Terug naar het overzicht

Naam: Eradem
Plaats: Wiilemstad, curaçao
Leeftijd: 65
Mijn wens

Een maatje the worden van iemand die dat nodig heeft.
Naam: Carla de With
Datum: 15 mei, 09u07
Reactie: Wat een gave wens, eens helemaal voor de ander. Dienstbaar zijn en er zelf ook plezier aan beleven. Ik heb het zelf best druk en je woon erg ver. Anders kwam ik een bakkie doen. Lieve groet en veel leuke vrienden toegewenst Carla de With
Naam: Els Rademaker
Datum: 17 mei, 03u31
Reactie: Dank je we, Carla zou leuk geweest zijn. Lieve Groetjes Els Rademaker
Naam: Els
Datum: 17 mei, 23u12
Reactie: Lieve Els,

Maatjes zijn er in alle gewichten en maten. Ik hoop en wens voor jou een maatje die evenveel als jou liefde en zorg teruggeeft. Eentje zonder opzettelijk afwegen. Ja, ik wens voor jou een maatje die graag geeft. Ontvang het/hem/haar met open hart, als je gevoel dat toelaat. Spontaan. Zodat jij en je toekomstige maatje, wie het ook moge zijn, mogen 'staan'. Rechtop, in dankbaarheid naar elkaar toe, als een stevige zuil met een hart dat warmte straalt, binnenin en naar buiten toe. Zo vallen ze niet om door het te veel aan steun die ze elkaar eventueel zouden durven geven. De beste maatjes ben je in de eerste plaats voor jezelf, he ;) Een maatje dat het 'Ik' graag ziet, er zorg voor draagt, is dit ook voor de ander en dat komt terug. Je bent een maatje. Weet ik zeker! En alle andere maatjes zijn er ook, soms zonder dat je er bewust van bent. Misschien mag je nu zelfs even geen maatje hebben die je nodig heeft, omdat misschien op dit ogenblik, het grootste maatje in jou persoonlijke aandacht, liefde, zorg vraagt, verlangt naar iets wat het 'Ik' nu nodig heeft, een wending, iets helemaal voor jezelf. Misschien het besef dat je belangrijk bent, het waard bent zonder dat dit zich uit in, laat ons het noemen 'volledige dienstbaarheid', maar dan eentje dat staat in de Ik-kracht en schept. Want zeker weten, je bent niet alleen een maatje. De Alchemist is ook in jou aanwezig.

Met heel veel liefs,
Je naamgenootje
Els
Naam: Gerda Maria
Datum: 18 mei, 12u32
Reactie: Lieve Erdam,
Lieve Els Rademaker,

Ik ben via Saskia (ButterflySas) uit dit wensenboek in contact gekomen met de Keniaanse John van het Kilele Junior Foundation Project.

Saskia is eind 2012 voor 3 maand naar Kenia geweest en heeft er als vrijwilligster voor het project gewerkt.
John en ik hebben tot nu enkel per email of per post contact doch hij kan op dit moment, meer dan ooit een extra inspirerend en motiverend maatje gebruiken.

Misschien is een online maatje voor jou al een stap in de gewenste richting?

Indien je interesse hebt dan kan je mailen naar kilelejfounation@gmail.com
Je kan de wens van John ook terugvinden in dit wensenboek bij de K en onder de naam Kilele.

Ik weet zeker dat je daar in het verre Afrika iemand héél Blij zou maken met dit soort contact.

Bedankt om jouw nobele wens met ons te delen via dit wensenboek.
Moge ook Jouw andere onuitgesproken wensen weldra mooier dan verwacht in vervulling gaan.

Het is ook Jou van het diepste van mijn glunderend Liefdevolle zijn gegund!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: