Terug naar het overzicht

Naam: rjvdh
Plaats: dakloos
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn wens omhelst zoveel dat hij bijna niet valt uit te drukken. De wens is een healings opleiding te doen om andere te helpen. En een thuis waar dit allemaal vrij mag gebeuren.
Naam: Gerda Maria
Datum: 28 september, 13u25
Reactie: Lieve rjvdh

En stel nu eens dat jouw wens reeds in vervulling is gegaan maar dat jij met dermate beperkte zintuigen waarneemt waardoor jij je hiervan niet bewust bent?

Stel dat die 'healingsopleiding' zich non-stop in jezelf afspeelt en dat je daardoor 'automatisch' anderen helpt?
Stel dat jouw lichaam het huis binnen het Universele Huis (Universum) is waarin je via jouw gedachten-kracht vrij mag bepalen wat JIJ op jouw pad wil zien verschijnen?

Stel dat 'dit' JOUW ooit gedroomde keuze is om de waarde van 'Het Paradijs' opnieuw te herontdekken?

Zijn we tenslotte niet alemaal dakloos als het er op aan komt?
Zijn we tenslotte niet allemaal daar thuis waar we ons gewenst voelen?

Ik leer steeds meer om de eeuwige toerist in eigen lichaam/huis uit te hangen.

Ik focus me steeds bewuster op de prachtkansen die ik vroeger over het hoofd zag omdat ik niet wist dat ik mocht Vertrouwen op mijn zogenaamde visioenen (inzichten) en er daardoor ook niet kon/durfde op vertrouwen.

Mede dankzij jullie wensen/reacties groeit bij mij het Onvoorwaardelijke Vertrouwen in de Perfecte Harmonie van het geheel/Universum.

Ik neem hier even de vrijheid om een citaat het het boek 'De kabbalist' van Geert Kimpen te plaaten:

"Maak je niet zo druk suste Yitschak hen. We spelen allemaal onze rol in de Schepping. Enkelen zijn zich bewust van hun rol en leiden een leven vol verwondering. Maar de meesten gaan zo op in hun rol dat ze ook denken dat ze werkelijk zijn wie ze spelen. In hun levensdrama vinden ze alleen maar chaos. En trouwens, in de eeuwigheid zijn honderden jaren een vingerknip. Tijd is slechts de afstand tussen oorzaak en gevolg."

Ik vind in de boeken van Geert steeds opnieuw bevestigingen van hetgeen ik enerzijds reeds ervaren heb en anderzijds als logisch (h)erken.

Zoals ik op verschillende wijzen reeds verwoord heb: 1 aspect van 'Het Leven' kan op zoveel mogelijk manieren ervaren en/of benoemd worden als er elemenatire deeltjes in het spel zijn. Elke visie is een juiste visie. Of ze voor het betreffende individu als juist ervaren wordt hangt van de mate van ruimdenkendheid af.

Ik wens jou héél véél pezier in eigen huis... een huis dat voor ons allen hetzelfde is en dus door ons allen gelijktijdig bewoond wordt.

Ik verheug me samen met jou op het ontwaken in het Paradijs waar we (zo zal blijken) nooit zijn weg geweest.

Mijn eindeloze dank had je reeds en zal je altijd behouden.
Geniet ervan en straal de vreugde van de (h)erkenning uit.

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: