Terug naar het overzicht

Naam: Ruth
Plaats: Sint-Amandsberg
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ik zou graag een job uitoefenen die ik graag doe en goed doe: waarmee ik mensen echt kan helpen op een of andere manier en waarin ik mijn belangrijkste talenten kan aanwenden. Deze werkomgeving zou ideaal een soort tweede thuis zijn vol met vriendelijke mensen die mij respecteren en bazen die mij goed betalen. Verder zou ik graag wat meer kennissen en vrienden hebben: een klein netwerkje waarin ik mij gerespecteerd voel en aanvaard zoals ik ben en ik tracht omgekeerd hetzelfde te doen. Het doet soms zoveel pijn te ervaren dat mensen enkel contact zoeken als er iets te 'winnen' valt. Als er niets te halen valt, blijven veel mensen ook echt weg. Graag ontmoette ik ook een man die een zielsverwant zou kunnen zijn: boeiend, intelligent, gevoelig en van een goddelijke schoonheid (in zijn ogen wil ik God zien)! Verder wens ik financiƫle meevallers om wat meer vrijheid te ervaren in mijn vrije tijd en leuke dingen te kunnen doen met boeiende mensen. Het zou ook bijzonder zijn mocht ik iets kunnen doen met mijn talent voor talen of met mijn talent voor bemiddelen. Ik weet het: ik vraag veel, maar ik kan het universum en jullie allen verzekeren dat ik dit alles wil ten goede van mijzelf + de mensen rondom mij. Hopelijk word ik dan een aangenamer mens, want een slechte werksituatie en eenzaamheid maken mij niet altijd echt de mooiste mens ter wereld :-). Het is tijd voor een beter leven op de kaap van mijn 40e: ik ben lang genoeg 'dood' geweest!
Naam: Ruth
Datum: 29 juli, 19u45
Reactie: Bedankt voor jullie reacties, Nans en Carla: die helpen mij enorm ;-). 40 wordt een topjaar en de jaren erna alleen nog maar beter! Bedankt voor de tips en het herkenningsgevoel!
Naam: nans
Datum: 29 juli, 10u04
Reactie: Dag Ruth,ik kan mezelf ook wel herkennen in je wens.Jij hebt ook het gevoel dat je graag mensen wil helpen,dat heb ik ook.Ik ben 41 en moet zeggen rond mijn 40ste heeft mijn leven een heel andere wending genomen ben ik enorm gegroeid en nog aan het groeien.Je moet je vooral voornemen dat alles kan en alles mogelijk is.groetjes nans
Naam: Carla
Datum: 29 juli, 07u29
Reactie: He Ruth, Ik zou zeggen laat jezelf zien. Schrijf iedere dag je mooie kanten op in een schriftje of zo. En dan ook maar even waar je dankbaar voor bent. Doe belangeloos de meest leuke dingen voor mensen. Worden jullie bijden blij van en je krijgt vanzelf weer vrienden. Ik heb dat ook gedaan. Mijn man en i hebben afscheid genomen van een hele vriendenclub en ook afstand van onze familie. We kwamen erachter dat ze probeerde onze dromen onderuit e halen. We waren echt samen over met onze kinderen. Dor overal waar ik kwam attend te zijn op de behoefte van een ander, heb ik nu vele leuke collega's ( wij zij ook ergens anders gaan wonen en werken) En zowaar ik heb nu een handje vol echte vrienden en nog wat kennissen er rond omheen. Dus mijn advies ga eerst van jezelf houden en doe gelijkertijd het goede voor een ander. Nogmaals laat je op je beste wijze zien. Tot ziens Carla
Naam: nans
Datum: 30 juli, 19u05
Reactie: Dag Ruth,bedankt voor je reactie.Ik wil je graag mijn email adres geven,zo kunnen we mss nog meer gedachten wisselen met elkaar. mapledog52@gmail.com.groetjes nans

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: