Terug naar het overzicht

Yvonne Naam: Yvonne
Leeftijd: 52
Mijn wens

Mijn grootste wens is Dat ik van mezelf ga houden en mezelf ga accepteren zoals ik ben ....en dat ik daardoor in mezelf ga geloven zodat ik eindelijk mijn winkeltje durf te beginnen zodat ik niet meer van iemand anders afhankelijk ben en voor mezelf en me kids kan zorgen ...de winkel beginnen durf ik nu niet doordat ik niet geloof in mezelf en niet van mezelf hou. Ben sinds 4 maanden voor het eerst in me leven getrouwd en wil genieten van de warmte liefde maar ben geblokkeeerd door mijn eigen gevoel door het hekel aan mezelf hebben dus!!!
Commentaar

Zet me vaak in voor andere en wil iedereen met zijn probleem helpen ook de minderbedeelden door middel van me voedselhulp site maar dat is allemaal vrijwillig omdat niemand me dan op me fouten kan aanspreken en ik niet geconfronteerd wordt met mezelf als ik met een ander zijn probleem help dus nu wil ik daar vanaf en mezelf een leuk mens gaan vinden en rust ik me hoofd te krijgen en hart
Naam: Gerda Maria
Datum: 28 januari, 23u53
Reactie: Lieve Yvonne

De meesten onder ons dienen extra moeite te doen om evenveel van zichzelf te houden als van anderen.
In feite kan je niet echt meer van anderen houden dan van je zelf, dat lijkt alleen maar zo.
Je extra inzetten voor anderen is een actie om je eigen onzekerheid te compenseren. Niets mis mee want alles is een leerrijke ervaring. Doch wanneer je zelf het gevoel hebt dat je anderen een hogere waardering toekent dan jezelf dan komt Big Kosmos vroeg of laat toch aan je deurtje kloppen om jou duidelijk te maken dat het nu-tijd is om jezelf in de bloemetjes te zetten.

Ik heb mijn gelijkwaarde herontdekt via de Glimlach-Communicatie en het 100%-denken. Het aan alles en iedereen een 100% gelijke waarde toe te kennen. Dus ook aan mezelf tot in het kleinste detail.
In feite zijn we allemaal een deel van elkaar, dus mezelf zijn is niet enkel het lichaam aanvaarden waardoor ik momenteel heenreis en waarin ik me van een aantal aspecten van dit energie-spel 'Het Leven' bewust word, maar ook het aanvaarden van elk detail dat zich ogenschijnlijk buiten mezelf bevindt want al die details behoren in wezen ook mij en/of het door mij ingenomen lichaam toe en vice versa.

Lig er niet van wakker als het niet zo snel lijkt te lukken als je wel zou willen. Hoe rustiger je er onder blijft en hoe meer je naar je eigen innerlijke stem luistert des te sneller je de duidelijke signalen van Big Kosmos begrijpt.

Alles is reeds voorbestemd, het enige wat wij van de de tijdzone 'Mens' op de tijdzone 'Aarde' dienen te doen is Genieten met een stralende Glimlach en met een flinke dosis zin voor humor want wij zijn allen acteurs in de grootste komy-triller aller tijden. De Kosmische Camera draait non-stop en niets of niemand ontsnapt aan de aandacht.

Maak je evenwel geen zorgen want wat jij nu ervaart en doorleeft dat hebben wij allemaal reeds meerdere malen doorleefd, ja ook jij hebt dit alles al eens doorleefd. Je bent het echter vergeten doch langzaam maar zeker kom ook jij weer bij volle bewustzijn. Let er maar eens op, vanaf nu gaan jouw persoonlijke puzzelstukjes zich sneller herschikken zodat ook jij meer inzicht krijgt in het gehele plaatsje in plaats van op kris-kras dooreen geraakte details die in het wilde weg konden gecombineerd worden.

Ik wens alvast 100% met je mee en stuur je hierbij heel veel succes met de Glimlach-Communicatie en de 100%-Gedachte. Veel puzzel-plezier ook.

Liefs en een Big Smile

Gerda Maria Hendrickx
www.oriconet.com
Naam: Yvonne
Datum: 20 januari, 20u09
Reactie: Hallo Hans. dank voor je warme uitnodiging en reactie. Loop al een tijdje bij een mevrouw die ongeveer dezelfde lessen geeft alleen zijn we er tot nu toe nog niet echt aan toe gekomen. doordat me leven nog al eens op zijn kop staat,
Maar ik vind het heel bijzonder dat je me zo spontaan dit aanbod deed dank en ik wens jou een mooie en krachtige warmte toe.
Lieve groet Yvonne en nogmaals dank.
Naam: hans verbaarschot
Datum: 19 januari, 10u12
Reactie: Dag yvonne

Ik las je advertentie en ging verder met advertenties lezen. Toch bleef jou advertentie bij me , omdat ik je vraag om liefde zo duidelijk hoor. Het leven bestaat voor mij maar uit een ding nl kijken naar wat werkelijk waar is. Ik wil je hier heel graag bij helpen. Kijk maar eens op mijn site www.svet-lana.nl
Liefs hans
Mijn nr is 0651406232
Naam: Jan
Datum: 25 mei, 00u56
Reactie: Beste Yvonne,
Je wens raakt mij, en ik wens je voldoende kracht toe, om naar binnen te keren en te aanschouwen, in het Licht te zetten, wat tot nu toe duister bleef. Als je interesse hebt, kijk eens op janvanderarend.nl. Ben benieuwd wat je er van vindt.
HARTelijke groet, Jan
Naam: yvonne
Datum: 25 mei, 11u03
Reactie: Lieve lieve warme mensen,
Dank voor jullie steun en handreikingen.

Maar mijn leven is mijn leven niet meer samen met me meisje zijn we nu aan het overleven .
Mijn man is in september totaalonvetwachts overleden.
Wij zijn in augustus 2009 getrouwd in januari kreeg hij op 43 jarige leeftijd te horen dat hij kanker had maar met 5 kuurtjes van chemie zou hij er weet boven op zijn :-( hij heeft geen schijn van kans gehad en werd vanaf de eeetste dag heel ziek ....en na veel pijn en ellende waarin de arts nog steeds geloofde dat die het zou redden is die in september overleden.
Jullie snappen ik ben me vertrouwen in het leven kwijt getvis dat ik door móet voor onze dochter maar anders stopte ik met ademen. Dus ik zoek niet meer naar mezelf heb er de kracht en moed niet meer voor heb geen hoop meer in dit leven en geloof er ook niet meer in dat het mij wat goeds brengt .
Sorry ..nogmaals dank en hug het gaat jullie goed.
Yvonne

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: