Terug naar het overzicht

Roosje van Solinge Naam: Roosje van Solinge
Plaats: Huizen
Leeftijd: 07-07-1957
Mijn wens

Mijn wens is, dat ik ooit het boek zal kunnen schrijven over zielvoeding
Commentaar

Het is nu nog een puzzel, waarvan ik al enkele stukjes op hun plek heb kunnen leggen. Maar de puzzel is groot en de stukjes lijken veel op elkaar
Naam: Gerda Maria
Datum: 8 september, 20u42
Reactie: Lieve Roosje

Heel herkenbaar die wens van jou.
Ook dat van die op elkaar gelijkende puzzelstukjes.
Soms krijg ik daarbij het gevoel dat dit komt doordat we elk een eigen puzzel hebben en daarnaast ook een gezamenlijke. En ik droomde onlangs over de gelijke vormen van die puzzelstukjes doch enkel het magnetisch veld was voor elk gelijkend stukje verschillend.

Weet dat 'elders' in het Universum jouw boek reeds een bestseller is... nu nog die droom als realiteit binnenhalen in deze tijdzone hé.

Komt voor mekaar hoor. De ene heeft gewoon wat meer tijd nog dan de andere.

Weet je trouwens waarom het zo moeilijk is om al die puzzelstukjes van onze persoonlijke puzzel (onze persoonlijke bestseller) weer bij elkaar te krijgen?
Omdat onze gedachten zo vaak afdwalen naar alles wat buiten dat boek ook onze interesse wekt, naar anderen hun magnetisch puzzelwerk dus.
Maar maak je geen zorgen, we zijn immers allemaal evenredig bestseller-co-auteur van het electronisch draaiboek 'Het Leven' en het grappige is dat we daarin zelf onze rol mochten uitkiezen. Dus je weet nu wat je jezelf hebt aangedaan hé - haha.

Ik troost je, ik schrijf al jaren aan een boek en nooit vind ik het resultaat bevredigend genoeg. Maar ik heb er wel vrede leren mee hebben dat het voor mij op deze wijze verloopt want ik weet dat alles op zijn tijd komt en dus is het mijn tijd 'nog' niet.

Tijdens een lezing van 'onze' bezielende Geert Kimpen in Maldegem zei ik grappend dat ik misschien op een dag wel 'plots' met 'mijn' bestseller in handen zou staan.
Zou in theorie wel kunnen want als ik lang genoeg wacht tot alle andere deelnemers aan het magisch/magnetisch puzzelspel 'Het Leven' hun puzzelstuk en/of bestseller af hebben dan zijn alle overblijvende puzzelstukjes automatisch voor mij. Mijn moeder zou dit het toppunt van luiheid noemen, Haha. Ik noem het gewoon oefenen op geduldig zijn en de toerist of toeschouwer uithangen. Die moeten er ook zijn, toch?

Ach, dromen mag hé ;-)

Ik wens je van harte heel veel schrijf- en ander genot.

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
www.oriconet.com
Naam: Roosje van Solinge
Datum: 9 september, 15u32
Reactie: Dag Gerda Maria,
Dank je voor je reactie. Bij mij zijn die puzzelstukjes eigenlijk oude en nieuwe kennis. Met de oude kennis, bijvoorbeeld de kabbala, leer ik om het op het nu, het heden, te betrekken. Ik heb een prachtig boek gevonden dat heet "De kabbala ontcijferd"van Janet Berenson- Perkins. Samen met een hoorcollege van Leo Mock, een bijzondere inspiatiebron voor zelfstudie.
Het is echt genieten, buiten in mijn schommelstoel, terwijl de zon schijnt.

hartelijke groet,
Roosje
Naam: Susan Brown
Datum: 25 april, 18u47
Reactie: Droom jij van je eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan?

Laat je dan nu inspireren door bestsellerauteurs Geert Kimpen & Christine Pannebakker die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn in een adembenemende omgeving in Zuid Frankrijk.

Schitterende natuur, wilde paarden, het land van de Katharen, een zwembad en…
jouw eigen boek.

http://www.geertkimpen.com/lezing-schrijfweek.html

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: