Terug naar het overzicht

Naam: rjvdh
Mijn wens

Mijn wens, is het vinden naar mijn huis, daar waar ik mij kan zijn. En diegene die mij kennen weten dat het uit hart en ziel vredig zal zijn. Uit hart en ziel, wetende dat kinderen bij mij veilig zijn. Veilig in alle zin des levens. Zelf incest ervaren voor een periode van 10 jaar en het niet doorgegeven aan mijn schatten van dochters en zoveel liefde voor de mensheid over, verlangt ook eens naar een streling een kus een knuffel vanuit het hart. Doch onze maatschappij laat mij meer negatiefs zien dan ik kan opbouwen. depri wordt ik er van. wensend dat GOD me maar kwam halen. Want de angst voor het geld is groter dan de angst voor liefde. Waarom kan men liefde niet accepteren hoe het komt, waarom steeds die achterbakse jaloezie en wantrouwen? Willen we het slachtoffer spelen of ?
Droom echt van mijn stekje, daar waar een ieder vrede en liefde vind, maak het uniek..want ik ben uniek, en je krijgt zoveel meer...gratis..
en toch mag het niet zo zijn...
sniff, He Heer neem mij aub van deze HEL weg en laat mij mijn engel maar zijn dan. Ik heb genoeg ellende beleefd, en wil nu met de natuur leven zoals u bedoelt heeft. En als de liefde niet mag zegevieren dan gun ik mijzelf geen leven hier op aarde. Was getekend Robert
Naam: Gerda Maria
Datum: 4 oktober, 14u38
Reactie: Lieve Robert,

De op-bouw van het door jou en vele anderen fel begeerde plekje, waar Alles & Iedereen in Liefdevolle Vrede samenleeft, begint In én Bij Jezelf en nergens anders.

Zolang wij van mening zijn dat zowat alles om ons heen fout loopt, of dat anderen ons het geluk niet gunnen, of dat het elders (in de hemel) beter zou zijn als hier en zolang wij van mening zijn dat wij verkeerde ervaringen opdoen zullen Wijzelf (en niemand anders) voeding blijven geven aan hormonaal gestuurde transformatieprocessen die ons een leefwereld tonen in verhouding tot de intenties die wij zelf uitsturen.

Dus...
Om élke dag opnieuw te kunnen ontwaken in een bevredigende leefwereld dienen Wijzelf (en niemand anders) de voorwaarden daarvoor te activeren via onder andere Liefdevolle Gedachten, door onder andere te Glimlachen als teken van Dankbaarheid & Tevredenheid vanwege de ontelbare Kansen & Herkansingen die élk van ons op élk moment gegund worden.

Zolang jij (en eender wie) negatieve gedachten of doemgedachten toelaat dan activeer je het soort hormonen die je enerzijds een gevoel van toenemende ontevredenheid brengen.
En Anderzijds activeer je, vanuit onwetendheid over jouw eigen gebruiksaanwijzing, ongewild het soort hormonen die jouw intenties, wensen of gedachten omzetten in hetgeen jij als werkelijkheid ervaart.

Hoe vaker JIJ dus doemgedachten toelaat des te meer hormonen jij activeert die enerzijds voor een nog slechter gevoel zorgen en anderzijds voor een nog minder fraaie leefwereld zorgen.

Het enige wat wij als mens dienen te doen om Hier op deze Aarde en Nu Onmiddellijk een zalig gevoel te krijgen én een Liefdevolle Leefwereld te ervaren is:
ZELF Bewust én Consequent intenties van Liefde uitsturen naar élk facet van de schepping want enkel zo activeer je bij Alles & Iedereen ook het vermogen om herkenbare signalen van Liefde te tonen.

Hetzelfde met alle andere fenomenen die je nu mist en toch zo graag zou ervaren.

Hoe vaker je in staat bent om oprecht (vanuit het Hart) Dankbaarheid te tonen voor Alles wat wél in jouw voordeel is verlopen, des te vaker je op ervaringen mag rekenen die jou automatisch redenen geven om nog meer Dankbaarheid te uiten.

Des te vaker je in staat bent om aan Alles & Iedereen evenveel Succes te wensen des te Succesvoller je jezelf zal ervaren.

Des te vaker je in staat bent om in gedachten LIEFDE te activeren tegenover Alles & Iedereen (= tegenover élk facet van de Schepping = zonder enige uitzondering) des te geliefder jij je zal voelen.

GOD heeft een héél goeie reden om ons ook minder aangename ervaringen te laten opdoen. Via die minder aangename ervaringen komen we uiteindelijk tot de conclusie dat wijzelf en niemand anders de activators van onze ervaringen zijn.

En Geloof me, er zijn altijd mensen die er nog slechter aan toe zijn/waren dan jij en ook zij zijn er in geslaagd om hun gedachten positiever en/ofof constructiever en/of Liedevoller te gaan focussen

En Allen die deze mentalitetswijziging van doemdenken of destructief denken naar constructief denken of positief denken consequent volhouden die leven Gelukkiger dan ooit in eenzelfde maatschappij waarin ze voorheen de ontelbare signalen van Liefde niet herkenden.

Want Lieve Robert....
Onze huidige Maatschappij laat ontelbaar keer meer positieve, constructieve en/of Liefdevolle boodschappen op ons los dan jij thans voor mogelijk houdt.

Begin al maar eens met op mijn site en weblog te lezen.
Ik garandeer je een ongekende overvloed aan bruikbare tips en Vreugdevol stemmende berichten die mijn eigen ervaringen weerspiegelen.

En typ bij Google eens een paar trefwoorden in zoals:
Liefde
Glimlachen
Vreugde
Vertrouwen
Dankbaarheid
Begrip
Blijspel
enz.

Als kind kende iedereen mij als het zonnetje in huis.
Onderweg werd ik echter geïnfecteerd via de destijds goed gecamoufleerde angsten van mijn moeder en daardoor groeide ik ongewild van een vrolijk kind naar een steeds gefrustreerder en steeds chagrijniger wordend mens.
Ik lokte hierdoor ongewild miserie a volenté uit en ik wees vaak met de vinger naar anderen.
Tot ik op een dag letterlijk en figuurlijk crashte met degene die ik het meest meende Lief te hebben.
Maar wat bleek?
Ik deed gewoon hetzelfde als mijn moeder, ik kankerde en klaagde er maar op los dat hij niet genoeg deed om mij gelukkig te maken.
Na de crash kwam ik bij een vriend terecht die mij hetzelfde probeerde duidelijk te maken als ik nu met jou doe.

Hij zei dat ik LIEFDE moest leren voelen.
Hij zei dat er geen slechte mensen en geen slechte wereld was maar enkel een wereld vol Liefde.
Maar...
dat ik zelf in staat diende te zijn om LIEFDE te tonen om ook die Liefdevolle wereld te kunnen ervaren.

En Ja,
die vriend heeft gelijk gekregen want...
Sinds ik vaker bewuste en oprechte Liefdevolle intenties uit/activeer tegenover eender wie of wat (en dit ongeacht hun eerdere onbegrepen woorden of daden tegenover mij) ervaar ik een heel andere werkelijkheid dan velen rondom mij,

We ontwaken, met zijn Allen, op eender welk moment in een zelfde leefwereld, doch omdat wij er anders over denken gaan we ook andere zaken te zien en te ervaren krijgen.

De keuze is nu aan Jou om net zoals ik en vele anderen voor een totale ommekeer van denken te kiezen.

Denk Liefde en je krijgt ontelbare manifestaties van Liefde te zien en te ervaren!
Denk aan hetgeen je niet wil ervaren en je zal ontelbare manifestaties zien en ervaren van hetgeen je in wezen niet wenst te ervaren.

Met andere woorden:
Datgene waar JIJ het vaakst aan denkt is datgene wat zich als werkelijkheid of vermeende waarheid manifesteert in JOUW Leefwereld.

Wie oprecht Geluk & Succes kan gunnen aan anderen (en dit ondanks jouw huidige gemis aan Geluk & Succes) die zal via diverse kanalen geholpen en gedragen worden om zelf ook Geluk & Succes te ervaren én opnieuw te delen met anderen.

Lieve Lieve Robert,

Het Leven HIER op deze Aarde biedt zoveel meer kansen dan Jij je nu kan bedenken.
Aan élk van ons!!
Ja, ook aan Jou!!!!

GOD weet héél goed waarom wij minder fraaie zaken dienen te ervaren.
Ze brengen vroeg of laat het Allerbeste in élk van ons naar boven.
Want...
uiteindelijk is LIEFDE het enige fenomeen dat Alles overwint, Ja Alles!!!

En Liefhebben zet aan tot Glimlachen
en
Glimlachen zet aan tot Constructief denken en Liefhebben!

Zo simpel zitten wij dus in elkaar.
Maar het vraagt vele oefeningen om deze eenvoud te meesteren.

Geloof hier in en Vertrouw hier op en ga NU aan de slag met een stralende Glimlach!
Én
met de intentie/bedoeling om élke dag Liefdevolle intenties te uiten naar élk facet van de Schepping!

Ik Garandeer jou duurzaam Geluk & Succes x 2 tot in het oneindige ;-) ;-)

Bedankt om jouw wens via deze weg met ons te delen.
Ik heb er een stuk van mijn eigen moeizaam bewustwordingsproces tot Liefdevol medemens in herkend.
Mogen ook Jouw wensen en dromen nog mooier tot leven komen dan jij je nu kan voortellen!
Het is ook Jou heel oprecht gegund!


Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: