Terug naar het overzicht

Naam: Saskia
Plaats: Waalwijk
Mijn wens

Geen materiele zaken, geen grootse dingen die gekocht kunnen worden... Wat ik wel wens is nog heel veel jaren het handje van mijn kinderen in de mijne. Mijn allergrootste wens, dat mijn 2 kinderen weer gezond zullen worden, zal helaas niet in vervulling gaan. Wel wens ik zo veel mogelijk kwaliteit van leven en dierbare momenten samen met elkaar. En ik wens dat er ooit een keer een medicijn tegen hun oneerlijke ziekte zal komen, mijn kinderen zullen er geen baat meer bij hebben maar we strijden door tegen deze rotziekte waar 70 % van de kinderen aan overlijdt...
Naam: Saskia
Datum: 16 december, 17u31
Reactie: Hallo Merel, dank je wel voor je reactie. Mijn kinderen hebben een energiestofwisselingsziekte helaas... (www.forza4maxenjip.nl)
Naam: Merel
Datum: 4 december, 12u14
Reactie: Lieve Saskia, wat hebben jouw kinderen voor ziekte? Ik hoop ook voor jou dat je nog lang de handjes van je kinderen in de jouwe mag houden. En voor nu: wat ontzettend fijn dat het nu kan. Geniet van deze mooie momenten. Met liefs, Merel
Naam: Gerda Maria
Datum: 10 januari, 13u08
Reactie: Lieve Saskia,

Ik wens Jou héél veel Liefdevolle momenten toe alsook het vermogen tot het bewust activeren van Liefdevolle intenties.

Wie in staat is om zichzelf bewust te ontpoppen tot een magneet vol Vrolijk stemmende Liefdevolle intenties die is ook in staat om daadwerkelijk in aanmerking te koen voor spontaan herstel en/of spontane genezing/heling.

Hetgeen we geloven is de directe indicator/transformator voor hetgeen we ervaren.
Dus wanneer jij niet gelooft in een duidelijk waarneembaar herstel van jouw kinderen (of in het herstel van eender wie of wat) dan zal zich dat herstel ook niet manifesteren want 'niet herstellen' is jouw Geloof en dus jouw vinger op de knop der transformatieprocedure van wens naar werkelijkheid!

Echter...

Indien jij vanaf NU besluit om wél open te staan voor een volledig herstel dan zal je ook mensen en middelen aantrekken die eveneens in een volledig herstel geloven en daardoor zal het transformatieproces tot volledig herstel ook daadwerkelijk op gang komen.
Echter, van zodra je weer gaat twijfelen aan een daadwerkelijk herstel dan activeer JIJ opnieuw voorwaarden voor het NIET herstellen.
Hierdoor ga je weer symptomen van niet herstellen waarnemen en daardoor lijkt het er op dat blijven geloven geen baat brengt.
Jij bent in de loop der jaren vergeten om zowel bewust als onbewust wél te blijven geloven in kleine en grote wonderen en daardoor breng JIJ storingen in jouw manifestatieveld en dat van jouw naasten.

Zo eenvoudig zitten wij als transformators tussen wens en realiteit in elkaar.

Onze ware intenties of gedachten (= is de som van onze bewuste en onbewuste signalen) worden feilloos geregistreerd door het onzichtbare vernuftige systeem dat non-stop verantwoordelijk is voor een rechtevenredige transformatie tussen de soms der wensen en hetgeen wij als onze realiteit ervaren.

Vandaar dat het zo belangrijk is om een manier te vinden om constant te blijven focussen op hetgeen je wél wil en/of om jouw graagd van Geloof in Wonderen hoog te houden.

Van zodra je als mens meer gaat Glimlachen, gekke bekken trekken of Schaterlachen dan ga je automatisch een neutralisering veroorzaken in jouw veld van ongeloof.
Immers....
terwijl je intensief lacht of gekke bekken trekt kan je onmogelijk aan destructieve of triest stemmende zaken denken.
Je zet tijdens het lachen een proces in gang dat je kan vergelijken met hetgeen er gebeurt als je een gecrashte computer herstelt.
Een (ziek) lichaam met afwijkingen is altijd een gevolg van een vertroebelde geest die is gaan geloven dat er ergens iets fout loopt.

Van zodra wij eender welke afwijking als fout gaan bestempelen gaan we nog meer errors activeren en herprogrammeren.

Alles valt of staat dus met onze mate van Geloof in het Automatisch Ordescheppend Vermogen van onze gezamenlijke oerbron.

Hoe makkelijker je kan Geloven in zo'n bron des te rustiger/relaxer je leeft en des te relaxer je leeft des te minder conflicten je veroorzaakt in jezelf, in anderen en in de rest van jouw waarnemingsveld.

Rustig ademhalen, Liefhebben en Vrolijkheid opwekken is dé remedie bij uitstek om datgene te activeren wat Jou en jouw omgeving in de meest optimale fysieke, psychische en emotionele positie brengt.

Ademen, Lachen & Liefhebben is alles wat wij nodig hebben om van eender welke crisis, ziekte of ander ongemak te herstellen.

En JA, vanwege mijn eigen ervaringen ben ik meer dan ooit zeker van een volledig herstel in eender welke situatie.
Als...
we maar blijven Geloven in dat herstel en
Als...
we maar blijven Ademen, Glilachen & Liefhebben tot Relax Geloven een automatisme is geworden.

En Ja hoor, de weg naar die status van Gezond, Gelukkig & Succesvol zijn ligt vol hindernissen en valkuilen.
Maar...
als de drang naar het slagen in jouw doel of missie groter is dan de weerstand die deze obstakels opwerpen dan ben je in staat om Jouw wonder te laten gebeuren.

Lees dus héél véél over situaties waarbij mensen er wél in zijn geslaagd om het ogenschijnlijk 'fatale' om te zetten in een wonderbaarlijk herstel.

Dit soort zaken lees je niet enkel in sprookjesboeken.
Ikzelf en vele anderen ontwaken élke dag in zo'n sprookjeswereld omdat niets of niemand ons Geloof in volledig herstel en/of wonderen kan kraken vanwege onze ijzersterke focus op:
“Ademen, Lachen & Liefdevolle intenties uiten!”.

Bedankt om mij via jouw wens nog eens extra te inspireren en te motiveren om te blijven Geloven in de wonderlijke transformatiekrachten van Glimlach-Energie in combinatie met intens van zuivere Liefde.

Bedankt om er te zijn zoals jullie er zijn!
Bedankt voor Jullie bijdrage aan mijn/ons Grote Geluk, Succes & Gezondheid!

Mogen ook Jullie daadwerkelijk over de moed en de kracht mogen beschikken ter ommekeer van jullie huidige situatie.
Mogen ook Jij/Jullie beseffen én ervaren dat een Vrolijke, Liefdevolle geest de beste buffer is tegen eender welk ongewenst fenomeen.
Het is ook Jou/Jullie héél oprecht gegund!

Lief, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Callista
Datum: 14 december, 10u54
Reactie: Ik wens je veel kracht bij dit proces en veel dierbare momenten samen met elkaar!

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: