Terug naar het overzicht

Naam: rita
Plaats: vennestraat Genk Belgie
Leeftijd: 59
Mijn wens

2 miljoen euro ontvangen om mijn droomhuis te bouwen en extra kamers om mijn zoon zijn eigen stek te geven.een hoop vrije tijd krijgen om zo op vrijwillige basis mensen te helpen. ook veel mensen die ik ken financeel te steunen.omdat ik weet dat ze nog niet sterk genoeg zijn om het zelf te verwezelijken.
mijn huis ga ik ook een naam geven en die is MY DREAM .ik hou van de mensen en verwen ze graag zo kan ik dan ook tuin feestjes geven met lekker eten,momenteel woon ik op een flat.
het zou mij ook de mogelijkheid geven om dan ook eens een poging te wagen om een boek te schrijven.dat
is een klein beetje uitleg waarom dat ik geld wil.
Commentaar

ik hoop dat alles goed geformuleerd is
Naam: Gerda Maria
Datum: 1 mei, 14u03
Reactie: Lieve Rita

Alles is zeer duidelijk geformuleerd hoor.

Wat belet jou om nu reeds dat boek te schrijven?
Wie weet wordt het een bestseller en wordt die verfilmd en kan je daardoor vele lezingen geven en alzo die 2 miljoen euro verzamelen?

Je kan ook een gokje wagen met euromillions hé ;-)

Weet dat jouw droom 'elders' reeds een manifestatie kent anders zou je er nooit kunnen aan denken.

Of je er in dit aardse leven nog in slaagt om die centen 'tastbaar' te vergaren?
Ik wens het jou alleszins van harte toe want je hebt nobele bedoelingen.

Succes dus!

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
www.oriconet.com
Naam: Rita
Datum: 4 mei, 15u19
Reactie: Dag Gerda,Dank u wel voor uw lieve woorden.
Ik ben nu rees bezig met hetgeen wat je nu voorstelt om een gokje te wagen.Wie weet ?
Ik weet dat het al beschikbaar is en dat het op mij ligt te wachten. Alleen het universum weet hoe het zal komen.
Het is ook een goed idee van jou voor mijn boek. Mijn volgende wens zal zijn om de juiste woorden te vinden voor het boek. Momenteel werk ik nog full time en volg 2 avonden per week een schilders opleiding;
En dan zijn er nog mijn 2 kinderen en 2 kleinkinderen.
Vandaar dus mijn droomwens die mij ook in staat stelt om te stoppen met werken,zo krijg ik een hoop vrije tijd die ik nuttig wil gebruiken.
Ik zal veel mensen kunnen helpen.
Het is ons geboorterecht om gelukkig en gezond te zijn en om welvaart te kennen.
Die boodschap wil ik aan iedereen verkondigen.Dit wil ik in gewone woorden in een boek neerschrijven.Zodat het voor iedereen verstaanbaar is en uitvoerbaar ook voor de niet al te snuggere mensen.Niet verkeerd oppakken ik bekritiseer die mensen niet.Ik wil ze alleen voor uit helpen.
Kusjes en knuffels van mij aan jou Gerda; Dat ook voor jou al je wensen in vervulling gaan.
We zullen elkaar nog wel eens tegenkomen.
Naam: Isabel
Datum: 18 mei, 17u19
Reactie: Heej Rita ik gun het jouw ook wel zeker weten. Ik hou ervan als mensen dromen hebben en vooral dromen waarbij je mensen kan helpen en zelf van het leven kan genieten.
Ik weet zeker dat jouw doel en jouw wens uit zal komen. Ik ben erg blij met jouw reactie, want die motiveert me erg veel.

Liefs Isabel
P.S. veel geluk en succes met je doel..
Naam: Michael
Datum: 24 juni, 20u28
Reactie: Hallo Rita, ik heb je brief ontvangen en ik heb er respect voor dat je de moeite hebt genomen, om deze te schrijven en naar mij op te sturen.
Ik wil je best helpen, alleen op een andere manier dan waarop je mij dit vraagt in je brief. Helaas kon ik je e-mail adres niet goed lezen, anders had ik je gemaild, vandaar dat ik even op deze manier contact met je opneem.
Geef een man/vrouw een vis en deze eet voor een dag, leer een man/vrouw te vissen en deze eet een heel leven. Met andere woorden, ik wil best de kennis met je delen, zodat jij je wens kan realiseren. De eerste vraag die je jezelf dient te stellen is; Who do you have to become in order to get what you want?. Je hebt mijn gegevens dus stuur mij een e-mail mocht je interesse hebben en ik wens je geluk, succes, vreugde en liefde toe.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: