Terug naar het overzicht

Naam: rouscha
Plaats: Brielle
Leeftijd: 33
Mijn wens

Lang heb ik mijn wens voor mijzelf gehouden...nu wil ik hem delen met iedereen. Ik wens dat mijn lieve zoon Matthijs de goede weg voor hem zal kiezen (bewandelen). Ik mis deze grote knul van 12 al ruim 2jaar. Ik wens dat zijn vader goed voor hem zal zorgen, dat er ooit rust komt in zijn hoofdje en in zijn leventje...en dat zijn wereldwoede eens gehoord wordt door alle instanties...ze eens de taal van hem gaan spreken en begrijpen. Dat zijn vader hem ooit eens los zal laten in zijn ontwikkeling en Matthijs mag en kan worden wie hij diep van binnen is...een lieve gevoelige jongen die graag met zijn handen werkt i.p.v. vecht tegen de mensen om zich heen. Dat ik hem elke dag mis vindt ik niet erg...als hij maar uit de stijd is. Ik wens voor deze lieve jongen dat hij ooit de kans krijgt zichzelf te ontplooien....waar, wat en wie dat ook mag zijn...zijn wensen zijn wensen mogen zijn en deze ooit kan verwezelijken.....dan hoop ik dat we elkaar ooit op een dag weer mogen ont-moeten.
Naam: Esther
Datum: 30 augustus, 18u00
Reactie: hele mooie wens. Ik hoop dat jullie snel weer samen mogen zijn.
Naam: ylane
Datum: 31 augustus, 13u30
Reactie: Hoi Rouscha,bij deze wil ik je ook laten weten dat ik me helemaal aansluit bij de reactie van Esther.Heel veel liefde ,licht en kracht.groetjes Ylane
Naam: rouscha
Datum: 15 september, 18u33
Reactie: Beste Marya,

Ik heb uw mail adres niet en kan u niet vinden op deze site. Vandaar ik even zo reageer. Ik heb idd opgegeven niet voor mijn kind maar voor het vechten tegen zijn vader. Aan die man wil ik verder nooit meer energie verspillen in mijn leven. Het is zijn keuze dat het nu is zoals het is.......mijn zoon is en blijft mijn zoon en is altijd welkom en dat is iets wat hij weet!!!! en nooit vergeet.
Dank je voor je lieve reactie .
En mocht u mij willen adviseren hoor ik graag van u...
Naam: Marya
Datum: 15 september, 15u50
Reactie: Hallo Rouscha...Het klinkt mooi wat je zegt maar lees tussen de regels door dat je zoon het alleen moet doen, heb jij de strijd opgegeven... Je hebt je er bij neergelegd, niet doen meid, een kind hoort zijn beiden ouders te zien. Ga weer aan de slag mail me maar ik heb ervaring genoeg...

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: