Terug naar het overzicht

Naam: rjvdh
Plaats: Naaldwijk
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wens mij een thuis waar ik welkom ben en mezelf mag zijn. Door eigen fouten nu op een punt aangekomen dat ik dit pand ga verlaten. Dit pand een krot eigenlijk, heeft achterstallig onderhoud en stook als het ware met open ramen. En de huur wordt maar verhoogd. En ja ik loop een stukje achter met betalen dat klopt. Heb ik gedaan om hem eens te dwingen wat te doen aan dit probleem. Hier heb ik dus een steek laten vallen. Ik weet waardoor het is gekomen zover had ik intussen wel gekeken. Doch om alles in het reine te brengen en misschien eens met een schone lij te beginnen, wel dat redt ik gewoon niet zonder hulp. Hulp, ik heb het nodig, doch moet bijna overal voor betalen en heb dat geld gewoon nu niet. Het is niet dramatisch wat ik betalen moet. Doch hier nog langer te blijven en vet te betalen voor een krot zal mij nog verder doen zinken dan ik nu al doe. Als ik mijn leven terug zie dan kan je resulteren dat geluk niet zo vaak om mijn paadje is gekomen. Steeds tegen die muur van incest en weglopen aanrennen, wanneer het weer dreigt fout te gaan. Weer weglopen, pffff, wil een normaal mens zijn. Ik wil ik kunnen zijn. Die man zonder schulden en nu eens dat verdriet van al die tijd eens eruit kan gaan gooien. In de natuur zijn met mijzelf. Werk hard en klaag niet, doch het eens ervaren van liefde lijkt mij zo fijn. Een thuis te vinden waar ik, ik kan zijn. En dan te kunnen zeggen we hebben het fijn bij je, ik hou van je.
Dat iemand eens opstaat en zegt je hoort daar niet thuis, je hebt genoeg geleden, je mag nou gaan helen.
Dat is mijn wens.
Naam: Anneke Dekkers
Datum: 28 februari, 14u32
Reactie: Lieve jij,
Je verhaal raakt me...
Ik wens je vanuit mijn hart alles toe waar je om vraagt..

Liefs, Anneke
Naam: Gerda Maria
Datum: 1 maart, 13u30
Reactie: Lieve jij
Lieve andere mij

Herlees jouw eigen wens en zeg dan hardop tegen jezelf dat DIT is wat JIJ jezelf toewenst want die kracht is noodzakelijk om de realisatie van jouw wens ook waarneembaar te maken voor JOU.
Je bent het waard maar jij moet eerst zelf vinden dat je het waard bent.

Dus... geen gezeur meer over hetgeen anderen jou hebben aangedaan want... die anderen zijn niet meer of minder dan spiegels (incarnaties en/of transmutanten) van jezelf in een andere dimensie. Wat zij nu zogenaamd jou 'aandoen' dat doe jij hen aan in een andere dimensie waar jij nu 'nog' niet bij kunt.

We krijgen dus elk moment een weerspiegeling van ons eigen zijn uit een ander leven in een andere dimensie.
Confronterend doch leerrijk.

JIJ 'BENT' NORMAAL!
JIJ 'BENT' GOED zoals je bent!
Geloof er in en je zal merken dat alles rondom jou 'automatisch' mee verandert omdat 'jij' er anders mee omgaat.
IK GELOOF ALVAST IN JOU! En JIJ?

Ik wens je héél véél succes met jouw wens-realisatie en ik merk het wel aan het weder in Nederland of er alweer een Glimlacher meer rondloopt. Want... de zon en het goeie weer geeft altijd present als er meer Glimlachers zijn ;-)

Liefs en Big Big Smile van me.

Gerda Maria Hendrickx
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: