Terug naar het overzicht

Naam: rjvdh
Plaats: Dakloos
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn wens is eindelijk een thuis te vinden, die mij de ruimte zal geven om verder te af te dalen op zoek naar het innerlijk kind. Door jaren lang alleen maar voor anderen te hebben geleefd,wordt het nu eens tijd voor mij zelf te zorgen. Heb de oude woning in de gemeente waar het incest verleden is begonnen en 10 jaar van mijn jeugd heeft beroofd, gedwongen moeten verlaten. Dit is alleen op mij te verhalen. Dit heb ik door die eeuwige valkuilen laten gebeuren. Heb echt alles op wat kleding en privé zaken achter gelaten. Het gaf me een opgelucht gevoel. Twee weken terug heb ik een sessie gedaan om het innerlijke kind en mij zelf aan te pakken. Ademteugen die heel van heel diep moesten komen en gebruld alsof het oerkreten waren. Was een geweldige bevrijding. Juist door die bevrijding wist ik het zeker dat ik uit dat huis zou gaan. En gegaan ben ik. Nu op zoek naar het verdere in me en waar me reis werkelijk heen zou leiden. Het achter laten van die spullen was helemaal niet zwaar en weet diegene die er in nu inwonen er vast en zeker blij mee zijn. Doch ik heb alles bij me. Ja, alleen een bed die mis je dan toch snel. Ergens is er hulp die mij begeleid naar mijn thuis.
Mijn wens is dan ook laat mij nu maar thuis komen. Dan heb ik alle vertrouwen en zal de liefde in me keren en die zal ik uitstralen.
Naam: Rian
Datum: 9 september, 13u47
Reactie: Lieve schat ,

Het gaat je lukken je hebt al zo veel berijkt als ik dit zo lees , ik voel respect voor jou ! Ook ik ben met dat innerlijke kind begonnen en kan je het boek aanraden van John Bradshaw. Ik wens met jou dat je snel een bed en een dak mag krijgen .
Naam: Robert (rjvdh)
Datum: 9 oktober, 10u47
Reactie: Hallo Hanneke,
Op de vraag hoe het nu met me is het volgende. Ben beland bij familie in het buitenland, in een mooi stukje Duitsland dat grenst aan Oostenrijk. De natuur laat me hier tot rust komen en puur genieten. Even een break, na alle hectiek. Wil niet al te diep op de problematiek ingaan, want wordt hier wel opgevangen en gevoed. Het ergste is gewoon het zonder geld te moeten stellen. En heb eindelijk de energie gevonden om ex-baas eens te bellen waar restant blijft. Hier is wel de plaats waar een spiegel wordt voor gehouden en ik nu eens goed in die spiegel kijk. Een ding staat vast en dat is dat ik weer terug keer naar Nederland. Mis me dochters en het feit dat ik binnenkort opa wordt, wel dat knaagt toch wel bij me. Wil wel een goede opa zijn en geen een die ver weg woont. Bovendien wil ik doorgaan met therapie, welke voor mij de juiste is en mij hierin verder bekwamen. En als ik diep in me hartje kijk dan is dat de weg die ik wil gaan. En dan staat er een nieuwe start voor me te wachten. Begin helemaal met nul. Betekend een huis zoeken, baan vinden etc. Soms betreur ik wel die stap die ik heb ondernomen hoor. Het komt allemaal wel goed dat gevoel heb ik wel, doch het gevoel weer te moeten betalen voor fouten is er een die wel steekt. Als ik geld zou hebben zou het nu al opgelost zijn. Had ik nu een job of opleiding gevolgd als healer. Want dat is het pad waaruit ik uit mijn intuïtie en gevoel handel zonder gedachten. En met liefde.
Groet en dank voor het lezen van mij wens, je reactie.
Robert
Naam: hanneke
Datum: 9 oktober, 06u53
Reactie: en hoe is t nu met je?

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: