij je kacheltje zullen blijven aanwakkeren. En je begrijpt maar niet hoe het komt dat je zo weinig warmte voelt of ontvangt. Neen, je begrijpt het niet hoe kil je geliefde in wezen kan zijn terwijl hij een VIP-plaats kreeg, daar in die zogenaamde oven die bij elke hartslag levensenergie behoort te pompen.

Vandaar heb ik mijn geliefden maar bevrijd. We hoeven onszelf immers niet weg te geven of elkander te bezitten.

Het laatje onderaan mijn oventje is nu blinkend schoon en wordt gevuld met gouden deeltjes, haar schoorsteentje is gepoetst. Een schroef draait rustig, ritmisch, gestaag en verankert in de ruimten van het hart de liefde.

Nu kom ik overal hartemensen tegen, we herkennen elkaar en lachen warmte.
Commentaar

Eveneens de mensen die met hun hoofd in mijn gedachten dwalen en natuurlijk ook andersom. Wij die samen door het leven stapten als siamese tweelingen, hoofd-tegen-hoofd, wij hebben ons van elkander bevrijd. Onze energie blijft nu minder dralen in de wolken en loopt langs onze voeten de aarde in.
Naam: Els
Plaats: Gent
Leeftijd: 36
Mijn wens

Dankbaar en met heel mijn hart liefde ontvangen en deze in zachtheid communiceren met alles en iedereen opdat we ons krachtiger met elkaar kunnen verbinden
Naam: Els
Plaats: Gent
Leeftijd: 36
Mijn wens

Soms vraag ik me af waar ik telkens op zit te wachten. Op dat ene moment van verlichting, een geliefde, inspiratie, werk, zingeving, ... om oude gewoontes af te leren die in mijn ideale wereld niet meer bij me passen en die ik nog steeds in me draag en dan besef ik dat dit ene ogenblik waarbij ik stil blijf staan het moment is dat alles in beweging zet. Als het rustpunt na de verveling omslaat en een klare kijk geeft op het alles. Dan ben ik blij! Alles is in beweging... Het licht draag ik zelf evenveel als datgene dat leeft rondom mij. Ik hoef nergens op te wachten. En toch... de stilte waar ik naar verlangde stelt me gerust dat het potentieel ook ruist in mij. Blij ben ik als ik luister naar mijn ziel die me dit alles mogelijk maakt. Bewust. In alle stilte heb ik het nieuwe jaar ingezet. Dankbaar voor wat 2013 me te vertellen had en met een rustig luisterend oor voor datgene waarvan ik nog niet weet. Toekomst...
Commentaar

Het stelt me gerust. Voor alles is zijn tijd.
Naam: Els
Plaats: Gent
Leeftijd: 36
Mijn wens

Kracht
Een man mag volledig man zijn en staat hierdoor volledig in zijn kracht waardoor ook ik terug naar mezelf gekatapulteerd wordt. Ik ben volledig vrouw en sta eveneens volledig in mijn persoonlijke kracht.
Ben aldus benieuwd hoe onze relatie man-vrouw zich verder in liefde kenbaar zal maken. Wetende dat vanuit deze methodische waarden het toekomstperspectief positief mee draait, dat de oogst ons een andere rijkdom schenkt.
Els Hannes Naam: Els Hannes
Plaats: Rijkevorsel, België
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wens vandaag dat ik de mogelijkheid krijg om deel te nemen aan de schrijverscursus van Geert Kimpen van 13 tem 20 oktober ! 'En als je iets met hart en ziel wenst dan spant het hele universum zich in om dat te laten lukken' :)
Commentaar

Dus JA ik neem deel aan de schrijverscursus van Geert Kimpen van 13 tem 20 oktober ! :)
Naam: Els Heirwegh
Plaats: Wilsele
Leeftijd: 48
Mijn wens

... komt stillekes maar KRACHTIG uit ! mijn atelierke heeft vorm gekregen, is net ingericht en zal mijn hartje veroveren ... creativiteit in mijn leven is zo belangrijk als de zee diep is ! in deze triestige en grijs-kleurige winter is mijn hart vol licht en liefde; graag vertel ik jullie dit ..; volhouden in vertrouwen, doorgaan en bij vallen weer opstaan ... is een gouden boodschap ! alles komt goed, lieve mensen !
van een liefdevolle Els
Commentaar

met mijn welgemeende intense dank voor hét Wensenboek van Geert ! DANK !!
Naam: Els Heirwegh
Mijn wens

lieve mensen, er is een wens in vervulling gekomen, nl. mijn website is geboren met de naam: 'crea-bruis-els' en is hele mooie start naar meer creativiteit !!!! van harte ! Els
Naam: elvanel
Leeftijd: 47 jaar
Mijn wens

Het allerliefste wat ik doe is mijn verhaal vertellen over mijn echtscheiding. Wat er met mij gebeurde nadat mijn man mij plotseling verliet en mij alleen achterliet met onze drie kinderen. In een klap was ik weer verbonden met mezelf, de kracht die hiervan uitstraalde, het vertrouwen dat ik hierdoor kreeg om dit zeer pijnlijke proces te ondergaan was prachtig. Het besef en de inzichten die ik tijdens dit gehele proces heb ontvangen is onveranderbaar groot gebleven. Door mij te verlaten heeft hij mij het mooiste geschenk van mijn leven gegeven. inmiddels ben ik 7 jaar en een studie verder. Mijn wens is om mensen die gescheiden zijn te begeleiden op hun weg. Ik wil graag in mijn eigen onderhoud kunnen voorzien. Het is mijn 'laatste' losmakingsproces van mijn ex. De wereld heeft te lijden onder de haat van exen. Ik wil hier graag een einde aan maken. Dit is mijn wens en ik plant hem nu in de wereld. Bedankt Geert voor deze mogelijkheid. Liefs elvanel
Naam: Emare
Leeftijd: 37
Mijn wens

Ik wens een lieve man, een zielsverwant, die sociaal, actief, ondernemend en inlevend is. Een lieverd, een grote schat die 100 procent voor mij alleen gaat. Ik wens dat hij mij inspireert en mijn gezin op alle gebied doet groeien. Dat hij een vriend is voor mijn kinderen en dat we met elkaar gelukkig zijn en leven in overvloed.
Commentaar

Als ik dit wens heb ik toch het idee dat ik een soort sprookjeswens uit. Dit wil toch iedereen? Ik heb nog niet echt alle vertrouwen, zal het dan dus ook niet lukken? Wat een twijfel
Emed Naam: Emed
Plaats: Almere
Leeftijd: 54 jaar
Mijn wens

Ik koester al vanaf mijn 14e jaar de wens om te mogen knuffelen en spelen met een jachtluipaard.
Dit dier staat voor mij symbool voor Kracht, Overleven en Spiritualiteit, het zou mij euforisch maken als ik dit eens zou mogen meemaken.
Emma Naam: Emma
Plaats: Breukelen
Mijn wens

Mijn wens is op de jongen op wie ik verliefd ben geworden toen ik op vakantie was in Zwitzerland weer opnieuw te zien. Hij woont in Engeland, vlak bij London. We hebben veel met elkaar gewhatsapped enzovoorts, op vakantie hebben we gezoend. Iets dat ik niet had willen missen, maar toch heb ik een heeel klein beetje spijt. Daardoor mis ik hem nu denk ik meer.
We hebben veel gewhatsapped maar nu begint het een beetje te verwateren, en ik wil niet overkomen alsof ik hem stalk, dus whatsapp ik hem nu niet meer.. Ik mis hem.
Emmy Naam: Emmy
Plaats: Putten
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn wens is dat ik mensen aan kan raken zodat zij zich bewust worden van hun eigen kracht en daar naar gaan leven. Dat zij hun talenten gaan leven. Dat zij denken vanuit hun mogelijkheden in plaats van hun onmogelijkheden.
Naam: eng-ell-en
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn wens is voor 2010...dat ik geloof in mezelf...en dat ik kan stoppen met wiet roken...en dat ik steeds meer verlicht mag worden totdat ik in mijn Zijn ben...
Verder wens ik ook veel liefde,zelf liefde en onverwaardelijke liefde na mijn dochtertje toe!
Wat een wensen hihihi maar dat mag ook wel naar dit rot jaar...dus positief 2010 in...en dat alle wensen van mij en van iedereen mogen uitkomen...

liefffffffs eng-ell-en
Naam: engel1
Plaats: Middelburg
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik wens dat mijn zoon: Melchior zich verder goed en fijn ontwikkellen mag en op een goede school terecht komt!
Naam: engel1
Plaats: Middelburg
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik wens dat ik het finacieel iets beter kan hebben zodat ik hier niet kontinu over hoef in te zitten!! en zodat ik me redt met mijn kind.
Naam: Engeltje
Plaats: Almere
Leeftijd: 42
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn fotostudio grote bekenheid krijgt en dat ik steeds beter wordt in het maken van foto's met emotie
Commentaar

www.sabinedebruyn.nl
Naam: engeltje
Plaats: limburg
Leeftijd: 47
Mijn wens

ik wens dat al het onmogelijke mogelijk word gemaakt en alles in het leven van mij,mijn man en mijn kinderen is gebaseerd op liefde en respect met elkaar maar zeer zeker ook voor onze medemensen,dat alle negatieve energien,negatieve entiteiten en alle negatieve gedachten oplossen bij mij,mijn man en de kinderen en er pure onvoorwaardelijke liefde overblijft.dat mijn zoon een lieve ,zorgzame vriendin heeft die hem begrijpt en waar hij zijn verdere leven mee kan delen in onvoorwaardelijke liefde.dat we alle vier een definitieve streep trekken onder het verleden en het verleden definitief laten rusten en in geluk,voorspoed,liefde,gezondheid,en overvloed in alle vormen leven.dat mijn man en kinderen zich spiritueel gaan ontwikkelen en bewust worden van hun echte missie en dat ze hetgeen wat ik al ervaren en geleerd heb aannemen van mij en ook begrijpen en toepassen in hun leven.dat ik ,mijn man en kinderen alleen positieve gedachtes hebben ,maar tevens de wereld gebaseerd is op echte liefde en positiviteit,dat we door het licht verlicht zijn allemaal.
Naam: enrique
Plaats: Slochteren
Leeftijd: 62 jr.
Mijn wens

De jackpot winnen.
Commentaar

Elk jackpot maar als E 27.5 ml. zou ik winnen
dan dat zou beter zijn.
Naam: Enrique
Plaats: La Marina, Spanje
Leeftijd: 64
Mijn wens

Na anderhalf jaar aan mijn website:
www.eindtijdkerkvangod.com gewerkt te hebben, is het Gastenboek nog steeds leeg. Ik zou zo graag een keer een reactie zien.
De site gaat over het bedrog in de kerk, maar geeft ook een antwoord op het doel van het leven.
Naam: Enrique
Plaats: La Marina
Leeftijd: 64
Mijn wens

Mijn wens:
Daar ik hier lees dat zoveel mensen naar een
andere maatschappij verlangen, is mijn wens
dat iedereen in de bijbel het boek Jesaja
hoofdstuk 11 gaat lezen.

Citaat:
vs.3, ---, Hij zal niet rechtspreken op grond
van wat aannemelijk lijkt of op grond van
valse getuigenis of van horen zeggen.
vs.4, De armen en verdrukten zal Hij
verdedigen.
Voor de dierenwereld:
vs.6, Dan zullen de wolf en het lam bij elkaar
liggen en er zal vrede zijn tussen panter en
geit. enz., enz.
Enrique
www.eindtijdkerkvangod.com
Commentaar

Op mijn site heb ik de dag van Christus
Wederkomst aangegeven. Wie durft hier voor te
bidden of dit correct is? Honderden jaren
geleden was dit ook zo ongeveer bekend.
Enrique
www.eindtijdkerkvangod.com
Naam: Eradem
Plaats: Wiilemstad, curaçao
Leeftijd: 65
Mijn wens

Een maatje the worden van iemand die dat nodig heeft.
Eric Naam: Eric
Plaats: Winschoten/Evermore
Mijn wens

Ik wens dat mijn eigen bedrijf www.kingdom-of-shamballa.eu gaat lopen als een trein. dat ik alleen nog maar bezig ben met het geven van Shamballa MDH inwijdingen en praten, vertellen en lesgeven over Verlichting (spiritualiteit) in al zijn vormen.
Commentaar

Mijnhele leven ben ik al bezig met spirituele ontwikkeling, ik was een nieuwe tijdskind dat moest negeren dat er meer was tussen hemel en aarde. Nu zo'n 30 jaar verder is er geen weg terug, men kan niet meer om me heen, ik ervaar dat als interessant en soms lastig en leer daar mee leven. Ik ben er nu aan toe om de hele wereld te vertellen wat ik allemaal heb meegemaakt, wie ik heb ontmoet en wat voor mogelijkheden er wel niet in ons allemaal schuilen. De Shamballa energetische methode is 1 van de vele helingsmethoden die ik heb mogen leren gebruiken en gebruik ik nu als brug naar de wereld om mijn missie van heling en verlichting uit te dragen.
Naam: Eric Simons
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 55
Mijn wens

Een mooi groot (groter) huis, ietwat meer in het groen, waar ik ruimte heb mijn creative beroep uit te oefenen.
En wat voor mij betaalbaar is.
Naam: erik berg
Plaats: sprang capelle
Leeftijd: 43
Mijn wens

Mijn passie voor de muziek en acteren is als kind er bij me in gegtoen met de paplepel. Enkel heb ik nooit of te nimmer de ambitie gehad om hier mee door te breken of beroemd te worden. Doe maar normaal dan doe je gek genoeg is mijn motto. Het enige wat ik wel altijd heb gewild is op een normale manier mijn brood er mee te verdienen zodat ik geen zorgen heb. zwemmen in het geld hoef ik niet, en een sterren status al helemaal niet. Veel mensen heb ik al mee gemaakt die gouden bergen beloofden , en niets van dat na kwamen. dat is wat mij altijd gestoken heeft. En ondanks dat, heb ik altijd geloof in mijn kunnnen behouden. Mijn wens is dan ook enkel om eens de juiste persoon te ontmoeten, die me juist wel dat ene duwtje in de rug kan geven wat ik zo nodig heb. De persoon die het nu eens WEL meent, en niet zijn kop in het zand steekt. WIE o WIE ???
Naam: Erik Jan
Plaats: Haarlem
Leeftijd: 50
Mijn wens

Mijn wens valt hier misschien wat uit de toon, maar het is mijn wens en daarom wil ik hem toch uitspreken.

Ik ben Erik Jan, 50 jaar en een homoseksuele vrijgezel in Haarlem. Vooral dit laatste is van belang want mijn grote wens is een leuke groep om me heen te krijgen van gelijkgezinde mensen om te discussiëren over esoterische literatuur en eventueel samen dingen te ondernemen. In principe is iedereen hiervoor uitgenodigd maar een voorwaarde is dat je een positief homobeeld hebt. Vanuit deze groep hoop ik dan zelfs mijn levenspartner te vinden om samen de tocht verder te gaan.
Commentaar

Mijn grote passie is, naast actief bezig zijn in de sportschool, het lezen van esoterische boeken met als doel een verrijking van de geest in een gezond lichaam. Vooral het boek “De geheime geschiedenis van de wereld” van Jonathan Black is voor mij een leidraad in mijn leven. Daarvoor had ik ook al veel gelezen over magie, alchemie, mythologie, de graal, gewijde bouwkunst, kabbala en meer van dit soort thema’s, maar de geheime geschiedenis bracht alles te samen. Het idee dat de wereld ontstaan is uit het Woord en de geest van god / goden heeft veel betekenis voor mij gekregen. Mensen die dit alles ook aanspreekt zijn dus diegenen waar ik mee in contact wil komen.
Laatst ben ik voor het eerst naar “Castlefest” geweest in de Keukenhof met een goede vriendin, wat een geweldig leuke dag is dat geworden (nog hartelijk dank daarvoor). Volgende keer ga ik als Tempelierridder, wordt het nog spannender.
Naam: Erika
Mijn wens

Samen leven met mijn lief die net zo gek is op mij als ik op hem.
Naam: Erna
Plaats: Zuid Scharwoude
Leeftijd: 52
Mijn wens

Het is mijn wens om mijn praktijk als energy-coach te laten floreren waarbij ik mezelf financieel kan bedruipen en even belangrijk, de deelnemers met een blij en voldaan gevoel naar huis terugkeren.
Naam: Erna
Plaats: Turnhout
Leeftijd: 56
Mijn wens

Ik start januari met een vierjarige opleiding dansdocente. Mijn wens is daarmee een doelpubliek te bereiken die eigenlijk fysiek niet meer in staat is te dansen (hoogbejaarden, bedlegeringen... om ze van binnenuit te laten dansen, er hoeft geen fysieke beweging te zijn, zodat ze, elke keer als ze muziek horen, de keuze kunnen maken: bij het gemis-gevoel blijven van dat kan ik niet meer, of het deugddoende van de muziek aanwenden om die momenten intens te beleven in innerlijke dans.
Naam: essie
Plaats: leidschendam
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wil de fiets terug van mijn zoon zsm
Naam: Essie
Plaats: Oldenzaal
Leeftijd: 44
Mijn wens

Het is mijn wens om mijn leven zó in te richten dat ik mij door het maken van mijn eigen keuzes zonder werkgever financieel kan redden en iets positiefs kan uitdragen. Hiermee blijf ik dichter bij mezelf, omring mij met het ware, ga uitdagingen aan, geniet nog bewuster van het leven en krijg meer zelfvertrouwen. Ik wil voor mijn kinderen, maar ook voor mijzelf, het goede voorbeeld leven. Ik wil dit mede creëren door op positieve wijze gebruik te maken van anderen zó dat de wereld er beter van wordt. Denk aan kinderen, minder bedeelden en milieu.
Commentaar

Het is een grote wens, dat besef ik. Maar ik heb zó schoon genoeg van al het negatieve in mijn leven, dat wil ik echt niet langer. Het past niet bij mij, ik ben een vrolijk, positief en optimistisch mens; kortom: het moet anders kunnen!
Naam: essie
Leeftijd: 45
Mijn wens

Het is mijn wens om mijn wens helder voor ogen te hebben en het te kunnen concretiseren.
Naam: essie65
Plaats: Leidschendam
Leeftijd: 43
Mijn wens

Op korte termijn zou ik graag een leuke baan willen waarin ik mezelf verder kan ontplooien. En vooral niet meer ziek worden! Of beter nog helemaal beter worden.
Natuurlijk wil ik ook graag in januari slagen voor logistiek management en daarna de cursus kwaliteitsmanagement gaan doen.

Als ik dan een leuke baan heb, kan ik gaan kijken of ik ooit mijn lange termijn wens; inkopen in arme landen en hier verkopen kan laten uitkomen!
Commentaar

Natuurlijk heb ik nog veel meer wensen maar eerst werk!
Esther Naam: Esther
Plaats: Middelburg
Leeftijd: 39
Mijn wens

Dat nog meer mensen mijn praktijk weten te vinden. Door anderen te helpen heel ik mezelf ook. Dat blijft een fantastisch gevoel.
Commentaar

www.esthermedium.vpweb.nl
Esther Naam: Esther
Plaats: Krimpen aan de lek
Leeftijd: 39
Mijn wens

Dat wat niet meer bij mij past mag loslaten en meer mijzelf zal zijn.
Naam: estherleEFT
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 31
Mijn wens

Graag zou ik, met mijn lieve aanstaande man, een kindje op de wereld willen zetten om liefdevol te doen groeien...

En ik zou, parallel hieraan, een eigen praktijk opzetten in counseling/ EFT en training. Vooral voor mensen/gezinnen die te maken hebben met ziek-worden (o.a.) de kracht te (her)vinden hiermee om te gaan.
Estrela Naam: Estrela
Mijn wens

Desejo ganhar muito dinheiro para poder pagar todas as minhas dívidas, para pôr a minha casa em ordem e ter tempo para trabalhar e dar trabalho em prol da consciencialização da Humanidade.
Commentaar

Vou editar o meu terceiro livro, que espero ter sucesso e vou fazer a Conexão com o Cosmos.
eugene Naam: eugene
Plaats: goes
Leeftijd: 19
Mijn wens

mijn dans-belevenissen en ervaringen delen met mensen die hier voor openstaan. Om op deze manier mezelf en anderen te verrijken
Naam: Eva
Plaats: San Jose, CA
Leeftijd: 27
Mijn wens

ZOnder het te beseffen heb ik mijn eerste wens al vervuld zonder de hulp van het boek. Door het lezen van het boek ben ik mezelf bewust dat het een wens is die uitgekomen is namelijk: verhuizen naar Amerika.
Mijn volgende wens is het vinden van een baan als evenementen manager in welke branche dan ook. Ik voel feilloos aan wat er nodig is om mensen op hun gemak te stellen en kan goed sferen neer zetten, daarnaast hou ik van de stress die het met zich mee brengt en de blijdschap en trots als het allemaal tot een goed einde komt.
Commentaar

Kan het ook zijn dat je de "verkeerde" wens formuleert? En hoe weet je dat dan?
Naam: Eva
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 53
Mijn wens

De juiste mensen ontmoeten op mijn weg naar de verwezenlijking van mijn wens,droom,bestemming...'het opzetten van mijn eigen praktijk' het geven van workshops waar anderen plezier aan beleven en hun voordeel mee kunnen doen.
Ik wil mensen ontmoeten die mij de juiste stimulans,input,energie en voeding geven op geestelijk en praktisch niveau.
Ik wil de helpende handen en situatie's herkennen. Ik wil dat de mist optrekt zodat ik helder zicht krijg van wat er op mijn weg komt.
Alleen sta ik sterk, ik heb vertrouwen in mijn mogelijkheden.Samen staan we sterker.
Naam: Eva
Plaats: Hilversum
Leeftijd: 39
Mijn wens

Een zelfstandige woonruimte in het centrum van Amsterdam huur: tot 500 euro. 1e stap naar een nieuwe toekomst.
Commentaar

alle suggesties en tips zijn welkom:-).
Naam: Eva
Plaats: Alphen aan den Rijn
Leeftijd: 26
Mijn wens

Ik wens dat ik meer voor de natuur kan en mag doen, dan alleen maandelijks een gift te geven aan het Wereld Natuur Fonds
Naam: eva
Plaats: coimbra - portugal
Leeftijd: 45
Mijn wens

Desejo ter um emprego onde seja respeitada e valorizada.
Desejo sentir satisfação e realização profissionais.
Desejo ter companhia de pessoas que me amem.
eveline Naam: eveline
Plaats: Brasschaat
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens is dat ik nu eens eindelijk in mijn kracht kan blijven en de tools die ik heb creatief gebruik om te creeeeren wat ik echt wil beleven
Eveline Naam: Eveline
Mijn wens

Ik wens een internationaal inspirator te zijn die mensen weer in contact brengt met hun spirit, hun ziel, zodat ze weergaan leven vanuit hun hart, vanuit liefde en innerlijke kracht. Ik wil mensen bewust maken van het systeem van verhalen waarin we leven en ze door helende verhalen (weer) in verbinding brengen met hun ware zelf, waarbij ik ze wil inspireren via zelfliefde op de 4 niveaus van zijn naar een bezield leven in de 5de dimensie. Ik wil dit doen als schrijver, spreker, ontwikkelaar en vooral als mens.
Eveline Carolina van Straten Naam: Eveline Carolina van Straten
Plaats: Hoorn
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens is dat er veel vrouwen komen kijken op mijn hyves komen kijken en leren over het echte verhaal van Lilith en Eva. En dat het een begin mag zijn van de werkelijke empowerment voor vrouwen!
Commentaar

evelilith.hyves.nl
Naam: evelyne
Leeftijd: 30
Mijn wens

Ik wens een opleiding te volgen als kunstzinnig dynamisch coach en daarmee dagelijks aan de slag te gaan in scholen, privé bij mensen of bij mij thuis, in ziekenhuizen, in spirituele centra's, tehuizen,... zodat ik mensen of kinderen van bepaalde trauma's af kan helpen; zodat ze zichzelf kunnen helen/genezen via kunstzinnig bezig zijn, zodat ze ook via kunstzinnig bezig zijn rust vinden en zichzelf ontdekken in wie en wat ze zijn.
Naam: Evelyne Scheps
Plaats: Hoogeveen
Leeftijd: 64
Mijn wens

Naast mijn kanker overwinnen heb ik nog een gele grote wens:
Een semibungalow grenzend aan of vlakbij natuurgebied met drie slaapkamers.
Vanwege mijn gezondheid ,geen trappen. Den Bosch cq noordelijke/oostelijk in de buurt van Den Bosch.
Een kamer mag dan mijn domijn worden omdat ik mijn dromen om te schilderen en te schrijven nog altijd koester.
Commentaar

Mijn vaardigheden en talenten biedt ik hierbij aan als tegenprestatie.
Ik ben klassiek homeopaat en voedingstherapeut. Heb mij verdiept in hoe mijzelf staande te houden met kanker. Ik leef al ruim zeven jaar langer dan artsen mij hadden gegeven. Ik was ooit spreker en gaf workshops. Indien mijn gezondheid het toe laat zal ik dat opnieuw met liefde doen.
Mijn grootste uitdaging op dit moment:
Ik strijd al bijna acht jaar tegen de discriminerende houding van verzekeraars en de onrechtvaardigheid van het niet willen vergoeden van levensreddende behandelingen in het buitenland. Ik wil een stem zijn en een lans breken niet alleen voor mijzelf voor ook voor mijn lotgenoten!!
Naam: Evol
Plaats: Tienen
Leeftijd: 42
Mijn wens

Mijn wens is mensen te ontmoeten die met kabbalah bezig zijn
Naam: Eye
Plaats: Gaia
Leeftijd: 48
Mijn wens

Aloha!
Please God help us make it well for the future of all humanity, animals, nature and gaia. Forgive us of for our misuse of gaia and all wrongness toward ourselfs and others. Ease the way and the journey for all souls that are going home and are destined to meet in this lifetime.
Naam: Ezra
Plaats: Kontich, België
Leeftijd: 19
Mijn wens

Gelukkig zijn, spiritualiteit ontwikkelen en mensen helpen iets bij te leren in hun leven. Ik zou graag sport aanleren aan andere mensen en hun tegelijkertijd ook wijsheid meegeven.

TOP

Delen: