Terug naar het overzicht

Naam: rene van drimmelen.
Plaats: alkmaar
Leeftijd: 43
Mijn wens

diepste wens is dat er een kind vriendlijke oplossing komt voor kinderen met adhd .dat is wat ik mij tot doel heb gesteld in dit leven .als mensen info hebben hou ik mij van harte aanbevolen.
Commentaar

Nu is het alleen maar pillen wat het meest wordt voor geschreven en dat is echt geen oplossing .als je hier niet voor kiest wordt je bijna met de nek aangeken vandaar dat ik op zoek wil naar een andere oplossing .
Naam: Regina Nijenhuis
Datum: 26 augustus, 14u15
Reactie: Hallo Rene,
Bij deze wil ik je graag attenderen op de CEASE therapie. Een tak van de homeopathie, die mogelijke verstoringen, die hebben bijgedragen tot autisme (waar ADHD etc. een vorm van is) kunnen oplossen. Het is een therapie ontwikkeld door Tinus Smits en hij heeft al 80 (arts)homeopathe opgeleid die er mee werken. Kijk eens op zijn site en misschien vind je een klassiek homeopaath bij jou in de buurt.
Met hartegroet en succes met je wens, Regina.
Naam: Astrid
Datum: 12 oktober, 22u52
Reactie: Adhd bestaat niet volgens sommigen. Het zouden verkeerd begrepen indigo- of cristalkinderen zijn. Er zijn de nodige boeken en websites(Engels en Nederlands) over deze kinderen te vinden, met allerlei tips. B.v.:deze kinderen hebben eerder een gebrek aan magnesium, en vermijd verder E-nummers in voeding zoveel mogelijk, daar zijn ze extra gevoelig voor.
Naam: sariel
Datum: 12 oktober, 14u12
Reactie: dat kan......echt....
Die tijd gaat komen dat deze kinderen gewaardeerd worden en niet als geesteziekten worden beschouwd. Kracht in de hulpverlening met deze kinderen schuilt in het feit dat je niet oordeelt over deze kinderen. En ze het gevoel geeft dat ze goed zijn zoals ze zijn. Dat ze niet ziek zijn maar juist een gave hebben....Dat alles liefde is...
Naam: Marieke
Datum: 24 oktober, 15u03
Reactie: Ik denk dat je inderdaad ook wel wat met voeding kunt doen.
Verder las ik laatst dat neurofeedback ook kan helpen bij mensen met adhd. ik weet zelf niet precies wat het is maar dat zou je op internet kunnen uitzoeken.
En ik zie dat je uit Alkmaar komt? Mijn zus Linda werkt namelijk in die regio. Zij is sociaal-pedagogisch hulpverlener en begeleidt onder andere kinderen met adhd en hun ouders. Zij is een heel liefdevol persoon met verstand van zaken en ze heeft al veel gezinnen op suceesvolle wijze ondersteunt. Zij kijkt juist ook naar wat wél goed gaat. Een positieve insteek dus. Haar website: www.live-and-learn.nl.

Heel veel succes ermee!
Naam: susan
Datum: 25 oktober, 16u48
Reactie: wat is de remedie, wat is de oplossing....is die er wel,....en als we die hebben, is dat dan de oplossing, of werkt het maar tijdelijk. Ik (ervaringsdeskundige) kan je mijn ervaring vertellen en dat is niet de gemakkelijkste: acceptatie! en flexibel steeds je aanpassen, als ouder zijnde, en toch steeds dezelfde structuur aanbrengen. sterkte!! susan
Naam: Kitty
Datum: 31 oktober, 10u49
Reactie: Tomatis-luistertherapie is een (nog) onbekende behandelvorm, maar wordt veel en met succes op kinderen met adhd toegepast. Ik ben zelf met deze methode in contact gekomen voor andere klachten waar ik al twee jaar last van had en de artsen niks mee konden. In een paar maanden tijd ben ik enorm opgeknapt en de therapie duurt nog voort dus ik zal ook genezen!

Voor informatie:
http://www.luistertherapie-eindhoven.nl/groot/index.htm
en googelen op Tomatis of luistertherapie.
Naam: Tanja Ausma
Datum: 15 november, 12u14
Reactie: Ik meen dat niet (alleen) het kind maar eerder zijn/haar omgeving heling nodig heeft.
dus ik wens in het diepst van mijn hart met je mee Rene.
Liefdevolle hartegroet Tanja
Naam: José
Datum: 3 december, 22u59
Reactie: Het schijnt dat de natuur heel rustgevend kan werken op kinderen met ADHD. Volgens een onderzoek aan de universiteit van Illinois, bevordert iedere dag 20 minuten de natuur in zelfs het concentratievermogen. Kinderyoga wordt ook aanbevolen.

Veel succes! Groeten, José

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: