Terug naar het overzicht

Naam: rob
Mijn wens

Mijn Wens.
dat elk mens de liefde in zichzelf ontdekt.
dat iedereen zijn hart opent,en zich niet meer door het verstand laat leiden zonder liefde want als je je hart opent en je brengt je gevoel naar je verstand en denken dan gaat er een wereld van vreugde en liefde open,en wat is nauw liefde HET IS DE LIEFDE die rondom ons aanwezig is we kunnen ons herkennen wat in heel goede boeken beschreven staat een goed boek of wat voor soort poort ook open gaat
wat er zijn heel wat poorten rond om ons heen en elk poort is een weg naar liefde de poort van jou hart is een poort die kan herkennen door met je gevoel eens te zijn, het is een herkenning van de hart die alles al weet.
deze herkenning is een gevoel van eenheid.
Naam: John
Datum: 22 september, 14u14
Reactie: Beste Rob ,

Teneerste bedankt voor je reactie op mijn wens , het is fijn om te weten dat anderen toch ook met je begaan zijn , dit geeft een heerlijk en warm gevoel , en ook het weten dat we allen één zijn.
Ik ben het zeker met je eens dat het leven niet alleen gericht is op het financiële plaatje , het gaat gelukkig veel dieper dan dit , wat echter wel zo is dat financiële onafhankelijkheid (of lees liever geld) ook bij het totale plaatje hoort , want ook geld is een vorm van energie wat nog goed nog slecht is , het is maar net wat de ontvanger er mee doet wat geld slecht of goed maakt en hoeft daardoor zeker geen moeilijk proces te zijn , als je weet dat je jezelf met je eigen geestkracht vanaf 1 cel tot wat je nu bent hebt gecreëerd wat is daarna dan nog moeilijk.
Of , om maar eens in de woorden te blijven van AL WAT IS ( of zoals je wilt GOD):
Er is niets wat je niet kunt doen.
Er is niets wat je niet kunt zijn.
Er is niets wat je niet kunt bezitten.
En wat mijn onrust betreft , daar heb je volkomen gelijk in , de momenten van rust en stilte zijn schaars geweest bij mij , door mijn beroep , maar vooral omdat ik 17 jaar geleden volkomen onverwacht tegen het boek overvloed van John Lester aan liep zonder dat ik mij interesseerde voor deze wereld van esoterie , diverse boeken heb ik hier na nog gekocht , b.v. creëren vanuit je bron van John Kalse , Een Cursus in Wonderen , denk groot wordt rijk van napoleon hill , de kracht in jezelf van erhardt , de gesprekken met god van neale donald walsch , en nu natuurlijk stap voor stap van geert kimpen , al deze boeken hebben mij alleen nog maar onrustiger gemaakt , de reden daarvan was omdat al deze boeken begonnen met de vraag “ WAT WIL JE “ , of zoals geert het schrijft “ WAT WENS JE “, en daar lag nu juist mijn grootste probleem , ik wist gewoon niet wat ik wilde , tenminste , ik wist niet wat ik ECHT wilde , nu echter een paar weken geleden kwamen er voor mij na al die jaren een paar rust momenten , en toen zei mijn gevoel ( lees hart ) wat ik nu als wens op deze site hebt geformuleerd , oftewel , help eerst jezelf , want als je dat niet kunt dan kan je ook anderen en de wereld niet helpen.
Zo , dit was best een lang antwoord , excuses hiervoor , nogmaals bedankt voor jou reactie en ik wens jou en een ieder op deze site het allerbeste toe , en vooral natuurlijk dat alle wensen mogen uitkomen want daar wordt onze wereld een stuk beter van.
Naam: mirre
Datum: 19 september, 12u19
Reactie: Hé Rob ,

Bedankt voor je reactie ! Ja , de mens mag er- aan herinnerd worden dat het HART het brein is achter alles . Stomen op 't gevoel en dan : doen ! een pracht van een uitdaging voor de soms oooh zooo angstige mens . Moge je wens als stralen de harten beroeren .
Daa --- aaaag ,
Mirre
Naam: Rian
Datum: 9 september, 14u33
Reactie: Ja Rob heel mooi ! kan me er helemaal in vinden ! Heerlijk te mogen ervaren en leren , Liefde is het sleutelwoord .Echter niet alleen voor de ander , eerst jezelf erkennen, accepteren en liefhebben dan komt de vrede in je hart .

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: