Terug naar het overzicht

Naam: Richard
Leeftijd: 27
Mijn wens

Ik heb een paar wensen uit te spreken, voor drie mensen die heel belangrijk voor mij zijn in mijn leven. Deze personen zijn mijn broertje William, mijn geliefde en de lieve dochter van mijn vriendin. Tot slot ook een kleine wens voor mezelf, hoewel dat niet makkelijk is, aangezien ik geen ster ben in het wensen van dingen voor mezelf.Mijn broertje (William, 8jr) en ik zijn heel gek op elkaar. Een jaar geleden heb ik ruzie gekregen met mijn moeder, waardoor ik William niet meer kan zien. Dit jaar is hij naar een nieuwe school gegaan, en het doet mij verdriet dat hij deze verandering zonder mij heeft moeten meemaken. Mijn wens is dat hij het enorm naar zijn zin zal hebben op zijn nieuwe school, en dat hij in de toekomst mag uitgroeien tot iemand waar ik tegenop kan kijken. William, ik mis je vreselijk en ik hou ontzettend veel van je! Liefs, je broer Richard.

Gelukkig kreeg ik vorig jaar ook een positieve wending in het leven. Ik leerde mijn super lieve vriendin kennen. Helaas is een groot deel van haar leven alles behalve rooskleurig geweest. En dat is erg jammer, want ze heeft een bijzonder goed hart voor mens en vooral ook voor dier. Ze verdient een glansrijke toekomst met heel veel liefde en geluk. Ik wens haar dat dan ook van harte, en ik zou er alles voor geven om die wens tot vervulling te laten komen. Mijn lief, je bent alles voor me. Ik hou van je!

En dan tot slot de dochter van mijn vriendin. Haar jeugd is ook niet makkelijk geweest. Gelukkig heb ik haar enorm zien groeien in het afgelopen jaar (niet alleen qua lengte!), en ik ben dan ook onwijs blij dat ze nu zoveel plezier in het leven heeft. Wat dat betreft is er 1 wens van mij al uitgekomen!

En dan tot slot een wens voor mijzelf. Helaas heb ik in het verleden een paar domme beslissingen gemaakt, dat mij nu financieel in een vervelende positie heeft gebracht. Hierdoor heb ik helaas niet de mogelijkheid om de mensen die mij zo dierbaar zijn, te kunnen geven wat ik ze graag wil geven. Mijn wens gaat er niet om dat ik geld krijg, want dat vind ik verkeerd. Ik wens daarintegen wel dat deze problemen een positieve wending zullen krijgen, zodat ik met minder zorgen de toekomst in kan gaan, en mij beter kan geven aan de mensen die mij zo dierbaar zijn.
Naam: Huub Fest
Datum: 23 augustus, 13u16
Reactie: Beste Richard,
In een mensenleven kunnen veel woorden vallen die soms verkéérd kunnen vallen. Door woorden kunnen mensen gekwetst raken, maar door dezelfde woorden ook jezelf. Misschien kan je een wens uitspreken om weer contact te leggen met jouw moeder zodat misverstanden en woorden die zijn gevallen uit de weg geruimd kunnen worden. Zeg dat je haar en je broer mist. Ik weet en voel dat je daarvan veel verdriet hebt, maar dát kun je weer proberen op te lossen door zélf de eerste stap te zetten.

Het is toch fantastisch dat je een liefdevolle vriendin mocht ontmoeten. Je ziet en voelt dat ze de ware voor je is omdat er liefde uit haar komt, voor jou, voor de dieren, voor álles. Haar verleden is verleden tijd. Dat komt nóóit meer terug en daar kunnen jullie gezamenlijk voor zorgen door er sámen aan te werken. Ik weet en voel dat jullie dat zeker kunnen en jullie er véle malen sterker door worden.

Zie je dat wensen uitkomen. De dochter van je vriendin is een kánjer. Ook zij heeft besloten te groeien (misschien onbewust)qua alles. En dat je zoals jezelf zegt...onwijs blij bent, zorgt ervoor dat ze nog méér zal groeien.
Want ieder mens heeft het recht om gelukkig te zijn en levensvreugde te hebben...áltijd.

Ach, wat zijn domme beslissingen. De beslissingen zijn eenmaal genomen. Alle wensen die jou zo dierbaar zijn, zullen uitkomen als je er maar in blijft geloven. En waarom zou je geen geld mogen wensen? Geld is toch niet verkeerd. Geld heb je nodig om financieel uit de zorgen te komen. Als je geld krijgt kan je jezelf én anderen helpen. Maar éérst moet jij je zelf helpen omdat jij nu op dit moment belangrijk bent. Als jij zorgt dat alles weer positief wordt, dan zal álles een andere wending krijgen en kan je jezelf én anderen gelukkig maken.
Ik wens je héél veel liefde, kracht en wijsheid toe.
En wéét...wensen komt uit!
groetjes
Huub
Naam: elisabeth maria
Datum: 7 oktober, 22u27
Reactie: LIeve Richard,
Weet dat jouw liefde voor je broertje hem in zijn hart sterkt. Denk positief naar hem toe. Zend hem als je aan hem denkt alle liefde die hem toekomt en die je in je hebt. Weet dat positieve energie heel belangrijk is en niet altijd lijfelijk geuit hoeft te worden.
Zelf zie ik twee van mijn zoons heel weinig door een scheiding, wat mij heel erg pijn doet, maar ik weet dat de liefde die ik hen heb gegeven zich ooit weer laat zien en zal vermenigvuldigen. Ik wil niet aan ze trekken dus ik vertrouw erop dat de periode die ze nu doormaken bij hun vader ze uiteindelijk tot een rijker en rijper mens zullen maken. Probeer te vertrouwen dat je gevoel dat je alles hebt gegeven en dat dat goed geweest is voldoende is om zijn eigenwijze weg te mogen gaan. Probeer ook een grote bos witte rozen tussen jouw en je moeder in te plaatsen en probeer te vergeven dat wat geweest is. Weet dat als de tijd daar is dat je je broertje weer in je armen zal kunnen sluiten en dat ie je nooit zal vergeten. Liefs Ellie
Naam: rosalie
Datum: 25 oktober, 12u31
Reactie: Beste Richard,
Geven hoeft niet een financiële zaak te zijn. Wat dacht je van iets ondernemen met elkaar? Wandelen, knutselen, een filmpje kijken? Het kost niets, maar levert het meeste op!

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: