Terug naar het overzicht

Naam: Robert
Mijn wens

De wens mij zelf en het innerlijke kind te verwelkomen, welke zich verstopt in de kerkers van mijn ziel. Daar die sessies geld kosten wens ik mij dat geld. Ook geld voor mijn familie welke mij opvangt en voedt, ook al hebben zij het ook niet breed. En thuis wens ik me want in de kou zonder dak en bed is toch wel heel troosteloos. Opgegeven heb ik alles, doch niet mijzelf. Het terug vinden van mijzelf is mijn hoofdtaak. Doch in het NU, kan het schijnbaar niet zonder geld. Op zoek naar de healing waar ik, ik mag zijn in al mijn liefde. Mogen Engelen, Goden, Elfen en mensen mij daarin bij staan.
Dank.
Naam: Robert
Datum: 3 oktober, 01u42
Reactie: Lieve Moon,
Dank je voor je reactie. Snappen doe ik het allemaal wel doch het toepassen is een hekel punt. Graag wil ik me voor alles open stellen doch door het incest verleden een heel hekel punt. Juist nu mis ik die kracht. Ik wil er voor open staan dat op zeker. Doch word op dit moment beheerst door de wereld die ons beheert. En toch vertrouw ik erop er weer bovenop te komen en het liefst op die manier die mij op positieve manier mag dienen.
in licht en liefde, dank.
Naam: moon
Datum: 2 oktober, 13u54
Reactie: Lieve Robert,
Als jij je open kan stellen, dan voel je de liefde om je heen, in mijn diepste en moeilijkste periode heb ik veel liefde, steun en warmte mogen ontvangen van de engelen. Als je er om vraagt en ervoor open wilt staan zijn ze bij jou, ik heb ze wezeijk, tastbaar kunnen voelen, Vooral mijn gids, die voelde ik naast mijn lopen. ZE zijn er, als jij er in gelooft, voor open staat en er om vraagt, mag jij heel veel ontvangen en wijzen ze jou de weg als jij naar jou innelijke stem luisterd. Veel liefde in jou leven gewenst en hou van je innerlijke kind.
Naam: Gerda Maria
Datum: 17 oktober, 19u18
Reactie: Lieve Robert

De voor mij beste manier om mijn innerlijk kind levend te houden is de focus op de Glimlach te houden omdat we daardoor in staat zijn om hetgeen wij de menselijke hersenen noemen, optimaal gelijktijdig te gebruiken.

Aanvankelijk is het niet evident om in bepaalde situaties te blijven Glimlachen doch wanneer je het volhoudt dan zal ook jij de inzichten krijgen die ik en zovele anderen hebben gekregen. Inzichten die duidelijk maken dat dit alles, ook jouw als werkelijke ervaren incest, een levensechte droom (hallucinatie) zal blijken te zijn.
Oh ja, ik weet dat ik nu heel veel inlevingsvermogen van jou vraag want niets lijkt echter dan datgene wat jij als echt hebt ervaren.
Geloof me en heb Vertrouwen in de NOODZAAK van hetgeen wij als levensecht 'kwaad' hebben ervaren want zonder de energetische lading en de als levensecht aanvoelende hallucinatie ervan zou er helemaal geen leven mogelijk zijn.
Het klinkt misschien gek en het is al met al ook heel gek en bizar maar we zitten momenteel als het ware gevangen in de Flow van andermans/andervrouws fantasie. De fantasie en/of de scheppende kracht van het Ko(s)misch Brein.

Focussen op de Glimlach is voor mij een onverwachte 'redding' geweest in heel bizarre en als moeizaam en wreed aanvoelende tijden.
Hoe vaak ik het ook heb willen opgeven, het was steeds weer de moeite waard om de NOODZAAK van al dat bizars te doorgronden en de gelijke energetische waarde ervan te (h)erkennen.
Via de Glimlach en de Win-Win-Gedachte (= het aan alles en iedereen, tot in het kleinste detail een 100% gelijke waarde geven) maken we het onszelf mogelijk om voorbij de materie te denken en/of te ervaren.
Pas dan zijn we in staat om eender welk 'Drama' te relativeren.
Pas dan zijn we in staat om Begrip te tonen zonder eerst de stap van schuld en vergeving te moeten hanteren.

Wie rationeel denkt die raakt niet verder dan het beperkende van de materie en van het oordelen en veroordelen en/of het schuldig bevinden en moeizaam vergeven.
Wie op de intuïtie vertrouwt die kan bepaalde stappen versneld overslaan en onmiddellijk de focus op Eindeloos Begrip leren leggen.
De voor mij meest efficiënte manier om bewust contact te houden met mijn intuïtie is de uiterlijke Glimlach.
Ik 'dwong/dwing' mezelf op moeilijke momenten tot het Glimlachend dankbaar zijn voor eender welke ervaring, ik dwong/dwing mezelf op 'kritieke' momenten als het ware tot bewust Glimlachen gelukwensen aan alles en iedereen en dit in eender welke situatie.
Geloof me, het helpt.
Geloof me, het WERKT!

Moon gebruikt de termen engelen en gidsen, ik gebruik die termen niet doch ik begrijp ze wel en het komt op hetzelfde neer.
Ze heeft gelijk, het werkt effectief als je er in gelooft.
Ik noem die engelen en gidsen de electro-magnetische impulsen binnen het Universeel Electro-Magnetische Veld waarin we allen aan het GOD-principe van Gelijktijdig Ontvangen en Delen onderhevig zijn.
Misschien lees je dit niet graag maar we zijn niet enkele Gelijktijdig alles wat bestaat maar we zijn ook Gelijktijdig medeverantwoordelijk voor alles wat op ons pad komt.
Het zijn de WEK-signalen die ons helpen om uit deze levensechte droom te ontwaken.

We ontsnappen er geen van allen aan.
We 'moeten' allen vroeg of laat door hetzelfde soort ervaring omdat we dat bij aanvang van 'het Leven' nu eenmaal met zijn allen samen in scène hebben gezet.
Doorleef je een bepaalde ervaring niet in dit level en/of deze fase van het eindeloze proces dat 'Het Leven' heet, dan doorleef je ze wel in een 'andere' fase en/of level.
Elders ben jij de verkrachter en de moordenaar, elders ben jij eveneens de heilige maar ook de hoer, de dief, de rots, de zandkorrel, de olifant of de onderzeeër.
Alles is energie en energie transformeert zich in no-time tot eender wat.
Het is niet omdat we ons dat op sommige momenten niet meer kunnen herinneren dat het niet zo zou zijn.
Het is mijn overtuiging dat je alleen aan iets kan denken wanneer de electro-magnetische activatie-punten voor de manifestatie ervan aanwezig zijn in het Electro-magnetisch Universeel geheel.

Heb dus Vertrouwen in het goede verloop en/of de goede afloop want die is er voor iedereen, daar twijfel ik niet aan.
Sterven en/of dood zijn is een fase waarin we volgens mij intenser en/of bewuster dan ooit zullen leven.
Voor 'elders' zijn wij immers de doden van ginds.
Onze droom is hun realiteit en onze realiteit is hun droom... wij ervaren dus als levensecht hun droom en/of de droom van elders.

Vroeg of laat kom jij tot nog mooiere her-ontdekkingen, daar ben ik heel gerust in want... hoe intenser je door de ervaring gaat hoe intenser je in die bepaalde fase van het leven tot bewustwording van een 'ruimer' geheel komt.
Durf gerust aannemen dat wij allen TOP-acteurs zijn die eender welk genre aankunnen.
Jij hebt, net als ik en vele anderen, duidelijk voor drama gekozen in het eerste deel van deze levens-fase en/of je bent 'uitverkoren' om gestalte te geven aan hetgeen als 'drama' (h)erkend wordt.
Geloof me (alweer haha) jouw tijd van blijspel is NU aangebroken als JIJ daar BEWUST voor kiest.
Je kan ALLES maar dan ook ALLES aan, anders zou het Ko(s)misch Bewustzijn jou die rol nooit toegekend hebben.
Wij kunnen ALLES aan en wij zijn in staat om voor alles ja echt voor ALLES een Eindeloze staande ovatie van dankbaarheid op te brengen.

Mag ik jou via deze weg heel intens bedanken om mijn eigen 'drama' weer in herinnering te brengen.
Want mede dank zij jou merk ik dat ik wel degelijk blijvend in staat ben om mijn vermeende verkrachters niet langer de schuld te geven van mijn vermeende lijden.
Ze konden enkel datgene doen wat ze deden omdat ook ik vanuit onwetendheid van de Win-Win-Gedachte en/of van het Onvoorwaardelijk Vertrouwen in de Perfectie van het Ko(s)misch Plan ben afgeweken.

Je kan dus heel gemakkelijk GRATIS jezelf coachen want JIJ en niemand anders voelt het best aan wat voor jou het beste werkt.
Weet dat ook jij hot-news en dus héél populair bent op TV Kosmos en weet dat ook jij alles al hebt wat jouw hartje begeert, je dient enkel te ontwaken uit deze levensechte, bizarre droom.

Veel succes en weet dat er ALTIJD meer dan één iemand is die dag en nacht paraat staat voor jou en alle anderen, je hoeft maar te Glimlachen en ze komen met horden naar je toe.
Luister naar je innerlijke stem, luister naar je gevoel, luister naar je Glimlach, het is jouw optimale raadgever in eender welke tijd of ruimte.

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
www.oriconet.com
Naam: Aletheia
Datum: 22 oktober, 12u18
Reactie: Hoi Robert,

Mijn lijfspreuk van dit moment is Aletheia, dat staat voor niets verborgen. Ook ik worstel met de zoektocht naar mezelf, maar krijg steeds meer vertrouwen dat alles wat op mijn pad komt tekens zijn die me herinneren aan wie ik nog meer ben en kan worden. Houd moed, er lopen heel veel mensen in je nabijheid rond die als coach kunnen functioneren. Ondanks het feit dat ik ook nog steeds mijn laagjes aan het afpellen ben wil ik best eens met je praten. Mijn wens is net de wereld ingestuurd, misschien kunnen we er een duo-productie van maken.

Warme groet,

Marjan

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: