Terug naar het overzicht

Naam: Vrouw
Mijn wens

Hoeveel jaren nog?
Oh zo graag zou ik nog eens hartstochtelijk willen vrijen... en meer...
Met een man die mijn gevoel "vrouw-zijn" weerspiegelt in zijn ogen, een man die me mijn volledige waardigheid weer schenkt. Een man die ik respecteer en lief heb. Een man die ook in mijn ogen zijn volheid herkent... En we glimlachen naar elkaar en we weten dat het goed is, samen te zijn, samen te voelen, samen te beleven, samen te delen, samen en toch ook vol alleen en alles en één. Aan de leeftijd van mijn kostbaarste schat, en de geboorte van mijn kind tel ik de jaren mee, en tel ik de laatste keer dat ik gevreeën heb. Mijn man toen, nu mijn ex, heeft tijdens de bevalling een trauma opgelopen.
Het heeft lang geduurd om de stap te zetten voor het plaatsen van deze diepe wens en de heling van deze wonden, daar is tijd voor nodig en die heb ik heel dankbaar aanvaard. Nu gaat mijn wensdroom een stapje verder. Des te krachtiger stap ik nu uit deze langdurige onthouding en laat ik me verrassen door de partner van mijn leven. Als twee zuilen van innerlijke kennis in een relatie die vertrouwen is, een relatie die liefde voelt en voedt, een relatie die ruimte biedt in diepe verbondenheid, gelukkig, zorgeloos, een relatie waarin wij als partners zijn voor elkaar en elkaar liefhebben in zachtheid, diep vanuit het hart.
Naam: Gerda Maria
Datum: 1 juli, 19u46
Reactie: Lieve Vrouw,

Het script is geschreven, jouw wensen zijn duidelijk gesteld.
Van zodra jij héél bewust jouw eigen volheid (h)erkent én jouw eigen volheid ten volle leeft dan zal er ook een 5-zintuiglijk waarneembare man verschijnen die in jouw wensen de zijne (h)erkent.
En als jullie, vanaf de eerste kennismaking, beiden jullie volheid of 100% eigenheid durven te behouden en/of jullie eigenheid ten volle durven te uiten en durven te blijven leven, dan is de basis voor een duurzaam bevredigende relatie gelegd.

We nemen altijd onze eigen bewuste en onbewuste overtuigingen of wensen met ons mee en we trekken altijd mensen en situaties aan die reflecteren hoe het werkelijk is gesteld met ons.
Wanneer wijzelf, naar onszelf én anderen toe, onvoldoende duidelijkheid scheppen over ons ware zelf dan komen er in eerste instantie storingen op de non-verbale communicatielijn (verwarrende en misleidende gevoelens en emoties) en als je jezelf onvoldoende kent dan wordt het ook voor de ander(en) steeds moeilijker om ons te begrijpen.

Wijzelf zijn dus op eender welk moment verantwoordelijk voor het bewaken en/of het liefhebben van onze persoonlijke eigenschappen. Indien wij geen vrede hebben met onze eigenschappen dan kunnen we wel mededogen activeren bij anderen doch van duurzame Liefde tussen onszelf en anderen kan pas sprake zijn vanaf het moment dat ook wij heel bewust van onszelf kunnen houden zoals we zijn.

Dus...
dit impliceert in feite dat je bij volle bewustzijn en zonder enige vorm van gêne staat dient te zijn om (zowel in gedachten, woord als daad) héérlijk en eerlijk met jezelf te vrijen vooraleer je een partner kan aantrekken die jou gelijk(w)aardig behandeld.
Je hoeft dit niet van mij aan te nemen maar indien je dit niet kan/wil of durft dan zal je altijd op je honger blijven zitten wat de daadwerkelijke benaderingen en/of handelingen van je partner betreft.
Je kan dan tijdelijk vlagen van geluk en gelijkwaardigheid ervaren doch ze zullen altijd verstoord worden wegens gebrek aan voldoende eigenliefde en/of wegens gebrek aan lef om jezelf te uiten zoals je werkelijk geaard bent.
Dus als jij nog eens hartstochtelijk wil vrijen met iemand waarin jij jouw volledige waardigheid weerspiegelt ziet dan dien jij die volledige waardigheid eerst bij jezelf te activeren.
Doe je dat niet dan zal je aanvankelijk wel passioneel kunnen vrijen maar je zal bewust of onbewust met een knagend gevoel te kampen krijgen om je aanvoelt dat er iets niet helemaal loopt zoals je zou wensen en doorgaans wijzen we dan met de vinger naar de ander maar in feite dienen we gewoon bij onszelf te gaan kijken of we wel degelijk klaar zijn om onszelf tijdens het vrijen volledig te verliezen in de ander en/of in het overweldigende moment zelf.

Ik heb dit nu zo vaak ondervonden en zo vaak bewust uitgetest dat het voor mij een uitgemaakte zaak is dat ikzelf en niemand anders verantwoordelijk ben voor hetgeen ik activeer en/of aantrek in mijn persoonlijke leefwereld.
Dus de graad van bevrediging die we via de ander ervaren begint en eindigt nog altijd bij de mate waarin we onszelf durven openstellen voor bevrediging op zich.
En dan heb ik het niet enkel over seksuele bevrediging maar over bevrediging in de ruimste zin van het woord.
Dan heb ik het ook over het soort bevrediging die je als een diepgaande vorm van Dankbaarheid en Tevredenheid zou kunnen omschrijven.
Dan heb ik het ook over hetgeen sommigen het Kosmisch Orgasme noemen.

Ik kan het mis hebben maar volgens mij kan je pas echt een duurzaam bevredigende seksuele relatie onderhouden met een ander als beide betrokken partijen én zichzelf voldoende kennen en beminnen én als beiden oprecht openstaan voor een allesomvattende eenheidservaring die zo bevrijdend werkt dat het in feite met geen woorden te beschrijven valt, dat 'moet' je dus ervaren om volledig te kunnen bevatten waarover dit gaat.

En ja, eens je zo'n ervaringen hebt opgedaan dan wil je daar nóg van ;-)
Dat lijkt mij heel logisch.

Dus jouw wens doet mij vermoeden dat je reeds behoorlijk bevredigende ervaringen hebt opgedaan.
Hou er gewoon rekening mee dat het niet iedereen in dit leven 'gegund' is om helemaal mee te kunnen op het door jou gewenste niveau.

Vandaar dat ik aan vele mensen meegeef dat het, ondanks het intense verlangen naar een heerlijke vrijpartij met een gelijkgestemde partner, geen overbodige luxe is om eerst een diepgaande vriendschapsband op te bouwen vooraleer je de stap naar seksuele interactie en/of bevrediging zet.
Want de grens tussen Lust en Liefde is flinterdun en haast niet te onderscheiden als je zowel letterlijk als figuurlijk verblind wordt door een soort ongecontroleerde drang naar hartstochtelijke vrijpartijen.

Let op, daar is helemaal niks mis mee hé.
Maar je moet voor jezelf gewoon heel goed opletten welke signalen je bewust en onbewust alsook zichtbaar en onzichtbaar uitstuurt naar de ander.
We zenden immers vaker signalen van lust uit dan we zelf beseffen en als we daar aan voorbijgaan dan worden we vaak holderdebolder meegezogen in een avontuur dat en/of een relatie die een totaal andere richting uitgaat dan we in wezen voor ogen hadden.

En ook daar is weer niets mis mee want ook daar leer je weer heel veel uit en ook daardoor let je de volgende keer extra op of hetgeen je verbaal of op papier wenst (uitstraalt) wel degelijk overeenstemt met hetgeen je bewust of onbewust alsook zichtbaar en onzichtbaar uitstraalt.

Bedankt om deze mooie, tedere, passionele en veelbelovende wens met ons te delen.
Bedankt ook voor de onuitgesproken informatie en de onuitgesproken intenties die (voor velen wellicht onzichtbaar of onleesbaar) met jouw wens zijn meegereisd.
Bedankt omdat je mij tijdens het lezen en herlezen van jouw wens alsook tijdens het schrijven van mijn weldoordacht antwoord hebt doen Glimlachen vanwege de vele dierbare herinneringen die de revue passeerden.
Bedankt ook omdat ik mede Dankzij jouw wens mezelf en mijn eigen impact op mijn leefwereld nog eens duidelijk in kaart heb kunnen brengen, dat zal me ongetwijfeld nog vaak van pas komen ;-)

Ik wens het jou van ganser harte toe dat je nog héél vaak jezelf mag overtreffen in het vrijend loslaten van alles wat ons als mens belemmert om op eender welk moment te kunnen/durven te Genieten van wat is zoals het is.

Geniet elk moment bewust van wat is zoals het is en heb Alles & Iedereen Lief alsof er nooit iets anders dan Allesomvattende en Oeverloos Bevredigende Liefde was!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Vrouw
Datum: 9 augustus, 20u46
Reactie: Lieve Gerda Maria,

Dank je voor je prachtige en uitvoerige respons die me diep genegen is. Ik heb nog geduld... ja... het inzicht bedanken doe ik graag... zoals ik mezelf genegen ben... want ik voel zeer zeker dat als het verlangen zich te intens uitstraalt, er verstrooiing wordt gezaaid, die ik liever niet zou oogsten...
Ik wacht op het volledige plaatje, de symbiose waarin het hart werkelijk gaat rinkelen via de energetische connectie en de lijflijke geneugten ... :D

Met heel mijn hart,
***Bedankt***
Vrouw

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: