Wensenboek deelnemers / Participants

Archief

Yoga

Naam: Y
Mijn wens

Zijn wie ik werkelijk ben...
Yara Naam: Yara
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 28
Mijn wens

Mijn wens is om een documentaire te maken over mensen met verschillende culturen en deze over de hele wereld te interviewen, over hun dromen, liefdes en passies. We are united in our differences!
Naam: Yemaya
Leeftijd: 24
Mijn wens

Mijn wens vind ik lastig onder woorden te brengen, maar wil het toch graag proberen.

Het liefst zou ik willen dat wij mensen op een open, eerlijke en vooral liefdevolle manier met elkaar en met de natuur zouden omgaan. Ik zou willen dat het contact, de verbinding tussen mensen onderling en de natuur de belangrijkste factor wordt in het leven, in plaats van geld en macht wat nu (in mijn ogen) het geval is. Op die manier kunnen we elkaar helpen groeien, voor elkaar zorgen indien dit nodig is, zijn er geen oorlogen meer nodig etc.
Voor mijzelf zou dit betekenen dat ik niet meer bang hoef te zijn voor andere mensen, wat zij wel niet van me zullen denken en vinden. Ze zullen immers niet oordelen. Daaruit volgt dat ik de veiligheid en controle die mn overtuiging dat ik 'het niet goed doe en niet kan enz' me oplevert niet meer nodig heb, waardoor ten slotte die overtuiging zou verwdijnen. (Ik besef me overigens heel goed dat niet de mensen zouden moeten veranderen waardoor ik die overtuiging niet meer nodig heb, maar dat ik zelf een manier mag zien te vinden om deze niet meer nodig te hebben.)
Het betekent ook niet dat ik pijn, verdriet of 'lijden' zogezegd wil vermijden. Ik denk dat dat ook z'n functie heeft, dat het nodig is. Denk alleen dat wanneer wij mensen op een andere manier met elkaar zouden omgaan en communiceren, het de wereld (voor mij) een stuk prettiger zou maken om in te leven.
Naam: ylane
Plaats: franeker
Leeftijd: 38
Mijn wens

Vrede,liefde en geluk voor alle mooie wezens op deze aarde,inclusief mezelf en mijn eigen wereld.Het toelaten,accepteren en genieten van geluk.Voorbij de faalangst gaan.Weten en voelen dat je al het goede verdiend,dat het mag!En dat ik onverwacht tegen mijn droombaan aan mag lopen,dat ook mag gaan doen,en ook goed mag gaan doen,er ook goed in zal zijn en waarmee ik financieel en emotioneel onafhankelijk zal zijn en zal blijven.Voor eens en altijd financieel ruim te zitten en in goede gezondheid en ook voor ieder om mij heen.Gewoon omdat ik en mijn meisje( Ianthe,van nu 8 jaar) dit eens verdienen.En dit wens ik alle goede wezens dan ook toe!Overvloed in alles en voor alle goeds van Moederaarde!Dikke knuff,liefs,Ylane
Naam: yoncadjouba
Plaats: helenaveen
Leeftijd: 52
Mijn wens

mijn wens is om mijn zielslief te ontmoeten en samen een bijzonder cursushuis in de vorm van een voormalig klooster of groter buitenhuis te starten om daarmee jongeren een mogelijkheid te geven om de balans tussen innerlijke moeder/vader, innerlijk vrouw/man of kwetsbaarheid/daadkracht te onderzoeken en gelijkwaardig te leren maken waardoor ze in alle liefde van de wereld onafhankelijk naast elkaar kunnen leven. Ervaringen tussen indianen- en boeddhistische energie integreren in hun leven...in alle situaties hun oergevoel kennen en toepassen in non-violence.Mijn wens mag op kerst 2010 ingaan. Namasté.
Yvette Naam: Yvette
Plaats: Apeldoorn
Leeftijd: 46 jaar
Mijn wens

Prachtig om via dit medium je wens openlijk te delen met anderen, dank aan Geert hiervoor...

Mijn wens:

Mijn boek is uitgegeven en ik red mij daardoor financieel zo goed, dat ik zonder vaste baan ernaast, mij volledig richt op het schrijven.

liefs, Yvette
Naam: Yvonne
Plaats: Nieuw Weerdinge
Leeftijd: 63
Mijn wens

Mijn wens is om mensen te choachen en te starten met de cursus wie ben ik.
Ik wil graag in groepjes werken.
Cursus geven encaustic art dat is schilderen met was.
Portretten van dieren maken.
Commentaar

Stap voor stap, een geweldig boek.
Dank je Geert
Yvonne Naam: Yvonne
Leeftijd: 52
Mijn wens

Mijn grootste wens is Dat ik van mezelf ga houden en mezelf ga accepteren zoals ik ben ....en dat ik daardoor in mezelf ga geloven zodat ik eindelijk mijn winkeltje durf te beginnen zodat ik niet meer van iemand anders afhankelijk ben en voor mezelf en me kids kan zorgen ...de winkel beginnen durf ik nu niet doordat ik niet geloof in mezelf en niet van mezelf hou. Ben sinds 4 maanden voor het eerst in me leven getrouwd en wil genieten van de warmte liefde maar ben geblokkeeerd door mijn eigen gevoel door het hekel aan mezelf hebben dus!!!
Commentaar

Zet me vaak in voor andere en wil iedereen met zijn probleem helpen ook de minderbedeelden door middel van me voedselhulp site maar dat is allemaal vrijwillig omdat niemand me dan op me fouten kan aanspreken en ik niet geconfronteerd wordt met mezelf als ik met een ander zijn probleem help dus nu wil ik daar vanaf en mezelf een leuk mens gaan vinden en rust ik me hoofd te krijgen en hart
Yvonne Naam: Yvonne
Plaats: Nieuw Weerdinge
Leeftijd: 69
Mijn wens

Ooit aan de schrijfweek mee te kunnen doen
Naam: Yvonne
Leeftijd: 47
Mijn wens

Ik wens dat rouw om een broer of zus in onze samenleving herkend en erkend wordt als een verlies dat er toe doet. Dat broers en zussen zichzelf erkennen in hun verdriet en zich hun rouwproces toe eigenen. Verschillend verdriet, valt niet te vergelijken. Ik ga een reader schrijven en mijn wens is dat die zijn weg vindt naar relevante opleidingen

TOP

Delen: